Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie jestem przeciw temu ale koncepcja konfederacji wysunięta przez Gadowskiego jest mi bliższa niż wszelkie ruchy rewolucyjne. Tym bardziej, że doświadczenie historyczne uczy nas, że za każdą rewolucją zawsze ktoś stoi.

tak, za każdą rewolucją, stoją parchate Banki i parchate Media. Za tą komunistyczną z milionami bestialsko zamordowanych ludzi stały parchate banki w Londynie i Nowym Jorku.

Tyle, że aktualna rewolucja mogła by polegać na prostym ogłoszeniu długów za niebyłe i spaleniu ośrodków Mind Control - Czerska, Wiertnicza..

Można by też skorzystać z tradycji ustanowionej przez "ideowych komunistów" żydowskiego pochodzenia i przesłuchiwać, długimi miesiącami, wszystkich wyłapanych WICEministrów i "dziennikarzy". Pod opieką lekarza, tak, aby sami już chcieli powiedzieć po prostu wszystko co wiedza aby nareszcie umrzeć.

tak, za każdą rewolucją, stoją parchate Banki i parchate Media. Za tą komunistyczną z milionami bestialsko zamordowanych ludzi stały parchate banki w Londynie i Nowym Jorku.

Tyle, że aktualna rewolucja mogła by polegać na prostym ogłoszeniu długów za niebyłe i spaleniu ośrodków Mind Control - Czerska, Wiertnicza..

Można by też skorzystać z tradycji ustanowionej przez "ideowych komunistów" żydowskiego pochodzenia i przesłuchiwać, długimi miesiącami, wszystkich wyłapanych WICEministrów i "dziennikarzy". Pod opieką lekarza, tak, aby sami już chcieli powiedzieć po prostu wszystko co wiedza aby nareszcie umrzeć.

Kiedyś też tak myślałem, to bardzo proste rozwiązanie ale zauważ, że wszystkie kraje, które prowadziły samodzielną politykę już są pozamiatane: Libia, Iran... wszędzie tam były "dyktatury". Syria też już ledwo zipie. Został tylko Baćka na Białorusi i Korea Płn. Ale oba te kraje są pod bardzo silnymi protektoratami. A KTO się ujmie za Polską? Oczywiście że nikt. Zatem w razie draki zaraz pojawi się obce wojsko by Polaków pacyfikować. A my? My własnego wojska nie mamy! :(

Los Islandii - JEDYNEGO w tej chwili naprawdę wolnego kraju Europy jest nie do powtórzenia w naszych warunkach, bo jakakolwiek inwazja na Islandię spotkałaby się z powszechnym potępieniem. Zresztą - mała strata! Ilu ludzi tam żyje?Więc banksterzy odpuścili sobie.

Ale Polska... to co innego. TO 30 MILIONÓW POTENCJALNYCH NIEWOLNIKÓW! I o to WARTO walczyć. I będzie się walczyło.

Dlatego - szkoda krwi Polaków.

Tu trzeba inteligentnie. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Kiedyś też tak myślałem, to bardzo proste rozwiązanie ale zauważ, że wszystkie kraje, które prowadziły samodzielną politykę już są pozamiatane: Libia, Iran... wszędzie tam były "dyktatury". Syria też już ledwo zipie. Został tylko Baćka na Białorusi i Korea Płn. Ale oba te kraje są pod bardzo silnymi protektoratami. A KTO się ujmie za Polską? Oczywiście że nikt. Zatem w razie draki zaraz pojawi się obce wojsko by Polaków pacyfikować. A my? My własnego wojska nie mamy! :(

Los Islandii - JEDYNEGO w tej chwili naprawdę wolnego kraju Europy jest nie do powtórzenia w naszych warunkach, bo jakakolwiek inwazja na Islandię spotkałaby się z powszechnym potępieniem. Zresztą - mała strata! Ilu ludzi tam żyje?Więc banksterzy odpuścili sobie.

Ale Polska... to co innego. TO 30 MILIONÓW POTENCJALNYCH NIEWOLNIKÓW! I o to WARTO walczyć. I będzie się walczyło.

Dlatego - szkoda krwi Polaków.

Tu trzeba inteligentnie. :)

nie, tu trzeba bezwzględnie i dokładnie, ale we właściwym czasie, kiedy po kolejnej hiperinflacji - tym razem w USA, będą ich tam nabijać na sztachety płotów. Nie będą mieli wówczas czasu zabijać z dronów kobiet i dzieci na drugim końcu świata.

Po za tym, świat się jednak trochę zmienia, nie mają już takiego monopolu na programowanie umysłów, bzdurę faktu, że największe gospodarki typu USA czy Niemcy mają tylko górę długów dociera już nawet do przeciętnych Niemców z którymi pracuję - a geniuszami geopolityki to oni nie są.

po kolejnej hiperinflacji - tym razem w USA, będą ich tam nabijać na sztachety płotów

Właśnie po to prowadzi się teraz w USA manewry typu Jade Helm, gdzie jest scenariusz pacyfikacji stanów wolnościowych typu Teksas, żeby żadnego nabijania na sztachety nie było.

Państwo to jest jednak potężna machina - ma wojsko, policję, Gwardię Narodową...

Czarno więc widzę.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Właśnie po to prowadzi się teraz w USA manewry typu Jade Helm, gdzie jest scenariusz pacyfikacji stanów wolnościowych typu Teksas, żeby żadnego nabijania na sztachety nie było.

Państwo to jest jednak potężna machina - ma wojsko, policję, Gwardię Narodową...

Czarno więc widzę.

fakt, będzie trudno, ci religijni nacjonalistyczni rasistowscy psychopaci są równiutko rozproszeni wszędzie jak pleśn i oprócz długiego życia, mają dar cierpliwości i myślenia na wieki naprzód, a w kłamstwie zbliżają się do mistrzostwa swojego Ojca. Ale nawet z pleśnią można walczyć, albo przynajmniej sprawić by jej zarodki nie robiły brzydkiego parcha na ścianach naszego domu.

trochę poprawia humor, że "profesor" UB (Uniwersytetu Bawarskiego) Bydłoszewski "zdążył" na końcówke kadencji Bredzisława Rojera :-D

Koledzy! Piszcie, piszcie bo za chwilę i ten wątek kolega vlado zamknie.

Nie panikuj, nie zamknie. Gdyby miał to zrobić dawno by zamknął :-)

Zamknął natomiast wątek @czeczen'a po uzgodnieniu z Autorem, oraz nagły wysyp @kazik o tej samej tematyce. O ile założone wczoraj i tak w nadmiarze, są usprawiedliwione gorączką wyborczą, o tyle mnożenie dzisiaj przez @kazik jak zwykle w stylu, co myśl to temat, są sprzeczne z netykietą. Zostały więc zamknięte.

Dyskutujcie zatem swobodnie, tylko z zachowaniem wymogów kultury dyskusji. To fajna zakładka i nie musi być przez niektórych zamieniana w bajzel. Mimo nazwy Bocznica :-)

Przeszkadza ci pochodzenie żony prezydenta elekta? Prezes przyjął do rodziny więc i ty uszanuj.

Ciekawi mnie co na to inny ważny członek rodziny - ojciec redemptorysta, czy będzie powtórka z "czarownicy"?

Ps. Andrew dzisiaj oficjalnie opuścił PiS.

Quadral Signum 90, Denon DRA-800H

Andrew... od zera do bohatera. :)

dudakaczynski.jpg

[...] trochę poprawia humor, że "profesor" UB (Uniwersytetu Bawarskiego) Bydłoszewski "zdążył" na końcówke kadencji Bredzisława Rojera :-D

Zaiste, Himalaje kultury osobistej i taktu.

Włodku, zrób coś z tym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak to było..."przyganiała motyka gracy...." ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Zaiste, Himalaje kultury osobistej i taktu.

Włodku, zrób coś z tym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sam sobie nie możesz poradzić? Za cienki jesteś? Wiedziałem!

Gdy lewactwo nie wyrabia intelektualnie to skowyczy po czerezwyczajkę... Typowe.

0b55573936_zal_mi_cie_dziewczynko.jpg

... i dyskusje też są fajne.

-:)

Masz przesrane u niektórych interlokutorów, jello.

-:)

"fajne" - to słówko z żydowskiego jazyka.

A'propos - fajny film wczoraj widziałem...:-)

Spielberga!!!!:)

A to się chłopcy jak w korcu maku znaleźli...

Osiągnęli nowy,wyższy poziom. Im więcej do siebie piszą tym mocniej się nakręcają. Jeszcze jakiś czas takiego przyspieszania i odkryją tachiony.

Andrew... od zera do bohatera. :)

A ja się zastanawiam doktorku gdzie ty zajdziesz?Zacząłeś od zera i ciągniesz je cały czas a końca nie widać.Możesz zerem zostać....na zawsze.

A ja się zastanawiam doktorku gdzie ty zajdziesz?Zacząłeś od zera i ciągniesz je cały czas a końca nie widać.Możesz zerem zostać....na zawsze.

Taki jest mój cel.

Jeśli na skali k****stwa człowiek prywatyny to zero, złodziej 10, k***wa 50 a polityk 100 to wolę w okolicy zera przebywać.

Widzenie ludzi jako "zer", i "argumentacja" ad personam wskazuje, że mamy do czynienia z "wyjątkowo uzdolnionym" przedstawicielem nacji wysranej.

można cię spokojnie dodać do użytkowników ignorowanych :-), albo czytać w celach rozrywkowych, panie Lärchebaum. Ta wasza wyniosłość nie robi już na mnie żadnego wrażenia, za to otwiera oczy innym, słabo zorientowanym z kim tak naprawdę dzielimy kraj.

Wracając zaś do meritum - choć w drugiej turze poparłem Dudę, to mam obawy, że jest on kolejnym aktorem wystruganym z banana przez ubeckie Media, a cały rzekomy spór "PO-PIS" jest tylko na potrzeby ogłupiania społeczeństwa i dawanie mu nadzieji na zmianę na lepsze po wyborach.

Mam obawy, że pohukiwania skończa się jak z wnioskiem Ziobry o trubnuał stanu dla Kwaśniewskiego, czyli na niczym, a reszta zmieni się tak, aby wszystko zostało po staremu - truchła komunistycznych zbrodniarzy będą dalej zaśmiecać Powązki zamiast wylądować tam gdzie powinny - na cmentarzach żydowskich, w pałącu prezydenckim będa dalej organizowane hanuki, a ośrodek antypolskich kłamstw jedwabieńskich i kłamstw filmowych będzie dalej dofinansowywany z kieszeni polskiego podatnika.

Cieszę się że Duda wygrał i będę wspierał PiS w wyborach parlamentarnych, aby mieli pełnię władzy i nie mogli się wykręcać jakimiś "trudnymi kohabitacjami i koalicjami".

Polacy za granicą mają teraz czas, pieniądze, auta, dostęp do internetu, rodzine w Polsce i tylko parę godzin jazdy do niej, za to ograniczony dostęp do G Aborczego i Telawizji. Z daleka widać lepiej, a to co widać po żądach ostatnich 25 lat doprowadza do wściekłości.

Trudno się z tobą nie zgodzić, widać że wybór Dudy został zaplanowany wiele lat wcześniej, jeszcze w jego okresie gimnazjalnym.

aj waj, Kaczyńscy też nie przez przypadek wystąpili w odpowiednim czasie w filmie "o dwóch takich co ukradli księżyc", oni mieli być w porę rozpoznawalni i kojarzeni, jakkolwiek, ale kojarzeni, przez ciemne masy skutecznie pozbawione jednostek wybitnych w ubeckich piwnicach. Wiemy. W końcu dostają tyle medialnego tlenu, że tylko jako marka handlowa są warci chyba setki milionów, co drugi nagłówek w G Aborczym jest o PiS, w radiu, prasie i telawizji co chwila jest PiS.

Tyle, że kruszy się podstawa tej hutzpah - wiarygodność ubeckich Mediów. Na razie ludzie przestali wierzyć, że PiS jest zły. Później przestaną wierzyć, że, jak to twierdzi np. Paradowska "wybór między PO a PiS to wybór poważny i prawdziwy". Po następnej hiperinflacji przestaną wierzyć w cokolwiek z massmediów.

tik tak, tik tak...

Widzenie ludzi jako "zer", i "argumentacja" ad personam wskazuje, że mamy do czynienia z "wyjątkowo uzdolnionym" przedstawicielem nacji wysranej.

Cytujesz mnie?I do mnie pijesz?

Co ty modrzew jesteś gudłajem? Aj waj! To może jakiś geszefcik albo małe handełe, oczywiście wszystko koszer!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dobry wieczór kochani. Już jestem, zaczynam studiować Wasze publikacje i co widzę? Wspaniale, dyskutujecie sobie jak w porządnym angielskim kubie. Tylko drobna różnica staje się zbyt natarczywa. Otóż, wyraźnie zauważa się, że elokwencja poniektórych dyskutantów bazuje na wulgaryzmach a wszelkie wynurzenia na antysemityzmie.

Bardzo proszę o autokorektę takiego sposobu dyskusji i osadzenia jej w formie mieszczącej się do przyjęcia przez wszystkich dyskutantów.

W razie trudności chętnie pomogę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.