Skocz do zawartości
IGNORED

Wpływ religii i wiary na życie człowieka

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Ch...ałwa mu w Oko. Ale przyznać trzeba, że nasrane pod deklem ma wysoko i słabo rozgarnięte.

Na tym forum miałby co robić, poparłby kilku epidiaskopowych aktywistów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pan Oko znów walczy z naturą ludzką i z Bogiem, a przecież seks z Woli Bożej każdego dnia ma nam przynosić rozkosz .

P.S.

" Niech piersi twej niewiasty , każdego dnia przynoszą Ci (Salomonie) rozkosz."

Ukryta Zawartość

Piotr

10376097_698576903593286_8236426505564427799_n.jpg?oh=7abca42504f19ddbc9e6bcddc1f58459&oe=55249153&__gda__=1432623066_113c50c9e282473826b40655a3c583cf

Patafianie za mało hojnie obdarowali księciunia i zarządził repetę :-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ch...ałwa mu w Oko. Ale przyznać trzeba, że nasrane pod deklem ma wysoko i słabo rozgarnięte.

Na tym forum miałby co robić, poparłby kilku epidiaskopowych aktywistów.

Pewnie sperma uderza mu (Oko) do głowy .

10376097_698576903593286_8236426505564427799_n.jpg?oh=7abca42504f19ddbc9e6bcddc1f58459&oe=55249153&__gda__=1432623066_113c50c9e282473826b40655a3c583cf

Patafianie za mało hojnie obdarowali księciunia i zarządził repetę :-)

Wszystkiemu winna WOŚP , swoją drogą zastanawiam się , jaka suma by ich (kler) satysfakcjonowala?

Piotr

Pewnie sperma uderza mu (Oko) do głowy

Możliwe całkiem,

rosyjscy naukowcy dowiedli że jest w człowieku kanał łączący odbyt z gałką oczną

Czy 2DS to jakiś akademik?

Chyba jakiś dom studenta czy coś takiego. Może uczelni w Toruniu? ;-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ten budynek by się nadał na operetkę jakąś albo variety. Cierpliwości

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak widzę, patafianizm jest tu górą względem parafianizmu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Poczciwemu niepotrzebna, a czy niepoczciwego zmieni na lepsze, to już kwestia co najmniej dyskusyjna.

Co ciekawe potrafi zmienić. Widziałem gdzieś studium dowodzące korelacji etyki w business'ie z wiarą w wieczne potępienie. Wiara skupiająca się na przyjemnej części eschatologii nie miała już tej mocy.

Pewnie sperma uderza mu (Oko) do głowy .

Możliwe całkiem,

rosyjscy naukowcy dowiedli że jest w człowieku kanał łączący odbyt z gałką oczną

To w jego przypadku musi być szeroki jak jelito grube.

Przypadkiem natrafiłem na tą fachową wymianę zdań...specjaliści pierwsza klasa. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Co tam słychać majusiu? Kolenda znowu nie wyszła. Bo tydzień wcześniej ten sataniczny oszust i łobuz - Owsiak sprzątnął 36 baniek w jeden dzień.

Co ciekawe potrafi zmienić. Widziałem gdzieś studium dowodzące korelacji etyki w business'ie z wiarą w wieczne potępienie.

W Polsce?? Tu akurat korelacja jest oczywista. Płytkość wiary w wieczne potępienie doskonale widać po ilości niedoboru etyki w biznesie.

Przypadkiem natrafiłem na tą fachową wymianę zdań...specjaliści pierwsza klasa. ;)

Widzę Andrzeju , że bardzo Ci brakuje tematów traktujących o kk.

P.S.

Myślałem , że oddelegowali Cię na inny Front , a tu taka niespodzianka , witaj w DOMU !

Jak szkoda, że nie wybrałem psychiatrii... Jaka szkoda.

Dla pacjentów , czy psychiatrów ?

Piotr

Dla mnie. Mój znajomy prowadzi firmę pogrzebową. Na brak "klientów" nie narzeka... Nawet nie musi o nich specjalnie zabiegać... Luzik, i jeszcze do tego jest kasa.

Psychiatria. Jeszcze lepszy wybór w dzisiejszych czasach.

I co roku się nakręca bardziej... :)

Dla mnie. Mój znajomy prowadzi firmę pogrzebową. Na brak "klientów" nie narzeka... Nawet nie musi o nich specjalnie zabiegać... Luzik, i jeszcze do tego jest kasa.

Psychiatria. Jeszcze lepszy wybór w dzisiejszych czasach.

I co roku się nakręca bardziej... :)

Widzę , że chęć zysku przesłonila Ci dobro bliźniego/pacjenta -dobrze , że nie zostałeś psychiatrą katoliku !

Piotr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.