Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Nie został usunięty. Watek ten z powodu jakiegoś błędu, został wymieszany z innymi podczas operacji łączenia wszystkich tematów o Kk w ten dzisiejszy jeden. Całego wątku po tytule odnaleźć nie sposób, jedynie można wyławiać poszczególne wpisy. Nie wiem jak to się stało. Pytałem Adminów, ale i Oni nie są w stanie stwierdzić jak do tego doszło. Wyszukiwanie ręcznie wpisów aby je spowrotem zebrać w jeden watek, przerasta możliwości czasowe każdego z nas.

Bardzo mi przykro z tego powodu.

Nie można wyłowić ani pojedynczego wpisu. ŻADNEGO nie można w jakikolwiek sposób. Nawet przeszukując swoje wasne posty wstecz, a pisałem tam sporo.

Jeśli to nie ściema to backup powinien pomóc.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Watek ten z powodu jakiegoś błędu, został wymieszany z innymi podczas operacji łączenia wszystkich tematów o Kk w ten dzisiejszy jeden. Całego wątku po tytule odnaleźć nie sposób, jedynie można wyławiać poszczególne wpisy.

Włodku nie powtarzaj tego więcej. To ma się nijak do prawdy.....potwierdzam każde słowo foxa, nie sposób znaleźć jakiegokolwiek wpisu z tego tematu a przypomnę był to drugi co do wielkości temat na tym forum....dodać dla ścisłości należy że chodzi mi o "Bocznicę".

Moich wpisów było równie dużo :-( Ja jestem laikiem, ale jeszcze raz poproszę technicznych Administratorów.

Poproś ich również by tym razem powiedzieli prawdę jaka jest przyczyna, bo to co do tego czasu ci wciskali (wymieszany podczas łączenia tematów) ma się nijak do rzeczywistości. Nic nie zostało połączone, żaden tematy o Kk nie zostały połączone, a temat "Czym jest Kościół katolicki" przepadł bez wieści. Zarówno jako całość jak również jako pojedyncze posty. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

może nadszedł czas aby odwiedzic te własciwsze dla swoich zainteresowań fora

jest jak napisał vlado , silnik forum i narzedzie które sluzy do scalania watków zrobil jeden wielki zlepek tematów koscielnych prawdopodobnie jakies wpisy przestaly byc widoczne dla moderacji również

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Proszę znaleźć mi choć jeden wpis z datą sprzed zamknięcia tego tematu o którym mowa!

Tych żałosnych tłumaczeń coraz przykrzej słuchać, czas zmienić płytę.

Gdzie funkcjonuje ten "zlepek tematów" widział go ktoś?

"Jakieś wpisy przestały być widoczne".....ja z wielu setek a może tysięcy swoich i 23031970 (tych szukałem) nie znalazłem żadnego.....żadnego z tego tematu. Inne wpisy o tej tematyce nadal są pod starymi tytułami. ;)

"jakies wpisy przestaly byc widoczne dla moderacji również" a może już czas zauważyć że cały temat przepadł?

może nadszedł czas aby odwiedzic te własciwsze dla swoich zainteresowań fora

Nie można było od razu napisać tej prawdy....ale wprost bo to nie wszyscy zrozumieją. ;(

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość jt211

(Konto usunięte)

Czy naprawdę nikt z moderatorów i adminów nie ma ipada ???

Czy nie można coś zrobić z tym wyskakującym skipem który bez wyłączenia blokuje stronę AS na 30s przy każdej odslonie ??????

Ta przyjemność jest tylko na stronie AS żadnej innej !!!

Był taki moment, kiedy w krótkim czasie z Polski wyjechało dwa miliony młodych obywateli. Skoro ten kraj nie miał im nic więcej do zaoferowania. Tam jest dobrze, gdzie się coś dzieje. Dla ludzi.

taka jest naturalna kolej rzeczy ludzie od stuleci wyjezdzaja za chlebem ze znacznie bogatszych państw , ale kolejne wybory nadchodza wiec jest problem

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

<br />wiec jest problem <br />
co jest ze jak w tym i innych wontkach odpowiadam to zapis rozciagniety jest jak marszalkowska i trzeba go przewijac suwakiem dolnym.A kiedys tak nie mialem.

nie mowiac juz o tym ze te wszystkie obrazeczki typu wyrównanie, pogrubianie sa nieaktywne i blade jak duda przed wiecem.

Muls sprawdź to;

W edytorze masz takie coś jak tryb edycji (pierwszy przycisk). Spróbuj proszę to przełączyć. Wówczas zmieniasz tryb edycji z htmlki na wysywiga.

U mnie zadziałało tyle że na ten drugi problem, pozbędziesz się też tych <br> przy cytowaniu.

<br />nie mowiac juz o tym ze te wszystkie obrazeczki typu wyrównanie, pogrubianie sa nieaktywne i blade jak duda przed wiecem. <br />

chiba cholera jest dobrze.Dzienkuje ogromnie bo juz mnie rozpacz zalewała procentowa.

• Administratorzy

Drodzy wybaczcie byłem wyłączony na kilka dni z powodu pogrzebu. Przeczytałem pobieżnie wątek - piszecie o inwazyjnych reklamach. Czy możecie potwierdzić, że takie reklam nadal występują i najlepiej zamieścić zrzut ekranu? Postaram się to namierzyć.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Prośba o możliwość dodania przez autora wątku ankiety np. ( Tygodniowej ).

Są wątki które żyją już własnym życiem a taka funkcja by się bardzo przydała.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ostatnio dodano możliwość "lajków", czyli de facto przywrócono dawne szklaneczki w nowej formie z bardzo (moim zdaniem) cennym dodatkiem, mianowicie widać kto danego "lajka" dał.

Proponuję zrobienie kroku dalej na tej drodze, sprzyjającej otwartości na naszym Forum. Mianowicie: jeżeli ktoś zgłosi jakiś wpis do Moderacji za (przezeń ocenione) naruszenie Regulaminu lub Netykiety - taka skarga również powinna być widoczna z podaniem nicku zgłaszającego. I to bez względu na to, czy Moderacja uzna skargę za zasadną i skutkującą jej interwencją, czy też nie.

Interwencje Moderacji są widoczne, szkoda że ostatnio znikła informacja który Moderator interweniował. Na tej samej zasadzie wniesiona skarga również powinna być widoczna z podaniem jej autora. Ukróci to radosną działalność etatowych skarżypytów, oraz tych którzy na Forum są głównie po to, aby składać protesty.

• Administratorzy

proszę

Dzięki. Nie powinno być czegoś takiego, sprawdzimy to. Możesz jeszcze napisać czy to ipad czy desktop? Czy wchodzisz na forum bezpośrednio czy wyszukujesz najpierw adres w google i klikasz na link? Mam wrażenie, że to znów to dziadostwo, które ostatnio nas atakowało: http://revisium.com/en/kbe/infected_ipb_and_vbulletin.html

Ostatnio dodano możliwość "lajków", czyli de facto przywrócono dawne szklaneczki w nowej formie z bardzo (moim zdaniem) cennym dodatkiem, mianowicie widać kto danego "lajka" dał.

Proponuję zrobienie kroku dalej na tej drodze, sprzyjającej otwartości na naszym Forum. Mianowicie: jeżeli ktoś zgłosi jakiś wpis do Moderacji za (przezeń ocenione) naruszenie Regulaminu lub Netykiety - taka skarga również powinna być widoczna z podaniem nicku zgłaszającego. I to bez względu na to, czy Moderacja uzna skargę za zasadną i skutkującą jej interwencją, czy też nie.

Interwencje Moderacji są widoczne, szkoda że ostatnio znikła informacja który Moderator interweniował. Na tej samej zasadzie wniesiona skarga również powinna być widoczna z podaniem jej autora. Ukróci to radosną działalność etatowych skarżypytów, oraz tych którzy na Forum są głównie po to, aby składać protesty.

To jest widoczne dla moderatorów. W panelu moderatora mogą tez zostawiać komentarze, dyskutować co z danym faktem zrobić itd.

Dla utrzymania tematycznej spójności tego wątku dyskusję o zgłoszeniach i przenoszeniu tematów z udziałem Bobcata, Włodzimierza i HQ150 przeniosłem do wątku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i tam proszę ją kontunuować.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Powrót po dłuższej przerwie...

• Administratorzy

proszę

Poproszę jeszcze o podanie linku, gdzie ta reklama kieruje, znacznie ułatwi nam to jej namierzenie. W tej chwili nie możemy do tego dotrzeć, możliwe że przeglądarka zapamiętała Wam coś wcześniejszego (exploit który usunęliśmy), czy po wyczyszczeniu danych przeglądarki problem nadal występuje?

Czy inwazyjne reklamy z odliczaniem nadal u Państwa występują?

Chyba są problemy z dołączaniem załączników do postów. Po wysłaniu pliku wyskakuje błąd i zero wyjaśnienia, nie można wysłać i tyle.

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

PS. Ktoś chętny na mój serwer Synology 214play @ 1100zł ? (kupiony chyba w styczniu 2015 za ponad 1300zł)

Znowu handelkujemy? Forum to nie prywatna tablica ogłoszeń. Na takie teksty są odpowiednie miejsca.

--------------

Moderacja: Ostrzeżenie - nie usuwam tego posta, by nie było, że moderacja tutaj chroni Elberotha, etc. ale to nie jest wątek ku temu. To jest wątek techniczny. Dalsze spamowanie będzie karane regulaminowo.

Chyba są problemy z dołączaniem załączników do postów. Po wysłaniu pliku wyskakuje błąd i zero wyjaśnienia, nie można wysłać i tyle.

Nadal to samo:

17365054955_4a24ed549d_h.jpg

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

W iPhonie często jest tak:

Ukryta Zawartość

Można coś z tym zrobić?

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Wyczyściliśmy złośliwy kod, więc na desktopie teoretycznie nie powinni się pojawiać.

Ponawiam zapytanie i prośbę post nr.#254.

O możliwość udostępnienia ankiety w "trwających" już wątkach.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Administratorzy

Numer postu niewiele mówi adminom/moderatorom, ponieważ dla nas wyświetlane są usunięte posty, stąd inna numeracja. Najlepiej podawać link do postu. W trwających wątkach ankietę można dodać wtedy gdy możliwa jest edycja pierwszego postu - czyli zawsze może to zrobić admin/moderator. Użytkownik przez 15 minut po założeniu wątku, klubowicz przez 30 z tego co pamiętam.

Nie za bardzo możemy dać taką możliwość użytkownikom, bo wówczas musielibyśmy wydłużyć czas edycji posta.

Nadal to samo:

17365054955_4a24ed549d_h.jpg

Czy mój post jest niewidoczny?!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.