Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Zachowanie prezydenta rp budzi reakcję na siebie. A ta jest jaka jest. Nie każdy lubi żyć w zakłamaniu.

Wszystkich dotychczasowych prezydentów tu obrażano za ich działania niezgodne z wizją obrażającego. Prezydenta Dudę ma to ominąć ? Dlaczego ?

Bo oburzony akurat na niego głosował ?

Jeżeli zachowania jego albo jego rodziny są niespójne z głoszonymi przez niego poglądami lub wartościami - to będzie mu to wytknięte !!!

Głoszony katolicyzm + seks bez ślubu = krytyka.

Kwaśniewskiego nie znosiłem, ale jego córce bym nie zarzucił seksu bez ślubu - bo nie dostał się na urząd za poparciem kościoła . Ale premierowi Marcinkiewiczowi już można było rozwód zarzucić.

Czyżby nie było w Najjaśniejszej RP prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego?

Może i był. Dobrze pamiętam, jak go tutaj opluwałeś.

. Czyżby do niczego nie zobowiązywało to polityków i zwolenników tej partii?

Jesteś pierwszym Bocznicowym opluwaczem, takimi zobowiązaniami oczu innym nie zamydlisz.

To jest jedno, ale dużo gorszy jest ten dewotyzm i religijne zakłamanie. Co chwilę w TV widać Prezydenta, który przemawia z ambon kościołów. To jest smutne i żenujące. Smutne bo najwyraźniej nie rozumie idei świeckiego państwa i rozdziału państwa od kościoła. Nie rozumie zupełnie, że nie jest tylko drugorzędnym PISowskim urzędnikiem pod dowództwem Prezesa, a jednak Prezydentem nas wszystkich. I żenujące bo przykleja się do hierarchów kościoła nie bacząc na coraz częstsze afery związane z ludźmi kościoła i to aferami obyczajowymi jak w zasadzie masowe pedalstwo, pedofilia, afery z burdelami,dziwkami i nieślubnymi dziećmi oraz afery finansowe.

Typowy przykład hejtu przeciwko Głowie Państwa wybranej przez Naród w wolnych i demokratycznych wyborach.

Gdzie tu jest jest jakakolwiek krytyka sposobu sprawowania Najwyższego Urzędu w państwie poparta przykładami?

Skoro jeden moderatorów nakłada na mnie karę za zwrot " Wal się z tym swoim kolega i kolega(...)" skierowany do tego adwersarza i określa to jako obraźliwe zachowanie, to uważam na zasadzie analogii, że wpis do którego się odnoszę - jest przykładem obraźliwego zachowania wobec Prezydenta RP.

Całkiem ci się mąci we łbie. Krytykujemy tu Dudę za to, co robi i czego nie robi, a nie za żonę czy córkę.

Na razie Pan Prezydent to pas transmisyjny pomysłów Prezesa, od siebie dokłada jedynie klęczenie i przemawianie w kościołach.

Jestem Europejczykiem.

Zelnik dzisiaj doniósł nieznanemu mu urzędnikowi z kancelarii prezydenta rp na swoich kolegów którzy głosowali na Komorowskiego - wiedząc że zostaną usunięci ze stanowisk. Po donosie na swoich kolegów pożegnał się słowami : "Z Bogiem".

Dlatego będę krytykował Andrzeja Dudę. Za ręcznik dla pieska jego brata. Za seks bez ślubu jego córki. Za politykierstwo po kościołach. Za wszystko.

Po to żeby donosicielstwo i kapusiostwo, tak bliskie sercu naszych rodaków, nie rozpleniało się więcej !!!

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Zachowanie prezydenta rp budzi reakcję na siebie. A ta jest jaka jest. Nie każdy lubi żyć w zakłamaniu.

Wszystkich dotychczasowych prezydentów tu obrażano za ich działania niezgodne z wizją obrażającego. Prezydenta Dudę ma to ominąć ? Dlaczego ?

Bo oburzony akurat na niego głosował ?

Jeżeli zachowania jego albo jego rodziny są niespójne z głoszonymi przez niego poglądami lub wartościami - to będzie mu to wytknięte !!!

Kwaśniewskiego nie znosiłem, ale jego córce bym nie zarzucił seksu bez ślubu - bo nie dostał się na urząd za poparciem kościoła . Ale premierowi Marcinkiewiczowi już można było rozwód zarzucić.

Żadna córusia nie musi podzielać zasad tatusia. A ty z pewnością nie jesteś stróżem jej moralności.

Może i był.

(...)

I masz czelność twierdzisz dalej, że masz dobra pamięć. Jesteś typowym trollem w 95 procentach swoich wpisów na Bocznicy. Służą one nie wnoszeniu jakichkolwiek wartości do dyskusji, ale wywoływaniu kłótni i ataków na innych uczestników debaty. Poza tym można zauważyć, że często lubisz podpinać się pod stwierdzenia innych, które ci podpasowały, a sam nie potrafisz ich stworzyć.

(...)Dobrze pamiętam, jak go tutaj opluwałeś.(...)

Zacytuj jeden z takich opluwających go moich wpisów, a może nauczysz się krytykować, a nie hejtować i tollować. Kwaśniewskiemu zawsze przykładałem ostro, ale merytorycznie. Uważałem go i uważam, za największego szkodnika Lewicy po 1989 roku - pomijając oczywiście tzw. środowisko "Gazety Wyborczej".

(...)

Jesteś pierwszym Bocznicowym opluwaczem, takimi zobowiązaniami oczu innym nie zamydlisz.

To mam być odniesienie do zdania, które cytujesz z mojego wpisu - "Czyżby do niczego nie zobowiązywało to polityków i zwolenników tej partii?"?

Przecież to jest rozpaczliwa obrona przez atak. Seppuku twojego intelektu.

To jest jedno, ale dużo gorszy jest ten dewotyzm i religijne zakłamanie. Co chwilę w TV widać Prezydenta, który przemawia z ambon kościołów. To jest smutne i żenujące. Smutne bo najwyraźniej nie rozumie idei świeckiego państwa i rozdziału państwa od kościoła. Nie rozumie zupełnie, że nie jest tylko drugorzędnym PISowskim urzędnikiem pod dowództwem Prezesa, a jednak Prezydentem nas wszystkich. I żenujące bo przykleja się do hierarchów kościoła nie bacząc na coraz częstsze afery związane z ludźmi kościoła i to aferami obyczajowymi jak w zasadzie masowe pedalstwo, pedofilia, afery z burdelami,dziwkami i nieślubnymi dziećmi oraz afery finansowe.

A kto ci broni krytykować za to prezydenta? Powtarzam za to. Ostro, sarkastycznie, niemal w każdy dopuszczalny, ale merytorycznie.

Poza tym zauważ, że to przyklejanie do kościoła mają wszyscy politycy w Polsce.

Raz, że jest to nawyk z czasów PRL-u, a dwa, że jest to wygodny sposób na przykrycie własnej marności intelektualnej, nieudaczności, niekompetencji, etc. autorytetem hierarchów i religii.

W przypadku Dudy, potrafiłbyś wskazać konkretnie jakie grzechy mieli na sumieniu hierarchowie, do których się on przyklejał?

Żadna córusia nie musi podzielać zasad tatusia. A ty z pewnością nie jesteś stróżem jej moralności.

To po co jako córka uczestniczyła w kampanii prezydenckiej ? Wmieszała się w politykę ? To stała się osobą publiczną. A osoby publiczne się prześwietla - czy ich słowa są zgodne z czynami !
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Całkiem ci się mąci we łbie. Krytykujemy tu Dudę za to, co robi i czego nie robi, a nie za żonę czy córkę.

Na razie Pan Prezydent to pas transmisyjny pomysłów Prezesa, od siebie dokłada jedynie klęczenie i przemawianie w kościołach.

Mój łeb ma się dobrze, jak na swoje lata. Widzę, że gorzej z twoja głową, bo ta przez nienawiść ,dość słabo pracuje.

To właśnie justas32 spowodował tę dyskusję niewybrednie atakując córkę Dudy za tatusia. Zostało to już usunięte przez moderację, ale w jego #3751 znajdziesz do tego nawiązanie.

Poza tym można zauważyć, że często lubisz podpinać się pod stwierdzenia innych, które ci podpasowały, a sam nie potrafisz ich stworzyć.

Staram się nie polemizować, szkoda mi czasu. Wolę zza węgła temu czy innemu idiocie lub łobuzowi dać kopa. Nie zasługują nawet na 10 sekund mojego czasu. Czuj się wyróżniony.
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

To po co jako córka uczestniczyła w kampanii prezydenckiej ? Wmieszała się w politykę ? To stała się osobą publiczną. A osoby publiczne się prześwietla - czy ich słowa są zgodne z czynami !

"Osoba publiczna – osoba, która wykonuje funkcje publiczne lub przez inną swoją działalność zawodową, gospodarczą, społeczną, polityczną, kulturalną itp. wpływa znacząco na funkcjonowanie społeczeństwa, przeciwieństwo osoby prywatnej." (wiki)

Mój łeb ma się dobrze, jak na swoje lata. Widzę, że gorzej z twoja głową, bo ta przez nienawiść ,dość słabo pracuje.

To właśnie justas32 spowodował tę dyskusję niewybrednie atakując córkę Dudy za tatusia. Zostało to już usunięte przez moderację, ale w jego #3751 znajdziesz do tego nawiązanie.

Jaką nienawiść dziadku???

Justas to nie ja, mnie tam Kinga nie interesuje, a jeżeli coś tam kombinowała bez ślubu to tylko dobrze o niej świadczy :-). Jej tatusia w to bym nie mieszał, niech sam sobie lata po kościołach.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Jaką nienawiść dziadku???

Justas to nie ja, mnie tam Kinga nie interesuje, a jeżeli coś tam kombinowała bez ślubu to tylko dobrze o niej świadczy :-). Jej tatusia w to bym nie mieszał, niech sam sobie lata po kościołach.

A tak w zasadzie, to ty o czym?

!!!

Udzielasz odpowiedzi na mój wpis, który sfałszowałeś!

Wyświetl postUżytkownik Lech36 dnia 16.10.2015 - 08:06 napisał

(...)ale to nie ona jest prezydentem RP. Duda na razie to mały politykier, Głowa PIS często walący "kupę" do własnego gniazda w pisowskich akcjach propagandowych za granicą kraju, ale za to ma ładne fotografie reklamowe. Zero ekonomiczne.

Typowy przykład hejtu przeciwko Głowie Państwa wybranej przez Naród w wolnych i demokratycznych wyborach.

Wzruszająca troska.

Skoda, że jaskrawie wybiórcza i obłudna.

Justas to nie ja,

Jak to nie ??? To mi się chyba już wszystkie moje awatary pomieszały ... :-)

Wowa, zrób coś dla mnie

Wowa to zdrobnienie od Władysław. Do imienia Włodzimierz bardziej pasowałoby ... Ilicz ?

itp.

!!!

Gdzie tu fałszerstwo, skarżypyto??

itp = i temu podobne. Występowanie córki przy ojcu w czasie jego politycznych występów należy do itp. Potrzebujesz łopatologii? Napisz do moderacji, ze przepraszasz.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

!!!

Gdzie tu fałszerstwo, skarżypyto??

(....)

Cytat nie zaznaczony to fałszerstwo i jest to forma trollowania. Ostatnio dużo na mnie skarżą, więc stosuję zasadę retorsji przy każdej okazji, czyli stosuje środki tego samego rodzaju, jaki posługują się inni wobec mnie.

(...)

itp = i temu podobne. Występowanie córki przy ojcu w czasie jego politycznych występów należy do itp. Potrzebujesz łopatologii? Napisz do moderacji, ze przepraszasz.

Czy możesz udowodnić, że pojawienie się córki prezydenta na inauguracji jego prezydentury miało jakikolwiek wpływ na treść jego przemówienia w ONZ lub zawetowanie ustawy o zmianie płci?

Czy możesz udowodnić, że pojawienie się córki prezydenta na inauguracji jego prezydentury miało jakikolwiek wpływ na treść jego przemówienia w ONZ lub zawetowanie ustawy o zmianie płci?

Czy możesz udowodnić, że da się to w ogóle udowodnić?

Jestem Europejczykiem.

Wowa to zdrobnienie od Władysław. Do imienia Włodzimierz bardziej pasowałoby ... Ilicz ?

Mylisz się. Wowa to zdrobnienie od Włodzimierz, Władysław w rosyjskim nie występuje. I ja użyłem tego zdrobnienia w stosunku do @Włodzimierz nieobraźliwie, natomiast widzę że Ty Jego i mnie chcesz obrazić.

Zdecyduj więc, czy sam wyedytujesz ten swój wpis, czy ja mam to zrobić z odpowiednim docenieniem intencji?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wowa, zrób coś dla mnie. Wróć spowrotem na fotel w awatarku, tak szczerzyc zęby nam starym koniom nie przystoi :-)

Pozdrawiam.

W.

Moderatorku - przepraszam zapomniałem się - Szanowny Moderatorze - swoim zachowaniem dajesz przykład, że nie należy zwracać się do siebie na Forum nickiem z rejestracji. Uważam, że jest to zły przykład z strony Moderatora. Dyskusja w wątkach, to nie korespondencja na PW.

PS

Moim zdaniem, koń w moim awatarze przedstawiony jest z dobrej strony. Chodziło mi o język. Przeważnie. Tzn., że nie jest on pokryty białym nalotem, czyli nie piszę w malignie.Do tego koń nie maworka z obrokiem, czyli nie piszę też na zamówienie - co mi inni zarzucają. Serca nie wkleję, bo zawłaszczył je już Owsiak J.. Natomiast przez kulturę osobistą i debaty, miłość i szacunek do bliźniego (tu: adwersarza) - które to nabyłem dopiero u na Bocznicy zobowiązuję się, ze nie zamierzam obrócić konia w awatarze tyłem do przodu i nakazać mu uniesienie ogona.

Mój awatar jest przejściowy. Zmiana pod drugiej niedzieli. Nastąpi.

Oczywiście pozdrawiam (wiem, że nie jesteś bytem czysto wirtualnym).

Czy możesz udowodnić, że da się to w ogóle udowodnić?

Jeżeli nie można tego udowodnić, to nie można wiązać córki prezydenta z nim samym - uprawiając hejt. Logiczne.

Mylisz się. Wowa to zdrobnienie od Włodzimierz, Władysław w rosyjskim nie występuje. I ja użyłem tego zdrobnienia w stosunku do @Włodzimierz nieobraźliwie, natomiast widzę że Ty Jego i mnie chcesz obrazić.

Zdecyduj więc, czy sam wyedytujesz ten swój wpis, czy ja mam to zrobić z odpowiednim docenieniem intencji?

Wowa to skrót od Władimir. Władimir jak widzę jest tłumaczone z rosyjskiego na polski jako Władysław albo jako Włodzimierz. Mój znajomy Wowa (Władysław) oburza się gdy go nazwać Włodzimierzem. Stąd może nieporozumienie.

Co do zawoalowanej groźby - zwisa mi to co zrobisz. I tak mam dosyć tego forum. O niczym innym nie marzę jak przestać tu wchodzić - robię to wyłącznie z przyzwyczajenia i naprawdę żałuję że tracę tu swój cenny czas.

Niech jacyś inni frajerzy pomagają początkującym. Albo Q21 - ten zrobi to najlepiej...

Więc - make my day !!!

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...)

Co do zawoalowanej groźby - zwisa mi to co zrobisz. I tak mam dosyć tego forum. O niczym innym nie marzę jak przestać tu wchodzić - robię to wyłącznie z przyzwyczajenia i naprawdę żałuję że tracę tu swój cenny czas.

Niech jacyś inni frajerzy pomagają początkującym. Albo Q21 - ten zrobi to najlepiej...

Więc - make my day !!!

Krótko mówiąc (albo pisząc) przejaw humanistycznej rozpaczy, który potwierdza to, co pisałem wczoraj, że Bocznica dla justas32 to ściek. Nadzieją na Jej oczyszczenie jest to, że znowu zajmie się polecaniem aukcji na Al...ro.

To co zrobił Zelnik donosząc na kolegów i kończąc donos dodając...."Z Bogiem" daje obraz co to ugrupowanie zrobiło z ludźmi. Można mieć różne poglądy, można się nawet czasem trochę pokłócić ale, żeby tak się zeszmacić, to się w głowie nie mieści! I z życiowego doświadczenia wiem, że najwieksze mendy i szuje często epatują swoją religijnością i gorliwym katolicyzmem. To jest dopiero ściek!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I ktoś taki w TV poucza innych o moralności, o wierze w Boga, o religijności i miłości bliniego? To skandal, czy jak pisowcy wolą...hańba!

Ukryta Zawartość

Biednemu Zelnikowi coś się w głowie porobiło już jakiś czas temu. Ale to, co zrobił teraz to już świadczy o upadku.

Jestem Europejczykiem.

Prezydent Andrzej Duda powołał już oficjalnie Narodową Radę Rozwoju. W jej skład wchodzą przedstawiciele świata nauki, biznesu i mediów. Na dzisiaj zaplanowane jest również pierwsze posiedzenie NRR. Członkowie rady zajmą się w pierwszej kolejności tematem „Bezpieczeństwo zdrowotne Polaków - diagnoza sytuacji”.

1. dr hab. Grażyna Ancyparowicz

2. prof. dr hab. Rajmund Bacewicz

3. Marek Balicki

4. prof. dr hab. inż. Bronisław Barchański

5. Piotr Bąk

6. dr Czesław Bielecki

7. Janusz Bodziacki

8. dr Leszek Borkowski

9. ks. prof. dr hab. Paweł Bortkiewicz

10. Jacek Bromski

11. dr hab. Ryszard Bugaj

12. Piotr Buras

13. Piotr Całbecki

14. Jerzy Chmielewski

15. prof. dr hab. inż. Maciej Chorowski

16. dr Marek Chrzanowski

17. prof. dr hab. Piotr S. Czauderna

18. dr Maciej Dercz

19. Jolanta Dobrzyńska

20. Rafał Dzięciołowski

21. dr Jan Fałkowski

22. dr Barbara Fedyszak-Radziejowska

23. prof. dr hab. inż. Janusz Filipiak

24. dr hab. Dariusz Gawin

25. prof. dr hab. Zyta Gilowska

26. prof. Stanisław Gomułka

27. dr hab. Łukasz Hardt

28. Tadeusz Hatalski

29. dr Monika Jakubowska

30. Adam Jarubas

31. prof. dr hab. Wojciech Józwiak

32. ks. Stanisław Jurczuk

33. prof. dr hab. Antoni Kamiński

34. prof. dr hab. Stanisław M. Karpiński

35. Roman Kluska

36. Piotr Kozakiewicz

37. prof. dr hab. Elżbieta Kryńska

38. Kazimierz Kujda

39. dr Jakub Kumoch

40. dr Jerzy Kwieciński

41. dr hab. Ewa B. Leś

42. Wojciech Lubawski

43. dr hab. Eryk Łon

44. dr Michał Łuczewski

45. prof. dr hab. Ewa B. Marcinowska-Suchowierska

46. dr Krzysztof Mazur

47. prof. dr hab. Elżbieta Mączyńska – Ziemacka

48. dr Jerzy Milewski

49. prof. dr hab. Witold Modzelewski

50. dr hab. Filip Musiał

51. dr hab. Mariusz Muszyński

52. Lucjusz Nadbereżny

53. prof. dr hab. Aleksander Nalaskowski

54. prof. dr hab. Alojzy Z. Nowak

55. prof. dr hab. Andrzej Nowak

56. Wiesław Nowak

57. Maria Ochman

58. prof. dr hab. Witold Orłowski

59. Władysław Ortyl

60. dr hab. Tadeusz Pietrucha

61. Edward Pietrzyk

62. prof. dr hab. inż. Bolesław Pochopień

63. prof. dr hab. Walenty Poczta

64. prof. dr Waldemar Priebe

65. dr hab. Piotr Przybyłowski

66. prof. dr hab. Andrzej Przyłębski

67. prof. dr hab. Konrad Raczkowski

68. prof. dr hab. Piotr Radziszewski

69. prof. dr hab. Adam Daniel Rotfeld

70. dr hab. Marek Rymsza

71. Maciej Sadowski

72. Andrzej Sadowski

73. Filip Seredyński

74. Wojciech Starzyński

75. prof. dr hab. Dariusz Stola

76. Tomasz Szatkowski

77. prof. dr hab. inż. Artur Świergiel

78. dr hab. Andrzej Waśko

79. Danuta Wawrzynkiewicz

80. Bronisław Wildstein

81. Grzegorz Wiśniewski

82. Marcin Witko

83. Jerzy Zająkała

84. dr hab. Tomasz Zarycki

85. prof. Jan Zielonka

86. Liliana Zientecka

87. dr hab. Przemysław Żurawski vel Grajewski

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wowa to skrót od Władimir. Władimir jak widzę jest tłumaczone z rosyjskiego na polski jako Władysław albo jako Włodzimierz. Mój znajomy Wowa (Władysław) oburza się gdy go nazwać Włodzimierzem. Stąd może nieporozumienie.

Więc - make my day !!!

Wlodymir - Wolodia - Wowa, to Wlodzimierz. Nie ma w Rosji Wladyslawow. Ja nie wsciekam sie kiedy ktos mnie nazwie Wladyslawem, dziadek moj mial to imie. Natomiast moja reprymenda do Twojego wpisu dotyczyla Illicza o czym doskonale wiesz, wiec po co te gierki? :-)

Forum chcesz rzucac??? Ale w deprechge wpadles, coz jesieñ. Odpocznij troszke od forumowych zmagan i wracaj z nowym zapalem do porostowania tej narodowej rzeczywistosci.

Mnie by bardzo Ciebie brakowalo. Rowniez Wlodzimierza z jego cietym konskim jezorem gdyby rowniez taka desperacja odchodzenia nim zawladnela.

Ps.

Drogi Wlodku, zapewniam Cie, ze nie do wszystkich na forum zwracam sie po imieniu. Stary juz jestem i rozmowy z konmi, zawodowymi jebakami, krzyzami KuKlux i innymi debilnymi awatarami i nickami jakos odczlowieczaja mi rozmowce. Wole przemawiac do realnych ludzi.

Ale przeciez my dwaj tak pieknie sie roznimy, ze napewno wybaczysz mi te slabostke :-)

jak zawsze serdecznie.

Wlodek.

Sorry za brak polskich fontow.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.