Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość masza1968

(Konto usunięte)

neo, jak w zeszłym tygodniu napierdalaliście na dole to ja z wakutomą na górze pisaliśmy raport na skutek którego stary się teraz nie denerwuje, je kaszankę i obserwuje :)

Edytowane przez masza1968

Czytałem raport, bardzo wnikliwy, będę Cię rekomendował do Naczelnego Moderatora Audiostereo na eksperta w dziedzinie sporządzania raportów! Tomek już jest ekspertem w dziedzinie propagandy :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Użytkownicy+

Kolego SVART, recydywa jest zwyczajnym potocznym słowem, określającym różne rzeczy np. w medycynie. Niedawno czytałem wypowiedź polityka, który użył tego słowa określając postępowanie innego. Goń więc tą tanią sensację, goń.

A ja myślałem, że to pojęcie prawno-karne, w głównej mierze. Dziękuję za wyjaśnienie rodem z Wikipedii.

A co kolega Palton ma do powiedzenia na temat "zasad współżycia społecznego"? Oświeć nas proszę kolego. Skoro już jesteśmy przy recydywie, to chętnie dowiem się co ww. zwrot znaczy w potocznym słownictwie kolegi redaktora.

Nadto, ależ przepraszam, jaka tam sensacja? Przecież kolega sam rzucał na lewo i prawo recydywą, stąd odpowiedź kompletnie nietrafna. I nie czytaj kolego Palton tyle, a jeśli już, to polecam klasykę "literatóry", aniżeli Polityki, Fakty i inne podobne periodyki, które niezbyt często wnoszą coś ciekawego, a i często wprowadzają w błąd. Do tego powoływanie się na wypowiedź polityka, no proszę, już gorszego autorytetu chyba nie można było przywołać. Parafrazując, niech więc kolega dalej goni za politykami, ja dalej skupię się na pogoni za przyjemnościami :).

Na zakończenie od razy wyjaśniam, że tenże wpis nie może uchodzić za "atak personalny", gdyż nim nie jest. Jest jedynie zwróceniem uwagi na pewne fakty. Do do wiadomości kolegi moderatora, przepraszam redaktora, Paltona oraz moderatora jozuwymaryna, którzy tną wpisy jak im się żywnie podoba.

Ja myślę, że chodzi o nazwę nicka, prawda CIR? :) To takie obraźliwe słowo CELEB :D Może chodzi o Celebrytę? :D

Dzięki panie neomamut czy jakoś tak, że też na to wcześniej nie wpadłem to takie oczywiste.

Edytowane przez palton

SVART, proszę się poprawić!

Dziękuję, przepraszam, wiensej nie bende :). Tylko co ja mam biedny zrobić, skoro nie mogę się do tych spotkań dopchać, gdyż mam za mało punków wedle oficjalnej punktacji. Nie daruję, nie daruję, kujawiaka zatańcuję :) ...a może na skarbnika bym się nadał? Co? Ze składek ufundowalibyśmy pokój na AS2015.

neo mongol

Kolego Palton, coś dla kolegi, zadanie z potocznych znaczeń określonych słów. Słowo "mongol" w powyższym kontekście: obraźliwe i zaczepne wedle kolegi gradacji? Mnie się wydaje, że tak, dlatego proszę wziąć pod rozwagę moderacji postu celeb66.

Edytowane przez SVART

związane ze skrótem w moim awatarze.... Skrót HWDP jest ściśle związany z tematyką forum

A co ten skrót konkretnie oznacza, ciekawy jestem bardzo?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Celeb spokojnie, ja się tylko pozytywnie śmieje, zgadnij z kogo :)

>>SVART

Daj spokój, lepiej byś poszedł do sklepu po zeszyt :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

A co ten skrót konkretnie oznacza, ciekawy jestem bardzo?

Nie to co myślimy za pierwszym "podejściem", gdyż było powiedziane, że ściśle zwiazane z tematyką forum, a po drugie wiadomy wyraz pisze się przecież "ch".

Daj spokój, lepiej byś poszedł do sklepu po zeszyt :)

No sory, ale to klub powinien dostarczać zeszyty, ołówki, kopię regulaminu itp. :).

Poza tym, wczoraj wkupili mnie wszystkie zeszyty w kółka.

• Użytkownicy+

Usunąłem wpisy, proszę stosować formy komunikacji przewidziane w regulaminie i netykiecie:

Netykieta pkt. 15:

Jedyną dozwoloną formą oprotestowania otrzymanego ostrzeżenia, jest komunikacja mailowa z administracją forum na adres [email protected]. Zaś najwłaściwszym sposobem kontaktu z Moderatorami jest system Prywatnych Wiadomości
Edytowane przez palton

"Celeb spokojnie, ja się tylko pozytywnie śmieje, zgadnij z kogo :)"

To dobrze, smiech to zdrowie Panie noe cos tam,choc przekrecanie nikow bywa irytujace nieprawdaz.

Szkoda tylko ze nasz forumowy spec od skrotow nie ma takiego poczucia humoru,co wpis mam punkty ostrzezen,czy 21 to oczko? Tak przy okazji czy nasz jasnie oswiecony moglby uchylic rabka tajemnicy,zawsze mnie to fascynowalo,co oznacza skrot cir? Mam pewne przypuszczenia ale konczy mi sie juz limit.

masz foto marychy w avatarze od poczatku to bylo zgłaszane do moderacji

nawet na forum był wpis oczywiscie nie pamietasz

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Pragnę zaznaczyć, że celeb66 nie jest jedyną osobą, która ma maryszkę w avku.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

A co w tym złego, że ma marychę w awatarze ? Palikot też ma i nikt nie protestuje. Jest w końcu wolność wypowiedzi i poglądów, czy jej nie ma ? Jego awatar nikomu nie szkodzi więc w czym problem ? Ogarnijcie się harcerze.

Edytowane przez jello

Na świecie jest miliard większych problemów niż marihuana i HWDP... Na tym forum jest od groma trolli i hejterów, ale dla moderacji największym problemem jest avek... To nie jest atak na modów, ale spostrzeżenie.

proponuje zapoznac sie wpierw z regulaminem i netykieta , warto bo oboje macie z tym stale problemy

mozna sie oczywiście nie zgadzac - proponuje wyslac swoje uwagi do administracji forum

EOT

Zapoznałem się. Ten avatar nie jest niezgodny z netykietą oraz regulaminem forum. Co więcej , symbol marihuany nie jest w Polsce symbolem zakazanym, w czym więc problem ?

Edytowane przez jello

Rozumiem zasady, nawet je dobrze pamiętam, ale czasem mam ochotę zachować się tak, jak się zachowuję, robię to z pełną świadomością i premedytacją. A avek jest całkiem ładny ;-)

a po drugie wiadomy wyraz pisze się przecież "ch".

niekoniecznie, zależy kto pisze i do kogo.

z niewiadomego powodu ktoś niewiadomy zbanował abece na cacy

Przecież zaraz się dowiesz, że to nie moderacja jest od zezwalania, tylko administracja

i ewentualne zapytania proszę kierować pod adres www.koniowinahelu.pl

A jak będziesz za bardzo dociekliwy, to jeszcze parę punktów załapiesz za atak personalny i trolling.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

była możliwość zamykania tematów przez ich autorów.

nie ma tego teraz.

komu przeszkadzało ?

brakowało komu uprawnień ?

z niewiadomego powodu ktoś niewiadomy zbanował abece na cacy

A skąd taki młody stażem user to wie?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dobre pytanie, bo możliwość zamykania tematów przez autorów została zlikwidowana ...jakoś latem? :)

A jak będziesz za bardzo dociekliwy, to jeszcze parę punktów załapiesz za atak personalny i trolling.

Parantulla, ciii, bo w ogrodzie wszystko słychać i naprawdę dostaniesz punkt za dociekliwość. Prawda jest taka, że Administracja ma w nosie tutejsze bolączki :). Jak masz problem to napisz najlepiej na PW do panów redaktorów, może Cie wysłuchają :). A trolling i ataki personale oraz nieetykieta to ulubione podstawy nadawania banów przez tychże redaktorów. Słowa wytrychy :).

Jak masz problem to napisz najlepiej na PW do panów redaktorów, może Cie wysłuchają :)

SVART, znowu wychodzi Twoja niewiedza, jak on ma dodać ponad połowę osób z forum (Admin, Moderacja, Lobbystów, Branża), skoro można dodać maks 8 osób do rozmowy PW? :)

A skąd taki młody stażem user to wie?

jest to zapewne pamięc gatunkowa :)

Zapewne. Pytanie tylko, czy to feniks czy replikant?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.