Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie najważniejsze w tej chwili czy da się normalnie korzystać z forum. Czyli to co było zgłaszane w ostatnich dniach - cytowanie itd.

Ok. To Tapatalk po lunch break ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sent from my YOGA Tablet 2-1050F using Tapatalk

5aad1ba1907bfc7df49f8f0cdc9ea3d3.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja mówię o normalnym widoku forum i tutaj już wszystko jest ok.

Test cytowania - działa.

Przeglądarka Google Chrome na IOS.

PS: Widok też jest ok...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Już napisałem do trzech adminów w tej sprawie.../ może któryś zareaguje...

Cir doradził aby tam pukać...

Trochę działa ale wciąż nie wszystko,brak narzędzi...

...i brak możliwości edycji posta oraz wciąż pisanie przez "więcej opcji",jest progres ,dużo jeszcze brakuje do doskonałości- walczcie dalej:)

l'enfant sauvage

Dalej nie działa, wyświetla się pod W10 w czasie wczytywania zdjęcia komunikat Wysyłanie ominięte (błąd500)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Nie działa.

Problem występuje w godz, popołudniowo-wieczornych do rana

Niechaj techniczni przypomną sobie jak to poprawili w maju

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Szybka odpowiedź działa.

Nie działa.

Cytowanie selektywne działa.

Nie działa.

Problem występuje w godz, popołudniowo-wieczornych do rana

Niechaj techniczni przypomną sobie jak to poprawili w maju

Odpowiedź działa.

Filmy Youtube działają - są poprawnie wyświetlane.

Przeglądarka Chrome, system Windows 10 x64.

EDIT

Działa.

PS: Co jeszcze nie działało? To sprawdzę u siebie...

EDIT2

Zegar AS spóźnia się o ponad 10 minut...

Potwierdzam - u mnie też jest problem z czasem. Czas systemowy podczas edycji: 21:08

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

U mnie nie działa dodaj odpowiedź. cytowanie, wklejanie...i tak jak napisałem wcześniej w pewnych ramach czasowych.

Tak w ogóle to przecież nie chodzi o to aby szukać jakiejś przeglądarki aby...działało.

Po prostu coś jest spartolone od strony technicznej forum.

Już to przerabialiśmy gdy techniczni sprawę próbowali zwalić na sprzęt, system czy co tam jeszcze ale po stronie użytkowników forum.Najgorsze jest to całkowite olanie tematu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gdy wchodzę na forum po chwili zawiesza mi się przeglądarka (firefox), po czym wyskakuje komunikat "skrypt przestał odpowiadać". Muszę zamknąć przeglądarkę przez menedżera zadań, ale gdy znów ją odpalę problem się powtarza. O co chodzi?

U mnie podobnie tylko przez funkcję "Więcej opcji" mogę dodawać odpowiedzi . Natomiast na Androidzie (Smatrfon) nie ma problemu, o co w tym wszystkim chodzi? Chyba że ten gówniany Windows 10, może coś znowu szpecują . Zauważyłem jeszcze jedną prawidłowość, mianowicie taką : przykleił się do mnie jakiś User Bing1 , który od dłuższego czsu pojawia się za mną jak ogon, praktycznie w każdym wątku w którym biorę udział ,bądż przeglądam go .Nie bierze udziału w dyskusji , nie wyraża się ,poprostu jes,niemal że jak anioł stróż. Chciałem sprawdzić jego profil, niestety strona AS nie udostępnia wglądu do jego profilu , jakoby nie istniał , o co chodzi?

teraz wchodzi ci po schodach :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Pelot, to robot Microsoft'u, nie ma profilu :)

Ja mam Windows 10 i wszystko mi działa prócz powiększania miniatur :)

• Administratorzy

U mnie nie działa dodaj odpowiedź. cytowanie, wklejanie...i tak jak napisałem wcześniej w pewnych ramach czasowych.

Tak w ogóle to przecież nie chodzi o to aby szukać jakiejś przeglądarki aby...działało.

Po prostu coś jest spartolone od strony technicznej forum.

Już to przerabialiśmy gdy techniczni sprawę próbowali zwalić na sprzęt, system czy co tam jeszcze ale po stronie użytkowników forum.Najgorsze jest to całkowite olanie tematu.

Nie o to chodzi. Nawet jeśli naprawimy błąd, to często przeglądarka ma u Was jakieś stare zacechowane dane. Aby sprawdzić czy jest poprawa trzeba wyczyścić całą przeglądarkę CTRL+R, lub w ustawieniach usunąć dane. Można także przetestować w trybie prywatnym (incognito) - tam będzie pewność, że nie ma żadnych śmieciowych danych. Alternatywą jest zmiana przeglądarki - tam zazwyczaj nie ma nic starego i wszystko od razu jest dobrze. To nie jest tak, że jeśli coś się popsuło to zalecamy zmianę przeglądarki. Służy to jedynie upewnieniu się, że po poprawce mamy świeże środowisko do testu.

Dlatego prośba u osób, u których nadal jest problem o przeczyszczenie przeglądarek.

U mnie podobnie tylko przez funkcję "Więcej opcji" mogę dodawać odpowiedzi . Natomiast na Androidzie (Smatrfon) nie ma problemu, o co w tym wszystkim chodzi? Chyba że ten gówniany Windows 10, może coś znowu szpecują . Zauważyłem jeszcze jedną prawidłowość, mianowicie taką : przykleił się do mnie jakiś User Bing1 , który od dłuższego czsu pojawia się za mną jak ogon, praktycznie w każdym wątku w którym biorę udział ,bądż przeglądam go .Nie bierze udziału w dyskusji , nie wyraża się ,poprostu jes,niemal że jak anioł stróż. Chciałem sprawdzić jego profil, niestety strona AS nie udostępnia wglądu do jego profilu , jakoby nie istniał , o co chodzi?

To jest bot microsoftu, który chodzi i skanuje sobie stronę, aby była w ich wynikach wyszukiwania, a dokładnie w wyszukiwarce internetowej Bing.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

I co szydercy, macie odpowiedż. Uffff wygląda na to że jak narazie nie mam urojeń, czy też mani prześladowczej.

Przepraszam czytających za - na razie - nie mam możluiwości edycji i jakoś tak poleciało.

"Dlatego prośba u osób, u których nadal jest problem o przeczyszczenie przeglądarek."

Czyszczę ją - i inne - często. Ciekawe, że "ten sam problem" ma wielu użytkowników. Niewiarygodne.

Już mogę załączać fotki, a jeszcze dzisiaj przegladarki nie czyściłem. Problem jest w AS.

• Administratorzy

Co z moim zgłoszeniem nieuzasaeninej kary? Będą usunięte punkty karne? Będą podjęte działania i czy są jakieś szanse bym z taką postawą moderatora się nie spotykał?

To proszę w innym wątku, tutaj tylko problemy techniczne.

"Dlatego prośba u osób, u których nadal jest problem o przeczyszczenie przeglądarek."

Czyszczę ją - i inne - często. Ciekawe, że "ten sam problem" ma wielu użytkowników. Niewiarygodne.

Już mogę załączać fotki, a jeszcze dzisiaj przegladarki nie czyściłem. Problem jest w AS.

Wytłumaczyłem to kilka postów wyżej. Wprowadziliśmy wczoraj poprawki, ale u Was mogą one nie działać do momentu przeczyszczenia pamięci podręcznej przez jakiś czas. Nawet jeśli wprowadzimy poprawkę i macie zacacheowane w przeglądarce jakieś stare dane, to błąd nadal będzie występował. Dlatego jeśli usuwamy problem po stronie AS to prosimy o przeczyszczenie przeglądarki i ponowne sprawdzenie.

• Administratorzy

Zegar AS spóźnia się o ponad 10 minut...

Ok, dzięki za zgłoszenie, to zaraz poprawimy, na maszynie widocznie jest źle ustawiony.

• Administratorzy

test

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.