Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Aleś się rozpisał :)

Jozwa i może książki nie czytał ale przedstawienie "Ekscelencja" mógł widzieć w TV.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Za duzo wciskania.

Może i tak.

Jednak - cóż robić, gdy po "naduszeniu" WYŚLIJ - wyświetla się:

"Ups! Coś poszło nie tak"?

Macie tam jakąś panienkę od tego "ups"?

Bo - nie lycuje, wicie.

Nie lycuje.

Z "powagą" tego, bardzo sympatycznego skądinąd - Forum.

Ale spektakl widziałeś, hę?

Przyznaj się:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Redaktorzy

Niestety nie ogladalem. Wiem oczywiscie, co to Foma Opiskin, nie trzeba czytac zwby to wiedziec, ale dotad nie kojarzylem go z naszym kolega. Mimo ze wyraznie sie poczul wskazany.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Parantulla, jest robótka dla Ciebie.

Dwa klony podniosły wątek i zaczynają właśnie wzmacniać.

http://www.audiostereo.pl/hiendy-zdarma_114453.html#entry3368050

Niestety nie czytałem tej powieści. Kolega jest lepiej ode mnie oczytany. Foma to dla mnie tylko imię męskie, równoznaczne z "Tomasz"

Niestety nie ogladalem. Wiem oczywiscie, co to Foma Opiskin, nie trzeba czytac zwby to wiedziec,

Kręcisz strasznie. Co Ty z Ukrainy jesteś ?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

I takie są właśnie skutki, jak moderator angażuje się w dyskusje w wątkach natury polityczno-ideologicznej. Później musi się zmagać z takim flame'm i za przeproszeniem skazywaniem "g..na na śmierć" w wątkach technicznych. A podobno to dział offtopowy i luźny, więc może warto przestać się spinać, jakby od tego zależało czyjeś być albo nie być.

Dlaczego cały czas mam nieodparte wrażenie, że niektórym kompletnie się priorytety poprzestawiały, co do kwestii podstawowej tematyki forum które ma audio w nazwie i odpowiedniego traktowania dyskusji na nim i dystansu do nich, w zależności od tejże tematyki. Jeszcze tylko brakuje, kolejnego flame'u w postaci powoływania się na konstytucyjne prawa i tym podobne rzeczy. Ech....

Edytowane przez SlawekR

Kręcisz strasznie.

Tom, dopiero teraz się zorientowałeś? Tka jest przez cały czas. Taki specyficzny urok tego forum i poczynań dzielnego moda JM :).

• Redaktorzy

Widzę, że kolega również rasista. Komplet nieszczęść, pardon my French.

Widzę, że kolega również rasista

Nie wiem czy to się nadaje do "wątku technicznego" , ale zarzucić komuś rasizm tylko z tego powodu że zapytał czy oby nie pochodzi "zza wschodniej granicy" to już jest lekkie przegięcie..........

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Moderatorzy

Widzę, że kolega również rasista. Komplet nieszczęść, pardon my French.

Rasizm to raczej odnosi się do idei nierówności rasowych, a nie narodowych - Polacy i Ukraińcy należą do tej samej rasy, pardon my French.

-----------------

Gdyż, kiedy brakuje argumentów i jest się typowym cynkiem, to najłatwiej z byle powodu wytknąć rasizm, antysemityzm lub antysyjonizm etc. i już jest afera :). JM jest tego doskonałym przykładem, co widać wyżej. Do tego JM nawet nie zna pojęcia rasizm, co podjął już plastik. Grunt, żeby pisać i odcinać się, choćby nielogicznie...

Edytowane przez SVART

SVARTu się zna, w końcu jest dentystą:D

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Ja nie udaję, nie mam czasu na własne śledztwo, znam Discomaniac`a, ale aż tak się nie przyglądam, szkoda mi czasu na takie zabawy. Natomiast, nie rozumiem, skoro zaczynasz po raz n`ty, to może Disco Ci nadepnął na odcisk i jest to Twoja prywatna wojenka? Można to rozumieć na miliard sposobów. Jak masz coś konkretnego, to przedstaw konkretne dowody, tylko, że samymi wpisami to nic nie zdziałasz...

Marcin, ja za swoje grzechy karę odbyłem. Natomiast wystosowałem jakiś czas temu prośbę do moderacji o upomnienie forumowicza parantulli w związku z rozpowszechnianiem fałszywych informacji na mój temat jakobym czymkolwiek handlował przy użyciu forum. Na to parantulla nie ma żadnych dowodów poza własnymi domysłami. A to o wiele za mało żeby kogoś bezkarnie oczerniać.

Jak mi się zachce, to do rana będzie sto dwadzieścia sześć

Parantulla - ja się z Tobą w pełni zgadzam. Jeżeli chodzi o pryncypia to nie można odpuszczać ! Szukaj człowieku, szukaj !

Bo tu wielu takich było co ludziom wodę z mózgu robiło.

Jak się to teraz wyda - to nic się przecież im nie stanie, włos im z głowy nie spadnie ...

Sioło Stiepanczykowo to chyba w Rosji, więc uwaga trochę bez sensu.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Marcin, ja za swoje grzechy karę odbyłem. Natomiast wystosowałem jakiś czas temu prośbę do moderacji o upomnienie forumowicza parantulli w związku z rozpowszechnianiem fałszywych informacji na mój temat jakobym czymkolwiek handlował przy użyciu forum. Na to parantulla nie ma żadnych dowodów poza własnymi domysłami. A to o wiele za mało żeby kogoś bezkarnie oczerniać.

Ok, dziękuję za wyjaśnienie. Inna sprawa, że Parantulla najlepiej to by się w SB czuł, albo w piśmie Artona o teoriach spiskowych :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Justas, głównie zajmujesz się nabijaniem licznika, bo z kojarzenie masz mocne problemy...

Ok, dziękuję za wyjaśnienie. Inna sprawa, że Parantulla najlepiej to by się w SB czuł, albo w piśmie Artona o teoriach spiskowych :)

Ta, jeszcze buzi sobie dajcie.

Dopiero co dowodów chciałeś. Pod sam nos dostałeś i co? Pewnie "przez przypadek" nie zauważyłeś, co?

Wszyscy pozostali też niczego nie widzieli i gra gitara, kogo tam obchodzi jak było naprawdę,

ważne że kolesiowi włos z głowy nie spadł i dalej może sobie wypisywać z trzech kont co mu się tylko podoba.

Po raz kolejny wyszło szydło z wora jak tutaj wszystkim zależy. Tylko na tym, żeby kolesiom krzywda się nie działa.

Ty się lepiej nie odzywaj, bo rzyganie mnie już bierze na twój widok. Koniowi na helu to zamelduj.

Te głodne kawałki i ckliwe historyjki możesz pociskać naiwnym leszczom z pierwszej łapanki w swoich klubikach.

Proszę bardzo, wpis sprzed siedmiu lat, jak widać nie mój, no coś takiego, zmówili się chyba na disco bidulka...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ukryta Zawartość

Na razie jeden :)

Ukryta Zawartość

Mi się wydaje że bald i disko to są zupełnie inne osoby. Przecież bald był z Targówka w Warszawie a disko z jakiegoś Krakowa. Bald słuchał tylko Krella z Vienna Acoustic a disko preferował sprzęt McIntosha. No i lubili ze sobą dyskutować w różnych wątkach. Przecież niemożliwe żeby w profilu tak nakłamali, nie ?

Edytowane przez justas32
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

parantulla, wyjaśnij nam to:

http://www.allegromat.pl/aukcja137142

http://archiwumallegro.com.pl/yamaha+ns+1000+idealne+bcm-1_2330120956.html

http://archiwumallegro.pl/focal_jmlab_point_source_51_klony-1897056126.html

http://archiwumallegro.pl/aamph_gs200_scan_speak_golden_series-1739316199.html

Kolumn JM Lab w krótkim czasie było całkiem sporo. Do tego masz konta nie tylko na Allegro ale także np na Świstaku i zapewne kilku innych serwisach aukcyjnych. Jak to jest? Może ty walczysz z urojoną konkurencją a sam masz ambicje bycia wielkim guru Allegro?

No i jeszcze kilka ciekawych opinii:

"Bezczelny typ człowieka, trudno się dogadać. Nie polecam transakcji z tym allegrowiczem" - patrząc po wpisach na forum pełna zgoda

"Kręt i cwanieczek zmiodem w usza..., NIEPOLECAM !!!" - ortografię pominę

"Kupujący zepsuł sprzęt, po czym zarządał ode mnie zwrotu pieniędzy. Po mojej odmowie wystawił negatywa. Nie polecam transakcji z tym Panem." - o proszę

"Ostrzegam przyszłych ewentualnych klientów.Człowiek nieuczciwy,sprzedał 2 razy ten sam przedmiot,mnie i komuś!Posiadam na dysku korespondencje z tym "Parantulą" udostępnię.Szkoda czasu na wiecej!!Krętacz!!"

"Palent!!!!!!!!!!!! Nie dość że nie umie czytać opisów to w dodatku chyba chce być wypchany na kase bo kiedy napisałem ze sprzęt jest jednak nie sprawny i przeprosiłem go za to to wstawił mi negatywa [email protected]" - epitety można sobie darować bo to nieładnie

Podsumowując twoją działalność i język jakiego używasz masz sporo za uszami a szukasz winnych wokół siebie. Najgorsze jest to że rzucasz niesłuszne oskarżenia wobec kogoś kto zajmuje się sobą a nie życiem forum i aukcjami na Allegro.

parantulla, wyjaśnij nam to

Ty akurat jesteś ostatnim, któremu będę cokolwiek wyjaśniał.

Jak ktoś ma mózg u umie z niego korzystać, to sam sobie może sprawdzić, że te sensacyjne rewelacje,

to są wszystko komentarze odwetowe od takich samych szemranych cwaniaczków, którym też się wydawało,

że nie ma na nich bata, nikt im nic nie zrobi i mogą sobie bezkarnie lecieć w człona.

Żeś się popisał, że aż się osmarkałem ze śmiechu. Szukaj dalej, szukaj. Poproś kolegów, niech też szukają.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.