Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Kompletnie nie kumam, dlaczego na proste, żeby nie powiedzieć banalne pytanie o program wyborczy niejakiego Dudy dostaje same wykręty i żadnego konkretu. Czyżby ten program po prostu nie istniał?

Zapytałem gdzież ten program PBK?

Znasz czy udajesz ledwo inteligentnego?

Jesteś iksik zwyczajnym idiotą. Zapytałem o program niejakiego Dudy a ty dostałeś dzikich paroksyzmów.

Dlaczego pytasz mnie o program Komorowskiego? Na tej zasadzie, że metody dyskusji utrwaliły ci się w wieku sześciu lat?

Po cholerę w ogóle odpowiadasz skoro nie masz nic do powiedzenia?

Znajdź mi na forum ślad jakiejkolwiek mojej agitacji za Komorowskim PiSowski politruku.

Jestem Europejczykiem.

Jaruś

Rozumiem, że wczoraj na dzisiaj jest pełnia księżyca ale nie musisz się z tym aż tak obnosić...

Znajdź mi na forum ślad jakiejkolwiek mojej agitacji za

Nie trzeba szukać, wystarczy iść po śladach...PO-litruku zacny...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jaruś

Rozumiem, że wczoraj na dzisiaj jest pełnia księżyca ale nie musisz się z tym aż tak obnosić...

Nie trzeba szukać, wystarczy iść po śladach...PO-litruku zacny...

Typowe twoje kręcenie. Nie ma czegoś takiego oszuście, więc teraz będziesz mataczył i odwracał kota ogonem.

Jestem Europejczykiem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Niczym nie poparte slo-ga-ny.

Ja też bendem, tylko nie powiem jak można zrealizować te postanowienia, bo nie mam jak i Duda na to pomysłu.

Ma pomysł na dopchanie się do koryta, a później ...."się coś wymyśli".

Gość glazior

(Konto usunięte)

Niczym nie poparte slo-ga-ny.

Ja też bendem, tylko nie powiem jak można zrealizować te postanowienia, bo nie mam jak i Duda na to pomysłu.

Ma pomysł na dopchanie się do koryta, a później ...."się coś wymyśli".

A czemu ty masz pretensje do mnie a nie do Jaro_747.Kolega ma problem z przeglądarką więc mu pomogłem.

"Obietnice polityczne wiążą tylko tych, którzy w nie wierzą" to akurat powiedział chyba ktoś z twojego obozu politycznego.Nie wiem jakim prezydentem będzie Duda ale wiem na pewno że każdy -Duda,Ogórek,Korwin,Kukiz- będzie lepszy od Komorowskiego.

A tak wyglądała w wielkim skrócie kadencja obecnego .

http://polska.newsweek.pl/bronislaw-komorowski-z-wizyta-na-budowie-obwodnicy-inowroclawia,artykuly,361555,1.html

http://vod.gazetapolska.pl/9870-komorowski-show-nie-robmy-polityki-budujmy-obwodnice

Gość stary bej

(Konto usunięte)

A czemu ty masz pretensje do mnie...

Ja się odniosłem do treści zawartej w podłączonym linku, a nie do Ciebie.

Czy jesteś jednym z kandydatów na urząd prezydenta ?

"Obietnice polityczne wiążą tylko tych, którzy w nie wierzą" to akurat powiedział chyba ktoś z twojego obozu politycznego.

Nie jestem zwolennikiem żadnego z kandydatów, choć najbliżej mi do Kukiza.

Nie wiem jakim prezydentem będzie Duda ale wiem na pewno że każdy -Duda,Ogórek,Korwin,Kukiz- będzie lepszy od Komorowskiego.

Powinieneś sobie zdać sprawę z tego, że inaczej nie znaczy lepiej.

A stawianie Ogórek, Korwina i Kukiza w jednym rzędzie z tymi, którzy dopuścili się "gwałtu" na obywatelach RP jest nieporozumieniem.

Ktoś powyżej pytał o jaki jest program Komoruskiego, tak więc bardzo proszę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-58363-0-36034400-1430681727_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bezpieczeństwo według pana Bronislawa.

.Ten dekalog to

Jaki dekalog? Przecież to są fakty. Komorowski jest umoczony po całości, gdzie się nie zajrzy to kompromitacja, działanie przeciwko Polsce i Polakom oraz bardzo mocne skłonności rusofilistyczne. A tu więcej o jego czerwonych korzeniach:

Ukryta Zawartość

post-58363-0-63553600-1430728421_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wierny do niedawna apologeta PO i Komorowskiego stwierdził nie dalej jak wczoraj, że kampania Komorowskiego to dno, a on sam nie mówi nic o przyszłości.

Muszę niestety zacytować siebie i uzupełnić. Tym wiernym do niedawna jest oczywiście Cimoszewicz.

To nie Cimoszka czasem bigos na polowanie Rezydentowi donosi w puszczach i chaszczach podlaskich?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To nie Cimoszka czasem bigos na polowanie Rezydentowi donosi w puszczach i chaszczach podlaskich?

Bardzo możliwe. Teraz twierdzi, że lepiej posiedzieć przy "Żubrze", ale nie przy Komnorowskim

A czemu ty masz pretensje do mnie a nie do Jaro_747.Kolega ma problem z przeglądarką więc mu pomogłem.

Oho, widzę, że nadciągnął następny aktywista :-))).

Nie mam problemów z przeglądarką, natomiest Kolega ma wyraźne problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Napisałem to, co napisałem i wystarczyło przeczytać i chwilę pomyśleć, ale skoro Kolega ma z tym problem powtórzę:

Słuchając spotów wyborczych trójki kandydatów jedynie w jednym (M. Ogórek) znalazłem zarys programu.

Pozostałe dwa (Duda, Jarubas) to jakiś bełkot skupiający się na konkurencji.

Czy kandydaci mają jakieś problem ze sformułowaniem swoich programów? Może w ogóle ich nie mają?

Koledzy partyjni naganiacze też widzę stosują metodę opluwania, ale to już ich problem. Nie sądzą chyba, że swoim mędzeniem na niszowym forum są w stanie zmnienić cokolwiek poza własnym samopoczuciem :-).

Jestem Europejczykiem.

Pozostałe dwa (Duda, Jarubas) to jakiś bełkot skupiający się na konkurencji.

To fakt, że niektórzy wybierają program autorski, a inni myślą, że wystarczy budować "program" na krytyce, odnoszeniu się do innych kandydatów i robieniu gabinetu cieni.

Powrót po dłuższej przerwie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.