Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Hrabia Maliniak już był, tylko dubeltówka i poroże po nim zostały....i referendum.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

i dochtorat z historii robił - drugi magister mu wyszedł.

a ten co akumulatory w stoczni ładował, to niby nie był od wszystkich Polaków?

Najsmieszniejsze, że dowcipnisie peowscy nie czuja nawet gruntu pod powierchnią własnej śmieszności. Bo akurat Duda ma najlepsze wykształcenie posród preziów, którymi historia obdarowała dotad III RP.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Oni wolą tych co im esbe fundowała wykształcenie albo tych co sobie sami kupili.

Teraz co niektórzy wyją i wiją się w "bulu" na widok zaniku swych "bochateruf".

Zabronił mu Prezes III RP. Gdy ten zostanie już premierem ( tego babochłopa bardzo szybko pogoni)

Czyżby miała być powtórka manewru z premierem M.???

Bo akurat Duda ma najlepsze wykształcenie posród preziów, którymi historia obdarowała dotad III RP.

Kłamiesz. L. Kaczyński był doktorem habilitowanym. Duda habilitacji nie ma. Ale jaki propagandysta taka wiedza.

Czyżby miała być powtórka manewru z premierem M.???

No przecież Mały nie da się zamknąć w domu wariatów? Przecież nadal oszołomy z PIS czczą swojego Wielkiego Konstruktora Sukcesu, tylko teraz robią to w ukryciu, bo jak się pokaże, to im słupki spadną. Macier też ma zakaz telewizyjny.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Oni wolą tych co im esbe fundowała wykształcenie albo tych co sobie sami kupili.

Nie wiem komu co fundowała SB.

Na razie tylko widze tyle że Duda ma najlepsze wykształcenie sposród prezydentów III RP i karierę zawodową. Wiekszość polityków w Polsce to miernoty, którzy nigdy by się poza polityką nie wybili. I poza Rządem Marka Belki, który urzędował niespełna pół roku może, reszta naszej władzy wykonawczej także składa sie z w wiekszości z miernot umysłowych i moralnych.

Mozliwe że Duda we wspaniałej feudalnej III RP takze poza pracą polityczną nie doszedłby wysoko w karierze zaqwodowej jeśli nie miał rodziny prawniczej albo odpowiednio ustawionych teściów. Ale w przeciwieństwie do poprzedników na tym stołku przynajmniej nie liczył wyłącznie na zawód polityka.

Na razie idziemy we własciwym kierunku. Był już Prezydentem stoczniowy obibok po SPZecie, potem balangowicz - nieukończony magister, po nim był doktor prawa ale sie rozpychał w samolocie więc sie cofnęliśmy w postępie do magistra historii.... Teraz jest znowu doktor prawa.

Moze kolejny bedzie habilitowany, a po nim profesor ??? :-)

Więc trefnisie platfusowe porównujace go do brygadzisty Maliniaka sa po prostu załośni, i smieszą nie bardziej niż clowni w cyrku.

No przecież Mały nie da się zamknąć w domu wariatów? Przecież nadal oszołomy z PIS czczą swojego Wielkiego Konstruktora Sukcesu, tylko teraz robią to w ukryciu, bo jak się pokaże, to im słupki spadną. Macier też ma zakaz telewizyjny.

Najwiekszym problemem dla PISu jest jego twórca. Z tym że między nim a tuzami PO nie ma wielkiej różnicy. Jedyna taka, że Kaczyńscy jak zapowiadali że pogonią w skarpetkach to naprawdę próbowali, w przeciwieństwie do innych, którzy tylko ogłaszali

Moze kolejny bedzie habilitowany a po nim profesor ??? :-)

Wystarczy aby był dobry pod każdym względem aby reprezentować Naród a nie fiuty i c*py z Wiejskiej.

To jeden z najstarszych gestów symboli. Wyraża siłę i władzę. Zapożyczali go więc wszyscy aspirujący do roli przywódcy, oraz aktualnie w danym czasie panujący władcy.

Ps.

Proszę o stonowanie wzajemnych docinków. Poziom chamstwa kierowanego personalnie jest zbyt wysoki w tym wątku.

Przepraszam, że to napiszę. Ale Pan jest tzw. Moderatorem i mam nadzieję rozumie znaczenie tego słowa/funkcji.

Nie sympatyzuję z żadną partią. Były i obecny Prezydent zostali wybrani przez naród - cóż, demokracja.

Razi Pana chamstwo personalne, a nie zauważa Pan co tu się dzieje????? w stosunku do tzw. "głowy państwa"

W innym dziale Wasze reakcje są znacznie szybsze, zdecydowane i nie wiem czy tak potrzebne, jak w tym wątku, który powinien być dawno zamknięty, bo to wstyd i hańba jest.

Ale może nie mam racji...

I Ty w to wierzysz?

Wierzę ale raczej nie dożyję jak wielu tutaj.

Ja już taką wiarę dawno porzuciłem. I to nie pesymizm a tylko zimny realizm. Podobno realiści, nie optymiści żyją dłużej, wiec może kiedyś dane mi będzie doznać przyjemnej niespodzianki.

Podobno realiści, nie optymiści żyją dłużej

Pesymista aby się nie zdołować do reszty nazywa siebie realistą.

To lepiej brzmi. Możesz mieć rację.

Tak czy inaczej lepiej żyć dłużej. To bardzo anty systemowe - żyć długo.

Niech żyją realiści-pesymiści - długo - aby w ostatnich chwilach życia zostać optymistą.

Oho, widzę, że po chwilowej konsternacji PiSowscy propagandziści ruszyli do kontrofensywy.

Pewnie się chłopcy napili dla kurażu, wzmogli godnościowo partyjnymi pogadankami i wpieriod uraaa...

Jestem Europejczykiem.

Pewnie się chłopcy napili dla kurażu, wzmogli godnościowo partyjnymi pogadankami i wpieriod uraaa...

Rozumiem, że teraz twoja kolej wzmagać godnościowo po zawietrznej.

Pesymista aby się nie zdołować do reszty nazywa siebie realistą.

To lepiej brzmi. Możesz mieć rację.

Tak czy inaczej lepiej żyć dłużej. To bardzo anty systemowe - żyć długo.

Niech żyją realiści-pesymiści - długo - aby w ostatnich chwilach życia zostać optymistą.

Oprócz tej antysystemowości spowodowanej długim życiem która mi wisi i powiewa, bo podjąłem działania by na, oby jak najdłuższą, starość nie być na niczyim, szczególnie systemowym garnuszku mogę się pod tym podpisać i nawet wypić. Ale jutro, bo o tej porze nie zwykłem już męczyć mojej wątroby:)

Rozumiem, że teraz twoja kolej wzmagać godnościowo po zawietrznej.

Bawi mnie twoja maskarada, gdy najpierw udajesz tzw. "niezależnego" a za chwile liżesz dupę Prezesowi i jego kamaryli. Bawą mnie twoje wysiłki przyszycia mnie do takiej, czy innej partii, bo po Millerze, Kopacz, Tusku i jeszcze kilku innych przejechałem się nie raz budząc konsternację ich zwolenników.

Ja tu jestem od wzmagania rozumu, a nie godnościowego nadęcia które uważam za niezwykle szkodliwe.

Jestem Europejczykiem.

że POSTĘP tworza wyłącznie obietnice PO

Zgadza się sprowokowany przez PIS wyścig na obietnice wyborcze rzeczywiście udzielił udzielił się też innym, również PO.

pracy do smierci

Nikt Koledze nie każe pracować "do śmierci". Już niedługo będzie Kolega popijał wino w tawernie oglądając ludzi przechodzących ulicą i narzekając na wszystko dookoła. Jak w Grecji. To będzie "zdobycz" wyścigu na obietnice nie do zrealizowania bez ciężkich skutków ubocznych dla gospodarki.

umów smieciowych

Przecież nie musi się Kolega zgadzać na umowę śmieciową. Nie musi to oznaczać bezrobocia, trzeba być tylko kreatywnym a nie roszczeniowym. Wie Kolega o tym że wiele osób chce pracować w tym systemie ?

złodziejstwa kapitalistycznego

Złodziejstwo należy tępić i chyba jest tępione. Wykrywa je prasa a prokuratura ściga. Nie zdążyli tylko zająć się prezydentem. Uciekł pod skrzydełka immunitetu.

podawania osmiorniczek z winkiem za osiem stówek w restauracji u Sowy i przyjaciół

Co stoi na przeszkodzie żeby Kolega też tego spróbował. Nie musi Kolega tego robić u "Sowy i przyjaciół" PIS. Będzie na pewno taniej a nie gorzej. Trzeba być kreatywnym i myśleć ekonomicznie a nie stać tylko w pozycji oczekująco-roszczeniowej, czekając aż Duda i Szydło dadzą nie swoje. Swoje trzeba sobie wypracować.

Tylko że ludzie akurat przestali juz dawno wierzyć w obioetnice

Zwolennicy Dudy i Szydło wierzą w obietnice. Czyżby to, wg sugestii Kolegi, nie byli ludzie ? Może to są nadludzie ? ;-)

Dudzie nie wierzą - za wyjątkiem jednej nadziei jaka daje - że oderwie ryje od koryta i zrobi zmianę warty.

Nadzieja, przy takich obietnicach jakie składa Duda i Szydło to cecha ludzi mających problemy z myśleniem ekonomicznym.

Hrabia Maliniak już był, tylko dubeltówka i poroże po nim zostały....i referendum.

Teraz jest człowiek bez manier ze słomą wystającą z butów. Głowa Pa.... ups. przepraszam Głowa PIS.

Bo akurat Duda ma najlepsze wykształcenie posród preziów, którymi historia obdarowała dotad III RP.

To dlaczego słoma mu z butów wystaje ? Człowieka z klasą poznaje się po czynach a nie papierkach ukończonej uczelni.

w stosunku do tzw. "głowy państwa"

Błąd. To nie jest "głowa państwa" tylko "głowa PIS-u". Przynajmniej do tej pory.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ja Dudzie wszystko wybaczę - byle więcej za moje do Poznania nie jeździł .

Nie dziwcie się niektórym forumowiczom że liczą na cuda obiecywane im przez populistycznych polityków.

Jak jesteś nikim - to chciałbyś być kimś. Jak sam nie możesz być kimś - to szukasz kogoś kto ci to (lub nawet całemu krajowi) obieca.

To są biedni ludzie i należy im współczuć - a nie się wyśmiewać z ich naiwnej wiary i nadziei ...

A Kopaczy może jezdzic do Gdańska za Twoje - ja nie mam nic przeciwko temu. Tylko jej zapłać.

Możesz złotem z Amber-Gold.

Zgadza się sprowokowany przez PIS wyścig na obietnice wyborcze rzeczywiście udzielił udzielił się też innym, również PO.

Jeśli jestes młody to możesz nie pamiętć czasów obietnic z czasówe przed PIS i PO

Jeśłi jestes na tyle stary że powinienieś pamiętać, to po takim tekściku mozna jedynie skwitować, że nie tylko stary ale i głupi.

...Pasuje klonie...

Dobre, znowu dowcip roku! :D

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Maliniak nie zna obyczaju demokratycznego i savoi vivre typowych dla rozwiniętych demokracji. Maliniak obraża się na legalnie wybranych przedstawicieli tak jak jego pryncypał obraził się na poprzedniego Prezydenta i nie uznał jego wyboru. Maliniacy z PiS nie rozumieją reguł demokracji i nie dorośli jeszcze do nich.

Oho, widzę, że po chwilowej konsternacji PiSowscy propagandziści ruszyli do kontrofensywy.

Nie sądzę. Zapluli się, że senat odrzucił wydudane referendum. Muszą jakoś odreagować.

Nawet im wódka nie jest potrzebna aby obnażyć się tu ze swoją naturą.

No patrz pan jak ten Maliniak Duda sam siebie opluwa w Internecie bo sie nie pogodził ze swoim wyborem :-)

jelloo o o loo loo! Nastepnym razem stań na gowie podczas pisania - sztukmiszczu.

Ja Dudzie wszystko wybaczę - byle więcej za moje do Poznania nie jeździł .

Ja też, byle nie próbował z Polski robić Grecji i okazał się prezydentem wszystkich Polaków a nie tylko "Polaków" spod znaku PIS.

a nie się wyśmiewać z ich naiwnej wiary i nadziei ...

Nie zauważyłem wyśmiewania "nadziei". Niestety realia są bardziej istotne od "nadziei".

A Kopaczy może jezdzic do Gdańska za Twoje - ja nie mam nic przeciwko temu. Tylko jej zapłać.

Nie boisz się że Duda lub Szydło albo inny Prezes do Gdańska będzie jeździć ze pieniądze 'Arku' ?

Jeśli jestes młody to możesz nie pamiętć czasów obietnic z czasówe przed PIS i PO

O k.... ;-). Dzięki za ocenę wieku. :-)

Jeśłi jestes na tyle stary że powinienieś pamiętać, to po takim tekściku mozna jedynie skwitować, że nie tylko stary ale i głupi.

A patrzałeś czasem w lustro ? I co widziałeś głupca czy człowieka rozsądnego ?

znowu internetowy troll miesiaca!

Zalecam spojrzenie w lustro.

Maliniacy z PiS nie rozumieją reguł demokracji i nie dorośli jeszcze do nich.

PIS nigdy nie rozumiał demokracji. Dlatego są bardzo niebezpieczni.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ukryta Zawartość

"Pierwsza Dama Agata Duda przypomniała jak ważna jest tradycja czytania.

Narodowe czytanie zainicjowane przez prezydenta Bronisława Komorowskiego jest wspaniałą inicjatywą, którą należy kontynuować."

W tym roku - Lalka.

post-17911-0-53165200-1441456900_thumb.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

PIS nigdy nie rozumiał demokracji.

Wymień rządzących w Polsce, którzy rozumieli demokrację?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.