Skocz do zawartości
IGNORED

gniazdo naścienne SCHUKO bardzo dobre i tanie

krzysiekol

Rekomendowane odpowiedzi

Sonus Oliva jest dobre i w rozsądnej cenie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do wyboru do koloru! Sam używam gniazda firmy OSPEL wersję z bolcem, niezłe materiały ekstra cena:

Ukryta Zawartość

A tu masz schuko.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Polecam Ospel, złocone styki, ramki z 4mm aluminium, cena nie zabija a jak nakleisz insert "higendnirwana" to Furutecha zje na śniadanie i zwalcuje.

Ukryta Zawartość

post-20127-0-41263400-1414692320_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A co to za roznica?

Możesz sobie ustawić L i N po dowolnej stronie na przykład,niektóre urządzenia i listwy sygnalizują błędną polaryzację wtedy schuko jak znalazł,poza tym zazwyczaj są po prostu lepiej wykonane,są solidniejsze no i bywają kable z wtyczkami które akceptują jedynie schuko outlet sockets.

l'enfant sauvage

Możesz sobie ustawić L i N po dowolnej stronie na przykład,niektóre urządzenia i listwy sygnalizują błędną polaryzację wtedy schuko jak znalazł,poza tym zazwyczaj są po prostu lepiej wykonane,są solidniejsze no i bywają kable z wtyczkami które akceptują jedynie schuko outlet sockets.

Czyli nic ciekawego.

?👈

Ospel jak najbardziej tak, ale ze względów praktycznych nie te podwójne, które wkleił mad'afaka, ani żadne inne podwójne.

Do "naszych" zastosowań nadają się znacznie lepiej gniazda pojedyncze, np. takie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Te gniazda są jednakowo głębokie na całym obwodzie (na zdjęciu tego nie widać), dzieki czemu nawet długa, masywna wtyczka schuko zakończona ciężkim kablem będzie w takim gnieździe bardzo solidnie umocowana.

Natomiast gniazda podwójne są dość mocno spłycone w gornej i dolnej części obwodu, przez co każda typowa "audiofilska" sieciówka będzie się luźno kiwać w pionie. Przy szczególnie ciężkich pytonach może się skończyć wyłamaniem wtyków.

Mam 4 takie gniazda jak na linku ustawione szeregowo w ramce. W kolorze tytan wygląda to naprawdę bardzo elegancko.

Ukryta Zawartość

Ospel jak najbardziej tak, ale ze względów praktycznych nie te podwójne, które wkleił mad'afaka, ani żadne inne podwójne.

Do "naszych" zastosowań nadają się znacznie lepiej gniazda pojedyncze, np. takie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Te gniazda są jednakowo głębokie na całym obwodzie (na zdjęciu tego nie widać), dzieki czemu nawet długa, masywna wtyczka schuko zakończona ciężkim kablem będzie w takim gnieździe bardzo solidnie umocowana.

Natomiast gniazda podwójne są dość mocno spłycone w gornej i dolnej części obwodu, przez co każda typowa "audiofilska" sieciówka będzie się luźno kiwać w pionie. Przy szczególnie ciężkich pytonach może się skończyć wyłamaniem wtyków.

Mam 4 takie gniazda jak na linku ustawione szeregowo w ramce. W kolorze tytan wygląda to naprawdę bardzo elegancko.

a jak je kupić ? bo pod cenami jest taki zapis:

System służy do przeprowadzenia symulacji kosztów.

Składanie zamówień jest dostępne jedynie dla partnerów handlowych.

a jak je kupić ? bo pod cenami jest taki zapis:

System służy do przeprowadzenia symulacji kosztów.

Składanie zamówień jest dostępne jedynie dla partnerów handlowych.

już znalazłem:)

Ukryta Zawartość

Praktycznie każdy sklep elektryczny czy hurtownia, która handluje Ospelem sprowadzi Ci to w ciągu kilku dni pod zamówienie. Na magazynie oczywiście nikt takich egzotyków nie trzyma ;) Jeśli jesteś ze śląska, to mogę podać namiary na sklep w którym kupowałem.

Praktycznie każdy sklep elektryczny czy hurtownia, która handluje Ospelem sprowadzi Ci to w ciągu kilku dni pod zamówienie. Na magazynie oczywiście nikt takich egzotyków nie trzyma ;) Jeśli jesteś ze śląska, to mogę podać namiary na sklep w którym kupowałem.

już zamówione i kupione za dwa dni u mnie na ścianie:) Dzięki

• 3 lata później...

Odkopie i się nie zgodzę mam takie podwójne gniazdka Ospel i nic nie lata, ale głównie polecam ze względu na solidność materiałów i montaż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.