Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do 7000zl

tomek_59824

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

podaj proszę więcej informacji. Przede wszystkim w jakiej konfiguracji wzmacniacz będzie pracował (z jakimi kolumnami, źródłem, okablowaniem), jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe.

Bez powyższych danych, bazując tylko na opisie brzmienia idealnie wpasowuje się w Twoje preferencje hybrydowa integra Vincent SV-227 lub model wyżej SV-237. Ewentualnie spójrz na najnowszą integrę Musical Fidelity M3si

Czekam na szczegóły, zapraszam serdecznie na odsłuchy.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

kolega z forum sprzedaje pma-2020ae za 5k, myślę że to okazja, a resztę dolozysz do czegoś innego.

Jednak w brew pozorom to nie jest i tak ciekawa propozycja. Po prostu nie wszystkim ten dzwiek odpowiada. Wysokie Denony nie są wcale takie miodem i złotem płynące.

Biorąc pod uwagę kolumny, zdecydowanie polecam hybrydę Vincent SV-237. Zapraszam na odsłuchy, jest także możliwość wypożyczenia wzmacniacza do odsłuchu w Twoim systemie, zapraszam.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witam. Poszukuję wzmacniacza z raczej cieplym brzmieniem,miesistym ale kontrolowanym basem,duza sceną ale nie rozciągniętą. Wzmacniacz moze być używany

Tu masz test i podane z czym graja oraz jak grają . Sam oceń czy tak Ci odpowiada

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

7000zł to niby dużo kasy ale tak naprawdę prawie nic ciekawego w tej cenie nie ma . Vincenta i nowe MF odradzam .

MF to stare piece , no ale są STARE .

Wysokie Denony nie są wcale takie miodem i złotem płynące.

Nie chodzi o liczbę mnogą ale o jeden , konkretny model . Uważam że nie ma nic lepszego w jego i dużo wyższej cenie a brzmienie to nie tylko wzmacniacz .

Warto też pomyśleć nad akustyką , tu panele Audioform są bdb pomysłem .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Polecam caspian m2 gra dynamicznym ciepłym ale nie kluchowat dźwiękiem

Muda znowu doradza to co ma w domu albo kupił jak zawsze , taki dobry a iceman i muda sie pozbywają albo pozbyli już tego denona

Za jakiś czas kupi coś coś innego i znowu całe forum pozna co ma i będzie wychwala jaki to jie klocek i wogole same achy no :)) pózniej pod pozorem potrzeby gotówki kupi inny i tak w koło :) może dostaje je pół za darmo zeby reklamować a pózniej jak już rynek sie nasici to sprzedaje ;)

:)

Muda znowu doradza to co ma w domu albo kupił jak zawsze

Czy tak ciężko zrozumieć że skoro coś jest dobre / wyjątkowe to sam to mam , polecam i jest warte zakupu ?

taki dobry a iceman i muda sie pozbywają albo pozbyli już tego denona

Tu też ciężko zrozumieć że ktoś może ma możliwości zmieniania sobie co jakiś czas klocków ?

Za jakiś czas kupi coś coś innego i znowu całe forum pozna co ma i będzie wychwala jaki to jie klocek i wogole same achy no :)

Nie będzie , nie będzie douczania pasożytów którzy później w podzięce piszą to co ty .

może dostaje je pół za darmo zeby reklamować a pózniej jak już rynek sie nasici to sprzedaje ;)

Rozumiem że są upały ale może warto więcej czasu pobyć w cieniu ?

Biorąc pod uwagę fakt że z nowym ze sklepu za 5,5 można wyjść to faktycznie okazja

Skąd takie rewelacje ?

Oczywiście piszesz o nowym i z gwarancją ?

Kurcze , wyjściowo kosztował prawie 10 000zł a niedługo to będę go za darmo rozdawać ;)

Polecam caspian m2 gra dynamicznym ciepłym ale nie kluchowat dźwiękiem

Muda znowu doradza to co ma w domu albo kupił jak zawsze , taki dobry a iceman i muda sie pozbywają albo pozbyli już tego denona

Za jakiś czas kupi coś coś innego i znowu całe forum pozna co ma i będzie wychwala jaki to jie klocek i wogole same achy no :)) pózniej pod pozorem potrzeby gotówki kupi inny i tak w koło :) może dostaje je pół za darmo zeby reklamować a pózniej jak już rynek sie nasici to sprzedaje ;)

No skoro odsłuchał, podobało mu się i kupił, to oczywiste, że poleca. /Nie widzę w tym niczego złego. Miał go z tego, co można na forum wyczytać dłużej niż miesiąc, czy dwa, a prawdopodobnie nie trzymałby go dłużej jeśli byłby ciulaty.

Tak samo ja polecam Tannoy precision 6.2 bo porównałem je z różnymi klockami, miały dobry stosunek jakości do ceny i podobają mi się i stoją u mnie w domu.

taki dobry a iceman i muda sie pozbywają albo pozbyli już tego denona

Mam pm8005 i polecam ten wzmacniacz do pewnych kolumn ale nie w jego standardowej cenie. Jeśli jednak miałbym go możliwość sprzedać i ewentualnie do niego później wrócić, to zrobiłbym to, żeby posluchać kilka mcy innego wzmacniacza, niekoniecznie z półki wyższej. Nie ma w tym niczego złego.

Czy tak ciężko zrozumieć że skoro coś jest dobre / wyjątkowe to sam to mam , polecam i jest warte zakupu ?

Tu też ciężko zrozumieć że ktoś może ma możliwości zmieniania sobie co jakiś czas klocków ?

Nie będzie , nie będzie douczania pasożytów którzy później w podzięce piszą to co ty .

Rozumiem że są upały ale może warto więcej czasu pobyć w cieniu ?

Skąd takie rewelacje ?

Oczywiście piszesz o nowym i z gwarancją ?

Kurcze , wyjściowo kosztował prawie 10 000zł a niedługo to będę go za darmo rozdawać ;)

Oczywiście że tak i to z Polską

No skoro odsłuchał, podobało mu się i kupił, to oczywiste, że poleca. /Nie widzę w tym niczego złego. Miał go z tego, co można na forum wyczytać dłużej niż miesiąc, czy dwa, a prawdopodobnie nie trzymałby go dłużej jeśli byłby ciulaty.

Tak samo ja polecam Tannoy precision 6.2 bo porównałem je z różnymi klockami, miały dobry stosunek jakości do ceny i podobają mi się i stoją u mnie w domu.

Mam pm8005 i polecam ten wzmacniacz do pewnych kolumn ale nie w jego standardowej cenie. Jeśli jednak miałbym go możliwość sprzedać i ewentualnie do niego później wrócić, to zrobiłbym to, żeby posluchać kilka mcy innego wzmacniacza, niekoniecznie z półki wyższej.

Kiedyś był xindak cacy pózniej krell teraz denon , ciekawe jak jest taki dobry do 10kZl to czy kupi na zimę jak pisał tez tego denona - oczywiscie powiem ze nie kupi inny i znowu będzie najlepszy :)

Rozumiem ze ludzie zmieniają wzmacniacze bo non stop czego słuchają albo po prostu tak maja ale pisać prawdę a nie zawsze kombinowanie ze potrzebna jest gotówka

Tak jest wyjątkowe ale dla ciebie , albo jest wyjątkowe bo ty to masz , mam Luxmana i nigdy go nie chwaliłem a jest duzo lepszy nic denon calyx i wiele więcej , oczywiscie dla mnie bo , i można go kupić za 7.5kzl do tego jest nade in japan ładnie wyglada itd itd

Oczywiście że tak i to z Polską

To super cena i tylko kupować !

Szczerze polecam .

Warto dokładnie sprawdzić dlaczego ta cena jest taka niska i omijać sprzęt powystawowy czy poekspozycyjny .

To super cena i tylko kupować !

Szczerze polecam .

Warto dokładnie sprawdzić dlaczego ta cena jest taka niska i omijać sprzęt powystawowy czy poekspozycyjny .

Dlaczego na ex demo też jest pełna gwarancja Hor....

Cena dotyczy nowych sztuk nierozpakowanych

Ale co ty tak napierasz na ten temat ?

Poza konkursem są lepsze propozycje niż ten Denon,choćby wspomniany Caspian

Kiedyś był xindak cacy pózniej krell teraz denon

Krell nie był dobry - pisałem o tym w klubie Krella wtedy kiedy go miałem .

ciekawe jak jest taki dobry do 10kZl to czy kupi na zimę jak pisał tez tego denona

Tego się nie dowiesz .

To są moje pieniądze i mój czas po to żeby taki ktoś jak ty pisał później to co piszesz .

Nigdy więcej .

oczywiscie powiem ze nie kupi inny i znowu będzie najlepszy :)

Może nadal jest ci to trudno zrozumieć że jak coś kupuję to musi być to coś lepszego od tego co miałem.

Niektórzy chcą się rozwijać , inni wolą stać w miejscu a jeszcze inni lubią sobie bzdury popisać .

ale pisać prawdę a nie zawsze kombinowanie ze potrzebna jest gotówka

Tu też widzę ciężko ci zrozumieć to że niektórzy żyją " szybko " . Nie przywiązuję się do sprzętu a jak potrzebuję jakiejś gotówki to go sprzedaję .

Okres zimowy jest okresem gdzie mam sporo dodatkowej gotówki na " zachcianki " - tak żeby zaspokoić twoją ciekawość a dlaczego teraz sprzedaję pozwolisz ze zostawię dla siebie .

Co za forum :)

Same detektywy i łapacze podstępów :)))

To ja tez polece to co mialem i uwazam za rewelacje, caspian bardzo dobry, jolida 502 brc jeszcze lepsza, ale za 7 tys mozna kupic asr emittera 1 okolo 98-00 rok, cieply, gesty i przestrzenny dzwiek z ogromna swoboda budowania sceny i wysteruje niemal dowolne kolumny.

Do tego wyglada niesamowicie.

Dlaczego na ex demo też jest pełna gwarancja Hor....

Sprzęt który jest w idealnym stanie trafia na sprzedaż jako nowy . Jak ma ślady ( mniejsze lub większe ) używania to trafia właśnie na " promocje " . Czasami ma masę godzin pracy za sobą .

Największym przekrętem są i tak telewizory w sklepach które potrafią grać całymi dniami przez rok czy więcej a później idą na " promocje ".

Ale co ty tak napierasz na ten temat ?

Bo 5500zł to rewelacyjna cena za ten wzmacniacz.

Poza konkursem są lepsze propozycje niż ten Denon,choćby wspomniany Caspian

W czym ?

Dobry żart . Oczywiście gra system i każdy wzmacniacz musi być dobrany do reszty albo reszta do wzmacniacza .

Należy też pamiętać że ten Denon nowy gra inaczej niż wygrzany a długo się wygrzewa .

Krell nie był dobry - pisałem o tym w klubie Krella wtedy kiedy go miałem .

Tego się nie dowiesz .

To są moje pieniądze i mój czas po to żeby taki ktoś jak ty pisał później to co piszesz .

Nigdy więcej .

Może nadal jest ci to trudno zrozumieć że jak coś kupuję to musi być to coś lepszego od tego co miałem.

Niektórzy chcą się rozwijać , inni wolą stać w miejscu a jeszcze inni lubią sobie bzdury popisać .

Tu też widzę ciężko ci zrozumieć to że niektórzy żyją " szybko " . Nie przywiązuję się do sprzętu a jak potrzebuję jakiejś gotówki to go sprzedaję .

Okres zimowy jest okresem gdzie mam sporo dodatkowej gotówki na " zachcianki " - tak żeby zaspokoić twoją ciekawość a dlaczego teraz sprzedaję pozwolisz ze zostawię dla siebie .

Co za forum :)

Same detektywy i łapacze podstępów :)))

Wiec nie pisz ze jest najlepszy denon bo sam napisałeś ze zawsze coś szukasz lepszego od tego co miałem , a może okazać sie ze klocek 5 kzl będzie lepszy od tego denona

Chodzi mi ze o to ze zawsze zachwalasz pod niebiosa , co masz , same perełki kupujesz :) ale pamiętaj ze jak z kobietami każdy ma inny gust i nie ma najlepszych ;)

Wiec nie pisz ze jest najlepszy denon bo sam napisałeś ze zawsze coś szukasz lepszego od tego co miałem

A czy gdzieś napisałem że kolejny wzmacniacz będzie w tej kwocie ?

Może będą to znacznie wyższe kwoty ?

a może okazać sie ze klocek 5 kzl będzie lepszy od tego denona

Jeżeli chodzi o całość jak jakość wykonania , spasowania , użytych elementów , funkcjonalność ( powinien być też wysoce bezawaryjny ) a także brzmienia - NIE MA .

I jest to sprzęt NOWY lub prawie nowy a nie wieloletnie klocki w nieznanym stanie i nieznaną przeszłością .

Chodzi mi ze o to ze zawsze zachwalasz pod niebiosa , co masz , same perełki kupujesz :)

Facet , zrozum w końcu że przewalam trochę sprzętu i kupuję ten najlepszy . Tak ciężko to zrozumieć ?

Starczy tego pitolenia i domysłów .

Na forum są opisywane stare , udane wzmaki MF . Warto poszukać , poczytać i wybrać ten najlepszy mając na uwadze że jest to sprzęt już leciwy .

Sugden to też dobry trop .

Można by też rozejrzeć się za sprzętem pracującym w A klasie .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.