Skocz do zawartości
IGNORED

Żakowski na Premiera !

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

... wygra wybory - to trzeba uciekać z tego kraju...... mówisz że z całej zakłamanej partii ostałą się jedna osoba ? dobra musi być

Ja myślę że sam fakt gdzie pracuje ten facet dyskwalifikuje go w 100%, Po za tym co za różnica czy on czy ktokolwiek z PO....

A Jest jakiś wybór poza chlopami ktorzy jeszcze bardziej rozkradna co jeszcze sie da? Nie ma na razie w PL dobry rzadzacy raz na kilkadziesiąt lat sie pojawia....

chwilowy brak działalności w audio.

O!Jaruś,to jakaś nowość u ciebie.Chyba,że to ironia.Powszechny dobrobyt przecież mamy już teraz,za Tuska.

Pieprzysz te swoje komunały i powielasz PiSowski bełkot tak, że szkoda nawet coś odpowiadać.

Jestem Europejczykiem.

to się da bardziej ? Ja jestem za młody ale Ci co pamiętają to mówią że komuna nie wyrządziła takich szkód.

Nie wiem za mlody jestem zeby to pamiętać ale z tego co czytałem to bylo tam masowe marnotrastwo i zycie na kredyt co dawalo iluzje ze bylo lepiej dla przeciętnego obywatela

chwilowy brak działalności w audio.

Kaczyński na premiera!

Niech sam zrobi to, do czego ciągle nawołuje Tuska czyli (tak mniej-więcej) wprowadzi powszechny dobrobyt.

:) Popieram.

Tyle, że by na pewno nie przyjął, bo to hańba przyjąć permierostwo z rąk obcego rządu.. Rozumisz?

Powrót po dłuższej przerwie...

A ja na premiera widziałbym Gowina.To jest spokojny rzeczowy gość.No ale,jeszcze nie teraz. Wole pisowski bełkot niż złodziei i cwaniaczków. a Tu link,kto rządzi w Polsce:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A ja na premiera widziałbym Gowina.To jest spokojny rzeczowy gość.No ale,jeszcze nie teraz.

dla mnie to jest karierowicz, ale z drugiej strony do Tuska mu bardzo daleko (tego chyba nikt nie przebije). Ma swoje zasady i się ich trzyma co w dzisiejszych czasach niestety jest rzadkością

Tu mamy 38 milionów ludzi którzy widzą nasze problemy. Tu brakuje ludzi którzy umieli by je skutecznie rozwiązywać.

Trafnie narzekać i "dostrzegać nasze problemy" potrafi w Polsce każdy idiota !

Przyczyny twojej nienawiści do Polski i Polaków zostały już na tym forum odkryte i wyjaśnione.

Więc daruj sobie - odkryłeś się ostatecznie i nie jesteś już wiarygodny.

A ja na premiera widziałbym Gowina.To jest spokojny rzeczowy gość.

O nie!

Gowin to polityczna kobieta lekkich obyczajów - pójdzie z każdym, byle do koryta. Człowiek bez własnych poglądów i bez kręgosłupa.

Polsce nie potrzeba takich.

A jest jakaś różnica?

Żadnej! To i to komuch zapiekły i resortowe dziecko.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.