Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne, jeszcze więcej takich zdjęć tu wklej.

A co można o tym powiedzieć?

Przecież tu każdych słów będzie za mało. Tych zwyrodnialców którzy to zrobili, powinno się zastrzelić za wszelką cenę.

Słucham???

Toż to wpis nawołujący do nienawiści!!! Policja już jedzie na Audiostereo! :)

Tymczasem Orban ogląda sobie Walking Death... :)

12002889_1495780437412103_3269108885281551581_n.jpg?oh=b2e95fdb3abfe8631eb9da03473ca306&oe=5666794E

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

podobne rzeczy oskarżać.

Że chamstwo - zgadzam się. Ale na chamstwo póki co - paragrafu nie ma.

Jeśli te pozwy złożyli nie tylko Afrofrancuzi to wypada tylko zadumać się nad idiotyzmem tego narodu.

Przypominam, że inkryminowane dziecko utonęło ponieważ jego tatuś chciał mieć nowe zęby na koszt Eurokołchozu czyli Twój. Poza tym - zawodowo zajmował się przemytem ludzi do UE. Ludzie uratowani z łódki zgodnie potwierdzają,że to on sterował.

Jeśli tak bardzo się rozpływasz nad dramatycznymi zdjęciami dzieci, to co powiesz na odgłowioną przez islamistów chrześcijańską dziewczynkę? Tego lewackie agencje prasowe i niemieckie media dla polskiej ludności tubylczej jakoś nie pokazują.

Ciekawe dlaczego...

Powiedz jak zareagowali twoje dzieci na te zdjęcie?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Powiedz jak zareagowali twoje dzieci na te zdjęcie?

"zareagowali"!!! na "te zdjęcie"!!!

Edytowane przez Włodzimierz_55692

Jeśli tak bardzo się rozpływasz nad dramatycznymi zdjęciami dzieci, to co powiesz na odgłowioną przez islamistów chrześcijańską dziewczynkę? Tego lewackie agencje prasowe i niemieckie media dla polskiej ludności tubylczej jakoś nie pokazują.

Ciekawe dlaczego...

dottore ale proszę Cię - daj spokój z wklejaniem tego typu fotek. Opis wystarczy.

• Użytkownicy+

dottore ale proszę Cię - daj spokój z wklejaniem tego typu fotek. Opis wystarczy.

Nie, nie wystarczy. Nie czułbym tego co czuję, gdybym tylko o tym przeczytał.

Podwójne standardy - utopione muzułmańskie dziecko można pokazać, bo to budzi współczucie dla muzułmanów. Zamordowanego przez nich dziecka chrześcijańskiego pokazywać nie można, bo to stawiałoby ich w złym świetle.

Masz rację - przegiąłem ale z premedytacją. Mogłem dać tylko linka zamiast fotki.

Tylko z pokazywaniem utopionych nielegalnych imigrantów NA OKŁADCE żadna gazeta w Europie nie miała problemu.

Więc ja pytam czemu nie pokazują odgłowionych przez muzułmanów chrześcijańskich dzieci?

Gorszy temat? A może... brak politycznego zamówienia?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie, nie wystarczy. Nie czułbym tego co czuję, gdybym tylko o tym przeczytał.

Z związku z powyższym rezygnuje z uczestnictwa w tym forum.

Z związku z powyższym rezygnuje z uczestnictwa w tym forum.

Jest z mi z tego powodu bardzo obojętnie. :)

12004093_986264808091510_7711123099198432426_n.jpg?oh=3271c1d89cfa88f4ff5948a77a2257e1&oe=569E8E02

To ktory z panow chetny na przyjecie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Wkrótce nowe przygody szeryfa Orbana i garstki ocalałych z apokalipsy Węgrów. :)

the-walking-dead.jpg

Gdzie jest muls?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Gdzie jest muls?

Wreszcie bierze kąpiel.

image.jpg

Gdzie jest muls?

Z piersiami swymi jako Rejtan na przeciw siepaczom Orbana w obronie kamieniarzy śniadych stoi na granicy z Serbią.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

OSTATNIE INFO

Od poczatku roku do Europy trafiło 412000 emigrantów i mnie zastanawia co za kretyn okreslił się,że jest rozdzielonych 160000 osób na kraje UE.

Pewnikiem te 160000 to jeszcze dotrze do Europy do konca roku.

Panowie mamy inwazję islamistów na Europę............historia to opisze-w wiekszości są bez dokumentów-piękny cyrk-slużby graniczne w ciemnej dupie.

Jesli mamy wspólną Europę to granica strefy schengen,a w szczególności trasa tzw. uchodżców powinna być obstawiona służbami granicznymi UE.

Czekajcie na rozwój wydarzeń,wkrótce trasa wędrówki sie zmieni ibęda szli przez Polskę............przekonacie sie sami.

Proponuję Orbanowi pokojowa nagrodę Nobla dać za trzeżwy umysł i tzw. polityczną dalekowzroczność..

Sprzedam działkę w Warszawie pod budowę meczetu.

Gdzie jest muls?

Pewnie pije z afganami i syryjczykiem)

Podwójne standardy - utopione muzułmańskie dziecko można pokazać, bo to budzi współczucie dla muzułmanów. Zamordowanego przez nich dziecka chrześcijańskiego pokazywać nie można, bo to stawiałoby ich w złym świetle.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Masz rację - przegiąłem ale z premedytacją. Mogłem dać tylko linka zamiast fotki.

Tylko z pokazywaniem utopionych nielegalnych imigrantów NA OKŁADCE żadna gazeta w Europie nie miała problemu.

Więc ja pytam czemu nie pokazują odgłowionych przez muzułmanów chrześcijańskich dzieci?

Gorszy temat? A może... brak politycznego zamówienia?

dziękuję, to straszne barbarzyństwo jest. z drugiej strony masz oczywiście racje w temacie postawy europejskich mass mediów.

Dzieci patrzą na egzekucję i uczą się jak postępować z niewiernymi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I KOMENTARZ

"Jolanta Marczewska · Eberbach, Baden-Wurttemberg, Germany

mieszkam w Niemczech od ponad 2 lat i ... w małym miasteczku w jakim ja mieszkam nie widać tej "islamizacji", ale jak pojadę 30 km dalej to notorycznie prześladują mnie "burki" , zaczepiają mnie młodzi wyznawcy Allacha abym podpisała petycje , że Koran to że Islam tamto. Pomijając już fakt że do klasy z moim synem chodzi większość muzułmanów, ale to małe miasto i jakoś nie ma problemu. Problemem natomiast jest podejście władz szkół podstawowych gdzie dzieci mają "wycieczkę" do mosche i to programową na co większość rodziców się oburza. No i wszechobecne nawoływania jacy to my nie islamiści nietolerancyjni jesteśmy.Gdy rozmawiam ze swoją koleżanką moslemką i pytam dlaczego Ty nie chodzisz w burce, odpowiada mi NIE PO TO UCIEKŁAM Z IRANU ŻEBY TU ROBIĆ TO DO CZEGO MNIE TAM ZMUSZANO. Niestety tego typu podejście jest znikome, na ogół słyszymy JESTEM TU JESTEM MOSLEMEM I MASZ MNIE SZANOWAĆ MASZ MI POZWOLIĆ NA WSZYSTKO CZEGO CHCĘ BO JA JESTEM WYBRAŃCEM ALLACHA A TY ZWYKŁYM NIEWIERNYM, JESTEM LEPSZY WIĘC MI USTĄP BO INACZEJ... I daleko mi do pełnego poparcia dla Pegidy, ale w tej kwestii popieram. Dość tego żeby Europejczycy przepraszali za to że są u siebie !!"

"Roman Sękowski

Niemcy to kraj Niemców i mają prawo decydować o tym kto w nim mieszka i na jakich zasadach. Poza tym sztuką jest dostrzec problem w zarodku,a nie kiedy gmach już się pali.Jak to często jest w Polsce! Poprawność polityczna to jałowa i pusta farsa,to domena miałkich,słabych polityków i państw,którzy nie umieją zmierzyć się z rzeczywistością,wiec chrzanią dyrdymały o pluralizmie i dialogu.Dialog ma sens wtedy kiedy obydwie strony tego chcą i obydwu stronom na nim zależy."

Ukryta Zawartość

"Yssa

Ciężko jednak być prorokiem. Po ataku na Charlie Hebdo poparcie dla Pegida bardzo wzrosło a politycy nie mogą na tym polu powojowac, bo z czym? Ze strachem przed terroryzmem? To jak strzelić sobie w kolano. Większość cywilizowanego świata chce się pozbyć islamistów i do tego dojdzie. A Pegida przeciera szlaki. Kiedyś to będzie bardzo wplywowa organizacja."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Muzułmanie w Anglii - szok dla pewnej młodej Angielki

odważna kobitka w sumie, materiał przygnębiający do ziemi

Wstyd mi jako chrześcijaninowi ( kochaj bliźniego swego ) , potomkowi uchodźców ( moja rodzina uciekała z Syberii z armią Andersa do Iranu gdzie ich przyjęto razem ze 120 tysiącami innych polskich uchodźców ) i jako obywatelowi kraju , którego 2,7 miliona obywateli przyjęto w państwach Europy jako emigrantów zarobkowych ...

Uważam ,że mamy moralny obowiązek ich przyjąć i pomóc . A czy zechcą w Polsce zostać czy wyjadą do Niemiec albo Anglii to już ich sprawa . Nie zatrzymamy ich siłą bo nie mamy do tego prawa .

Ale trzeba być kompletnym bydlęciem aby nie pomóc potrzebującemu który ucieka przed wojną i prześladowaniami tak jak nasi rodacy w 39 roku i latach 80-tych XX wieku.

Kaczyński nie ma prawa nazywać się katolikiem .Ciekawe co bym nam wciskał gdyby Niemcy powiedzieli ,, Nie chcecie 12 tysięcy Syryjczyków to zabierajcie 670 tysięcy Polaków , którzy pracują w Niemczech " . I co ? Kaczyński da im pracę i mieszkania ? :-)

...there is no spoon...

arturp

Chyba nie śledzisz tego co się obecnie dzieje.

Piszesz o sprawach nieadekwatnych i bez szerszego oglądu na obecną sytuację geopolityczną.

Ukryta Zawartość

Lewactwo zaorane do korzeni ... świetne przemówienie, esencja ...

Pomożemy, ale nie na wymuszonych warunkach - popieram.

A widzieliście co zrobił dzisiaj Antoni z Kraśko ? Szok - wreszcie

nauczył się walczyć tą samą bronią co medialni funkcjonariusze ... :)

Ukryta Zawartość

Wstyd mi jako chrześcijaninowi ( kochaj bliźniego swego ) , potomkowi uchodźców ( moja rodzina uciekała z Syberii z armią Andersa do Iranu gdzie ich przyjęto razem ze 120 tysiącami innych polskich uchodźców ) i jako obywatelowi kraju , którego 2,7 miliona obywateli przyjęto w państwach Europy jako emigrantów zarobkowych ...

Uważam ,że mamy moralny obowiązek ich przyjąć i pomóc . A czy zechcą w Polsce zostać czy wyjadą do Niemiec albo Anglii to już ich sprawa . Nie zatrzymamy ich siłą bo nie mamy do tego prawa .

Ale trzeba być kompletnym bydlęciem aby nie pomóc potrzebującemu który ucieka przed wojną i prześladowaniami tak jak nasi rodacy w 39 roku i latach 80-tych XX wieku.

Kaczyński nie ma prawa nazywać się katolikiem .Ciekawe co bym nam wciskał gdyby Niemcy powiedzieli ,, Nie chcecie 12 tysięcy Syryjczyków to zabierajcie 670 tysięcy Polaków , którzy pracują w Niemczech " . I co ? Kaczyński da im pracę i mieszkania ? :-)

Trochę przekręciłeś.

"Będziesz miłował Pana, Boga swego, z całego serca swego i z całej duszy swojej, i z całej myśli swojej. To jest największe i pierwsze przykazanie. A drugie podobne temu: Będziesz miłował bliźniego swego jak siebie samego."

Czyli najpierw twój Bóg jest pierwszy i nie ma miejsca w twoim domu dla drugiej religii. Pobłażanie odmiennej, sprzecznej do własnej religii wyklucza rozsądek. Tym bardziej że zafundowałbyś swoim dzieciom jeszcze większe multi-kulti, zidiocenie oraz prześladowania.

I druga część ".. bliźniego siebie jak siebie samego".

Czyli najpierw sprawiedliwość, a potem uprzejmość.

Obecna sytuacja jest dla Polaków niesprawiedliwa i każdy to chyba rozumie.

A z resztą z gruszki się urwałeś, zainteresuj się najpierw co się dzieje.

Edytowane przez Piotr_1

I druga część ".. bliźniego siebie jak siebie samego".

"Jak siebie samego." NIE BARDZIEJ! Amen.

Kaczyński słusznie powołuje się na katolicki ordo caritatis: najpierw mam obowiązki wobez żony i dzieci, potem dalszych członków rodziny, potem - swojej lokalnej społeczności, potem - wszystkich swoich rodaków, a dopiero na końcu wobec wypasionego byczura z najnowszym modelem smartfona i w ciuchach od Armaniego co udaje uchodźcę a przyjechał grabić mnie z socjalu!

Wydaje się, że nasza typowa, polska skłonność do załatwiania wszelkich spraw najdłużej jak się tylko da, w tym wypadku wyjdzie nam na zdrowie. W takim tempie jak to idzie teraz, za tydzień, góra dwa problem przyjęcia przez Polskę uchodźców zniknie bo granice UE zostaną zamknięte. A ci "uchodźcy" którzy są już np. w Niemczech nawet pod przymusem się do nas nie wybiorą.

Moja rodzina też była na Syberii ale na ową falę przesiedleńczą, bo nie ucieczkę się nie załapała. Polacy wtedy nie byli uchodźcami a zesłańcami i to wprawdzie formalnie Iran, ale de facto Anglicy do swego protektoratu Polaków przyjmowali. Persowie nie mieli w tej kwestii nic do powiedzenia.

Gdyby dzisiejsza fal imigracyjna składała się z ludzi takich jak owe prawie 3 mln. Polaków którzy wyjechali tam pracować, nie brać socjal to ok. No ale się nie składa...

Edytowane przez Adalbert95

Anglicy muszą teraz naprawdę bronić się przed islamską kolonizacją - nie życzę sobie, by Polska za 20 lat tak wyglądała.

Nie bądźmy mądrzy po szkodzie jak dziś są Anglicy!

Ukryta Zawartość

Pamiętajmy, że są kraje na świecie gdzie islam został prawnie zakazany, uznany za ideologię zbrodniczą a meczety pozamykano i wyburzono.

Ukryta Zawartość

Kolejny kraj pokazuje faka IV Rzeszy! :)

Ukryta Zawartość

Fajne nagrania z drona ataku zombich na szeryfa Orbana i jego wesołą kompanię.

Ukryta Zawartość

Węgrzy wysyłają nielegalnym imigrantom wiadomość:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Od Węgier wymaga się przestrzegania unijnych przepisów imigracyjnych, a jednocześnie prowadzi się przeciwko nim medialną i polityczną nagonkę. Węgrzy mają rację w tym co robią i są tu na prawie. Bezprawne są tu działania tych, którzy chcą dostać się do bogatych krajów Europy. Najwyraźniej widać, że powszechnie obowiązująca poprawność kłóci się ze wszystkim. Najlepszym przykładem jest tu sklerotyczne zachowanie niemieckiej kanclerz Merkel - druga przyczyna poza rozwalaniem państw przez Zachód w Afryce Północnej i Na Bliskim Wschodzie - obecnego kryzysu. Europa Zachodnia bezkrytycznie wysługując się USA, sama zgotowała sobie ten problem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.