Skocz do zawartości
IGNORED

Nie żyje Jan Kulczyk .

Tommiashi

Rekomendowane odpowiedzi

Poważne służby poważnych państw nie z takimi tobie radziły. Grubą rybą to on był może u nas.

A z kim z pierwszej 500 Forbs`a (oprócz polityków) owe służby sobie poradziły?

A KROK już siwiutki.............

Tomeczku. Każdy ma lub będzie miał coś chorego. Czasem jest to serce, czasami płuca lub prostata. Zawsze boli, nie zawsze daje się wyleczyć.

Ale jest grupa szczęściarzy, którzy unikną strachu i cierpienia bo w ich przypadku słabuje mózg.

To dlatego masz świetne samopoczucie wypisując przeróżne farmazony a tych co się z Tobą nie zgadzają starasz się obrazić.

Dołączona grafikaNo cóż, mimo że tego nie rozumiesz, to jesteś beneficjentem demokracji i, niestety, nie można Cię psami poszczuć żebyś przestał wzbudzać ogólne zażenowanie.

No cóż ponoć wszystkie choroby biorą się od "Psyche" tak więc bój się Panie CEO , bo lemingowy styl bycia nie służy zdrowiu............

To Tylko dowodzi że nie warto być lemingiem.......i że kapitalizm się powoli kończy........

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

A wiesz czy w ogóle był taki zamiar?

A ja tu sugeruję, że nie umarł, że tak to ujmę normalnie, a epidemię samobójstw, służby, spiski i co tam jeszcze ślina na język przyniesie?

Są jeszcze tacy, którzy przypadkowo wypili herbatę z polonem.

Albo w trakcie skutecznego samobójstwa kilkakrotnie do siebie strzelali. Zapewne chcieli być pewni.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

oj Bobcat,,,ironia,,,

Pardon. Zwracam honor.

A ja tu sugeruję, że nie umarł, że tak to ujmę normalnie, a epidemię samobójstw, służby, spiski i co tam jeszcze ślina na język przyniesie?

Lista 500 obejmuje żyjących. Więc przykład jest nietrafiony.

Szkoda każdego Polaka, który potrafił wybić się ponad przeciętność.

A jeśli wybaczycie mi przy tej okazji niewinny żart - to dwa lata zabrakło mu do emerytury...

Prawdziwy Polak patriota.

ZUS mógłby nie wytrzymać wypłaty jego świadczenia...........

W Polsce największy grzech to właśnie wybicie się ponad przeciętność.

Z pomocą służb.........

Jak się ma takie koneksje, układy i znajomości "na dzień dobry", które zapewniły start z takiego poziomu - to nietrudno się wybić. Typowa uwłaszczona nomenklatura.

Prawdziwy Polak patriota.

ZUS mógłby nie wytrzymać wypłaty jego świadczenia...........

Podobno podatki płacił nie w Polsce.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

"Kulczyk zarobił fortunę na kupowaniu firm od państwa i sprzedawaniu ich prywatnym inwestorom - pisze amerykański Bloomberg."

http://manager.money.pl/prosto-z-firm/artykul/smierc-jana-kulczyka-tak-komentuja-ja,255,0,1869055.html

Czyli patriotyzm w "polskim" wydaniu, którego tak poszukują niektórzy użyszkodnicy na Forum.

>Bobcat

Sądzisz, że gdybyś ty dostał pierwszy milion, potrafiłbyś go pomnożyć do 15 miliardów? Każdy miliarder jest kontrowersyjną postacią. Ale i nietuzinkową. Nie znałem człowieka, nie mam pojęcia jaki był prywatnie, ale nie mam zamiaru na niego ujadać... od tego mamy tabloidy.

Jednak nie wszystkim to się udało.Kulczyk nie był jak to się mówi "z mojej bajki" ale aby do tego dojść musiał być kimś.Ja mu nie zazdrościłem bo uważam,że za sto razy mniejszy majątek można żyć ciekawiej.Zwłaszcza jak się żyło tak krótko.Ale to był jego wybór.

Kulczyk zarobił fortunę na kupowaniu firm od państwa

Czyli i państwo na tym zarobiło.

i bogatego,podobno ojca,,,milon zielonych na początek,,

Stać go było na polski sprzęt audio? Jak sądzisz.

Na te taniochę nawet nie spojrzał... przetwornik Sonic Frontiers P3,z 4 NOSami na pokladzie z 1946r

>Bobcat

Sądzisz, że gdybyś ty dostał pierwszy milion, potrafiłbyś go pomnożyć do 15 miliardów? Każdy miliarder jest kontrowersyjną postacią. Ale i nietuzinkową. Nie znałem człowieka, nie mam pojęcia jaki był prywatnie, ale nie mam zamiaru na niego ujadać... od tego mamy tabloidy.

tylko 15miliardow,

zapytaj rockefelera,jak z dolara zarobil 500miliardow ,dolarów

15000razy do 500 000 000 000 razy

Jednak nie wszystkim to się udało.Kulczyk nie był jak to się mówi "z mojej bajki" ale aby do tego dojść musiał być kimś.Ja mu nie zazdrościłem bo uważam,że za sto razy mniejszy majątek można żyć ciekawiej.Zwłaszcza jak się żyło tak krótko.Ale to był jego wybór.

Wojtuś masz 300 mln na koncie ?

Ja nie mam nawet 0,5% z 300 mln i żyję bardzo ciekawie...................

gdybyś ty dostał pierwszy milion, potrafiłbyś go pomnożyć do 15 miliardów?

Czy znany jest przykład jakiegoś totolotkowego milionera, któremu coś podobnego się udało?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

"Kulczyk zarobił fortunę na kupowaniu firm od państwa i sprzedawaniu ich prywatnym inwestorom - pisze amerykański Bloomberg."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czyli patriotyzm w "polskim" wydaniu, którego tak poszukują niektórzy użyszkodnicy na Forum.

no tak,,,pod parasaolem sluzb doprowadzasz firme do ruiny,odkupujesz za 5-10% wartości,dzielisz majatek,i sprzedajesz z 10zyskiem ,dzieląc się z urzędnikami,politykami ,sluzbami,,tylko w Polsce tak się da,,,

to się transformacja nazywa,

Gawronik biznesmen,hhehe

taki obrotny,,,,bandyta ,,,,,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy znany jest przykład jakiegoś totolotkowego milionera, któremu coś podobnego się udało?

Badania wykazały, że 100% totolotkowych milionerów po roku to najnieszczęśliwsi ludzie na świecie.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.