Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Szanowny Panie!

Następnym razem napiszę co miałem napisać, a następnie załączę egzegezę przy użyciu  krótkich zdań w postaci jedno zdanie - jedna myśl. Żadnych aluzji, żadnych subtelności, jak dla dzieci.

Pytanie tylko czy nie lepiej żeby czytający wykonali jakiś minimalny wysiłek intelektualny i zamiast przypisywać autorowi własne pomysły spróbowali zrozumieć to co rzeczywiście napisał.

Bo teraz to już mi naprawdę ręce opadają. Dlatego proszę już nie zajmować się tym wydumanym problemem, bo jeszcze kilka następnych wpisów i wszyscy dojdą do wniosku, że zrobienie szymona moderatorem nie zrobi wielkiej różnicy.

serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki

Nie ma problem. Tylko że to Pan rozprawiał tutaj nad sensem takich wpisów. 

A gdy administrator odpowie to jest wtedy źle. 

Jak się chce Pan odwołać proszę pisać odwołanie a jak chce sobie Pan porozmawiać na ten temat to rozmawiamy tutaj w temacie. 

8 minut temu, jezz napisał:

Szkoda, chciałem dobrze.😀

Miłego dnia

Damy znać gdyby coś się zmieniło.

13 minut temu, Jaro_747 napisał:

eby czytający wykonali jakiś minimalny wysiłek intelektualny i

image.png

image.png

Ja mam inne zdanie. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Proszę Administrację o potwierdzenie rewelacji Użytkownika Niepokorny :

"Swoją drogą to już wiemy kto i dlaczego wyłączył ci klawisz „Zgłoś”. Szkoda tylko że za jego nadużywanie nie dają punktów, miałbym cie wreszcie z głowy a Moderacja mniej roboty.."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ewentualnie proszę podać , kiedy ostatnio zgłaszałem , ilość moich zgłoszeń [z dokł. 10 , lub 100] i % skuteczności .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
Godzinę temu, MV2 napisał:

Proszę Administrację o potwierdzenie rewelacji Użytkownika Niepokorny :

"Swoją drogą to już wiemy kto i dlaczego wyłączył ci klawisz „Zgłoś”. Szkoda tylko że za jego nadużywanie nie dają punktów, miałbym cie wreszcie z głowy a Moderacja mniej roboty.."

Screenshot 2022-11-04 at 14-11-26 Niemcy.png

Ewentualnie proszę podać , kiedy ostatnio zgłaszałem , ilość moich zgłoszeń [z dokł. 10 , lub 100] i % skuteczności .

Z takimi akcjami zapraszam na PW a nie tutaj. 

Docinki i personalne akcje prowadzone w stosunku do osób z moderacji będą karane.

Ostatnie ostrzeżenie.

Panowie odpoczniecie sobie od tego tematu na jakiś czas.

Wpisy nic nie przynoszą merytorycznego a jedynie pieniactwo i nękanie tym samym moderację. 

Gdyby sprawa była ważna oczywiście zapraszam na PW lub zgłaszać na panel.

Od teraz także:  3 zgłoszenia bezpodstawne = 1 pkt karny na konto osoby zgłaszającej.

Zabawa polegająca na zgłaszaniu całego tematu i ilości 5-15 zgłoszeń na godzinę od jednego usera to jakiś żart.

3 godziny temu, Espectro napisał:
3 godziny temu, jezz napisał:

Może zrobcie juz szymona tym moderatorem?

Wnioski nie wpływają ciągle.

Ja wnioskuję. Byłby naprawdę dobrym moderatorem i bezstronnym. Poza tym na mnóstwo czasu i wyjątkowy zapał do uczestniczenia w życiu forum.

• Administratorzy
1 minutę temu, soundchaser napisał:

Ja wnioskuję. Byłby naprawdę dobrym moderatorem i bezstronnym. Poza tym na mnóstwo czasu i wyjątkowy zapał do uczestniczenia w życiu forum.

Na temat albo wcale.

Aktualnei rozdaje wakacje na temat...

Coście uczynili z tą Krainą ?

Najlepszym użytkownikiem najbardziej popularnego polskiego forum o Audio i Stereo jest największy bocznicowy Pieniacz.  
     Wasza forumowa  wyszukiwarka najwięcej użytych słów: Bełkot i Brednie przypisuje tzw „Najlepszemu Użytkownikowi” - trochę Wstyd. 🙈🙉

On kilkadziesiąt Tysięcy razy więcej udzielał się na Bocznicy niż w wątkach które z założenia powinny łagodzić obyczaje..  

Czy o to chodzi w forum AS ?

Ukryta Zawartość

68288052-D256-47EE-BEC4-186D4CF1EE83.jpeg

46894FC3-20EF-4C99-92CE-4585AB3AD219.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

U pozostałych panów z TOP najlepszych użytkowników ranking udzielania się na Bocznicy vs Audio i Myzyka wygląda tak samo.

Wniosek jest jeden AS stoi Bocznicą.

Lecz jeszcze można uleczyć jeszcze nie jest za późno 😭😭

Wystarczy Bocznicę 👇👇👇

Ukryta Zawartość

Wróci ład i porządek a Moderacja osiągnie Wieczną Nirvanę i Święty Spokój..

Takie to Proste 🤷‍♂️😉

Ukryta Zawartość

Mogę się nawet poświęcić dla dobra sprawy..

Jeżeli likwidacji Bocznicy pomoże utylizacja mojego konta to proszę to zrobić, można zacząć ode mnie.. w 100% i bezapelacyjnie na chwałę Audio Stereo a na POhybel Bocznicy 😄👍 

Biorę to na Klatę 😎✌️

Edytowane przez Niepokorny
2 godziny temu, Niepokorny napisał:

Wystarczy Bocznicę 👇👇👇

Ukryta Zawartość

Wtedy "cały ten zgiełk" przeniesie się do wątków o audio stereo - głównie do audio mitów i hi-endowych wątków o kablach i gadżetach wpływających na dźwięk. Zrobi się tam jeszcze większe szambo niż jest już teraz. 

Ukryta Zawartość

Nieprawda 
Wątki o kabelkach i gadżetach nie cieszą się takim powodzeniem co Polityka.. 

Po drugie „kablarze” nie spalają się na Bocznicy. 

Antypatia do działu "Bocznica" jest wprost proporcjonalna do spadku notowań Zjednoczonej Prawicy , a szczególnie Partii Konfederacja . Udział w dyskusji na Bocznicy nie jest obowiązkowy . Przepraszam za chamstwo i trolling . Pozdrawiam .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

22 godziny temu, soundchaser napisał:

Lubisz obrażać, jesteś inteligentny 

Osoba inteligentna poświęca się ambitniejszemu zajęciu i nie marnuje jedynego życia na bluzganie na Bocznicy przez 24/7 h 😉

7 minut temu, MV2 napisał:

Przepraszam za chamstwo i trolling .

Nie przepraszaj i nie rób tego więcej bo już nikt tych deklaracji nie traktuje POważnie 

Edytowane przez Niepokorny
20 minut temu, Niepokorny napisał:

Nieprawda 
Wątki o kabelkach i gadżetach nie cieszą się takim powodzeniem co Polityka..

No ale jak nie będzie bocznicy to gdzie tutejsi pyskacze i prowokatorzy zaspokoją swoje potrzeby szukania konfliktów i wrogów?

Gość

(Konto usunięte)

Każdy wie co gwiazdki oznaczają

A np. dla Kaczyńskiego i reszty pisowskiej mafii¹, białe róże są symbolem nienawiści.
Ale żeby Lichocka pokazała "fucka"? No ale gdzież tam, nie?

Tak że, to PiS wypromował to hasło, dla mnie ***** *** to jest "walić PiS" - co mi gwarantuje art.54 Konstytucji RP.

¹ https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/8339072,sadurski-zorganizowana-grupa-przestepcza-pis.html

EOD

Pamiętaj , że nie trzeba przeczytać całego forum, żeby znaleźć przewinienia. Wystarczy wejść w panel danego usera i wszystkie jego wypowiedzi są w jednym miejscu. 6 wpisów - 12 pkt . Szach i mat. Takie coś cię bawi ?????

Czyli to w ten sposób niektórzy się bawią? Dziękuję za tip. @Espectro co Ty na to?
Gość

(Konto usunięte)

Zależy od wypowiedzi i pisanie "jesteś burak" to nie to samo co "masz twarz koloru buraczanego" 
I sprawa raczej jest prosta.

To jest też ciekawy przypadek.

1. Nazwanie nieuka i prostaka burakiem, jest zwykłym stwierdzeniem faktu.

2. Natomiast nazwanie kogoś burakiem ze względu na kolor twarzy, jest rasistowskim hejtem - tak jak np. "czarnuchu".

Za wyjątkiem, rzecz jasna, "buraczanej mordy" pijaka, ponieważ to on sam doprowadził się do takiego wyglądu.

Taki lajf
15 godzin temu, tomek4 napisał:

Nazwanie nieuka i prostaka burakiem, jest zwykłym stwierdzeniem faktu.

Jakiego faktu???Nie myślisz logicznie. To tylko Twoje zdanie, a prawda może być taka, że to Ty jesteś burakiem, nieukiem, prostakiem. Ktoś inny może tak samo postrzegać farmazony, które wypisujesz...i może mieć rację bardziej niż Ty. 😉 

• Administratorzy
15 godzin temu, tomek4 napisał:

To jest też ciekawy przypadek.

1. Nazwanie nieuka i prostaka burakiem, jest zwykłym stwierdzeniem faktu.

2. Natomiast nazwanie kogoś burakiem ze względu na kolor twarzy, jest rasistowskim hejtem - tak jak np. "czarnuchu".

Za wyjątkiem, rzecz jasna, "buraczanej mordy" pijaka, ponieważ to on sam doprowadził się do takiego wyglądu.

Taki lajf emoji6.png

1. ok. Na jakiej podstawie określił Pan że ktoś jest nieukiem lub prostakiem ? Ten ktoś ma to wypisane na twarzy ?

2. ..... to był przykład kuriozalnego sposobu odwoływania sie z decyzji moderacji i punktów.

3. Zaprzeczył Pan sam sobie w tym momencie. Gdzie jedno jest nie szkodliwe i nie obraża ale jeżeli już ktoś napisze ........ to jest bardzo. 

Standardy pisane według własnego kodeksu mądrości staropolskich i innego zaczerpniętego spod budki z piwem ? 

4 minuty temu, soundchaser napisał:

Jakiego faktu???Nie myślisz logicznie. To tylko Twoje zdanie, a prawda może być taka, że to Ty jesteś burakiem, nieukiem, prostakiem. Ktoś inny może tak samo postrzegać farmazony, które wypisujesz...i może mieć rację bardziej niż Ty. 😉 

Podwójne standardy i własne prawo pisane w głowie każdego. Wszystko zależy jak się leży i od punkty widzenia oraz samego położenia. 

Sygnalizowany przeze mnie problem istnieje i co chwila daje o sobie znać.

Chcę zajrzeć kto dał lajki. Klikam, otwiera się okienko "Wyświetl reakcje", kręci się kółko, niby coś się ładuje i na tym koniec. Kółko może się kręcić w nieskończoność, w tym czasie Forum się zawiesza, nie reaguje na nic, nie można tego przerwać ani z tej funkcji wyjść. Jedyna metoda to w ogóle wyjść z Forum i ponownie na nie wejść.

Czy problem jest nierozwiązywalny?

• Administratorzy
4 minuty temu, Bobcat napisał:

Sygnalizowany przeze mnie problem istnieje i co chwila daje o sobie znać.

Chcę zajrzeć kto dał lajki. Klikam, otwiera się okienko "Wyświetl reakcje", kręci się kółko, niby coś się ładuje i na tym koniec. Kółko może się kręcić w nieskończoność, w tym czasie Forum się zawiesza, nie reaguje na nic, nie można tego przerwać ani z tej funkcji wyjść. Jedyna metoda to w ogóle wyjść z Forum i ponownie na nie wejść.

Czy problem jest nierozwiązywalny?

Wyczyszczenie cachu oraz cookiesów w przeglądarce. Nie spotkałem się z takowym problemem jeszcze.

Proszę także sprawdzić przy okazji czy w momencie kliknięcia owego przycisku pod F12 w konsoli nie pojawiaja się jakieś błędy. Jeżeli to to proszę o podaje jakie to.

ps. Jeżeli używa Pan adblocka to nie za wielę pomogę.

Pomaga czasami przelogowanie sie konta.

• Administratorzy
5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Mam podobnie.

Niezwykle irytujące.

😬🤬

Przeglądarka ? 

CO jest pod F12 w takim momencie i ile razy sie cos takiego zdarza ?

Godzina data kiedy coś takiego się wydażyło.

21 minut temu, Espectro napisał:

Wyczyszczenie cachu oraz cookiesów w przeglądarce. Nie spotkałem się z takowym problemem jeszcze.

Proszę także sprawdzić przy okazji czy w momencie kliknięcia owego przycisku pod F12 w konsoli nie pojawiaja się jakieś błędy. Jeżeli to to proszę o podaje jakie to.

ps. Jeżeli używa Pan adblocka to nie za wielę pomogę.

Pomaga czasami przelogowanie sie konta.

Zazwyczaj zaglądam na Forum ze smartfona. I to tutaj właśnie jest ten problem.

• Administratorzy
Teraz, Bobcat napisał:

Zazwyczaj zaglądam na Forum ze smartfona. I to tutaj właśnie jest ten problem.

ok rozumiem. 

10 minut temu, Espectro napisał:

Godzina data kiedy coś takiego się wydażyło.

A choćby przed kwadransem.

I dzieje się tak od niedawna - miesiąc, może od dwóch...

• Administratorzy

Przełącze na inny tryb wyświetlanai owych reakcji może się coś poprawi.

9 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A choćby przed kwadransem.

I dzieje się tak od niedawna - miesiąc, może od dwóch...

Gość

(Konto usunięte)

1. ok. Na jakiej podstawie określił Pan że ktoś jest nieukiem lub prostakiem ? Ten ktoś ma to wypisane na twarzy ?

2. ..... to był przykład kuriozalnego sposobu odwoływania sie z decyzji moderacji i punktów.

3. Zaprzeczył Pan sam sobie w tym momencie. Gdzie jedno jest nie szkodliwe i nie obraża ale jeżeli już ktoś napisze ........ to jest bardzo. 
Standardy pisane według własnego kodeksu mądrości staropolskich i innego zaczerpniętego spod budki z piwem ? 

Ad.3. Nie, nie zaprzeczyłem sobie. Już nawet nie pytam czy miałeś logikę pod tą budką z piwem. I w dodatku bity kablem, jak podawałeś.

Ad.1. Jako że to forum, wyciągnąłem wnioski na podstawie wypowiedzi.

Ad.2. To było Twoje uzasadnienie.

Nie wiem na jakiej zasadzie dostałeś tę pracę, szczerze.

PS. W zasadzie, w odniesieniu do akapitu o budce z piwem, powinienem odpisać CHAMIE, ale daruję sobie. Koń jaki jest, każdy widzi.
  • Administratorzy
2 minuty temu, tomek4 napisał:

PS. W zasadzie, w odniesieniu do akapitu o budce z piwem, powinienem odpisać CHAMIE, ale daruję sobie. Koń jaki jest, każdy widzi.

Pozdrawiam cieplutko. 

3 minuty temu, tomek4 napisał:

Już nawet nie pytam czy miałeś logikę pod tą budką z piwem.

Tak jak ja nie pytam gdzie była logika przy pisaniu poprzedniego wpisu.

ps. ban w tym temacie na zawsze. Nie pamiętam kto Panu zdejmował poprzednie tutaj.

19 minut temu, Espectro napisał:

Przełącze na inny tryb wyświetlanai owych reakcji może się coś poprawi.

Pierwotny tryb był znacznie poręczniejszy. U mnie sygnalizowanych problemów nigdy nie było. Może coś u Kolegów lokalnie usterkuje ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.