Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

To może by tak łaskawie przedtem poinformować Publiczność?

Hę?:-)

Taka siurpryza :-) A koń jaki jest, każden widzi ;-)

Informowanie szanownych Użytkowników o czymkolwiek wychodzącym od Administracji wywołuje burdy trolli, po cóż więc?

A to gdzieś widać, żeby sobie spojrzeć kto komu co i jak? Działa to już w ogóle?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Informowanie szanownych Użytkowników o czymkolwiek wychodzącym od Administracji wywołuje burdy trolli, po cóż więc?

No właśnie szkopuł w tym, że ten kuń do wielbłąda nad wyraz podobny...

Pojęcia nie mając, w czym rzecz - nadusił ja onego buttona myśląc, że pogrzebię człeka piszącego piramidalne bzdety.

Wyjszło, żem wielbicielem jego talenta.

Ej - zawsze wiatr w oczy, psiakrew...:)

Zdrowia życzę i optymizmu.

Jeszcze więcej, ma się rozumieć!:-)

Jacek.

No właśnie szkopuł w tym, że ten kuń do wielbłąda nad wyraz podobny...

Pojęcia nie mając, w czym rzecz - nadusił ja onego buttona myśląc, że pogrzebię człeka piszącego piramidalne bzdety.

Wyjszło, żem wielbicielem jego talenta.

Ej - zawsze wiatr w oczy, psiakrew...:)

Zdrowia życzę i optymizmu.

Jeszcze więcej, ma się rozumieć!:-)

Jacek.

Wyjątkowo niekulturalna wypowiedź szczególnie spod palców moderatora, na dodatek w wątku technicznym.

Kuń to kuń ...bidona na plecach nie ma.... :)

...."Lubię to" można tylko w jeden sposób zrozumieć....jako akceptację pościdła....

.... a nadusiłeś tego buttona bo pewnie finger Ci się omsknął.... :)

.... a nie ma opcji " nie lubię" po uprzednim omsknięciu na "lubię to" ?

Wyjątkowo niekulturalna wypowiedź szczególnie spod palców moderatora, na dodatek w wątku technicznym.

Mam tutaj wspaniałych nauczycieli :-)

@Bezlitosna, znów masz czkawkę :-)

No, nie ma. :-(

@Bezlitosna... jam nadusił tego buttona świadomie bo mi się Twoja składnia i pisownia podoba ;) ....

.... aleee jest "Przestań lubić".... @ Bezlitosna możesz się wycofać ze swojego naduszenia buttona... ;) :)

Kuń to kuń ...bidona na plecach nie ma.... :)

...."Lubię to" można tylko w jeden sposób zrozumieć....jako akceptację pościdła....

.... a nadusiłeś tego buttona bo pewnie finger Ci się omsknął.... :)

Ni mi się finger nie obsmyknął, ni żadne takie...

W telefonie, z którego piszę od miesięcy (kąpóter się mję obrzydził, bo nieprzyjazny) - nie ma ni opcji, ni informacji nijakiej, krucabomba.

Ale już będę wiedział. Dzięki.

Włodku - czkawki nie mam, ino się wyświetla czasami: "ups! Nie ma takiego tematu", lub coś w tym stylu. No to zaś duszę...

I tak bez końca.

To boli; przecieżem niepijency...

Sie wjency przeca już nie da...:(

Pozdro - Jacek.

Ale co jawne? Dla zalogowanych użytkowników Facebooka? Czyli piszemy pod nickiem, a klikamy pod nazwiskiem? Co za absurd!

Dzięki, Przyjacielu, cożeś mi przypomniał!

Się muszę usunąć z umarłej klasy, czy jak toto się nazywało...

No, właśnie:

A co, gdy ktoś miał, ma i zawsze w dupie mieć będzie takiego fejsbuka?

Jakom rzekł - zawsze w smutku i niedoli?:-)

- tak , zgadza się....zawsze mówiłem, że vlado nie nadaje się na moderatora.....moderatorzy niszczą to forum...

O! Uderz w stół...

To tobie dałem nieopatrznie pluska.

Strasznym gamoń...:(

A @vlado się właśnie świetnie nadaje.

I co mi zrobisz?:-))

• Administratorzy

???

Wprowadzamy testowo jawne punkty. Powinny być mniej toksyczne i generować mniejszą liczbę nadużyć. Czy będą to lajki czy szklanki, to rzecz gustu i jest jeszcze do ustalenia. Głównym założeniem jest jawność systemu.

Nie mają nic wspólnego z facebookiem, oprócz poza samą nazwą. To nasz wewnętrzny system i nie trzeba mieć konta fejsowego, aby go używać. Działa to tak samo jak szklaneczki - klikamy popierając dany post. Tyle tylko, ze widać kto klikną, więc nie ma anonimowego nabijania. Jak się pomyliło można też odlubić.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

???

Tu masz wpisać 3xTAK ;)

..... cisza..... żadnej reakcji nawet w moim profilu.... :)

Bo najpierw lajk musi być zatwierdzony przez moderatora a to jak pewnie wiesz trochę potrwa ;)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

"Lubię to!" kojarzy mi się z najaranym małolatem, który jak zobaczy cokolwiek Stonesów to like'a. Zgadnij kto to? ;-)

To forum gdzie są sami dorośli, z małym, nieszkodliwym wyjątkiem - mną. Więc szklaneczki są dobre :-D

Mam nacisnąć "Lubię to?" jak coś jest merytoryczne czy zabawne, czy jak mi się podoba? Jest do tego regulamin? ;-)

Będę like'ać wszystko co jest zabawne! :-D Mamy człeka z przecinkowym ADHD, będziemy mieć także z like'owym ADHD.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Odlubianie to bardzo cenna funkcja. Umożliwia zmianę "lubienia" po przeczytaniu dalszych wpisów w temacie tej samej wypowiedzi, które wskazywać mogą, że jednak zbyt optymistycznie polubiliśmy poprzedni wpis :-)

To teraz się zacznie masowe "odlubianie" wstecz, zwłaszcza przez funkcyjnych, bo przecież wcześniej lajki były anonimowe...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To teraz się zacznie masowe "odlubianie" wstecz, zwłaszcza przez funkcyjnych, bo przecież wcześniej lajki były anonimowe...

Show must go on :-) Ale jak to wstecz? Przecież zaczynamy od nowa?

Wprowadzamy testowo jawne punkty. Powinny być mniej toksyczne i generować mniejszą liczbę nadużyć. Czy będą to lajki czy szklanki, to rzecz gustu i jest jeszcze do ustalenia...

Może butelki butelka.gif

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Nie były takie znowu anonimowe, jak się okazuje. W profilu się nagle pojawiły stare posty, które były "lubiane" i przez kogo.

No dla tłuszczy były anonimowe:)

Gdzie tych postów szukać w profilu?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Aaaa, dzięki. Wcześniej była Reputacja i widocznie dlatego nie zauważyłem.

Niechaj kogo wiek zamroczy...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.