Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

zyli wartości Jarosława są bardziej wartościowe od wartości Bronisława?

Porównywanie tych postaci to tak jakby porównać kwadrat do prostokąta....i tu i tam są kąty proste.

A na dodatek to kąty.....cztery.

Ja myślałem że prezydentem w Polsce jest Jarosław Kaczyński. Patrzę na zdjęcie - a on ma jakąś zupełnie inną twarz. Czyżby face lifting ? Nic już z tego nie rozumiem.

Powiedzcie mi - czy w Polsce rządzi Jarosław Kaczyński ? A jeżeli tak - to dlaczego ma jakąś inną twarz ?

W Polsce jeszcze nie ma systemu prezydenckiego więc jeszcze parę dni będą rządzić aferzyści, oszuści, złodzieje, zdrajcy, zaprzańcy, kłamcy, a po 25 października rządzić będzie Prawo i Sprawiedliwość.

Ja myślałem że prezydentem w Polsce jest Jarosław Kaczyński. Patrzę na zdjęcie - a on ma jakąś zupełnie inną twarz. Czyżby face lifting ? Nic już z tego nie rozumiem.

Powiedzcie mi - czy w Polsce rządzi Jarosław Kaczyński ? A jeżeli tak - to dlaczego ma jakąś inną twarz ?

Bo Jarek to taki Światowid jest. Na każdą okazję inna twarz, w zależności od sytuacji. Jak rządzi Szydłem z worka to ma inną twarz, jak dmie W Dudę to ma inną.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-0-43084600-1445175880_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Ściślej - po 25 października może rządzić partia o tej nazwie.

Bo Jarek to taki Światowid jest. Na każdą okazję inna twarz, w zależności od sytuacji. Jak rządzi Szydłem z worka to ma inną twarz, jak dmie W Dudę to ma inną.

To i tak lepiej od twarzy PO - te zawsze są nieszczere.

Nadchodzi czas rozkoszy.

Eee tam to zawsze lepiej od afer........platformerskich.Widok spoconego Chlebowskiego jest niezastąpiony,nawet rozkoszą.

Pacjenci szpitala psychiatrycznego cieszą się że po wyborach będzie lepiej. Starych lekarzy zastąpią nowi. Wreszcie wszystko się dla pacjentów zmieni. Nowi lekarze im to obiecali ...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...) Dlatego piszę o córce Dudy - bo Duda jest osobą publiczną reprezentującą mój kraj i mam prawo znać jego poglądy na rożne sprawy .(...)

Piszesz o córce Dudy wyłącznie po to, aby zaatakować w ten sposób prezydenta. I to jest bardzo niskie...

(...)Po tonach syfu który został tu wylany na rodziny poprzednich prezydentów - i to bez FAKTÓW które by ten syf potwierdzały - uważam że mam prawo dopytywać się w przestrzeni publicznej o zdanie prezydenta na temat zachowania jego córki, (zwłaszcza że włączyła się do niedawnej kampanii prezydenckiej), które stoi w sprzeciwie do głoszonych przez niego oficjalnie wartości ...

Chętnie przeczytałbym konkretnie poznałby jakieś twoje przykłady - w jaki sposób i przy jakiej okazji atakowano najbliższą rodzinę prezydenta Komorowskiego na Bocznicy. Może żonę prezydenta za (mówiąc delikatnie) nadwagę, bo występując u jego boku kreowała niezdrowy tryb życia?

Zobacz, jak wygląda prawdziwe włączenie się w kampanię wyborczą tatusia na tym przykładzie:

"Julia, Hania i Pola Kukiz namawiają Polaków do głosowania w nadchodzących wyborach parlamentarnych na ugrupowanie ich ojca. Spot wyborczy "Tato jesteśmy z Tobą" córki Pawła Kukiza zrobiły samodzielnie. - W najbliższą niedzielę pójdziemy głosować na naszego tatę - mówi Pola (21 l.). - Ja niestety jeszcze nie mogę głosować - zaznacza Hania (15 l.). - Chcemy żeby w parlamencie byli tacy ludzie jak tato, czyli ludzie szczerzy - dodała Julia (24 l.). - Bezpośredni, sprawiedliwi, a przede wszystkim prawdzwi - wtórowały jej Pola i Hania." http://www.fakt.pl/politycy/corki-kukiza-stworzyly-spot-wideo,artykuly,584842.html

(............)

Może żonę prezydenta za (mówiąc delikatnie) nadwagę, bo występując u jego boku kreowała niezdrowy tryb życia?

A Kolega wie że nadwaga jest często wynikiem zmian chorobowych ? Po urodzeniu jeszcze 4 dzieci (poprzednia prezydentowa ma chyba 5), obecna pani prezydentowa też by wyglądała inaczej. Ale oczywiście ten temat był na forum eksploatowany. Czyżby syndrom Kalego ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

A Kolega wie że nadwaga jest często wynikiem zmian chorobowych ? Po urodzeniu jeszcze 4 dzieci (poprzednia prezydentowa ma chyba 5), obecna pani prezydentowa też by wyglądała inaczej. Ale oczywiście ten temat był na forum eksploatowany. Czyżby syndrom Kalego ?

To nie jest twoja pierwsza odpowiedź, z której jasno wynika, że nie rozumiesz sensu wpisu, na który odpisujesz.

To nie jest twoja pierwsza odpowiedź, z której jasno wynika, że nie rozumiesz sensu wpisu, na który odpisujesz.

Możliwa jest druga wersja, że Kolega nie umie się wysłowić w zrozumiały sposób.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Możliwa jest druga wersja, że Kolega nie umie się wysłowić w zrozumiały sposób.

Nie ma takiej opcji. Odpowiadasz na wyrwane z kontekstu zdanie i jeszcze nie potrafisz zrozumieć jego sensu. Masz problemy natury intelektualnej - to nie mój problem, ani wina.

Nie ma takiej opcji. Odpowiadasz na wyrwane z kontekstu zdanie i jeszcze nie potrafisz zrozumieć jego sensu. Masz problemy natury intelektualnej - to nie mój problem, ani wina.

Ja odniosłem się tylko do części która odwoływała się, pewnie nieprzypadkowo, do tuszy poprzedniej prezydentowej. To był argument używany w ataku na poprzedniego Prezydenta.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Ja odniosłem się tylko do części która odwoływała się, pewnie nieprzypadkowo, do tuszy poprzedniej prezydentowej. To był argument używany w ataku na poprzedniego Prezydenta.

Sens miała całość mojego wpisu w odniesieniu do wpisów adwersarza, a nie twoje odniesienie, uniesienie, czy niedomyślenie. Sam potwierdzasz własną insynuację. Wskaż, gdzie, kiedy i kto używał argumentu "tuszy poprzedniej prezydentowej".

Sam potwierdzasz własną insynuację. Wskaż, gdzie, kiedy i kto używał argumentu "tuszy poprzedniej prezydentowej".

Kolega może nie używał, ale porównawcze zdjęcia z komentarzami zdarzały się. Myśli Kolega że to nie były insynuacje ?

A Kolega wie że nadwaga jest często wynikiem zmian chorobowych ? Po urodzeniu jeszcze 4 dzieci (poprzednia prezydentowa ma chyba 5), obecna pani prezydentowa też by wyglądała inaczej.

Justyna Steczkowska. Matka trójki dzieci. Można? Można!

Wystarczy nie wp***ć do nieprzytomności i trochę się ruszać.

421.jpg

Powiedzcie mi - czy w Polsce rządzi Jarosław Kaczyński ?

Nie. W Polsce rządzą mafie, służby i loże. Po wyborach też będą rządzić.

Zapamiętajcie tę twarz: oto wybitny polski patriota Adam Daniel Rotfeld,donosiciel SB, szczęśliwy posiadacz aż 4(!!!) pseudonimów operacyjnych. Ten oto wielki Polak został właśnie powołany przez Dudełe do prezydenckiej Narodowej Rady Rozwoju. Będzie doradzał Panu Prezydentowi, jak najlepiej zmienić kraj dla dobra... Polaków! BUHAHAHAHAHA!

Jeśli chodzi o mnie, to już pozamiatane.

Nie mam złudzeń co do Dudełe. Kwaśniewski po upgrade. Taka sama kpina z Polaków w żywe oczy.

634272153425130000.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Kolega może nie używał, ale porównawcze zdjęcia z komentarzami zdarzały się. Myśli Kolega że to nie były insynuacje ?

I to jest wskazanie na poziomie rozumowania.

Wystarczy nie wp***ć do nieprzytomności i trochę się ruszać.

Moja żona może jeść ile chce i nic jej się nie odkłada. Trzyma wagę poniżej granicy referencyjnej dla niej. Niestety nie wszystkich takie zasady dotyczą. Znam osoby które jedzą jak kanarek i nie mogą zbić nadwagi. Inna sprawa że z reguły się mało ruszają.

I to jest wskazanie na poziomie rozumowania.

Poprzedni awatar mi się bardziej podobał ;-).

Znam osoby które jedzą jak kanarek i nie mogą zbić nadwagi. Inna sprawa że z reguły się mało ruszają.

O właśnie ! Dobrze, że to dodałeś. :)

Ruch to podstawa. Jedni mają predyspozycje do tycia, a inni nie,

ale ruch jest lekarstwem na wszystko.

Ruch to podstawa. Jedni mają predyspozycje do tycia, a inni nie,

Pełna zgoda.

A ruchy perystaltyczne też ?

W niektórych zajeciach to najbardziej dostępna forma aktywności ruchowej.

W takim przypadku należy się ruszać w ramach zajęć nieobowiązkowych. Wykonywać np. ruchy frykcyjne ;-).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.