Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Wątek o ortografii pojawił się po tych wpisach, które wyciąłeś. Pojawił się po to, żeby tu nie śmiecić. Wystarczyło pomyśleć. Ale ty wiesz wszystko lepiej i dlatego zostałeś moderatorem. Dobranoc :-)

Nie wiem kiedy pojawił się wątek o ortografii, zapewne nie jest jedynym. Kiedy wycinałem już był. Wyobraź sobie, że nie śledzę wszystkich pojawiających się nowych wątków. Może zgłoś się na moderatora i rób to ty. Forum Audiostereo a nawet Bocznica, nie jest miejscem nauki ortografii języka polskiego. Piszący na otwartych forach dyskusyjnych powinni ja znać. Wymaganie jednak od nich znajomości zasad pisowni w stopniu magistra polonisty, jest idiotyzmem i służy jedynie pompowaniu ego niektórych zarozumiałych userów. Prowokuje również bezkarne ataki i znieważanie robiących błędy.

Ps.

Sprawdziłem. Wątek o ortografii założył @Bezlitosna Niusia - "Ortografia.Rozpoczęty przez Bezlitosna Niusia , 28.03.2015 02:31"

Ja Wasz trolling wyciąłem wczoraj ok 14'30.

Atakujesz więc mnie personalnie posługując się kłamstwem. Jeśli masz coś osobiście przeciw mnie, proszę przez PW. Jeśli masz zastrzeżenia co do mojej decyzji usunięcia z tego wątku prywatnych pogaduszek, proszę zaskarżyć do Administracji Forum.

Następne chamskie docinki do mnie jako moderatora, będę karał zgodnie z Regulaminem Forum.

EOT.

Nie wiem kiedy pojawił się wątek o ortografii, zapewne nie jest jedynym. Kiedy wycinałem już był. Wyobraź sobie, że nie śledzę wszystkich pojawiających się nowych wątków. Może zgłoś się na moderatora i rób to ty. Forum Audiostereo a nawet Bocznica, nie jest miejscem nauki ortografii języka polskiego. Piszący na otwartych forach dyskusyjnych powinni ja znać. Wymaganie jednak od nich znajomości zasad pisowni w stopniu magistra polonisty, jest idiotyzmem i służy jedynie pompowaniu ego niektórych zarozumiałych userów. Prowokuje również bezkarne ataki i znieważanie robiących błędy.

Ps.

Sprawdziłem. Wątek o ortografii założył @Bezlitosna Niusia - "Ortografia.Rozpoczęty przez Bezlitosna Niusia , 28.03.2015 02:31"

Ja Wasz trolling wyciąłem wczoraj ok 14'30.

Atakujesz więc mnie personalnie posługując się kłamstwem. Jeśli masz coś osobiście przeciw mnie, proszę przez PW. Jeśli masz zastrzeżenia co do mojej decyzji usunięcia z tego wątku prywatnych pogaduszek, proszę zaskarżyć do Administracji Forum.

Następne chamskie docinki do mnie jako moderatora, będę karał zgodnie z Regulaminem Forum.

EOT.

Ja cię atakuję personalnie? Chamskie docinki? Przepraszam, ale coś ci się pomyliło. Zadałem pytanie techniczne, czemu wycinasz coś wartościowego z forum zamiast przenieść do innego wątku. Oświadczam ci, że nie odpowiadam za twoje przewrażliwienie. Jeśli forum nie jest miejscem do nauki ortografii, to zapewne jest miejscem do debat politycznych o Andrzeju Dudzie w jednym z propagandowych wątków.

EOT.

I ty trollu piszesz do moderatora EOT? Jedynego który z tobą prowadzi dyskusję? Zaproponuję wszystkim userom i Administracji Forum głosowanie, czy usunąć ciebie i wszystkie twoje klony, czy może jesteś niezbędnym do dalszego funkcjonowania tegoż w przyszłości?

Trafiłeś trollu na problem. Ja tę funkcję przyjąłem, charytatywnie jako dawny u użytkownik, mający nadzieję na swobodne uczestnictwo w tym forum.

Jeszcze raz piszę EOT!

Skargi wnoś do adekwatnych działów zarządzających Forum.

Przykre i coraz bardziej ponure to wszystko...

Czasem się nie dziwię, że ludzie odchodzą z Forum.

Żreć się permanentnie?

W realnym życiu jest tego aż nadto...:(

- Pierwsze pytanie - a teraz nie ma i cóż zatem?

"Nie mamy pańskiego płaszcza... "

Zaczyna się.

- Reszta pytań - jaki punkt regulaminu Forum daje ci prawo twierdzić, że powinna być?

Vlado, a to użytkownicy nie mogą już zgłaszać zadnych postulatów?

Przypominam, to jest wątek techniczny.

Fakt. Takie sprawy powinny mieć miejsce w temacie o funkcjonowaniu forum.

Przykre i coraz bardziej ponure to wszystko...

Czasem się nie dziwię, że ludzie odchodzą z Forum.

Żreć się permanentnie?

W realnym życiu jest tego aż nadto...:(

Też już tu tylko zaglądam gnany coraz bardziej słabnącą siłą przyzwyczajenia.

I ty trollu piszesz do moderatora EOT? Jedynego który z tobą prowadzi dyskusję? Zaproponuję wszystkim userom i Administracji Forum głosowanie, czy usunąć ciebie i wszystkie twoje klony, czy może jesteś niezbędnym do dalszego funkcjonowania tegoż w przyszłości?

Trafiłeś trollu na problem. Ja tę funkcję przyjąłem, charytatywnie jako dawny u użytkownik, mający nadzieję na swobodne uczestnictwo w tym forum.

Czy takie zachowanie to standard dla jakości pracy moderatorskiej na tym forum?

Może ktoś jednak zwróci uwagę koledze.

"Nie mamy pańskiego płaszcza... "

Zaczyna się.Vlado, a to użytkownicy nie mogą już zgłaszać zadnych postulatów?Fakt. Takie sprawy powinny mieć miejsce w temacie o funkcjonowaniu forum.

Też już tu tylko zaglądam gnany coraz bardziej słabnącą siłą przyzwyczajenia.

To było według Ciebie zgłoszenie postulatów? Twierdzenie że POWINNO być?

Ostatni raz na ten temat: pogaduszki z Marysią o Marysi, kurs poprawnej polszczyzny i wszelka tego typu twórczość, nie znajdzie miejsca w wątku technicznym.

Dlaczego w równoległym temacie dostałam bana? Już olał punkty do rankingu ;-)

Włodku, wiesz co się mówi o nadgorliwości? :-) Taki niewinny żarcik, bez nerwów ;-P

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

To było według Ciebie zgłoszenie postulatów? Twierdzenie że POWINNO być?

Aaa. Twierdzenie to nie, powinno się przecież prosić klęcząc, i całować po czubkach butów.

Vlado, co się z Tobą dzieje?

ps: chętnie widziałbym te wszystkie wpisy w temacie o "funkcjonowaniu", ale nie wykasowane.

Do tej pory standardem na tym forum było bezkarne plucie na moderatorów i pewność, że im nie wolno na takowe adekwatnie odpowiedzieć, bo się ich kolektywnie zniszczy. Zmiana takiego standardu napewno na tym forum jest pożądana.

Dziękuję za zwrócenie uwagi. Moja wypowiedź była zbyt ostra. Tu trzeba działać, nie dyskutować z trollami.

Dlaczego w równoległym temacie dostałam bana? Już olał punkty do rankingu ;-)

Włodku, wiesz co się mówi o nadgorliwości? :-) Taki niewinny żarcik, bez nerwów ;-P

Dokładnie opisałem ostrzeżenie jakiego Ci udzieliłem. Nie wiem nic o banie.

ps: chętnie widziałbym te wszystkie wpisy w temacie o "funkcjonowaniu", ale nie wykasowane.

Tam też się znajdą.

To nie ma znaczenia czy na klęczkach czy z siekierą w dłoni. Owe "postulaty" nie powinny być wdrożone na tym forum, niektóre dawniej były i wykazały swą szkodliwość, wiec wybyły.

Ze mną się nic nie dzieje. A z Wami?

Jeszcze raz piszę EOT!

Skargi wnoś do adekwatnych działów zarządzających Forum.

Oskarżasz mnie o posiadanie klona? Proszę o konkrety, albo o przeprosiny.

Moderator na mnie napluł, przeprowadził atak personalny, ale pozostanie bezkarny. Ponieważ jest moderatorem, a nie użytkownikiem. Taka jest różnica.

Punkty ok rozumiem. Tylko ban mnie zastanawia.

Nie wiem kto przyznał Ci bana, ale - przykro to pisać - swoją aktywnością niezwiązaną z tematem wątku sobie zasłużyłaś. Odbanowałem Cię, byś mogła zgłaszać problemy techniczne, ale proszę nie dawaj powodów by ktokolwiek musiał zmieniać ta decyzję.

Powrót po dłuższej przerwie...

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Moderator na mnie napluł, przeprowadził atak personalny, ale pozostanie bezkarny. Ponieważ jest moderatorem, a nie użytkownikiem. Taka jest różnica.

Przyzwyczajaj się. A żebyś czasem nie próbował odpowiedzieć czy choćby zwrócić uwagi, bo to będzie atak personalny na moderatora. Bo WSZYSTKO jest atakiem personalnym na moderatora. Nawet jak ja tobie powiem, że masz kiepski gust muzyczny, to vlado może to uznać za atak personalny na moderatora, bo ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, czym już się wykazał. Ups! To atak personalny na moderatora!

Nie wiem kto przyznał Ci bana, ale - przykro to pisać - swoją aktywnością niezwiązaną z tematem wątku sobie zasłużyłaś. Odbanowałem Cię, byś mogła zgłaszać problemy techniczne, ale proszę nie dawaj powodów by ktokolwiek musiał zmieniać ta decyzję.

Ok. Dzięki. Będę grzeczną dziewczynką :-)

Ok. Dzięki. Będę grzeczną dziewczynką :-)

Nie wiem kto przyznał Ci bana, ale...

...ale czy ten tajemniczy ktoś nie mógłby się do tego najnormalniej przyznać? Bawimy się już w "zielone ludziki"?

Desiu, a ty nie możesz być też grzecznym chlopczykiem?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Łups... pisałam raz, a wkleiło się dwa razy ;-) Głupi telefon ;-D

Edytowane przez Keef'98

Ja Ciebie przepraszam za całą tę wypowiedź, której w takiej formie nie powinienem napisać. Przepraszam Cię jako forumowy kolega nie moderator. Wróciłem późno po bardzo trudnych negocjacjach i sam nie wiem po jaką cholerę zaglądałem jeszcze na forum. Dzisiaj zupełnie inaczej zareagowałbym na Twój wpis, nie wiem czemu tak bardzo mnie w nocy zirytował.

Jeśli możesz przebacz ludzką słabość i nie noś urazy.

Jeszcze raz przepraszam za swe chamstwo.

Włodek.

Przeprosiłem Cie za mój chamski wpis w wątku technicznym, przepraszam i tutaj. Nie powinienem w ten sposób napisać.

Co do opluwania, Ty pierwszy napadłeś na mnie. Co do kar, Ty również żadnej nie otrzymałeś.

Zakończmy tę szarpaninę.

Jeszcze raz przepraszam.

Włodek.

Może podzielić HiEnd na zakładki "Praktycy HiEndu" i "Internetowi Experci"?

I jeszcze na nich:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przyzwyczajaj się. A żebyś czasem nie próbował odpowiedzieć czy choćby zwrócić uwagi, bo to będzie atak personalny na moderatora. Bo WSZYSTKO jest atakiem personalnym na moderatora. Nawet jak ja tobie powiem, że masz kiepski gust muzyczny, to vlado może to uznać za atak personalny na moderatora, bo ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, czym już się wykazał. Ups! To atak personalny na moderatora!

Zastanawiam się, czy Ty czasem mnie nie atakujesz personalnie? :-)

W.

Coś Ty? Daddy to niezwykle taktowny i spokojny, bezkonfliktowy user. Jak możesz w to wątpić? ;-)

---------------

Przyznano punkty: przekręcanie nicka i zaczepki personalne.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Zastanawiam się, czy Ty czasem mnie nie atakujesz personalnie?

Przecież napisałem, że nie umiesz czytać - wyraźnie stoi, że jest to atak personalny, jakbyś miał dylemat interpretacyjny.

Coś Ty? Daddy to niezwykle taktowny i spokojny, bezkonfliktowy user. Jak możesz w to wątpić?

Dlaczego moderacja i administracja w dalszym ciągu toleruje obecność tej żenującej parodii użytkownika? Tak, Kiep'89 - o tobie mowa :-)

----------------

Moderacja: przyznano punkty za obraźliwe zachowania (uporczywe, złośliwe przekręcanie nicka w celu wywołania kłótni+ atak personalny).

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.