Skocz do zawartości
IGNORED

Nie żyje Jan Kulczyk .

Tommiashi

Rekomendowane odpowiedzi

no tak,,,pod parasaolem sluzb doprowadzasz firme do ruiny,odkupujesz za 5-10% wartości,dzielisz majatek,i sprzedajesz z 10zyskiem ,dzieląc się z urzędnikami,politykami ,sluzbami,,tylko w Polsce tak się da,,,

Same sprzeczności.

Czy lampy swoje elektronowe kupowałeś ze śmietnika Zakładów im. Róży Luksemburg?

Ja byłbym wyjątkiem!

Ja też (każdy tak mówi... ;-)

Badania wykazały, że 100% totolotkowych milionerów po roku to najnieszczęśliwsi ludzie na świecie.

podobno 99,9% komus się tam udalo

Same sprzeczności.

Czy lampy swoje elektronowe kupowałeś ze śmietnika Zakładów im. Róży Luksemburg?

Ja też (każdy tak mówi... ;-)

trzeba mieć umiejetnosc czytania ze zrozumieniem,,,

mnie twoje ataki na moja osobe smiesza,mam z ciebie ubaw,jak dziecko się zachowujesz,

już nawet moderacja na ciebie z politowaniem patrzy

prosba jak piszesz na forum,to na trzeźwo,,,

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Czyli i państwo na tym zarobiło.

no tak,,,pod parasaolem sluzb doprowadzasz firme do ruiny,odkupujesz za 5-10% wartości,dzielisz majatek,i sprzedajesz z 10zyskiem ,dzieląc się z urzędnikami,politykami ,sluzbami,,tylko w Polsce tak się da,,,

to się transformacja nazywa,

Między innymi;

Autostrada A2 z bezpłatnym przejazdem przez bramki.

TPSA też francuska, ale abonament z polskiej kieszeni.

mnie twoje ataki na moja osobe smiesza,mam z ciebie ubaw,jak dziecko się zachowujesz,

już nawet moderacja na ciebie z politowaniem patrzy

prosba jak piszesz na forum,to na trzeźwo,,,

Adam Michnik już w roku 1989 ostrzegał przed falą brunatnej nienawiści, jaką widzimy od lat na Bocznicy i jakiej jesteś przykładem obecnie.

Na szczęście jest to tylko fala oralna. Na inną Cię nie stać.

tomuś

Nic nie ma ino ruiny i zgliszcza.Powtarzaj to sobie zawsze przy paciorku abyś nie zapomniał.Zwłaszcza gdy rano wyjdziesz na ulicę.

Jest pełnia sezonu wakacyjnego.Pojedź nad morze i poopalaj się na plaży.Tylko uważaj na te ruiny i zgliszcza.

Sam piszesz od dłuższego czasu nie na temat więc do kogo te pretensje?

Dla tomusiowatych - plaża też syfiasta.

Niemcy po niej łazili; i "czosnkowi"; i ruscy...

Dno dna taki tomuś analfabeta.

Zresztą - też "ich" wina, żeś prosty.

Nie? Tomuś?

Teraz to się mówi "mijasz się z prawdą".

to do tomka

Dla niektórych zawsze muszą być jacyś "ONI".

Ale rzeczywiście należy chyba wrócić do tematu.Jeśli jeszcze jest coś do napisania.

Ci inni to widzą ruiny i zgliszcza

Przypomnij kto to taki powiedział:

"Ch..., D.... i kamieni kupa"

Znaczy są jeszcze jacyś INNI.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Adam Michnik już w roku 1989 ostrzegał przed falą brunatnej nienawiści, jaką widzimy od lat na Bocznicy i jakiej jesteś przykładem obecnie.

A wydawałoby się, że jeśli katolik to powinien wysłuchać, poradzić i wspomóc. Co to się porobiło z nimi? Co drugi to fanatyk.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

A o czym tu pisać, Wojciechu?

Zmarł człowiek na skutek powikłań po podobno "żadnym" * zabiegu; ot - jakich tysiące.

Po banalnym rwaniu zęba - też się zdarza...

A tu?

Zlecieli się nienawistni krwiopijcy i coś próbują udowodnić, wytłumaczyć (?); generalnie - obśmiać.

Przeważnie tacy, którzy wszystkiego, wszystkim zazdroszczą. Choć nawet po polsku pisać nie potrafią, choć to "za darmoszkę" jest.

Szkoda gadać...

* napisałem rano: nie ma na sercu zabiegów bez ryzyka.

Dla tomusiowatych - plaża też syfiasta.

Niemcy po niej łazili; i "czosnkowi"; i ruscy...

Dno dna taki tomuś analfabeta.

Zresztą - też "ich" wina, żeś prosty.

Nie? Tomuś?

tak jestem prosty,prosto ciosany,odrozniajacy dobro od zla,i mowiacy o tym bez ogrodek.czegos nie zrozumiales?

Trzeba było kupić upadającą Różę Luksemburg, miałbyś kupę sprzętu akurat na Twoją miarę.

Która została celowo doprowadzona do upadku przez "geniusza" ekonomii nazwiskiem Balcerowicz i między innymi jego popiwek.

Która została celowo doprowadzona do upadku przez "geniusza" ekonomii nazwiskiem Balcerowicz i między innymi jego popiwek.

Zapytaj tomusia z 76 , dlaczego nie kupił za bezcen tej Fabryki lamp, tylko musiał (a przecież nie chciał) wspomagać przemysł kanadyjski? Przecież to podobno patryota Polski?
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.