Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

OCZYWIŚCIE ŻE POWINNI!!!

A dlaczego? Bo muzole DOSTAJĄ i to nie tylko w niedzielę ale CODZIENNIE!!!

Mam to w pracy każdego dnia. Pełna poczekalnia ludzi a muzol ma to w dupie, rozkłada dywanik i wali salamy!

I nikogo to nie dziwi, nie bulwersuje i i nikomu to nie przeszkadza!

Mamy więc w katolickim kraju do czynienia z JAWNĄ DYSKRYMINACJĄ KATOLIKÓW bo ja w niedzielę z dyżuru nie mam prawa urwać się na mszę co jest jawnym pogwałceniem zasad mojej religii!

Mnie innowiercy nie interesują. Jak Twój pracodawca im na to pozwala to widocznie mu to odpowiada.

U nas na razie żadnych takich praw nie mają. A dywanik to sobie mogą rozkładać w swoich prywatnych mieszkaniach.

Na pewno nie w urzędach państwowych podczas godzin pracy.

I tak samo strażak, policjant jak ma w niedzielę dyżur to ma obowiązek być na służbie a nie w kościele.

Chciałbyś przywieźć dziecko na ostry dyżur do szpitala i dowiedzieć się, ze musisz poczekać dwie godzinki aż lekarz wróci z kościoła? Albo dzwonisz na straż pożarną i nikt nie odbiera bo się modlą? Na sekretarce masz info, że wrócą z mszy na godzinę.

Jak w Irlandii jest inaczej to tam walcz na forach.

Mnie to serdecznie dmucha czy Szydło czy Bydło.

Mnie interesuje kiedy kapitalizm kompradorski zostanie zastąpiony normalnym kapitalizmem i kiedy obniżą podatki.

Nazwiska świń aktualnie przy korycie są absolutnie bez znaczenia.

I tak samo strażak, policjant jak ma w niedzielę dyżur to ma obowiązek być na służbie a nie w kościele.

Jest coś takiego jak równość obywateli wobec prawa - skoro muzol urywa pracodawcy kilka godzin w tygodniu na modlitwy bez żadnej konsekwencji finansowej to ja domagam się takiego samego prawa i dla katolików!

Co jest w pracy w Polsce to mnie mało obchodzi - ja pracuję gdzie indziej i tutaj muzol walący salamy w czasie godzin pracy to jest realny problem.

Zresztą wkrótce muzole zwalą się Wam całymi hordami na głowę to sam zobaczysz, co się zacznie... także i w Polsce.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

.

Bogu dzięki - Europa się powoli budzi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Mnie interesuje kiedy kapitalizm kompradorski zostanie zastąpiony normalnym kapitalizmem i kiedy obniżą podatki.

wtedy obniza podatki jak wiekszosc nierobow zejdze i zaczna placic tym ktorzy na to zasluguja.Jeszcze masz troche czasu.
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jest coś takiego jak równość obywateli wobec prawa - skoro muzol urywa pracodawcy kilka godzin w tygodniu na modlitwy bez żadnej konsekwencji finansowej to ja domagam się takiego samego prawa i dla katolików!

Co jest w pracy w Polsce to mnie mało obchodzi - ja pracuję gdzie indziej i tutaj muzol walący salamy w czasie godzin pracy to jest realny problem.

Ale to jest forum polskie.

I nas nie interesują mądrości o tym, jak jest w Irlandii.Domagaj się więc tam a nie tu, bo tu jest to bezzasadne.

Zresztą wkrótce muzole zwalą się Wam całymi hordami na głowę to sam zobaczysz, co się zacznie... także i w Polsce.

podobnie jak stawianie pomnikow i zajmowanie terenow miejskich pod konstrukcje zwane krzyzami lub innymi podobnymi..

bez zgody wiekszosci obywateli.Podobniez rowniez jak zdejmowanie wystaw i imprez bez zgody zaintereowanych nimi obywateli. Tak wiec wiesz juz ło co chodzi ..demokrato.Mniej wiecej albo nawet...mniej.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Zresztą wkrótce muzole zwalą się Wam całymi hordami na głowę to sam zobaczysz, co się zacznie...

Akurat moja rodzina ma codzienie znaczący wkład w to, żeby do tego nie doszło.

W takim razie pytanie: czy zakończenie ślubowania nowego ministra słowami "tak mi dopomóż Bóg" i rozpoczęcie pierwszego posiedzenia rządu przez tego samego ministra słowami "w imię Boże" to już fundamentalizm?

Nie nie jest (oczywiście w mojej opinii), ale takie oficjalne podkreślanie swojej przynależności przez funkcjonariusza państwowego w państwie, które oficjalnie jest rozdzielone od kościoła (każdego) jest niesmaczne i strasznie infantylne. Na prywatnych spotkaniach niech sobie mówi co chce.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Raczej obłudę, jak już, bo uczciwego ministra ten kraj nigdy nie widział od 1939r.

Bo Polacy uczciwość uznają za frajerstwo. Widać to nawet w zachowaniach kierowców na drogach. Nawet J. Kurski pokazuje wtedy kim jest.

jaki sukces.Co oni z tym zrobia jak sie naciesza.

Wyemigrują z przerażenia za granicę i będą obserwować.

tylko kto ich tego nauczy i gdzie skoro wiekszosc czasu spedzaja w kosciele..Nie wiadomo czy oni w wogle wiedza co to konstytucja i PO CO ja zrobiono.

Konstytucja to dla nich zło konieczne ważniejsze jest prawo naturalne cokolwiek to znaczy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Konstytucja to dla nich zło konieczne ważniejsze jest prawo naturalne

Jakie prawo naturalne kazało Belce paktować o złamaniu konstytucji z Sienkiewiczem?

Kuzyn murzyna

Bogu dzięki - Europa się powoli budzi.

bog akurat nic z tym nie wspolnego a nawet sadze ze ma cie za ....e.Jakbys chcial zobaczyc jak to jest to wybierz sie na impreze panienska pani mlodej w charakerze goscia i zalicz schody z ktorych cie zrzuca.No chiba ze bedziesz ....modelem.

Jakie prawo naturalne kazało Belce paktować o złamaniu konstytucji z Sienkiewiczem?

chlopie po paktuj sobie troche z konstytucja to cós zrozumiesz.

Słusznie. Tylko że osoby wyrafinowane intelektualnie używają w takim przypadku oksymoronu - wytrycha: pozytywna dyskryminacja. Czyli dyskryminacja katolików jest O.K. A wszystkich innych wyznań jest nie O.K. I koniec dyskusji.

Kuzyn murzyna

Kancelaria premier Ewy Kopacz chce kupić 100 aut. Poszukiwane są limuzyny i ciężarówki

Kancelaria premier Ewy Kopacz chce kupić 100 aut. Poszukiwane są limuzyny i ciężarówki

Ponad 100 samochodów chce w najbliższych miesiącach kupić administracja rządowa. Na stronie obsługującego kancelarię premiera Centrum Usług Wspólnych pojawiło się ogłoszenie o przetargu na łącznie 116 aut na potrzeby urzędów państwowych

0004eesg9bppet1o-c116-f4.jpeg

dla wielkich dup

Wileka owa to chyba kopaczu z "nowym" rządem i kamyszemkoszykiem...w końcu trzeba czymś swoje zaprzyjaźnione buraki wozić.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wileka owa to chyba kopaczu z "nowym" rządem i kamyszemkoszykiem...w końcu trzeba czymś swoje zaprzyjaźnione buraki wozić.

Całkiem możliwe, że po wyborach te auta będą wozić "kartofla" i jego fanów.

Konstytucja to dla nich zło konieczne ważniejsze jest prawo naturalne cokolwiek to znaczy.

Oczywiście że prawo naturalne jest 100x ważniejsze od każdego prawa stanowionego.

Wyobraź sobie,że oto Sejm robi ustawę że w poniedziałek zabijamy wszystkich rudych.

CZY TO NORMALNE?

Dlatego jestem przeciw demokracji bo w demokracji można głosować WSZYSTKO.

A ja nie uważam, że wszystko nadaje się do głosowania.

Żydów za Hitlera załatwiono w 100% zgodnie z niemieckim prawem - w świetle prawa niemieckiego to nie były działania nielegalne.

A od zabijania nienarodzonych do zabijania rudych czy żydów jest tylko krok!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

ma pewne te

Wybory były? Czy coś przegapiłem?

Czy może antycypując kopaczu samochody pułapki szykuje na Maciorka & Jarka?

Słuchać, kiedy prezio mówi:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To jest tylko powielona przez ciebie wyobraźnia innego matoła.

Nie przejmuj się.

Rzeczywistość jest tylko jedna, ta w tych oczach....i grymasach.

Ewa-Kopacz-zdziwiona.jpg?resize=326%2C159

Prędzej się podłoży jako wycieraczka.

...a chwilowa przyszłość i tak w tych ręcach....

d345ac0e-748b-42fe-ba42-8974a1fc1eab.jpg

wszyscy chcą mu poruszać.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.