Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież on też startuje dla wymiernego zysku.

...nawet jakby to sie nie robi dlugow, ktore inni beda splacac..

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Powinna wylecieć z uczelni.

Nie wiadomo czy tylko ona przedobrzyła. Sama przecież mówiła publicznie, że robi to na PROŚBĘ SYNA.

Mało tego, miała świadomość tego, że łamie prawo.

No to albo jego mama publicznie kłamie albo Duda sam o to prosił. Fajny doktor prawa.

Dzieci biorące udział w spotach i spotkaniach Bronka zostały do tego zmuszone, szkoła złamała minimum dwa przepisy i co ? ..

rozejdzie się po kościach.

A kim naprawdę jest Bronisław Komorowski ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PiSowcy starają się jak mogą, żeby obrzydzić Komorowskiego. Ich starania tu na forum oglądam z politowaniem no bo ile osób zdołają przekonać, że Duda jest boski? Dziesięć? A wstyd z powodu żenująco nachalnej propagandy pozostanie.

Jestem Europejczykiem.

Jednemu i drugiemu daleko do Boskości.Bardzo daleko.A wstyd to jest,że tak duży naród a nie może wybrać męża stanu z prawdziwego zdarzenia na takie stanowisko.Nie świadczy to czasem o nas samych?

A wstyd z powodu żenująco nachalnej propagandy pozostanie.

Obawiam się, że poczucia wstydu pisdrackie pijarowe agenciny raczej nie mają i mieć nie będą. Za ujawniane przez lata rozliczne przekręty Pazernych i Skorumpowanych dawno już powinni się spalić ze wstydu, a tu masz - z miedzianym czołem wciskają nam kolejne propagandowe bzdury. To nie ma szansy się zmienić (chyba, że pisdractwo zostanie całkowicie zmiecione ze sceny politycznej, wtedy nie będzie już czego reklamować).

P.S.

Chociaż nie - najbardziej betonogłowe osobniki się ostaną, tylko zamiast pisdractwa będą nam wciskać ideologię katoprawacką po prostu.

Podpieranie się filmikiem z babą, od dawna kwalifikującą się do pokoju bez klamek, fatalnie świadczy o kondycji psychicznej "wklejaka".

@modrzew - a może światli ludzie nie chcą się babrać w politycznym gównie?

Widziałeś fotkę czteroletniej dziewczynki, która aparat fotoreportera wzięła jako broń w nią skierowaną?:(

Nie reporter winny.

Politycy.

Wszyscy.

@modrzew - a może światli ludzie nie chcą się babrać w politycznym gównie?

Sądzisz,że tacy idą głosować?Ciekawe na kogo?Jeśli idą.

Nie reporter winny.

Politycy.

Akurat uważam identycznie.

Spotkanie z prezydentem nie jest zabronione.

To zaszczyt dla szkoły gościć urzędującego prezydenta.

To co zrobiła Duda jest karalne.

Dzieci opuściły teren szkoły bez wiedzy a co najważniejsze zgody rodziców, Bez ich zgody użyto ich wizerunku i nie spotkali się z prezydentem tylko kandydatem na prezydenta w czasie kampanii wyborczej.

Złamano prawo trzykrotnie, choć kuratorium twierdzi ze tylko raz.

Dla cymbałów - nigdy nie był!:-)

Oszustfo, Panie Dzieju... Wszeńdzie te oszustfo...

To są ludzie chorzy na nienawiść, do wszystkich i wszystkiego. A to przypadłość - nieuleczalna.

Dzięki za radę, choć z "telechona" piszę. Nigdy takich rupieci nie miałem.

Od kilkunastu minut widzę, że im przeszło:-)

Przepraszam za ot.

Prawo do głosowania w wyborach parlamentarnych i prezydenckich przysługuje na podstawie obywatelstwa, nie miejsca zamieszkania.

Piknie. To niech obywatel sobie raczy przyjechać do Polski na wybory.

A kim naprawdę jest Bronisław Komorowski ?

Jest kobietą. W poprzednim wcieleniu nazywał się Bronisława Bęgowska.

Zarówno twojego, bo klepiesz po omacku, jak i naszego, bo musimy przeczytać te głupoty.

ja tylko napisałem to co powiedziało kuratorium, to nie jest żadna nowość i każda leniwa dupa łącznie z Tobą może sobie to sprawdzić.

Niech zwolennicy PO wymienią ile grubych afer z ich udziałem zamieciono pod dywan.

dzisiaj nie bijemy rekordów guinessa

dzisiaj nie bijemy rekordów guinessa

bo takie ferdki i ferdko podobne za parę miesięcy grzecznie podkulą ogony i będą zmykać na widok Dudo i dudopochodnych. ze wstydu.

bo takie ferdki i ferdko podobne za parę miesięcy grzecznie podkulą ogony i będą zmykać na widok Dudo i dudopochodnych. ze wstydu.

od 7 lat się wstydzę że jestem Polakiem, to te kolejne mi nie zrobi.

BTW: gratuluje bystrej i merytorycznej riposty.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.