Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze są w szoku, jeszcze pogubieni. Ale Przemysł Pogardy 2.0 już startuje. Tylko wspólnie można go pokonać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Trzeba będzie ten fanatyczny bełkot przypomnieć panu Karnowskiemu, jak za kilka lat to ich przemysł nienawiści, paranoi, PiSowskiego jadu będzie w szoku. Jak to się mówi: wszystko wraca, szczególnie, że z Zachodu na Wschód będzie szła fala oświecenia, a polski kołtun oraz polski idiota będą stopniowo wymierać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Trzeba będzie ten fanatyczny bełkot przypomnieć panu Karnowskiemu, jak za kilka lat to ich przemysł nienawiści, paranoi, PiSowskiego jadu będzie w szoku. Jak to się mówi: wszystko wraca, szczególnie, że z Zachodu na Wschód będzie szła fala oświecenia, a polski kołtun oraz polski idiota będą stopniowo wymierać.

Skąd te nerwy? Więcej luzu! :)

2487d0f8-d485-4735-a213-db4ae1d2fa50.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Tak wiem i dlatego dziwię się tym nierozgarniętym, którzy uwierzyli Dudzie że on coś może.

przypuszczam że ci którzy głosowali na Dudę chcieli rozbić mafię a przynajmniej ja.

Nie mogę się już doczekać tych 275 miliardów i krótszego wieku emerytalnego.

Reagując na oficjalną skargę, oraz żądanie usunięcia awatara jakiego używasz, który nawet jako wyłącznie "płonący krzyż" może urażać uczucia religijne Chrześcijan. Proszę abyś zamienił go na niekolidujący z obowiązującym prawem i normami zachowań.

Reagując na oficjalną skargę, oraz żądanie usunięcia awatara jakiego używasz, który nawet jako wyłącznie "płonący krzyż" może urażać uczucia religijne Chrześcijan. Proszę abyś zamienił go na niekolidujący z obowiązującym prawem i normami zachowań.

Duda wygrał i już cenzura katolicka? To jest chore, vlado. To obraża moje uczucia przyzwoitości i wolności. Proszę chronić moje uczucia, nie tylko "chrześcijan".

Duda wygrał i już cenzura katolicka? To jest chore, vlado. To obraża moje uczucia przyzwoitości i wolności. Proszę chronić moje uczucia, nie tylko "chrześcijan".

Prawo zakazuje, nie tylko orientacja wyznaniowa. Czytałeś wezwanie @Włodzimierz ? Wykazał, że to symbolika organizacji rasistowskiej. Ma prawo żądać usunięcia.

Ja jestem tu tylko ORMO'wcem :-)

Oficjalny emblemat KKK jest zupełnie inny. Odczytywanie symboli jest kwestią indywidualną. Nikt nie będzie mi narzucał swojego.

Ciekawe że bez problemów ten awatar funkcjonował od 2004 roku. Za każdym razem czepiają się go jedynie urażeni polemiką userzy, poza tymi przypadkami nikt nie wystąpił oddzielnie z jego krytyką. To działa w/g prostej i starej zasady: "aaaa....u was to biją murzynów"

Kiedy trafimy w czuły punkt to nagle awatar się nie podoba i robimy się bardzo pryncypialni. Sorry ale nie bedę ulegał takim prymitywnym naciskom. Zwłaszcza naciskom forumowiczów lansujących po cichu, uznany za zbrodniczy ustrój komunistyczny w wydaniu radzieckim.

Tylko że w awatarze nie widać, że to KKK. Mnie chodzi raczej o to, że do tej pory nie przeszkadzało, a teraz przeszkadza. Uczucia religijne nie istnieją, to tylko zbiór wyobrażeń i przekonań, natomiast rasizm istnieje i trzeba go zwalczać. vlado, wzywasz do usunięcia awatara ze względu na rasizm, czy "uczucia" religijne?

Tylko że w awatarze nie widać, że to KKK. Mnie chodzi raczej o to, że do tej pory nie przeszkadzało, a teraz przeszkadza. Uczucia religijne nie istnieją, to tylko zbiór wyobrażeń i przekonań, natomiast rasizm istnieje i trzeba go zwalczać. vlado, wzywasz do usunięcia awatara ze względu na rasizm, czy "uczucia" religijne?

Ze względu na oficjalne żądanie, prawidłowo udokumentowane powiększonym zdjęciem owego awatara, które jednoznacznie wskazuje czego dotyczy. Używanie tej symboliki jako swego "godła" jest zakazane prawem i ściągnie, konsekwencje na dopuszczającego się tego wykroczenia. A ja mam powody przypuszczać, że teraz po zbanowaniu, żądający reakcji od moderatorów spełni swą groźbę i doniesie do organów fakt występowania tej symboliki na otwartym forum.

Tak trudno to zrozumieć ? Nie widzicie, że walczycie przeciw sobie samym ?

Sorry, głupie pytanie. Wiadomo przecież, modów trzeba gnoić.

Ps.

Żeby wyjaśnić wszystko do końca. Jeśli na moje prośby na PW i tu w wątku, @jello nie zmieni tego awatara, zmusi mnie do zrobienia tego z "urzędu" a to nastąpi za kilka minut i będzie się wiązało z nałożeniem kar regulaminowych, czyli podzieli los @Włodzimierz.

Nic do ciebie nie mam ale nie masz racji. Włodzimierz by przegrał w każdym sądzie.Niech wniesie oskarżenie przeciwko mnie, nie ma problemu. Co robiła moderacja z moim awatarem od 2004 roku ? Coś tu nie gra. Ulegacie naciskom.

przypuszczam że ci którzy głosowali na Dudę chcieli rozbić mafię a przynajmniej ja.

To rozbijanie "mafii" może nas drogo kosztować. Miejmy nadzieje że Duda nie zrealizuje swoich obietnic wyborczych. I tak koszty wymiany jednej "mafii" na drugą będą bardzo wysokie. Zawsze stabilizacja jest tańsza. Poza tym historia pokazuje że "mafia", która powoli teraz dochodzi do władzy szybko się społeczeństwu nudzi bo niewiele potrafią poza obietnicami wyborczymi. Ostatnio wytrzymaliśmy z nimi chyba 2 lata. Szkoda że pamięć u ludzi taka krótka. Cóż człowiek uczy się na błędach szczególnie ci co mają krótką pamięć.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nic do ciebie nie mam ale nie masz racji. Włodzimierz by przegrał w każdym sądzie.Niech wniesie oskarżenie przeciwko mnie, nie ma problemu. Co robiła moderacja z moim awatarem od 2004 roku ? Coś tu nie gra. Ulegacie naciskom.

Nie wiem, nie byłem wcześniej moderatorem. Owszem ulegam naciskom, każdy kiedyś musi, jednak zależy to od ciężaru nacisków. Ten uznałem za wystarczająco poważny. I nie masz racji, nie wygrasz w dzisiejszym Sądzie propagując zdjęcie KKK. To Ty jesteś odpowiedzialny za treści które tu publikujesz. A co do reakcji "święcie oburzonych nagle" że masz taki awatar, a przez lata go jako takiego nie rozpoznali, tylko w czasie personalnej kłótni z Tobą ich olśniło, to masz rację.

Jednak to takie ludzkie :-)))

Cóż, ja muszę robić swoje. Czekam zatem do 12'00 i jeśli nie usuniesz tego symbolu, uznam to za Twoją decyzje w tej sprawie i dopełnię swych powinności.

Tak Lechu, za to PO po 8 latach zrobiła sporo dla siebie, bo obywatel sporo stracił. Tego też nie widać prawda?

A co do avatara jello, moderacja miała sporo czasu na reakcję. Sam avatar nie nakłania do niczego. Krzyżyk w ogniu - ot cały avatar.

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Tak Lechu, za to PO po 8 latach zrobiła sporo dla siebie, bo obywatel sporo stracił. Tego też nie widać prawda?

A co do avatara jello, moderacja miała sporo czasu na reakcję. Sam avatar nie nakłania do niczego. Krzyżyk w ogniu - ot cały avatar.

Jak myślisz kim ja jestem ? Podpowiem, że też zwykłym obywatelem. Nigdy nie należałem do żadnych organizacji politycznych, ale staram się zawsze myśleć logicznie w kategoriach patriotyzmu ekonomicznego. Prywatnie to mi się sprawdza, myślę że w większej skali też by się sprawdziło. Niestety ludzie wolą eksperymenty a te często są kosztowne. PIS nie mieści się u mnie w pojęciu patriotyzmu ekonomicznego. Bardziej pasują mi do pojęcia "czarnej komuny" ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Cóż, ja muszę robić swoje. Czekam zatem do 12'00 i jeśli nie usuniesz tego symbolu, uznam to za Twoją decyzje w tej sprawie i dopełnię swych powinności.

Cóż wobec tego pójdę na kompromis..., ok ?

Swoją drogą w myśl kodeksu karnego nie popełniłem przestępstwa albowiem: § 3. Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego określonego w § 2, jeżeli dopuścił się tego czynu w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej.

Usunąłem w moim awatarze postać człowieka Klanu i tym samym powstała nowa wartość o znamionach aktu artystycznego, tj. twórczego przetworzenia rzeczywistości, rozszerzenia znaczenia symbolicznego.

Włodzimierz zamieścił zdjęcie nieprzetworzone a więc wprowadził cię w błąd.

Tak Lechu, za to PO po 8 latach zrobiła sporo dla siebie, bo obywatel sporo stracił.

Teraz czas żeby PIS zrobił coś dla siebie. Bo łudzić się że zrobi coś dla przeciętnych wyborców jest naiwnością. No może w ramach umowy ze związkami zawodowymi coś im skapnie :-).

Cóż wobec tego pójdę na kompromis..., ok ?

Dla mnie Ok :-) Tylko ja się zbyt nie wyznaję we wrażliwości katolików i jak gdziekolwiek widzę krzyż to już się kuźwa boję. Natomiast symbole rasistowskie są zawsze nieakceptowalne a szczególnie tu gdzie mieszkam teraz :-)

Ps.

Wierzę, że rozumiesz moje stanowisko i oczywistość, że w tym zajściu nie byłem Tobie wrogiem, reagowałem wyłącznie na czyny i rozwój sytuacji.

Uczucia religijne nie istnieją, to tylko zbiór wyobrażeń i przekonań, natomiast rasizm istnieje i trzeba go zwalczać.

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHA!!!!

Gdzie to wyczytałeś? W Wyborczej u Michnika albo Smolara albo Mellera????

Czyli: katolików flekujemy ale od Murzyna A SZCZEGÓLNIE ŻYDA to już wara!

Paradne! :)

PIS nie mieści się u mnie w pojęciu patriotyzmu ekonomicznego. Bardziej pasują mi do pojęcia "czarnej komuny" ;-).

No tak. Przecież to narodowi socjaliści. A co to za nowość?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No tak. Przecież to narodowi socjaliści. A co to za nowość?

"Komuny" to niedobre rozwiązania systemowe. I te czarne i czerwone.

"Komuny" to niedobre rozwiązania systemowe. I te czarne i czerwone.

Dlatego nie jestem fanem PiS-u. :)

Żeby wyjaśnić wszystko do końca. Jeśli na moje prośby na PW i tu w wątku, @jello nie zmieni tego awatara, zmusi mnie do zrobienia tego z "urzędu" a to nastąpi za kilka minut i będzie się wiązało z nałożeniem kar regulaminowych, czyli podzieli los @Włodzimierz.

no to są jakieś jaja do kwadratu, nie może być tak że jeden cymbał trzęsie całym forum i wszyscy mu ulegają

Jak myślisz kim ja jestem ? Podpowiem, że też zwykłym obywatelem. Nigdy nie należałem do żadnych organizacji politycznych, ale staram się zawsze myśleć logicznie w kategoriach patriotyzmu ekonomicznego. Prywatnie to mi się sprawdza, myślę że w większej skali też by się sprawdziło. Niestety ludzie wolą eksperymenty a te często są kosztowne. PIS nie mieści się u mnie w pojęciu patriotyzmu ekonomicznego. Bardziej pasują mi do pojęcia "czarnej komuny" ;-).

Ty lepiej myśl co będzie później a nie tylko o sobie

Ty lepiej myśl co będzie później a nie tylko o sobie

Trzeba będzie kupić OLED-a. Wyprodukowanego w Polsce. Wprawdzie przez LG ale zawsze nasz wkład istnieje. Sami potrafimy tylko się kłócić, wyzywać, modlić i krytykować.

Dokładnie tak. Polska zarówno polityczna jak i ta w której ludzie chcą pracować i żyć godnie niezależnie od znajomości i przynależności - jest splątana partyjnymi i koleżeńskimi organizacjami działającymi na zasadach "łun łunemu". Na takiej strukturze zależności opiera się mafia. To są struktury mafijne. Dlatego wyborcy powinni je jak najczęściej zmieniać. Nawet raz na cztery lata to za długo w polskich warunkach.

Duda wygrał i już cenzura katolicka?

Żeby cie tego krowiego łba z avatara nie usunęli.

Matka Kurka też nie jest, po prostu musiał hejtować platformę żeby zarobić na chleb :D

MK to hejtuje wszystkich równo z trawą. :)

Z hejtowania też można żyć! :)

Ja nie jestem za PiS gdyż to narodowi SOCJALIŚCI i nazywanie PiS prawicą to IMO grube nadużycie.

A ode mnie na prawo jest już tylko ściana. :)

Swoją drogą straszny miałbym dyskomfort słuchając czarnego bluesa ( którego uwielbiam ), będąc jednocześnie rasistą....

Może słuchasz z nienawiścią??? A kto tam cię wie! :-)

A ode mnie na prawo jest już tylko ściana. :)

Lepiej. Od ciebie na lewo jest tynk i metr muru :-)

To rozbijanie "mafii" może nas drogo kosztować.

jesteśmy gotowi ponieść te koszty żeby mafia nie czuła się zbyt pewnie. Wszystkie mendy napływowe do PO w ich kadencjach władzy maja teraz strach u tyłka i hejtują ile sił przeciwko Dudzie. I prawidłowo. Znaczy że Duda już działa, zanim jeszcze cokolwiek zrobił.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.