Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

UWAGA Nie mam zainstalowanego Adobe Flash. Nie mam i mieć nie będę, tak samo jak i większość świadomych użytkowników internetu. Nie lubię przeglądarki Chrome - tam jest wbudowany flash. Używam więc Firefoxa bez dodatku Flash. To rodzi problem - nie można na forum oglądać wrzucanych filmowych linków z YouTube'a. Czy jest jakaś szansa by Audiostereo zrezygnowało z flasha i przeszło jak większość na HTML5?

Powtarzam pytanie bo jakoś żaden techniczny moderator się nie odezwał.

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

Wpisy w temacie pana @Maju i dyskusje o 3D przeniosłem do wątku funkcjonalność. Nie są to problemy techniczne forum.

Proszę zaprzestać dalszych wpisów nie będących w związku z tematem tego wątku.

Czemu ma służyć taki salonik?

W zasadzie to każdy temat, w którym niewygodni adwersarze zostali już dawno zbanowani to taki "salonik" :) zupełnie niepotrzebny kolejny kącik wzajemnej adoracji.

Ponawiam pytanie.

Zgłosiłem akces do saloniku i dostałem pozytywną odpowiedź ale nadal nie mogę go znaleźć.

Czy ktoś mi pomoże?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jak chcę się zarejestrować jest komunitat, że już nalezę do grupy. Ale nigdzie nie widzę wejścia... Gdzie to jest ?

Kto wybrał te pierwsze 3 osoby?

Właśnie. Coś mi tu śmierdzi :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

kto wybrał adminów ? nie wiem

Właśnie chodzi o te wyznaczone osoby, które wybierały pierwszą trójkę. Subforum jest podpisane jako "tylko merytoryczne wypowiedzi" jestem ciekawy kto i na jakiej podstawie wyznaczył te osoby decyzyjne zakładam, że są to osoby które same nie mają nic za uszami i świeciły na AS zawsze przykładem.

Ale koledzy macie problemy :))))) To taka kolejna nieudana próba stworzenia elitarnego klubu ludzi słuchających w skarpetkach.

Jak byłem młody to tylko raz dałem się z glupoty w takie cuś wciągnąć!

Oczywiście człowiek przynależał do jakiś pozytywnie zakręconych organizacji typu WOPR. aeroklub, e.t.c. ale nie dajmy się zwariować!!!

Samo pisanie na forum to już pewne zboczenie po co nam zboczenie do kwadratu ;)

Ja osobiście masonem stereo nie zamierzam być :P

Bardzo proszę o nie przysyłanie mi takich pierdół!!! na zewnętrzną pocztę, wewnętrzna spokojnie do tego wystarczy!

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Właśnie chodzi o te wyznaczone osoby, które wybierały pierwszą trójkę. Subforum jest podpisane jako "tylko merytoryczne wypowiedzi" jestem ciekawy kto i na jakiej podstawie wyznaczył te osoby decyzyjne zakładam, że są to osoby które same nie mają nic za uszami i świeciły na AS zawsze przykładem.

Właściwie to co napisałeś jest zgodne z prawdą. Tak to właśnie działa.

Właśnie. Coś mi tu śmierdzi :)

To normalne, że wszystko co wymaga uznania kompetencji, wiedzy, a tym bardziej weryfikacji kandydata pod względem jego postawy na tym forum, wielu z Was od razu śmierdzi.

Zgłoszenie się do castingu nie gwarantuje akceptacji kandydatury. Jeśli nie otrzymaliście potwierdzenia, że jesteście przyjęci, oznacza tylko tyle, że nie znalazło się trzech z pośród już przyjętych, którzy poręczyliby za trafność wyboru Waszej osoby. Być może kiedyś odda na Was swe 3 głosy ktoś z przyjętych, a być może nigdy do tego grona nie wejdziecie.

Przecież to proste i oczywiste.

Ale koledzy macie problemy :))))) To taka kolejna nieudana próba stworzenia elitarnego klubu ludzi słuchających w skarpetkach.

Z czego wnosisz drogi Rafaellu, że to nieudana próba?

A może to tylko Twój naturalny odruch przymuszający Ciebie, do wykpienia wszystkiego co Administracja tego forum proponuje? Przecież według Ciebie i kilku Tobie podobnych, Właściciele, oraz Administracja wraz z moderacją tego forum, wyłącznie walczą z Wami użytkownikami tegoż. Prawda??? :-)))

Z czego wnosisz drogi Rafaellu, że to nieudana próba?

Ot choćby z Klubowiczów :P

A może to tylko Twój naturalny odruch przymuszający Ciebie, do wykpienia wszystkiego co Administracja tego forum proponuje?

Gdyby nie ja i paru innych pasjonatów to byli byście podobnie jak audiohobby.pl w d u p i e

Tak że daruj sobie te sugestie!

Przecież według Ciebie i kilku Tobie podobnych,

Nie wrzucaj wszystkich do jednego śmietnika PLEASE!

Właściciele, oraz Administracja wraz z moderacją tego forum, wyłącznie walczą z Wami użytkownikami tegoż.

A później zakładają kapcie i są niesłychanie zadowoleni ze swoich wcześniejszych czynności.

Tak coś w tym jest że w merytorycznych sprawach najlepiej jak by administracja nie usuwała sensownych wpisów w wątku tylko skupiła by się żeby w tych wątkach im nikt "nawiedzony" nie przeszkadzał ot choćby 128 cudowne ożywienie w kolejnej postaci użytkownika Bum 1234

Kolejna sprawa, jak dla mnie nie ciekawa to to że jak się merytorycznie zwróci uwagę moderacji jest to od razu traktowane przyznaniem 5 punktów na dzień dobry! z adnotacją atak na moderację.

Chciałbym przypomnieć że moderacja to nie święta krowa i też robi babole.

W Twoich wyrzutach jest sporo prawdy. Choćby fakt niemożności stworzenia mechanizmów uniemożliwiających ciągłe powroty usuniętych trolli i ich klonów. Jednak i Ty nie przesadzaj :-)

A to o czym teraz mówimy nie ma żadnego odniesienia do pomysłu "salonik HiEnd".

A kto będzie moderatorem wpisów w tym saloniku?

Bardzo zasadne pytanie. Otóż wszyscy. A to dlatego, że rekomendujący wstąpienie każdego nowego uczestnika biorą na siebie odpowiedzialność za swą decyzję i poczynania owego uczestnika.

Zatem, chamstwo, złośliwy trolling, bezzasadny heit, są tam wyłapywane natychmiast i osobnik który zawiedzie zaufanie, zostaje głosami reszty uczestników natychmiast wydalony, bez prawa powrotu.

Aj jakoś tak się to czyta i kojarzy . :)

:-) mnie równie źle kojarzy się "usunięty z szeregów" lub " wyj..z hukiem." :-))

Czyli każdy z uczestników tego saloniku będzie miał uprawnienia moderatorskie?

Wstępując do ,, elitarnego'' podklubu biorę na siebie prawa i OBOWIĄZKI moderatora?

NIE.

Bierzesz wyłącznie obowiązki bycia godnym uczestnikiem. Moderowanie w takim wątku jakim chcemy uczynić "salonik", diametralnie różni się od tej orki na ugorze jaką jest Bocznica, a nawet od moderacji zakładek tematycznych.

Wśród ludzi wiedzących jak się dyskutuje i co to kultura, moderowanie ogranicza się w zasadzie do zgłaszanych poprawek przez Autorów wpisów.

Bardzo zasadne pytanie. Otóż wszyscy. A to dlatego, że rekomendujący wstąpienie każdego nowego uczestnika biorą na siebie odpowiedzialność za swą decyzję i poczynania owego uczestnika.

Zatem, chamstwo, złośliwy trolling, bezzasadny heit, są tam wyłapywane natychmiast i osobnik który zawiedzie zaufanie, zostaje głosami reszty uczestników natychmiast wydalony, bez prawa powrotu.

Rozumiem że tych trzech polecających go też za nim z hukiem wylatują, inaczej nie widzę sensu takowych weryfikacji :)

Co do saloniku , Przecia trza hajenda mieć , inaczej na d..e siedż , a nie do saloniku ! :)

Zależy nam, aby zatwierdzeni uczestnicy "saloniku" byli ludźmi mającymi NAPRAWDE coś do powiedzenia w temacie Hi End. Reszta ma przecież całe forum, niczego nikomu nie odbieramy.

Do klubu posiadaczy Ferrari również musiałbyś posiadać to auto. A żeby stać się posiadaczem nowego modelu, musisz zostać zarekomendowany :-) Jest sporo elitarnych klubów i stowarzyszeń, to nic złego.

Rozumiem że tych trzech polecających go też za nim z hukiem wylatują, inaczej nie widzę sensu takowych weryfikacji :)

źle rozumiesz :-) Tych trzech polecających poczuje się zawiedzionych i oszukanych, tak jak my. I to oni usuną swego protegowanego szybciej niż kto inny. Następnym razem będą ostrożniejsi.

No nie! przecież może zostać tylko dwóch i nie będzie quorum ;)

:-) Zapewniam Cię, że jak zostaniesz przyjęty do saloniku, wszystkie odpowiedzi jak on działa będą Ci udostępnione. Teraz nie musisz się tym zamartwiać :-) Zasady tam przyjęte nie rzutują na resztę obowiązujących na naszym Forum.

:-) Zapewniam Cię, że jak zostaniesz przyjęty do saloniku, wszystkie odpowiedzi jak on działa będą Ci udostępnione. Teraz nie musisz się tym zamartwiać :-) Zasady tam przyjęte nie rzutują na resztę obowiązujących na naszym Forum.

No cóż aby tam mnie zapisać trzeba zrobić audyt i mieć zgodę trzech weryfikatorów: mojej żony, matki i chomika. Z tym ostatnim najtrudniej się dogadać ;)

Z tym ostatnim najtrudniej się dogadać ;)

Ja bym się założył, że nie tylko z chomikiem trudno ci się dogadać :-) Chomik zapewne postawiłby ci ten sam zarzut :-)

Jeśli się mylę, wybacz.

W.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.