Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano dziś, 18:49 vlado

A u mnie bez zmian, wciąż bez problemów działa.

Może przywilej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Też używam Chroma, 10'tki, mam niezłego proca, a powiększyć zdjęć nie mogę :)

Maliniaka nie ma to i AS upada - cóż my poczniemy :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

No jak to kto :)

Roman-Maliniak-600x450.jpg

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

W ogóle dziwne rzeczy się dzieją, nie tylko na AS - czyżby Arton atakował z zielonymi kumplami? :D

Dołączam się-nie można wkleić zdjęcia ( przeglądarki Mozzilla, Opera), brak powiadomień na e-mail o obserwowanych tematach.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Ostatnio po czyszczenieu Chrome zaczęło działać, ale nie wiem jak teraz. Potem sprawdzę, zresztą ile można czyścić przegladarke. Mam nowu komp od dwóch tyg i bede wszystko czyścić codziennie żeby wpis dodać?

?👈

Gość papageno

(Konto usunięte)

Przez wiele, wiele lat nie czyściłem cache i działało. Od kilku dni muszę czyścić kilka razy dziennie wszystkie komputery i co chwila nie działa.

Jak nic, jest to sprawka buma1234. No bo kogo innego?

Czyszczenie nic nie daje.

Po prostu w ogóle nie działa panel "dodaj odpowiedź".

Techniczni, jak tam łykend we wtorek??

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość

(Konto usunięte)

Zdjęcia już można dodawać, ale nie można umiejscowić w treści posta. Pozostaje tylko jako "Dołączona miniatura".

Dodatkowo nie można edytować postów. Wyświetla się jako HTML, a po kliknięciu "Zapisz" wywala załączony komunikat.

post-57849-0-03922100-1465161438_thumb.jpg

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Kolega Diogenes prosi o rozwiązanie problemu jego konta. Ktoś mu "zabetonował" adres IP, nie wiadomo dlaczego. Czy są jakieś siły techniczne, które są w stanie rozwiązać problem?

Kolega Diogenes prosi o rozwiązanie problemu jego konta. Ktoś mu "zabetonował" adres IP, nie wiadomo dlaczego. Czy są jakieś siły techniczne, które są w stanie rozwiązać problem?

musi zwrócic sie do Admina

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.