Skocz do zawartości
IGNORED

Transport do...

SomekPoland

Rekomendowane odpowiedzi

No tylko po co? Skoro nie znasz, to czemu radzisz inny?

Nie widziałem nigdzie zachwytów nad tym przetwornikiem .

Zachwytów osób szukających czegoś w klasie średniej i wyższej .

A Ty znasz SM 6 ?

Napisałem - pomyśl , a nie zmień ;)

Przy obecnej jego cenie grzechem jest go nie wypróbować . Zwłaszcza jak przyoszczędzisz na transporcie 1650zł kupując powiedzmy Marantza .

Wybacz, ale wiedza kosztuje i wcale nie widzę powodu aby dzielić się doświadczeniem za które zapłaciłem własnymi pieniędzmi.

Tojaki sens udzielania się na forum? Może podaj cennik?

Powrót po dłuższej przerwie...

• 2 miesiące później...
  • Redaktorzy

Wybacz, ale wiedza kosztuje i wcale nie widzę powodu aby dzielić się doświadczeniem za które zapłaciłem własnymi pieniędzmi.

Proponuję przyjąć oznaczenie "branża" i dokonywać wpisów na forum tylko za pieniądze.

Wybacz, ale wiedza kosztuje i wcale nie widzę powodu aby dzielić

się doświadczeniem za które zapłaciłem własnymi pieniędzmi.

Na taki wpis, bez pardonu, jest tylko jedna odpowiedź - GOŃ SIĘ Z TEGO FORUM - raz dwa, trzy !

Zasiądź przed swoimi zabawkami i tak pozostań ... upajaj się swoim doświadczeniem aż do śmierci.

Gość rochu

(Konto usunięte)

GOŃ SIĘ Z TEGO FORUM - raz dwa, trzy !

Może masz rację, chyba czas najwyższy...

BTW. Czytałeś ostatnie zdanie mojego wpisu (28.07.2014 - 17:13)?

Może czasem warto włączyc tryb czytania ze zrozumieniem?

DACa mam, zajmijmy się transportem ;) Z tego behra można dużo wycisnąć.

Po raz kolejny mylony jest transport CD z odtwarzaczami CD. W tej a nawet w znacznie wyższej klasie sprzętów odtwarzacze CD mają kiepskie aplikacje wyjść cyfrowych. Można je używać jako prawie transport CD ale jest to zawsze gorsze niż prawdziwy transport CD, który w ogóle nie ma wyjść analogowych. Napisałeś, że ma być dobry. Wiem, że dla każdego określenie Dobry znaczy co innego i za inne pieniądze, ale masz prawo wiedzieć jaka jest prawda. Zawsze transport CD jest lepszy niż odtwarzacz CD w roli niby transportu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.