Skocz do zawartości
IGNORED

Wnoszę o pozbawienie misiomora funkcji modratora

Włodzimierz

Rekomendowane odpowiedzi

Polska Rzeczpospolita Ludowa to taki sam zbrodniczy niemiecki twór, jak Generalne Gubernatorstwo?

W moim glębokim przekonaniu ... był czesto PRL gorszy niż GG ... jesli porównywać skalę masowych mordów - rzecz jasna GG było gorsze ale w ramach prowadzonej przez nazistów eksterminacyjnej konwencji politycznej ... porówanie stalina do hitlera schlebia hitlerowi ... nawet do pięt nie dorastał Hitler do Stalina ... praktycznie w każdym aspekcie zła w czystej postaci ...

A historycznie - to inne czasy już były PRL ... niemniej jednak należy liczyć sie z historycznymi wypowiedziami świadków i jednego i drugiego, którzy raczej skłaniają się ku teorii że w GG było im "lepiej" jesli o jakimkolwiek "lepszosci" mozna mówić

Poza tym Pan Włodzimierz zdaje sie nie mieć zbyt dużej wiedzy historycznej nt rozwoju i Polski i Rosji i Niemiec w ogóle ... a posługuje się obiegowymi hasłami ... na podstawie niezrozumianych wypowiedzi ...

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

Doprawdy musisz mieć to zaznaczone ? Mnie się wydaje proste, że wykonując funkcję moderatora, jako moderator wypowiadam się ostrzeżeniami, upomnieniami, lub karami administracyjnymi.

Dyskutując w wątkach, czy zakładając własne, zawsze jestem wyłącznie forumowiczem.

Czyli ksiądz po mszy może już grzeszyć, jak każdy obywatel :)

Widzę, że mamy duplikat HQ150 :-)

Nie DeeSiuniu, bo ksiądz jest księdzem do końca zycia, wies? Bo psysiegał bozi i papiezowi kochanemu, cyli jest zawodowcem. A my mody, tylko społecnikami ORMOwcami, rozumiesz jus ?

Dosłownie, to spełniamy tylko funkcję moderatora będąc użytkownikami, bo nie będąc nimi nie moglibyśmy modami zostać.

Ale jak nie dociera, to znów zapytaj przy najbliższej okazji, albo strzel jakąś z tych Twoich inteligentnych ripost :-)

Pa Pa :-)

Napisał - "podobnie".

Do listy mogłem dopisać jeszcze Bitwę pod Grunwaldem, Hołd Pruski i Potop Szwedzki oraz wiele innych wydarzeń. Tyle odnośnie znaczenia zwrotu "podobnie jak". Radziłbym nie nadinterpretować oraz nie traktować historii jako jednowymiarowego i emocjonalnego wartościowania.

A my mody, tylko społecnikami ORMOwcami,

Sama prawda!:)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

W moim glębokim przekonaniu ... był czesto PRL gorszy niż GG ... jesli porównywać skalę masowych mordów - rzecz jasna GG było gorsze ale w ramach prowadzonej przez nazistów eksterminacyjnej konwencji politycznej ... porówanie stalina do hitlera schlebia hitlerowi ... nawet do pięt nie dorastał Hitler do Stalina ... praktycznie w każdym aspekcie zła w czystej postaci ...

A historycznie - to inne czasy już były PRL ... niemniej jednak należy liczyć sie z historycznymi wypowiedziami świadków i jednego i drugiego, którzy raczej skłaniają się ku teorii że w GG było im "lepiej" jesli o jakimkolwiek "lepszosci" mozna mówić

Poza tym Pan Włodzimierz zdaje sie nie mieć zbyt dużej wiedzy historycznej nt rozwoju i Polski i Rosji i Niemiec w ogóle ... a posługuje się obiegowymi hasłami ... na podstawie niezrozumianych wypowiedzi ...

Ustaw na balkonie lub w ogródku pomnik Stalina z Hitlerem niedorastającym mu do pięt. Będzie doskonale uzewnętrzniał twoje przekonania. To tyle - bo na podstawie tej wypowiedzi o twojej wiedzy historycznej nie mogę powiedzieć dosłownie nic.

Natomiast wszystkim piszącym o zbrodniczym PRL-u na miarę Niemiec z czasów II WŚ przypominam, że nie ma żadnego międzynarodowego i wewnętrznego aktu prawnego, którym PRL zostałby określony jako państwo zbrodnicze. Przypominam też, że do tej pory w użyciu jest wiele praw z okresu PRL, a nie znam przypadku, aby nadal było stosowane w Polsce okupacyjne prawo niemieckie.

Tego rodzaju wypowiedzi, napisane przez tych, którzy w Polsce urodzili się przez pomyłkę (jak sami to twierdzą) albo z innych powodów - obrażają godność wielu dziesiątków milionów Polaków, którzy traktowali PRL jako swoją prawowitą Ojczyznę i nie popełnili żadnych haniebnych czynów.

Do listy mogłem dopisać jeszcze Bitwę pod Grunwaldem, Hołd Pruski i Potop Szwedzki oraz wiele innych wydarzeń. Tyle odnośnie znaczenia zwrotu "podobnie jak". Radziłbym nie nadinterpretować oraz nie traktować historii jako jednowymiarowego i emocjonalnego wartościowania.

Na twoim miejscu napisałbym krótko: przepraszam było to złe porównanie. Ale kogoś, kto sam twierdzi, że urodził się w Polsce przez pomyłkę najwyraźniej - na to nie stać.

Ps. Zapomniałeś jeszcze dopisać: mistrzostwo olimpijskie w 1972, zwycięski remis z Anglia na Wembley w 1973 i III m. w świecie w 1974 i 1982.

Gdzie napisałem że urodziłem się w Polsce (w czasach PRL) przez pomyłkę? Pomyłka a pech to dwie zupełnie różne rzeczy.

Faktycznie twój pech, a moja pomyłka. Poetycko ująłeś, że miałeś pecha urodzić się nie w Polsce, ale w produkcie polskopodobnym - tu już pomyłki nie popełniłem.

Może więc jako nie Polak, a tylko polakopodobny możesz pozwolić sobie na więcej?

Włodzimierzu, przypominam bo być może nie wiesz (i pewnie nie wiesz), że pod koniec XIX wieku, uchwalono (dokładnie w 1896 roku) Bürgerliches Gesetzbuch czyli tzw BGB który to obowiązuje praktycznie i w cudzysłowiu do dziś, a w czasach III rzeszy powiedzmy od 1933 roku zmieniony był tylko sposób jego stosowania a nie hipotezy przepisów ... zresztą denazyfikacja opierała się głównie na usnięciu aktów wykonawczych z systemu przepisów ... tak czy inaczej cały ten system prawny był praktycznie recypowany z Austriackiego AbGB ... który powstał wczesniej.

A w kwestii stosowania prawa niemieckiego w Polsce w tym nieraz okupacyjnego i rozpatrywania skarg wraz z niejednokrotna recepcją przepisów wprost wybierz sie na slask i dolny sląsk ... i idz do wydziału ksiąg wieczystych ... tam znajdziesz wiele ciekawych informacji

poza tym jakież to przespisy z PRL'u są obecnie stosowane w Polsce? Nawet prawo rzeczowe się zmieniło w ogromnym stopniu a ono bylo ostoją PRL'u ... prawo wekslowe i czekowe pretrwalo prawie nie zmienione od 36 roku ...

A obowiązek pracy na rzecz III rzeszy w GG obywateli w wieku 14-60 lat zamieniony został w czasach PRL'u na "obowiązek pracy na rzecz ZSRR .. "

przypominam, że nie ma żadnego międzynarodowego i wewnętrznego aktu prawnego, którym PRL zostałby określony jako państwo zbrodnicze.

powiedz to tym których wymordowano na Rakowieckiej w sposób gorszy niz gestapo

zobacz sobie na list straconych w czasach PRL'u 44-56 ... są opracowywane i dostepne

przeczytaj choćby książkę Małgorzata Szejnert "Sród żywych duchów".

powiedz to Fildorfowi Nill'owi, Pileckiemu, Janowi Rodowiczowi, Aleksandrowi Krzyżanowskiemu ...

Niemcy przynajmniej nie mordowali swoich strzałem w tył głowy ...

Obrosłeś w jakiś chory bezkrytyczny patriotyzm i zatruwasz ludziom zycie w imię niezrozumiałych (pewnie również dla Ciebie) i nie popartych niczym argumentów ...

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

Faktycznie twój pech, a moja pomyłka. Poetycko ująłeś, że miałeś pecha urodzić się nie w Polsce, ale w produkcie polskopodobnym - tu już pomyłki nie popełniłem.

Polska to pojęcie o wiele szersze niż państwo działające na jej terenie.

Utożsamianie jednego z drugim jest typowe dla Rosji (post)sowieckiej - oni są gotowi zadowolić się zamarzającą wygódką, a satysfakcję życiową czerpać z faktu, że jak władca na Kremlu tupnie nogą to pół świata robi w portki.

On obrósł w patriotyzm?Chyba do PRL-u.Tego tworu jednak już nie ma a złość z tego faktu u Włodzimierza,wypływa nieustannie.

Czasem walnie w misiomora a czasem.....kulą w płot.

Obrosłeś w jakiś chory bezkrytyczny patriotyzm i zatruwasz ludziom zycie w imię niezrozumiałych (pewnie również dla Ciebie) i nie popartych niczym argumentów ...

Fakty są takie,że nie ma już komtetów do których mógłby naskarżyć.I całe szczęście,że ich nie ma.

Włodzimierz

Zdaje się, że nie zrozumiałeś kolegi @misiomora. To było bardziej jak stwierdzenie faktu, że w historii Polski była GG i PRL. Uważam, że Twoje oburzenie jest bezpodstawne.

Nie DeeSiuniu, bo ksiądz jest księdzem do końca zycia, wies? Bo psysiegał bozi i papiezowi kochanemu, cyli jest zawodowcem. A my mody, tylko społecnikami ORMOwcami, rozumiesz jus ?

Dosłownie, to spełniamy tylko funkcję moderatora będąc użytkownikami, bo nie będąc nimi nie moglibyśmy modami zostać.

Ale jak nie dociera, to znów zapytaj przy najbliższej okazji, albo strzel jakąś z tych Twoich inteligentnych ripost :-)

Na ile punktów byś mnie skroił, gdybym to jak dokonał taki wpis?

Cześć 23031970.

NIE , gdyż nawet po mszy nadal obowiązuje księdza celibat , tym niemniej bezzenstwo nie jest przeciwwskazaniem do zabierania głosu lub wspólnej modlitwy z wiernymi w lub poza obrębem kościelnych murów.

Cześć 23031970.

Sprawdzasz Dess, na ile sobie możesz pozwolic ?

Cześć Dess , życzę Ci więcej uśmiechu na codzień.

Piotr

Włodzimierzu,muszę Ci się sprzeciwić - Misiomor jest spoko i ma zdrowe poglądy.

Mam swoje typy do usunięcia z funkcji moderatora ale to na PW. :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Włodzimierzu, przypominam bo być może nie wiesz (i pewnie nie wiesz), że pod koniec XIX wieku, uchwalono (dokładnie w 1896 roku) Bürgerliches Gesetzbuch czyli tzw BGB który to obowiązuje praktycznie i w cudzysłowiu do dziś, a w czasach III rzeszy powiedzmy od 1933 roku zmieniony był tylko sposób jego stosowania a nie hipotezy przepisów ... zresztą denazyfikacja opierała się głównie na usnięciu aktów wykonawczych z systemu przepisów ... tak czy inaczej cały ten system prawny był praktycznie recypowany z Austriackiego AbGB ... który powstał wczesniej.

A w kwestii stosowania prawa niemieckiego w Polsce w tym nieraz okupacyjnego i rozpatrywania skarg wraz z niejednokrotna recepcją przepisów wprost wybierz sie na slask i dolny sląsk ... i idz do wydziału ksiąg wieczystych ... tam znajdziesz wiele ciekawych informacji

poza tym jakież to przespisy z PRL'u są obecnie stosowane w Polsce? Nawet prawo rzeczowe się zmieniło w ogromnym stopniu a ono bylo ostoją PRL'u ... prawo wekslowe i czekowe pretrwalo prawie nie zmienione od 36 roku ...

(...)

Liznąłeś trochę o prawie z wikipedii i mędrca w tej dziedzinie udajesz. Dla mnie jest zupełnie zrozumiałe, że w takich przypadkach brane jest pod uwagę prawo zaborców. PRL przejęła prawa II RP, ponieważ ciągłość prawna państwa musi być zachowana i nie robiła z tego powodu problemów. Stworzenie dobrego prawa od podstaw jest praktycznie niemożliwe. Nawet obecne prawo karne wywodzi się z prawa rzymskiego. Obecnie jest w użyciu np.: "Dz.U. 1984 Nr 5 poz. 24 USTAWA z dnia 26 stycznia 1984 r. Prawo prasowe".

(...)

A obowiązek pracy na rzecz III rzeszy w GG obywateli w wieku 14-60 lat zamieniony został w czasach PRL'u na "obowiązek pracy na rzecz ZSRR .. "

Przykład totalnej głupoty, którego nawet nie warto komentować. Ot historyk z bożej łaski.

(...)

powiedz to tym których wymordowano na Rakowieckiej w sposób gorszy niz gestapo

zobacz sobie na list straconych w czasach PRL'u 44-56 ... są opracowywane i dostepne

przeczytaj choćby książkę Małgorzata Szejnert "Sród żywych duchów".

powiedz to Fildorfowi Nill'owi, Pileckiemu, Janowi Rodowiczowi, Aleksandrowi Krzyżanowskiemu ...

Niemcy przynajmniej nie mordowali swoich strzałem w tył głowy ...

Zbrodnie okresu 1944-56 zostały osadzone moralnie, politycznie i są do tej pory przedmiotem postępowań karnych. Nikt przy zdrowych zmysłach nie neguje, że były i nie pochwala ich. Z drugiej strony ten sam okres rozliczny jest jednostronnie, bo na przykład nie robi się prawie nic w kierunku pełnego rozliczenia zbrodni podziemia zbrojnego, a takie też niewątpliwie były:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Ty pewnie takich i podobnych obrzydliwych tekstów nie czytasz.

Niemcy w czasie wojny i okupacji to byli dobrzy ludzie... "przynajmniej nie mordowali swoich strzałem w tył głowy". Cóż za banialuki. O wieszaniu na haku rzeźniczym i na strunie od fortepianu tez nie słyszałeś? To tylko pokazuje, jak mało wiesz.

Przez wiele jeszcze lat będzie w Polsce toczyła się dyskusja, kto był lepszym patriotom po 1944. Ten, który podszedł do lasu, strzelał do władzy i palił GS-y, czy ten, który te GS-y tworzył i bronił. Ty na pewno patriotyzmu uczył mnie nie będziesz. A jako kolejny recenzent moich tekstów jesteś bardzo cienki.

On obrósł w patriotyzm?Chyba do PRL-u.Tego tworu jednak już nie ma a złość z tego faktu u Włodzimierza,wypływa nieustannie.

Czasem walnie w misiomora a czasem.....kulą w płot.

Fakty są takie,że nie ma już komtetów do których mógłby naskarżyć.I całe szczęście,że ich nie ma.

Widać, że mam do czynienia z wyznawcą słusznego patriotyzmu rodem po 1989 roku i opatrzonego pieczęcią IPN. Całe szczęście, że są jeszcze tacy mędrcy jak ty.

Włodzimierz

Zdaje się, że nie zrozumiałeś kolegi @misiomora. To było bardziej jak stwierdzenie faktu, że w historii Polski była GG i PRL. Uważam, że Twoje oburzenie jest bezpodstawne.

To nie było stwierdzenie, że na terenie okupowanej przez Niemców Polski było Generalne Gubernatorstwo. To było przyrównanie GG do Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej stanowiące swoiste ukoronowanie pewnego ciągu myślowego - argument nie do zbicia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

przyrównanie GG do Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej

No tak jak na części Plski okupowanej przez Niemcymieliśmy GG to potem na części Polski okupowanej przez ZSRR stworzono PRL.

W jednym i w drugim przydadku część terenów Polski okupant wcielił bezpośrednio w swoje terytorium, przy czym nie wszystkie tereny oddano nam do dzisiaj.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Czy ta wypowiedż to jest prywatna wypowiedź vlado, czy też wypowiedź moderatora?

Bo forumowiczom nie wolno celowo przekręcać nicka innego forumowicza.

Paragraf 5 podpunkt a regulaminu.

Dodatkowo wydaje mi się, ze forumowicz powinien starać się używać poprawnej polszczyzny.

Netykieta punkt 12.

,,Dbaj o poprawną polszczyznę w swojej wypowiedzi; nie pisz całego tekstu dużymi literami - w internecie jest to postrzegane jako krzyk, a chyba nie chcesz być odebrany jako krzykacz, prawda?''

Jak może moderacja wymagać od forumowiczów przestrzegania regulaminu skoro jej przedstawiciele mają go gdzieś?

Zdrobnienie nie jest przekręceniem.

Stylizacja na język dziecięcy nie podpada pod niepoprawność.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie masz nic przeciwko, żeby inni na forum w atakajuących Twoją osobę postach zwracali się do Ciebie:

,,Lessiku, Lesiczku rozumies jus?. Ale jak nie dociera, to znów zapytaj przy najbliższej okazji, albo strzel jakąś z tych Twoich inteligentnych ripost :-)''

Jak dla mnie jest to wyraźny brak poszanowania w stosunku do innej osoby.

Cześć 23031970.

Jeśli skierowałbyś ten wpis do mnie, za tak samo mądre zapytanie, to sam bym się zawstydził a nie przydzielał Ci punkty. Darku, już raz zadałeś mi to idiotycznie zaczepne zapytanie i już raz Ci na nie odpowiadałem. Stad ta moja irytacja.

Przepraszam jeśli poczułeś się urażony.

Ps.

Mnie porównaniem do Piotra nie uraziłeś.

Mnie wybacz, ale i sam uderz się w piersi.

Włodek.

Misiomor, nie przejmuj się, ostatnimi czasy większość ludzi nie potrafi zinterpretować wpisów oponentów - keep smiling :)

I na koniec, magiczne - NICE :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Widać, że mam do czynienia

Widać!Tylko nie bierzesz pod uwagę,ze nie musisz mieć racji w sprawie Misiomora i bijesz już pianę,zamiast powiedzieć-może torchę przesadziłem.Prawda najgorzej boli.Wiadomo.

Jak dla mnie jest to wyraźny brak poszanowania w stosunku do innej osoby.

Przesada.

Czy ta wypowiedż to jest prywatna wypowiedź vlado, czy też wypowiedź moderatora?

Jeśli sam nie potrafisz zinterpretować mojej odpowiedzi na zapytanie kolegi @DeeS, nic na to nie poradzę. To Twój osobisty problem.

Bo forumowiczom nie wolno celowo przekręcać nicka innego forumowicza.

To było zdrobnienie, nie przekręcenie i reszta wypowiedzi również była w tej manierze napisana. Twoja własna interpretacja regulaminu i znajomość j.polskiego, to również Twój problem nie mój.

Dodatkowo wydaje mi się, ze forumowicz powinien starać się używać poprawnej polszczyzny.

Netykieta punkt 12.

,,Dbaj o poprawną polszczyznę w swojej wypowiedzi; nie pisz całego tekstu dużymi literami - w internecie jest to postrzegane jako krzyk, a chyba nie chcesz być odebrany jako krzykacz, prawda?''

Do czego ma się odnosić ten Twój wywód? Gdzie piszę wersalikami abyś miał powód zarzucać mi że krzyczę ? Znów masz jakiś problem :-)

Jak może moderacja wymagać od forumowiczów przestrzegania regulaminu skoro jej przedstawiciele mają go gdzieś?

Na koniec odnosisz się do mnie jako moderatora, stawiając mi kłamliwy zarzut, jakobym miał gdzieś regulamin Forum. Jest to jawny bezpodstawny atak na moderatora i powinienem jako moderator zareagować zgodnie z regulaminem Forum, udzielając Ci regulaminowego ostrzeżenia.

Nie uczynię tego z powodów osobistych. Zdaje sobie całkowicie sprawę z faktu, że wszystkie Twoje ataki na moją osobę są pokłosiem pouczenia, którego udzieliłem Ci w wątku funkcjonalnym, odnoszącego się do Twojego postępowania w sprawie przeniesienia wątku o HDTV którego jesteś autorem.

A takie postępowanie budzi we mnie litość nie złość.

Widzisz, zezłościł mnie @DeeS, którego bardzo lubię i szanuję, stąd mój wpis do Niego. Ty nie jesteś w stanie mnie zezłościć. Jednak bezpodstawnych, zawistnie wydumanych ataków na siebie tolerował nie będę.

Jasnym jest również fakt, że nie istnieje miedzy nami żadna płaszczyzna do dyskusji. Od tej pory odnoszę się wyłącznie do Twoich wpisów jako moderator. Skończą się Twoje problemy z interpretacją :-)

EOT.

PRL przejęła prawa II RP, ponieważ ciągłość prawna państwa musi być zachowana i nie robiła z tego powodu problemów.

Przypominam ci,że PRL był częścią ZSRR.Tak był traktowany przez Ruska.To była okupacja i nie istotne jakie jest twoje zdanie na ten temat.Tak było.

Mnie porównaniem do Piotra nie uraziłeś.

Nie, tylko go pozdrowiłem - za czuwanie :)

To jest bardzo dobre pytanie.

Ale już nawet nie po to, by tu kogoś konkretnego oceniać, ale by zadać sobie w ogóle pytanie, czy możemy w swoim życiu (działaniu) stosować podwójną moralność. W godzinach pracy dr Jekyll, w nocy pan Hyde. Policjant w godzinach pracy pilnuje porządku, gdyż jest na słuzbie - po niej podpala z kumplami samochody bo mu ciągle mało adrenaliny. Moderator ingeruje w pyskówki userów a następnie sam niegrzecznie pisuje.

Otóż nie wolno tak postępować. A to czy ktoś składał jakieś śluby, tudzież inne przysięgi, nie ma tu nic do rzeczy. Mamy być porządni przez 24h.

Piotruś tu czuwa i gdzie indziej też....widocznie lubi to. :)))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Zdrobnienie nie jest przekręceniem.

Stylizacja na język dziecięcy nie podpada pod niepoprawność.

Nie rusza mnie nawet kiedy zwracają się do mnie "Sedesik". (Akurat w tym przypadku osoba ta sama sobie kreśli laurkę.) Na resztę tekstu też się nie obrażam, ale odbieram to jako pewną niegrzeczność. Bardzo nikłą, ale jednak.

Przepraszam jeśli poczułeś się urażony.

A tam zaraz urażony.

Piotruś tu czuwa i gdzie indziej też....widocznie lubi to. :)))

No, ba.

Widzisz, zezłościł mnie @DeeS...

Ale dlaczego zezłościł? Zaczynam to odbierać jak absurd, który ma być wprowadzony w szkołach. Nie wolno wywoływać ucznia do tablicy, by stał przed całą klasą bo to niby stanowi swoisty policzek w jego godność jako człowieka.
Gość Gosc

(Konto usunięte)

To jest bardzo dobre pytanie.

No to chyba obaj mamy jak napisał vlado ,, osobisty problem'', skoro też uważasz moje pytanie za zasadne.

. Moderator ingeruje w pyskówki userów a następnie sam niegrzecznie pisuje.

Otóż nie wolno tak postępować.

Moderator jak widzisz ma inne zdanie na ten temat.

Niestety.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.