Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Less, tak do poczytania:

ALEŻ PANIKA! Wolta goni woltę! Komorowski: gotowy projekt ustawy wprowadzający emeryturę po 40 latach pracy!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czekam na projekt ustawy gwarantującej każdemu dorosłemu Polakowi wysmarowanie d***y miodem.

Jeszcze ma czas do niedzieli.

Potem bedzie mógł już tylko projektować trasę do wychodka i z powrotem w Budzie Ruskiej.

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

i emerytura od 40 roku życia - LOL!

projekt ustawy wprowadzający emeryturę po 40 latach pracy!

Nie widzisz różnicy?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Już pisałem,że to jedna wielka ściema te 40 lat pracy.Żeby przepracować 40 lat,to trzeba mieć gwarancje zatrudnienia przez ten okres.Pytanie kto ją da?Dotyczyć ma ta nowelizacja osób,które wcześnie zaczęły prace,powiedzmy w wieku 18-20lat ale to są ludzie bez wykształcenia i na rynku pracy o taką ciągłość będzie bardzo trudno,myślę nawet,że będzie to niemożliwe.A zatem to czysty i typowy chwyt reklamowy przed wyborami.Powiem więcej,to bezczelny chwyt kandydata na prezydenta.Ci co głoszą takie dyrdymały ubliżają narodowi,mając ich za głupców.

Jesli ten wóz z węglem wygra to narod straci szacunek sam do siebie, a tą bandę skorumpowanych nierobow jeszcze bardziej zacheci do nieograniczonego złodziejstwa. tym tarzaniem sie przed kamerami, stosami propozycji, wsadzaniem gęby nawet u takiego cymbala jak wojewodzki , tą blazenadą przez ostatni tydzien pokazuje za jakich cymbalow ma Polakow. Każdy myslacy Polak powinien byc tym przerazony wrecz. Duda mi zwisa ale jesli ten chamski leń wygra to masakra. Będą śmiac sie nam w twarz. Przeciez to ignorant a jego prezydentura wygląda jak dywersja, jak szpieg i obcy agent zrzucony na spadochronie wiele lat temu.

.Ci co głoszą takie dyrdymały ubliżają narodowi,mając ich za głupców.

Za głupców to naród ma Pan D. ze swoimi wyborczymi obietnicami. Robi tak bo wie że nie będzie musiał ich dotrzymywać.

Jesli ten wóz z węglem wygra to narod straci szacunek sam do siebie, a tą bandę skorumpowanych nierobow jeszcze bardziej zacheci do nieograniczonego złodziejstwa.

Myśli Kolega że Duda po wyborach będzie samarytaninem rozdającym tylko potrzebującym ? Do władzy się idzie dla kasy. Najpierw własnej a później trzeba obsłużyć kolegów, którzy pomagali w jej zdobyciu. Są też członkowie partii na dalszych pozycjach, którzy czekają z otwartymi dziobami. Oj naiwny Kolega jest naiwny, albo jest członkiem partii z otwartym dziobem ;-).

Przeciez to ignorant a jego prezydentura wygląda jak dywersja, jak szpieg i obcy agent zrzucony na spadochronie wiele lat temu.

Pierwszym dywersantem w Polsce jest niezłomny badacz zamachu smoleńskiego Pan Antoni. Myśli Kolega że ten i inni jemu podobni dywersanci skrzętnie ukrywani w trakcie tej kampanii zaraz po wyborach nie wypłyną na powierzchnię dalej siejąc dywersję ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Za głupców to naród ma Pan D. ze swoimi wyborczymi obietnicami. Robi tak bo wie że nie będzie musiał ich dotrzymywać.

Wystarczy popatrzeć co zrobił z ciebie Komorowski i Platforma przez pięć lat.Jakbyś wzrok kierował dalej niż za PO to może byś zobaczył inne możliwości a tak widzisz tylko ogon...Platfusów.

Jakoś 2,5 mld zł na emerytury po przepracowanych 40 latach nagle się znalazło.

Zanalazł?Nie będzie musiał zapłacić bo nie będzie takiej osoby,która przed ukończeniem 67lat będzie miała przepracowane 40lat.

Abstrahując od merytoryki tego wątku - modrzewek - tak całymi dniami od rana do wieczora się udzielasz właśnie w wątkach wyborczych. Zdradź nam: czy jako zawodowy PR-owiec, czy jako emeryt robiący to z nudów ??? :)

Bo na normalną pracę raczej brakowałoby ci czasu :)

Myśli Kolega że Duda po wyborach będzie samarytaninem rozdającym tylko potrzebującym ? Do władzy się idzie dla kasy. Najpierw własnej a później trzeba obsłużyć kolegów, którzy pomagali w jej zdobyciu. Są też członkowie partii na dalszych pozycjach, którzy czekają z otwartymi dziobami. Oj naiwny Kolega jest naiwny, albo jest członkiem partii z otwartym dziobem ;-).

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to znaczy,że Platfusy do władzy po kasę nie szli?A po co szli?To taśmy prawdy wyjaśniają.

Abstrahując od merytoryki tego wątku - modrzewek - tak całymi dniami od rana do wieczora się udzielasz właśnie w wątkach wyborczych. Zdradź nam: czy jako zawodowy PR-owiec, czy jako emeryt robiący to z nudów ??? :)

Bo na normalną pracę raczej brakowałoby ci czasu :)

A napisz najpierw o sobie,o sobie Argusik PR-owcu Platfusów.

Pierwszym dywersantem w Polsce jest niezłomny badacz zamachu smoleńskiego Pan Antoni. Myśli Kolega że ten i inni jemu podobni dywersanci skrzętnie ukrywani w trakcie tej kampanii zaraz po wyborach nie wypłyną na powierzchnię dalej siejąc dywersję ?

Ależ oczywiście ze nie jestem naiwny. Duda to taki sam koles z zobowiazeniami wciskajacy populizm jak i "żrący cukierki". Tu chodzi o przeciwwagę dla bezkrytycznego kolesiostwa. Narazie tu rządzi dyktatura lemingów, którzy robią w tym kraju co chcą. Kolo waclawa mi lata duda , dla mnie mógłby wygrać i Kukiz i barbi. Tu jest potrzebna opozycja jako bat na nierobów bo polska jest zbyt skorumpowana i za glupia by sprawdzil się system np. jankeski gdzie albo full dla demokratow albo republikanow. za wczesnie.

Włóż trochę inteligencji mój nick ma cyfrę,to rok urodzenia i wystarczy policzyć.

Zdradź nam: czy jako zawodowy PR-owiec, czy jako emeryt robiący to z nudów ??? :)

Ależ oczywiście ze nie jestem naiwny. Duda to taki sam koles z zobowiazeniami wciskajacy populizm jak i "żrący cukierki".

Dokładnie,choćby z tego powodu można przyjąć i należy........... tą kandydature.

[...] A napisz najpierw o sobie,o sobie Argusik PR-owcu Platfusów.

Nie muszę po raz kolejny, kto kiedyś przeczytał, ten wie :).

A aktualnie brzydzi mnie jakakolwiek nachalna i nieuczciwa polityczna propaganda. Z każdej strony. Więc to punktuję, jak się da. Nie moja wina, że nieudacznej, natrętnej i głupiej propagandy propislamskiej i zachwalającej pacynkę prezia jest tu nieporównywalnie więcej, niż jakiejkolwiek innej.

Pewnie,że nie twoja to wina,widać trzeźwo myślących i nie zaślepionych(też byłem czasowo)platformą jest coraz więcej.Na szczęście.

A aktualnie brzydzi mnie jakakolwiek nachalna i nieuczciwa polityczna propaganda.

To powinieneś już dawno z obrzydzenia umrzeć(czego nie życzę)od swojej....propagandy.

[...] To powinieneś już dawno z obrzydzenia umrzeć(czego nie życzę)od swojej....propagandy.

Nie bądź śmieszny. Krytykowanie durnych wypowiedzi jednej strony nie musi oznaczać, że się popiera tę drugą. Trudni ci uwierzyć, że są jeszcze ludzie całkowicie neutralni względem tego wyborczego bajzlu ?

Trudni ci uwierzyć, że są jeszcze ludzie całkowicie neutralni względem tego wyborczego bajzlu ?

Jeśli chodzi o ciebie,tak.To wręcz nie możliwe,po twoich wpisach.

Krytykowanie durnych wypowiedzi jednej strony

To krytykuj również inne strony a częściej tą co przy korycie.

[...] To krytykuj również inne strony a częściej tą co przy korycie.

To znajdź mi tu na forum wypowiedzi wprost popierające tę stronę :) Komora explicite nie chwali tu zasadniczo nikt. A ppp = całe tłumy.

Odpowiadasz jak typowy aparatczyk,ja o chlebie a ty o niebie.Napisałem wyraźnie - Krytykuj również tych przy korycie a nie tylko opozycje.

Inaczej jesteś dla mnie nie wiarygodny.

Ależ oczywiście ze nie jestem naiwny. Duda to taki sam koles z zobowiazeniami wciskajacy populizm jak i "żrący cukierki". Tu chodzi o przeciwwagę dla bezkrytycznego kolesiostwa. Narazie tu rządzi dyktatura lemingów, którzy robią w tym kraju co chcą. Kolo waclawa mi lata duda , dla mnie mógłby wygrać i Kukiz i barbi. Tu jest potrzebna opozycja jako bat na nierobów bo polska jest zbyt skorumpowana i za glupia by sprawdzil się system np. jankeski gdzie albo full dla demokratow albo republikanow. za wczesnie.

(...)

Dokładnie,choćby z tego powodu można przyjąć i należy........... tą kandydature.

Nie wiem czemu zakładacie, że Duda będzie niesamodzielnym prezydentem. Przecież on ma doświadczenie jako prezydencki urzędnik. Najlepsze z możliwych. Nigdy nie ufałem POPiSowi.

Dudzie jestem w stanie zaufać. W sposób ograniczony.

Dlatego będę głosował przeciwko Komorowskiemu zgodnie z duchem polityki PO.

Diabeł się w ornat ubrał i ogonem na mszę dzwoni :)

Ja się tu nie opowiadam za NIKIM. A staram się krytykować wszystko to, co się tu proppagandowo, a przy tym głupio, pojawia. Zwróć uwagę, że nie przyczepiłem się np. do jakiejkolwiek wypowiedzi popierającej Kukiza. Nie moja wina, że dudę popiera się tu głupio, nachalnie i prostacko.

Nie widzisz różnicy?

Jaka tam różnica, z takimi podatkami to i tak wychodzi maks 40lat i the end :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Kto stoi za Komorowskim?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Diabeł się w ornat ubrał i ogonem na mszę dzwoni :)

Ja się tu nie opowiadam za NIKIM. A staram się krytykować wszystko to, co się tu proppagandowo, a przy tym głupio, pojawia. Zwróć uwagę, że nie przyczepiłem się np. do jakiejkolwiek wypowiedzi popierającej Kukiza. Nie moja wina, że dudę popiera się tu głupio, nachalnie i prostacko.

Nie opowiadanie się za "NIKIM" i zabieranie głosu w wątkowej dyskusji jest hipokryzją.

Ten diabeł to niby ja - bo w Dudzie widzę lepszą przyszłość i darzę go swoim ograniczonym zaufaniem?

Kto to jest Kukiz?

Kto stoi za Komorowskim?

Ukryta Zawartość

Takie poparcie to pocałunek....śmierci.Politycznej.

Ukryta Zawartość

Nie opowiadanie się za "NIKIM" i zabieranie głosu w wątkowej dyskusji jest hipokryzją.

Ten diabeł to niby ja - bo w Dudzie widzę lepszą przyszłość i darzę go swoim ograniczonym zaufaniem?

Kto to jest Kukiz?

Teraz mniej ważne, kim jest. W ramach I tury był tym, który potencjalnie mógł zebrać nawet więcej, niż te 20% - czyli był potencjalnie poważnym zawodnikiem. Pomyusłów miał sporo - niektóre z dupy, ale sporo rozsądnych. Toteż z mojej strony było zero krytyki wobec niego. Tak sobie wyobrażam bezstronność. Jak kto rozsądny - nie komentuję, niech zapracuje uczciwie na swą pozycję. Jak się prostacko i nachalnie promuje ewidentne zero - oczywiście zasłużona krytyka ma uzasadnienie.

Kto stoi za Komorowskim?

Ukryta Zawartość

Ciekawe, czy komuchy wykonały już telefon do przyjaciela? Mobilizacja? Ciągnie lisa do magistratów :) Ciekawe, czy Kolega przyjdzie na debatę z przyjaciółmi?

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Jakoś 2,5 mld zł na emerytury po przepracowanych 40 latach nagle się znalazło.

Tak, będziemy się pewnie dalej zadłużać. Taka jest cena wynikająca z nieuczciwych obietnic kandydatów na Prezydenta.

Wystarczy popatrzeć co zrobił z ciebie Komorowski

Nie jestem fanem Komorowskiego, ale moim zdaniem z tych dwóch kandydatur tylko ta gwarantuje spokój Polsce. Ta druga może też ale nie na pewno. Najpierw niech Pan D. da dowód że to co mówi nie zmieni się po wyborach na skutek wysypania z szafy ujadających i kąsających przedstawicieli partii PIS.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to znaczy,że Platfusy do władzy po kasę nie szli?A po co szli?

Oczywiście że po forsę, ale ci ewentualni następcy (PIS+koalicja) też pójdą po forsę tylko że będą startować z niższego pułapu co sugeruje większą pazerność. Staty należy ponosić raz a nie co 4 lub 5 lat.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.