Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zabieram głosu w sprawie - jeszcze mi punkty miłe.

Póki cię nie wywalą z funkcji moderatora tego forum (co nastąpi - mam nadzieję - już niebawem, bo jest na ciebie mnóstwo skarg od pokrzywdzonych niesłusznie Forumowiczów) to nie będę zabierał głosu w wielu sprawach.

I właśnie o to chodzi :-) Dopóki mnie nie wywalą pod wpływem nawału skarg Forumowiczów.

Ojej, jak to widać kto tu jest jakiej narodowości... - w życiu też widać jaka jest, reakcja pewnej Pani z Domu KULTURY!

"Obym ku... nie spotkała jeb... PiSowców na ulicy!!!!" - kierowniczka Domu Kultury komentuje wynik wyborów prezydenckich. Twierdzi, że przeprowadzała eksperyment...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Podobne PW dostałem podczas wyborów prezydenckich... A co jeszcze Pani powiedziała?

"ch…., obym ku… nie spotkała jeb…. PiSowców na ulicy!!!! Do gazu ku… z Wami ch..e!!!!”."

Bez komentarza...

Jaki prezydent - taka kultura.

jaki-berlusconi-takie-bunga-bunga-ziemkiewicz.jpg

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Póki nie łamię regulaminu

Owszem, łamiesz. Plując bez przerwy na Polskę. Polska to jest realny byt, istniejący tu i teraz, o określonych współrzędnych geograficznych. A nie jakiś byt wirtualny, który sobie wyrozumkuje ktoś, kto w ogóle tu nie mieszka.

Dopóki mnie nie wywalą pod wpływem nawału skarg Forumowiczów.

Perspektywa wcale nieodległa

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Owszem, łamiesz. Plując bez przerwy na Polskę. Polska to jest realny byt, istniejący tu i teraz

Rysiu - pamiętam Twoje poprzednie wpisy. Powiedz mi, co takiego traumatycznego stało się ostatnio w Twoim życiu że z pozycji lewicowych przeszedłeś na prawicowe?

Kuzyn murzyna

W swojej indolencji...a, w zasadzie dziki niej, nie jesteś w stanie wytłumaczyć swoich postęków

Jacusia jeszcze niezbanowana, toż to cud!

No faktycznie!

Jak się ma sierpa i młopa to mozna je...Jedym albo drugim.

A ty kto?...:)

I właśnie o to chodzi :-) Dopóki mnie nie wywalą pod wpływem nawału skarg Forumowiczów.

Nie należy zwracać uwagi na tych, którzy są tutaj wyłącznie po to, aby pisać skargi.

Rysiu - pamiętam Twoje poprzednie wpisy. Powiedz mi, co takiego traumatycznego stało się ostatnio w Twoim życiu że z pozycji lewicowych przeszedłeś na prawicowe?

Proszę mi nie ubliżać. Ja i prawicowe? Byłem i jestem lewicowcem. Tylko rzuca mnie o ścianę, gdy ktoś udaje zatroskanego losem kraju patriotę z odległości kilku godzin lotu samolotem.

Dziękuję, bardzo mnie zbudowałeś swym wpisem.

Rozumiem cię, przeżywasz traumę. Jak to ostatnio pisał @Włodzimierz, ch.. wie kto ośmiela się karać punktami i banować tak zacnych Forumowiczów za niewinne plucie jadem, ublizanie i mieszanie z błotem wszystkich, mających czelność mieć inną wrażliwość, kulturę i zdanie od nich.

Nic tylko współczuć :-))

7nmezx.jpg

Nie należy zwracać uwagi na tych, którzy są tutaj wyłącznie po to, aby pisać skargi.

Mam nadzieję jednak że Szanowna Administracja tego forum w końcu zwróci uwagę.

Tak dalej być nie może!

Tylko rzuca mnie o ścianę, gdy ktoś udaje zatroskanego losem kraju patriotę z odległości kilku godzin lotu samolotem.

Wiesz... ktoś się musi przejmować. Gdyby tacy jak ty rządzili, to już by Polski nie było.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Rozumiem cię, przeżywasz traumę. Jak to ostatnio pisał @Włodzimierz, ch.. wie kto ośmiela się karać punktami i banowa

Absolutnie, tragedia rozpoczyna się wtedy kiedy mocodawca nie potrafi wydukać z jakiego to powodu oprócz enigmatycznego - "wiedziałem, ze nie bedziesz wiedział" - przedszkolandia mosci panie.

Mam nadzieję jednak że Szanowna Administracja tego forum w końcu zwróci uwagę.

Tak dalej być nie może!

Płonne nadzieje. Pisz na adres Administracji, tutaj to tylko zwykły populizm, no chyba, że taki własnie jest cel twoich wpisów.

W swojej indolencji...a, w zasadzie dziki niej, nie jesteś w stanie wytłumaczyć swoich postęków

do arystokracji tego forum...Bo wielce to prafdopodobne, ze się nie zajarzy :)

Płonne nadzieje. Pisz na adres Administracji, tutaj to tylko zwykły populizm, no chyba, że taki własnie jest cel twoich wpisów.

[email protected]

Absolutnie, tragedia rozpoczyna się wtedy kiedy mocodawca nie potrafi wydukać z jakiego to powodu oprócz enigmatycznego - "wiedziałem, ze nie bedziesz wiedział" - przedszkolandia mosci panie.

W momencie otrzymania ostrzeżenia i punktów karnych, ostrzeżony otrzymuje powiadomienie z jakiego punktu regulaminu ono wynika. Do tego dołączona jest krótka nota moderatora, za co udzielił ostrzeżenia.

Poczucie baraku słuszności przydzielenia kary, ostrzeżony zgłasza Administracji w celu rozpatrzenia.

EOT.

Nie kolego!

W uzasadnieniu było napisane "po ostrzeżeniach słownych" prosiłem przytocz choć jedno!

Przytocz i wtedy to będzie EOT !

A tak, spadaj na drzewo d.E.sp.OT.o !!!

Płonne nadzieje. Pisz na adres Administracji, tutaj to tylko zwykły populizm,

[email protected]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie kolego!

W uzasadnieniu było napisane "po ostrzeżeniach słownych" prosiłem przytocz choć jedno!

Przytocz i wtedy to będzie EOT !

A tak, spadaj na drzewo d.E.sp.OT.o !!!

Proszę: upomnienie słowne jakiego udzieliłem ci w wątku o Kk.

"Napisano 18.05.2015 - 17:04

@Jacchusia

Nie bierzesz czynnego udziału w dyskusji, ale obrażanie z doskoku łatwo ci przychodzi.

Wystrzegaj się tego. Przyjmij dobrą radę do serca."

Za co następnie otrzymałeś ostrzeżenie i 1pkt. karny wiesz doskonale.

Teraz natomiast, żebyś nie musiał później dopytywać, otrzymujesz ostrzeżenie za bezpodstawny atak personalny na moderatora.

Dlaczego nie rozmawiam z tobą indywidualnie również dokładnie dawno ci napisałem, więc EOT.

Proszę o zacytowanie choć jednego z ' licznych"

ostrzeżen słownych.

sam sobie wystawiasz świadectwo.

vlado żałosny jesteś.

Jedyne co potrafisz to "przyznawać" ostrzeżenia.

Gdzie tu atak na ciebie? bo nie potrafisz wykazać zasadności postępowania? nie liczac scryptu dla nieudolnych modów ;p

----------------

Przyznaj se kolejnych dla mnie 5 punktów...przeciez masz moc ;pppp

Płonne nadzieje

"Pycha kroczy przed upadkiem."

Czy nie wyświetla się u ciebie mój wpis z 21'37 w którym zacytowałem ostrzeżenie słowne jakie do ciebie skierowałem w wątku o Kk?

Atakujesz moderatora bezpodstawnie za otrzymane słusznie ostrzeżenie. Do tego ubliżasz mi osobiście.

Jako moderator jestem jak ORMO'wiec od udzielania ostrzeżeń za zachowania niezgodne z regulaminem.

EOT.

nie,.......;)

Gdzie?!

O konkretną rozmowę mi chodzi.

Przed chwila napisałes, ze udzielam się z doskoku...w którym watku?

Upokarzasz się...Wiesz?

HMMMMM!!!

Co ja zrobiłem?!!!1

Czy to czynna napaść na moderatora?!

W którym watku to było?! ten wpis 320mmmXXX z 1994roku o stryjeckim?

Blado!!! wybacz!!!!

AAaaa, nie to nie to forum :)))

Włodku nie należy w ogóle przejmować się, ani brać na poważnie warchołów, którzy w ciągu ponad 7 lat i 3 miesięcy obecności na Forum dorobili się "aż" 69 (słownie: sześćdziesięciu dziewięciu) postów w wątkach merytorycznych, za to stale pieniaczą się na Bocznicy, prezentując z reguły kulturę inaczej.

"Pycha kroczy przed upadkiem."

....a wyniosłość ducha przed ruiną "

i z tej samej przypowieści :

" Dobre słowa są plastrem miodu,

słodyczą dla gardła, lekiem dla ciała.

Człowiek nieprawy zło gotuje,

i ogień mu płonie na wargach.

Człowiek podstępny wznieca kłótnie,

plotkarz poróżnia przyjaciół. "

Piotr

Włodku nie należy w ogóle przejmować się, ani brać na poważnie warchołów, którzy w ciągu ponad 7 lat i 3 miesięcy obecności na Forum dorobili się "aż" 69 (słownie: sześćdziesięciu dziewięciu) postów w wątkach merytorycznych, za to stale pieniaczą się na Bocznicy, prezentując z reguły kulturę inaczej.

zgłaszam atak personalny i obraźliwe zwroty do uzytkowników forum.

I bardzo prosze moderatora vlado o nie kasowanie wpisów informujących o naruszeniu regulaminu forum!!!!!

------------------------

Również proszę administracje forum o zwróceni uwagi na działania w/w który w swojej pracy jest daleki od obiektywności, sugeruje się w działaniach moderatora swoimi prywatnymi antypatiami równoczesnie faworyzując swoich popleczników.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.