Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Może Panie nie widzą w nim tego czegoś, co widzą tylko Panowie ... :-)

Prezydentowa chyba widziała tą jego ładność a też jest całkiem niezła. Żeby tylko nie to pisowskie bagno w głowie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Polska jest jedynym krajem w którym gej jest prezesem największej partii antygejowskiej . W końcu z jakiejś przyczyny kandydatem prezydenckim został właśnie piękny Andrzej ...

Żadna nowość w zachowaniu polskiego polityka. "Jan Krzysztof Bielecki – były premier wywodzący się ze środowiska obecnego szefa rządu – zasłynął z wypowiedzianej w Davos opinii, że rak komunizmu zniszczył Polskę bardziej niż II wojna światowa."

Komunizm był działaniem zewnętrznym Moskwy skierowanym na zniszczenie narodu Polskiego; czy powiedział nieprawdę?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Komunizm był działaniem zewnętrznym Moskwy skierowanym na zniszczenie narodu Polskiego; czy powiedział nieprawdę?

Oczywiście, że powiedział nieprawdę. W świetle dzisiejszych standardów politycznych i historycznych jego wypowiedź oceniana jest jako słuszna. JKB odnosił się do czasów PRL-u, a PRL nie był nastawiony na eksterminację Narodu Polskiego. Poza tym nigdy nie było w nim komunizmu. Stawianie znaków równości miedzy PRL-em, komunizmem i eksterminacją Narodu Polskiego jest świadomą manipulacja, ulubionym chwytem środowisk postsolidarnościowych zafałszowującym historię.

Przypomina mi Kena.

Bez przesady, Ken ładniejszy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Hihihi, ale jaja!

Jak Kopacz zaczęła się zbliżać z powitaniami to Duda po prostu uciekł. Kabaret!

Teraz już wiem na czym ma polegać kontynuacja polityki Lecha Kaczyńskiego ;-).

Jestem Europejczykiem.

Ale z Dudy chamski dupek. Nie podaje ręki i się odwraca, a myślałam, że pięciolatek, któremu rodzic nie chce kupić słodycza jest najgorszy, a tu takie jaja ;-)

Tak a porpos tego co piszecie - Duda nie jest w ogóle przystojny. Jeszcze wygląda (uśmieszki, wymachy etc.) jakby go granatem oderwano od pługa.

Może to i lepsze niż to:

"Od nowego roku szkolnego zmienione zostaną zasady oceniania uczniów na lekcjach WF. Przy ich wystawianiu brane będą pod uwagę indywidualne możliwości uczniów - zapowiedziała minister edukacji Joanna Kluzik-Rostkowska.

(...)

Zwróciła uwagę na zapisy w projekcie rozporządzenia ws. zasad oceniania odnoszące się do lekcji wychowania fizycznego. Zaznaczyła, że szczególnie zależy jej na zmianie w podejściu do oceniania dzieci na lekcjach WF.

- Znamy sytuacje, że dziecko ze wszystkich przedmiotów ma szóstki, a z WF tróję, więc sami rodzice proszą o zwolnienie z lekcji, żeby słabsza ocena nie psuła mu średniej. Nie jest winą dziecka, że fikołki robi wolniej albo gorzej. Dlatego tak przygotowujemy to rozporządzenie, żeby doceniany był wysiłek, chęci, a nie sposób zrobienia tego fikołka. To mają być zajęcia, do których dzieci przystępują chętnie. To nie mają być zajęcia eliminujące fizycznie słabszych - mówiła minister."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prze jedno dziecka, nie szkodzi, że prymusa takie zmiany. Ciekawe, kim są jego rodzice, że mają tak wielki wpływ na zmiany oświatowe w Polsce? W innym przypadku nie wystarczyło nawet kilka milionów podpisów.Widać, że pani minister nie ma w ogóle pojęcia o nauczaniu i ocenianiu WF. Każdy, kto zapoznałby się z takimi zasadami, zmieniłby z pewnością zdanie o tym przedmiocie i (prawdziwych jego) nauczycielach. Widać, że pani minister tego nie zrobiła. Współczuję nauczycielowi, który będzie musiał postawić celujący prymusowi olewającemu totalnie Wf, żeby nie popsuć mu świadectwa. Niewątpliwie będzie miało to wpływ na morale jego i klasy, w której uczy.

Za przeproszeniem jesteś głupszy niż ustwa przewiduje.

Mam taką wadę wzroku, że g***o widzę, a nie mogę ćwiczyć w okularach, bo jak się zniszczą szkła, to czekam 2 tygodnie, o cenie nie wspomnę.

Jestem z rzeczy związanych z refleksem oceniana tak samo, jak dzieci, które wszystko widzą.

Nigdy nie migałam się od WFu, ani ćwiczeń.

Nawet jak mam 100% frekwencję, to mam 4 (czasem nawet 3). Na koniec gimnazjum miałam 5, za turniej tenisowy i to wszystko. (specjalnie sprawdziłam świadectwa, choć połowy brakuje ;-))

Dlaczego? Bo jestem w stanie oszacować, gdzie jest piłka, gdy jest ode mnie metr, ledwo ją widzę. Chyba pójdę po zwolnienia z paru ćwiczeń, bo mam ochotę babę za idiotycznie komentarze i żarciki zlać przy wszystkich.

Nie chodzi mi o oceny, walą mnie one i tak średnia nie ma znaczenia w rekrutacji na studia - chodzi o cholerne zasady.

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Teraz pewnie jakiś dupek zaraz wyskoczy z jakimś innym politykiem który coś głupiego zrobił, żeby odwrócić uwagę od wieśniackiego zachowania obecnego Pana Prezydenta.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...)

Za przeproszeniem jesteś głupszy niż ustwa przewiduje.

(..)

Nie pozwalaj sobie, za przeproszeniem, małolato. Wada wzroku nie zwalnia cię od myślenia i odpowiedniego wysławiania się.

Ale z Dudy chamski dupek. Nie podaje ręki i się odwraca, a myślałam, że pięciolatek, któremu rodzic nie chce kupić słodycza jest najgorszy, a tu takie jaja ;-)

Tak a porpos tego co piszecie - Duda nie jest w ogóle przystojny. Jeszcze wygląda (uśmieszki, wymachy etc.) jakby go granatem oderwano od pługa.

(...)

Mam taką wadę wzroku, że g***o widzę, a nie mogę ćwiczyć w okularach, bo jak się zniszczą szkła, to czekam 2 tygodnie, o cenie nie wspomnę.

Jestem z rzeczy związanych z refleksem oceniana tak samo, jak dzieci, które wszystko widzą.

Nigdy nie migałam się od WFu, ani ćwiczeń.

Nawet jak mam 100% frekwencję, to mam 4 (czasem nawet 3). Na koniec gimnazjum miałam 5, za turniej tenisowy i to wszystko. (specjalnie sprawdziłam świadectwa, choć połowy brakuje ;-))

Dlaczego? Bo jestem w stanie oszacować, gdzie jest piłka, gdy jest ode mnie metr, ledwo ją widzę. Chyba pójdę po zwolnienia z paru ćwiczeń, bo mam ochotę babę za idiotycznie komentarze i żarciki zlać przy wszystkich.

Nie chodzi mi o oceny, walą mnie one i tak średnia nie ma znaczenia w rekrutacji na studia - chodzi o cholerne zasady.

Z taką wadą wzroku dostaniesz bezproblemowo zwolnienie lekarskie z WF. Zresztą z twojego pisania wynika, że to ty chcesz decydować, co masz robić w czasie lekcji WF, a nie nauczyciel. Tenis tak, gimnastyka nie. Z zasad widzę tu wygodnictwo i lenistwo. Poza tym akurat niewiele zrozumiałaś o czym pisałem.

Ćwiczę wszystko głupcze. Tenis tak (sama, nie w szkole, bo w szkołach nie gra się w tenisa), bo okulary w nim nie przeszkadzają.

Zagraj w siatkówkę, kosza, hokej w okularach to pogadady o ranach od okularów :-P Chętnie obleję je roztworem NaCl.

Jakie wygodnictwo? Robię wszystko, wróć do szkoły (byłeś tam?) i naucz się czytać ze zrozumieniem.

Ja o refleksie, Ty o gimnastyce.

Wiem, że dostanę, ale chcę uprawiać sport.

Czego nie zrozumiałam, hę? Ty na razie nic nie rozumiesz, ani z ze słów minister, ani moich.

Zresztą uczeń nie może mieć okluarów na WFie, chyba, że gra w ping-ponga.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

były premier wywodzący się ze środowiska obecnego szefa rządu – zasłynął z wypowiedzianej w Davos opinii, że rak komunizmu zniszczył Polskę bardziej niż II wojna światowa."

jak taki inteligent nie widzi roznicy.Wszyscy wiedzieli ze rak to..... rosjanie.Drobna roznica ale na to trzeba miec na glowie te pare wlosow.. jak w glowie pustki.

Trafił w dziesiatke czego jestes przedstawicielem..Tego raka własnie..

A podobno to prezydent wszystkich Polaków.

wystarczy popatrzec zeby zobaczyc ze polak tak nie wyglada.Normalny.

W ciągu niecałego miesiąca Duda zalicza przynajmniej 3 wpadki, a do końca owego miesiąca urzędowania jeszcze tydzień, więc pewnie jeszcze coś wystruga.

Już jest wesoło, a co będzie jak wejdzie w rolę i mu się to prezydentowanie spodoba?

Zawsze przypominał mi zewnętrznie skrzyżowanie Duce i Mańka Krzaklewskiego. Teraz napełnia to równie "wysoką", jak u Duce i Mańka treścią. Nie wiem czy śmiać się czy płakać...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...)

wystarczy popatrzec zeby zobaczyc ze polak tak nie wyglada.Normalny.

muls - ujawnij swoją twarz. Każden na Bocznicy chciałby zobaczyć jak wygląda "polak". "Normalny".

- W czasie oficjalnych uroczystości obowiązuje określona precedencja, czyli porządek starszeństwa osób w państwie. Pierwszy powinien wyciągnąć dłoń pan prezydent - ocenił Janusz Sibora, znawca protokołu dyplomatycznego. We wtorek w czasie obchodów rocznicy rozpoczęcia II wojny światowej Andrzej Duda i Ewa Kopacz nie uścisnęli sobie dłoni. czyli mamy zwykłego prostaka i chama za prezydenta

jam jest jest widmo z mickiewicza.I gowno ma do tego twarz.Liczy sie zarost.

muls - ujawnij swoją twarz. Każden na Bocznicy chciałby zobaczyć jak wygląda "polak". "Normalny".

- W czasie oficjalnych uroczystości obowiązuje określona precedencja, czyli porządek starszeństwa osób w państwie. Pierwszy powinien wyciągnąć dłoń pan prezydent - ocenił Janusz Sibora, znawca protokołu dyplomatycznego. We wtorek w czasie obchodów rocznicy rozpoczęcia II wojny światowej Andrzej Duda i Ewa Kopacz nie uścisnęli sobie dłoni. czyli mamy zwykłego prostaka i chama za prezydenta

ba.. jeszcze do tego pazere i cwaniaczka raczej drobnego.

jak sie opije na imprezie z ambasadorem niemiec to bedzie plakał za matka..

i tez raczej dzwonił do przyjaciela prezesa.albo dziwisza,

Ja też nie podałbym ręki komuś kto mnie okrada w jakikolwiek sposób lub działa na moją szkodę.

A co, Wy pozwolibyście na takie coś - zapewne nie.

a ktos cie zmusza??

i czy ty w ogole ztego cos rozumiesz czy opierasz sie na relacjach z sasiadem.

z dolu.

na ulicy o takim mowia..gowniarz.

a psychologicznie to jest dosc proste.To chlystek ktory nie panuje nad emocjami a moze nawet nie rozumie co jest grane w tej dyplomacji.Obawiam sie ze juz niedługo slowo kartofel dla kaczynskich, to było takie male smieszne.

chiba ze szybko zaczna uczyc ..prostaka.

mam wrazenie ze oni wiedza ze chlopaczki som z baut w łodzi i beda wiedzieli kogo zatrudnic.

swoja droga szykuje sie na okres zabawowy i raczej jestem za tym zeby zostawic go..w sosie natural.

tyle ze musze o wszystkim dowiadywac sie z radia bo normalnie ...nie mogie patrzec z uwagi na wysokie stany nudnosci.

i wzdecia.

po dwoch latach jakies..15%.Jak kaczynski powszechnie obsmiewany.

Już jest wesoło, a co będzie jak wejdzie w rolę i mu się to prezydentowanie spodoba?

Zawsze przypominał mi zewnętrznie skrzyżowanie Duce i Mańka Krzaklewskiego. Teraz napełnia to równie "wysoką", jak u Duce i Mańka treścią. Nie wiem czy śmiać się czy płakać...

Sądząc z min które robi prezydentowanie już mu się bardzo spodobało.

Na podobieństwo do min Duce zwróciła mi uwagę żona i muszę przyznać, że rzeczywiście jest podobieństwo.

Mnie zastanawia fakt, że jak przemawia to często patrzy gdzieś w dal i lekko w bok nad głowami słuchaczy. Czyżby widział jakieś znaki?

Jestem Europejczykiem.

Eetam znaki.

Prędzej znaczek.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak Kopacz zaczęła się zbliżać

Jemu, PAD-owi, nie dziwię się, że odszedł był przed takim zbliżeniem.

Poza tym na filmiku widać, że jedno i drugie nie miało ochoty do żadnych zbliżeń.

Zbliżenie na siłę to gwałt, tym bardziej, że od jakiegoś czasu to kopaczu udaje samca alfa.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.