Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Ciemnogród nadchodzi:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ciemnogród nadchodzi:

Ukryta Zawartość

To jest pan Saramonowicz:

1800101ef6d335da6664d4ca9bd81fd6.jpg

To jest pan Michael Schudrich, Naczelny Rabin Polski

9fc8051bfeff9b4d8acee369134a9d30,641,0,0,0.jpg

Znajdź 3 różnice...

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ciemnogród nadchodzi:

Może też za chwile za idiotą Lisem wyciągniesz żydowskie korzenie Dudy?

Poza tym Saromonowicz nie powinien również głosować na Komorowskiego zgodnie ze swym dość debilnym światopoglądem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ciemnogród nadchodzi:

Ukryta Zawartość

To nie tyle ciemnogród, ile pospolita głupota! Saramonowicz świetny!

Ukryta Zawartość

Znajdź 3 różnice...

A Pan Duda to myślisz że ma aryjskie rysy ?

Może też za chwile za idiotą Lisem wyciągniesz żydowskie korzenie Dudy?

Mi Żydzi nie przeszkadzają. Pewnie jestem w tym polskim grajdole dziwny z tym poglądem. Pewnie nie dorosłem do ciemnogrodu. ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość glazior

(Konto usunięte)

Anna Bieniek

"I choć by przyszło stu Karolaków

I każdy zjadłby trzy miski flaków

I choćby nie wiem jak się wytężał

Nie popchną Bronka - taki to ciężar

I choć popychać będzie Majchrowski

Ciągnąć Saleta i Korzeniowski

Nie dadzą rady podsadzić Bronka

Puści on tylko głośnego bONka

I choćby Holland to filmowała

Z Wajdą i Kutzem ekipa cała

Choćby Olbrychski machał szabelką

Gorzały pijąc butelkę wielką

A Penderecki wspólnie z Rubikiem

By napisali piękną muzykę

I choćby film ten zdobył Oscara

Bronek to kicha, obciach i siara"

Rysy,ubiór,woda kolońska,zgolony wąs ma takie znaczenie jak zeszłoroczny śnieg a takie sprawy ja taśmy i h*j dupa i kamieni kupa a nie państwo ,trzeba akcentować i przypominać.

Mi Żydzi nie przeszkadzają.

Ale klęczący katolik już tak?

Zawsze czy tylko przed wyborami?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To nie tyle ciemnogród, ile pospolita głupota! Saramonowicz świetny!

Zabiło mnie to zdjęcie :-) nowoczesny kandydat qwa jego mać :-) głąb ciemny i sterowany przez Mlaszczysława aż świszczy i jeszcze klęka przed jakimiś szamanami :-)

duda_kleczy.jpeg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Komentaż Kukiza po aferze podsłuchowej

Refren mówi sam za siebie

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Andrzejek mięciutka pizdeczka odstrzelony przez gajowego w debacie :-))))))))))))

20020_820030511406321_5750884168958782439_n.jpg?oh=e5992469c516a6062ecb3e5c253dbd3b&oe=56080D02

11144072_10206111100034144_2228124163757230453_n.jpg?oh=d9d1e209a2a814e54e90c35d9152a71a&oe=560C8EC7

11268966_1630980377135984_6025850262308320289_n.jpg?oh=6632b4f08d3c61f5bfb24b4fefd20a2e&oe=55C20592

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Thraku - to że Bredzisławowi bohatersko udało się nie zasnąć podczas tej debaty jeszcze nie oznacza, że kogokolwiek r.........ł!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kuzyn murzyna

Ciemnogród nadchodzi:

Ukryta Zawartość

Myrna Nazzour to jedna z największych obecnie żyjących mistyczek Kościoła katolickiego. Pochodzi z Damaszku, stolicy Syrii. Polskę odwiedziła już trzy razy. Zawsze na spotkania z nią przychodzą tłumy ludzi. Wielu chce wysłuchać przekazywanego przez nią orędzia miłości i jedności w Kościele, świecie i rodzinach. Małgorzata Pabis i Henryk Bejda, wiedzeni dziennikarską dociekliwością oraz osobistym zainteresowaniem, spotkali się z nią w połowie maja 2014 roku. Ta książka to owoc ich niezwykle interesującej rozmowy ze stygmatyczką. To pierwsza w Polsce tak obszerna i szczegółowa publikacja o Myrnie Nazzour!

Ciemnogród nadchodzi:

Ukryta Zawartość

to też powinno Cię zainteresować:

Wrodzony zespół niedoboru jodu (dawniej kretynizm lub matołectwo) – termin oznaczający niedorozwój umysłowy ciężkiego stopnia powstały w wyniku wrodzonej pierwotnej niedoczynności tarczycy.

Niegdyś choroba ta była bardzo często spotykana wśród ludności zamieszkałej w rejonach górskich. W niektórych wioskach ponad połowa populacji dotknięta była tą przypadłością. W latach 60. XIX wieku Rudolf Virchow udowodnił, że przyczyną choroby jest uszkodzenie tarczycy. W 1922 stwierdzono zależność częstości występowania owego zespołu od zawartości jodu w glebie. Światowa Organizacja Zdrowia zaleca stosowanie obficie jodowanej soli w miejscach, w których występuje niedobór tego pierwiastka[1].

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Po debacie komentarze w TVPINFO. polityk PO - pełny komfort wypowiedzi i Ziobro, któremu cały czas przeszkadzało i go zagłuszano. Kiedy wychodził Duda z debaty, tylko go pokazano. Kiedy wychodził Komorowski, specjalnie przetrwało komentarze, puszczono wywiad Komorowskiego i skandowanie klakierów sztabu Komorowskiego ze Komorowski wygrał. Kiedy wychodził Duda pojawił się oczywiście Andrzej spod krzyża i pokazano jakieś z nim pyskówki. Piękna PR owa dyskredytacja Dudy. TV ciałem i duchem z Komorowskim.

Tapane.

thrak

Jacy wy jesteście przygotowani. Pełny podziw dla tej machiny dyskredytacji.

Tapane.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

A Komorowskiemu

"wszystkich was jednakowo kocham"

Tapane.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Możesz sobie pisać i wklejać a Duda i tak wygra i czym bardziej będziecie go dyskredytować takimi chamskimi zdjęciami,wklejkami cytatami tym bardziej będzie mu rosło poparcie.Na przekór,ten naród tak właśnie ma.Tak przegrał Wałęsa i tak przegra Komorowski.

A skąd! Przecież Duda to takie semickie nazwisko! Weź mu do piątego pokolenia wyciągnij przodków, na pewno znajdziesz coś co cie zadowoli.

Platfusy zwarły szeregi :-)

Tak ściskają poślady, że im zaraz uszami wypłynie :-)

Jak miło patrzeć na histerie trzęsidupów. :-) Takie wybory powinny być w Polsce co kwartał.

Znowu trzeba będzie uważać na kolor długopisów??

ps. Thrak dostał histerycznego rozwolnienia :-)

Może przypomni sobie jak PO się podlizywało księżulom wywalając cały budżet ministerstwa kultury na świątynie opatrzności bożej??

Andrzejkowi została już tylko ostateczna obietnica :-))))

Chłop weź coś na uspokojenie. Za tydzień będzie głosowanie i się okaże który wygrał. W tej chwili pitolenie o tym kto kogo rozjechał, nie ma najmniejszego sensu. Gajowy czy chcesz, czy nie to PO w pełnej krasie:

Ukryta Zawartość

Nawet jak 50% z nich można jakoś wytłumaczyć, to z drugą połowę należało by tych skurwieli powieść bo obu stronach głównych dojazdówek do W-wki.

Co do debaty, jakby miejsce Dudy zajął Braun, to Gajowy albo obesrałby się po kolana, albo zszedł na zawał. ;)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.