Skocz do zawartości
IGNORED

Ida-o co chodzi?

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

ee, tam, Żydzi to, Żydzi tamto.

To żadni Żydzi, to przecież Chazarowie byli.

"Stereofonia – elektroakustyczna metoda odbierania, zapisywania, transmitowania i odtwarzania dźwięku, tak aby u słuchającego wywołać wrażenie przestrzennego rozmieszczenia jego źródeł."

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

faktycznie taki facet to nawet nie tylko moze prysnac ale nawet napryskac ..na wladze.

ja nawet mysle ze ten ksiadz powinien zrobic jej dziecko a potem ja zabic.Patrz ale jednak humanista... wobec obecnych doswiadczen wyjatek.

Ja jednak Cię mulsie... kocham!

Dawno sie tak nie śmiałem!

Masz u mnie OSKARDA

Ty, Muls - ale jakby ją zabijał z dzieckiem, to one musiałoby się już urodzić?

To mogłoby być niezłe i film byłby dłuższy.

I panoramiczny.

I kolorowy!

Ida w... purpurowej sutannie, krew na rękach jej Ciotki zlewa się z kolorem...

I ten Ksiądz - po zabiciu Idy, nienarodzonego dziecka, jej Ciotki, mógłby pojechać na wieś i zabić tego chlopa. I zwinąć mu dolce, bo chłopi zawsze mają dolce. A póxniej wchodzi Marlon Brando, i przez te waciki w ustach mówi - Ty Mother Fuckerze, mamy Cię! I wtedy zakopują żywcem Roberta De Niro w naszej symbolicznej glebie pod wierzbą płacząco.

A tu w tle Niemen i Wariacje Goldbergowskie...

Tak jest Panowie... Po raz kolejny spierdoliliśmy szansę

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Jaki słaby - świetny i z wydźwiękiem ogólnospołecznym.

Wyobraż sobie - kmiecie wychodzący z klubokawiarni... Idą do kina.

Przerywają podorywki i zrzut nawozu. Są po prostu... kulturalni. Gumofilce zostawiają w szatni.

Siedzą w kinie, jedzą kiszone ogórki, rzepę, nietoperze, miętę i....................................................

Im wzrokowi roztacza się panorama polskiej rzeczywistości!

Ksiądz dyma kozę - skreślić - Idę, ona mu rodzi bliźniaki, z których jeden zostaje polskim papieżem, który obala komunizm, Posła Niesiołowskiego, bagietki i wytrychy.

Niejaka Trzebuchowska,odtórczyni roli GnIdy w innej roli - jako... Matka Boska na... gejparadzie!

Prawdziwa GnIda!

Takie to środowisko, tacy ludzie - wszystko zohydzić pragną, opluć, zbrukać.

To nie Polacy to Polskojęzyczna Wspólnota Rozbójnicza.

fakt_trzebuchowska.png

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dlaczego żaden Grzegorz Braun, Ewa Stankiewicz czy inszy Antoni Krauze nie nakręcili o niej filmu?

Ukryta Zawartość

Bo tak naprawde to....kto to widział żeby ratować jakieś zydowskie dzieci.

im to nie przechodzi przez gardło bo to niepolityczne..... ale tak maja.

A Oscar pewny, bo to jest proste.

Najlepszym dowodem jest to, ze gdyby nie zydzi to pies z kulawa noga nie wiedzialby kto Ona.Jak dzieci chcialy JA na patronke szkoly to nie przeszło glosami prawdziwych 100% polaków.Jaki film i PO CO??

i PO CO wysluchiwac tych mroczny ,debilnych argumentów ze gdybysmy mogli, to sami bysmy wszystkich uratowali Ale nie pozwalali nam niemcy. Jakis duren tu napisał ze ...nie było obowiazku ratowac.Nie było.

Można by stronie katolickiej zadać pytanie czemu Irena Sendlerowa nie została błogosławiona czy kanonizowana?

Ale chyba za bardzo odbiegamy od tematu?

skynyrd

Znowu wróciłeś do używek?

to nie przeszło glosami prawdziwych 100% polaków.

A każden jeden porządnie okszczony i wybierzmowany. Na piersi koło serca nosi medalik z budki pod kościołem.

gdyby nie zydzi to pies z kulawa noga nie wiedzialby kto Ona.

Tak samo jak Schindler. Uratował polskich Żydów, mieszkańców Krakowa i okolic, chodzących do polskich szkół, leczących polskie dzieci, piszących po polsku wiersze. Po prostu Polaków wyznania mojżeszowego.

dla polaka.Reszta to twoja inteligencja jesli ja masz.

.Dla polaka najlepszy polak to martwy polak.

tak brzmi calosc i jest tu subtelna róznia.A jaka??dzubdzuisiu.

mozesz pocwiczyc na przyklad tak..Dla polaka. to polak.

mozna i tak...Najlepszy polak to polak.

mozesz i...... polak dla polaka.

Moi przyjaciele z lat dzieciństwa to Andrzej Polak, Arek Żyd, Bruno Jashik i Wiktor Wastrakow... albo Wastrakoff - już nie pamiętam! Wszyscy fajnie bawiliśmy się w chowanego i w wojnę.

Parker's Mood

W technikum to już więcej niż mniej: Andrzej Dethloff, Horst Mayer, Romuald Khapke, Arnold Miller... i kilku naszych - i też było fajnie, chociaż nasz narodowy charakter dał się we znaki naszym bratnim duszyczkom, z czego po latach nie jestem dumny i widzę w nas dużo chujni. Uważam, że się zresocjalizowałem na maxa, ale dalej kołtuństwa niestety nie trawię - obojętnie z której strony!

Parker's Mood

Ukryta Zawartość

Dlaczego żaden Grzegorz Braun, Ewa Stankiewicz czy inszy Antoni Krauze nie nakręcili o niej filmu?

Zawsze można sobie znaleźć jakiś doniosły problem moralny żeby nakręcić doniosły film. Albo go wymyślić, jak każdy film. Takie moralne "gwiezdne wojny" z tego wyjdą lub inny "Harry Potter". Ale Oscar w kieszeni jeśli tylko spod czapki Potterowi pejsy wystają.

otóż znam inne historie łódzkich kamieniczników, którzy wyjechali pod koniec wojny albo zaraz po wojnie i po latach ich spadkobiercy z Francji lub Anglii - zwykle już w drugim pokoleniu, zgłosili się po spadki za swoich zmarłych - jak sądzono bezpotomnie - dziadków i pradziadków.

O ile ich dziadkowie w Polsce mieli jeszcze w carskich papierach imiona Szmul, Abram, Izaak lub podobnie, to dzieci i wnukowie do tej pory posługują się imionami Jerzy, Jan, Maciej itp.

Czy to znaczy, że w tak opresyjny sposób ich katolicyzowano albo na sile spolszczono bo pewnie bycie polakiem dawało wyjątkowe przywileje w czasach okupacji (LOL), więc mają teraz przez to przymusowe polszczenie jakieś rozdwojenie jaźni narodowej ??

Nie sądzę żeby mieli z tym problem, choć niektórzy nadal chodzą do synagogi.

Ukryta Zawartość

I co w tym nadzwyczajnego?Wielu Żydów spolszczyło się,z różnych powodów.Wielu dowiedziało się o swoim pochodzeniu dopiero w 68r. bo im rodzice o tym nie powiedzieli.Byli też tacy,którzy nie przywiązywali do pochodzenia wagi.Pewnie są też tacy,którzy będąc wychowywani przez Polaków do tej pory nie wiedzą.

W czasie okupacji na pewno lepiej było być Polakiem niż Żydem.

Widać dla niektórych wyjątkowo nadzwyczajnie skoro na tym fakcie można zbudować psychologiczny dylemat filmowy, który jest nieznany tym "spolszczonym" żydom nawet jeśli nie urodzili się w Polsce.

jakoś tak największe dylematy mają na ten temat akurat ci którzy sie nie "spolszczyli" za to chętnie wyciągają ręce po pieniądze polskich podatników w imieniu tych "spolszczonych".

W czasie wojny te polskie ręce to i owo uszczknęły.

Czy gdybyś teraz dowiedział się,że odziedziczyłeś w Ameryce dom po nieznanym pociotku to byś z tego zrezygnował?

Ale o czym pierdzielisz? Bo albo ja ciebie albo ty mnie nie zrozumiałeś.

Co tu mają do rzeczy jakieś "nieznane pociotki" Ja ci napisałem o prawowitych spadkobiercach, którzy się odnaleźli w drugim pokoleniu.

A to co innego niz banda amerykańskich cwaniaków mających z nimi tyle wspólnego że też znają kogoś kto chodzi do synagogi.

Pieniądze żydowskich bankierów z USA finansowały rozbudowę III Rzeszy w tym jej całej zbrodniczej infrastruktury która uczestniczyła w mordowaniu Żydów z Europy. Europejska diaspora była dla amerykańskiej zwykłymi parchami. Twierdzili że wywózki do obozów są tylko internowaniem - czymś w rodzaju wakacji, a na informacje Karskiego o zbrodniach niemieckich na Żydach prezydent Roosveelt zapytał jaka jest sytuacja koni w Polsce.

Po siedemdziesięciu latach potomkowie tych pazernych wieprzy z USA poczuwają się bardzo solidarnie do majątku polskich obywateli pomordowanych przez Niemców dzięki pieniądzom które ich rodzice na ten proceder pożyczali.

A to co innego niz banda amerykańskich cwaniaków mających z nimi tyle wspólnego że też znają kogoś kto chodzi do synagogi.

Wystarczy upoważnienie dla adwokata. Polskie prawo tez tak działa.

A co powiesz o polsko/aryjsko/katolickich cwaniakach, którzy na przykład zagarnęli domy przy trasie Warszawa Otwock?

Problem nie dotyczy amerykańskich Żydów, tylko Polaków pochodzenia mojżeszowego (i ich spadkobierców) i Polaków pochodzenia innego (i ich spadkobierców.

Jest to sprawa między Polakami.

Po siedemdziesięciu latach potomkowie tych pazernych wieprzy z USA

Piękne. Typowe Polactwo.

ee, tam, Żydzi to, Żydzi tamto.

To żadni Żydzi, to przecież Chazarowie byli.

W technikum to już więcej niż mniej: Andrzej Dethloff, Horst Mayer, Romuald Khapke, Arnold Miller... i kilku naszych - i też było fajnie, chociaż nasz narodowy charakter dał się we znaki naszym bratnim duszyczkom, z czego po latach nie jestem dumny i widzę w nas dużo chujni. Uważam, że się zresocjalizowałem na maxa, ale dalej kołtuństwa niestety nie trawię - obojętnie z której strony!

I ten wpis mi się bardzo podoba.

Niejaka Trzebuchowska,odtórczyni roli GnIdy w innej roli - jako... Matka Boska na... gejparadzie!

Prawdziwa GnIda!

fakt_trzebuchowska.png

.

Napisano 04.03.2015 - 05:00

Prawdziwa GnIda!

Wydaje mi się że przynajmniej w stosunku do twojej osoby program przymusowej sterylizacji powinien zostać utrzymany.

Piękne. Typowe Polactwo.

typowy to jest twój analfabetyzm.

No następny, który nie wie o czym mowa ale się wtrącić musi.

Jak nie wiesz w czym rzecz napisałem to się może dopytaj najpierw zamiast odpisywać byle co. Nie chodzi o żadne upoważnienia dla adwokata.

Tak zwany światowy, tak zwany kongres, tak zwanych żydów - który nie jest światowy tylko najwyżej ze świata jednej zadyupnej dzielnicy jednego miasta w USA - chce wyłudzić od polskich podatników odszkodowania za rzekome zbrodnie, gwałty i kradzieże na świętym narodzie żydowskim. Wysuwają te roszczenia od co najmniej dwudziestu lat - i ponawiają co jakiś czas od chwili gdy Kwaśniewski po pijaku im coś chlapnął o "konieczności rozważenia". Wydają spore pieniądze na promowanie antypolskiej propagandy i to oni właśnie zajmują się zarabianiem w "przedsiębiorstwie holokaust" - to zwykła inwestycja w wymuszanie "odszkodowań".

Obłowili się kiedyś na Niemcach, którzy teraz już nawet o nich słyszeć nie chcą i poganiają gdzie tylko mogą. Inwestycja w odszkodowania od Niemców się im wyczerpała.

Wiec pora przyszła na Polaków. Teraz wszelkimi siłami muszą udowodnić że to naród polski ich mordował i okradał i dlatego powinien oddać narodowi żydowskiemu - czyli kilku nieokreślonych mendom w jarmułkach jakieś fantastyczne miliardy za wymyślone zbrodnie.

Tymczasem od wielu lat wszyscy ci którzy mają tytuł prawny do spadków po swoich bliskich w Polsce te spadki obejmują lub mogą objąć i nic i nikt im na przeszkodzie nie stoi. Dotyczy to tak samo potomków żydowskich kamieniczników jak i jakichkolwiek innych właścicieli którzy nie objęli spadków i zostali uznani za nieżyjących w skutek czego majątek przeszedł na skarb państwa jak w każdym cywilizowanym kraju.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.