Skocz do zawartości
IGNORED

harmonix - zasilajace

mateuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Jak graja dobre kabelki...

Oczywiscie z Youtuba nic nie slychac :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Stasiu system gra nie kabelki,przestan juz bredzic juz Ci raz zwracalem uwage,bez obrazy:)

Ukryta Zawartość

Tak lepiej pisac ze ma sie wstret do cen...zamiast prosto i prawdziwie - nie stac mnie i nie kupie.

Lepiej pisac dyrdymaly na temat cen - ja tego nie kupuje a Wy sobie wierzcie ze wstret do cen to prawdziwy powod, dla mnie to smieszne ;D

Dokładnie tak jest jak napisałeś.

Acrolink dobrze wypadnie np. w B-klasowych tranzystorach gdzie bas ma dźwięk kartonu po TV oklepywanego kijem od szczotki ;)

Tutaj Acrolink ze swoim obszernym ( jak dla mnie nienaturalnie napompowanym ) basem może zdziałać wiele dobrego.

Czy jest to kabel od jakiegoś forumowego kolegi ?;)

Cieplo, cieplo, choc ta opinia o acro to nie przystoi doswiadczonemu audiofilowi. W jednym systemie basu bedzie za duzo, w innym w sam raz.

Konto w trakcie usuwania

Cieplo, cieplo, choc ta opinia o acro to nie przystoi doswiadczonemu audiofilowi. W jednym systemie basu bedzie za duzo, w innym w sam raz.

Mariusz , przecież dokładnie to napisałem.

Do chudego trana czy lampy może być ok.

Jednak ja wolę jak sprzęt i kable są w miarę liniowe i nic nie pompują.

U Stasio, źle trafiłeś z tym tekstem, bardziej pasowałby do Cytrusa

Magnepan,

widzę, że nieustająco masz problem ze swoją nerwicą natręctw.

Czy teraz będziesz w każdym wątku wybiórczo cytował cudze wypowiedzi by mnie oszkalować i zdyskredytować? Mam wrażenie, że określenie "kultura osobista" jest wymarłym endemitem w twoim menu werbalnym.

Byle jaki, ale trzymaj poziom, OK?

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Kupiłeś już? ;-)

Pośpiesz się proszę bo mi cierpliwość nie daje spokoju;-)

Troche cierpliwosci, Tomaszu:)

Teraz wydaje kase na wnuki i wino:)

Kabel to temat na po urlopie.

Konto w trakcie usuwania

Tak Milony RCA wyglądają w zbliżeniu.

Ukryta Zawartość

post-12283-0-76576200-1435786353_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak Milony RCA wyglądają w zbliżeniu.

Wydaje mi się ze ic milion powinien mieć złote wtyki lub przynajmniej podzłacane. Natomiast podobają mi się stopki

Harmonixa pod wzmacniaczem - ile waży zapytam z ciekawości ? Mam identyczne pod kolumnami ważącymi 100 każda.

umka

fajne są te Reyimo :)

A co do kabli to powiem Wam, że firmy kablarskiej doją z nas tylko furcy. 36 tys za tą sieciówkę to przegięcie pały. Ile te IC milionowe będą kosztować. Najgorsze jest to że ja stary i głupi tez się dałem wciągnąć w to dojenie.

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

umka

fajne są te Reyimo :)

A co do kabli to powiem Wam, że firmy kablarskiej doją z nas tylko furcy. 36 tys za tą sieciówkę to przegięcie pały. Ile te IC milionowe będą kosztować. Najgorsze jest to że ja stary i głupi tez się dałem wciągnąć w to dojenie.

Babatular, to Gryphon Antileon nie trafiony czy SF Evolution są nie ? Czy ogólnie stwierdzasz że jesteś dojony ?

Japończycy sztukę dojenia klienta dopracowali do perfekcji - musi być kolorowo , nazwa kojarząca się z dobrobytem

i filozofia która jest zupełnie nie przydatna w muzycznej konsumpcji.

Jakby co , daj znać na priva gdybyś chciał się pozbyć nowych nabytków.....

Magnepan

Ogólnie to jestem dojony - ale kabelki to wariactwo - 30tys, 50 tys, 80 tys 100 tys - ja pier.....

SF Evolution - niech sobie stoją - fajnie graja i cieszą oko. A Gryphon jest wielki dosłownie i w przenośni.

Więc nici z dealu :)

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

A co do kabli to powiem Wam, że firmy kablarskiej doją z nas tylko furcy. 36 tys za tą sieciówkę to przegięcie pały. Ile te IC milionowe będą kosztować.

Placi sie za badania naukowe w temacie i czas poswiecony na eksperymenty bo wiadomo koszt wlozonych materialow to raczej nie jest nawet 1% wartosci tego kabla. A ze daje to spore korzysci soniczne to i ludziska kupuja! Cena tez spowodowana jest tym ze to produkt malo seryjny wiec...;)

Co mnie to obchodzi jako klienta końcowego ma tak grać za ile płacę!

Jeśli znacznie więcej płacę niż to jakościowo gra, znacznie lepiej kupić firmę to produkującą, po co przepłacać ;)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

SF Evolution - niech sobie stoją - fajnie graja i cieszą oko. A Gryphon jest wielki dosłownie i w przenośni.

Więc nici z dealu :)

To dobrze że ładnie gra, myślałem że coś nie podpasowało w systemie.

Co mnie to obchodzi jako klienta końcowego ma tak grać za ile płacę!

Jeśli znacznie więcej płacę niż to jakościowo gra, znacznie lepiej kupić firmę to produkującą, po co przepłacać ;)

Kabelki Harmonixa w oparciu o zwykle RLC i duze Q zadnych czarow i bez kwantowego tunelowania, no wiec?...;)

A jak przy tym Twoje kabelki wypadaja? Ktos sluchal porownywal?

Nad stylistyką, doborem kolorów i jakością mogliby popracować :)

Już ten jest ładniejszy, tylko ciekawe jak gra ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tranzystor to ciemna strona mocy... strzeżcie się jej... I nie dajcie się zwieść, jakoby mocniejsza była... bo jest tylko szybsza... łatwiejsza... a przez to pociągająca tak bardzo... Podczas gdy jasna, lampowa strona trudna jest... cięższa... wyrzeczeń licznych wymaga... ale bać się jej nie musicie... by Twonk

jak to jak gra - ciepło

Wydaje mi się ze ic milion powinien mieć złote wtyki lub przynajmniej podzłacane. Natomiast podobają mi się stopki

Harmonixa pod wzmacniaczem - ile waży zapytam z ciekawości ? Mam identyczne pod kolumnami ważącymi 100 każda.

Waga wzmacniacza to ok 35 kilogramów i stopki, jak również sieciówka XDC II są w komplecie. Nie ma lipy Panie kierowniku. ;-)

Nad stylistyką, doborem kolorów i jakością mogliby popracować :)

Wiesz jaka radość panuje u mnie za stolikiem ze sprzętem? ;-)

Maciek je ostatnio testował i ... się nie podobało.

Już raczej wiem dlaczego i dlaczego podobało się Slyowi.

Te koncówki grają najwidoczniej jak ... tranzystory.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Udało mi się już ustalić co to za kabel. Ma się te wtyki;-) Też będę go niedługo odsłuchiwał.

A prosilem Artura o dyskrecje:) no chyba , ze to szef szefow puscil farbe....

Konto w trakcie usuwania

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.