Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2015

Gość damboo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

O co ci człowieku chodzi?

Z jakiego powodu mnie przywałujesz i o jakich "kumpli" chodzi?

Właściwie to przywołałem Ciebie zupełnie niepotrzebnie. Przepraszam.

PS. Wiesz coś może - będzie oficjalny dystrybutor Phasta?

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Właściwie to przywołałem Ciebie zupełnie niepotrzebnie. Przepraszam.

Wiesz , bardzo chętnie ...

U mnie phono Phasta od 1,5 roku odsyła przez TKO wszystkie inne firmy do narożnika ....

Użytkownicy

5373 postów

Napisano dziś, 20:00

Użytkownik palton dnia 12.11.2015 - 18:31 napisał

Moje platformy diy, które "grały" w naszym pokoju forumowym. To lepsze niż goła podłoga pod macami...

Skąd to wiesz?

Nie widziałeś Stary?

Bardzo smakowity system Maca ma Palton, tylko nie wiem jakie kolumny potrzebują 1.2kW i jakie pomieszczenie je mieści.

Popularne wtedy w elitarnych kręgach były kolumny Bukake, wszyscy będący na pokazie podobno bardzo byli zadowoleni ;)

''kolumny Bukake'' - możesz podać link aby każdy mógł zobaczyć co to za kolumny. – i jak zadowolony byłeś z Bukake?

A jak dla Ciebie grały dc10audio Kabuki? Tomkly, Palton i inni ... też napiszcie coś o Kabuki?

To kolumny wyposażone w :

- 12'' Full-range driver with bullet phase plug

- RAAL ribbon tweeter - po środku w hornie

- 12'' woofer

1Kabuki%2Bprint%2Bpacket.jpg

msg-28079-0-93816600-1532880966_thumb.png

???

.... "niedawno" Pan "dołączył" do naszego stadka i myślę, że Pan doskonale wie o kogo chodzi :))) ... to co "spotkamy" się pomiędzy US a EU? ... ostatnia nasza konwersacja przez SMSy ... to tak dla przypomnienia :)))

od 1,5 roku

... to już 1,5 roku minęło jak nowego drapaka kupiłeś??? Jak ten czas zapierdziela, a myślałem, ze to max pół roku jest ... kiedy wracasz z "Kajmanów"? :)

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

• Użytkownicy+

Wygląda na to, że nieświadomie źle adresuję pytanie. Koledzy mnie właśnie uświadomili co w trawie piszczy.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

.... niedawno Pan "dołączył" do naszego stadka i myślę, że Pan doskonale wie o kogo chodzi :))) ... to co "spotkamy" się pomiędzy US a EU? ... ostatnia nasza konwersacja przez SMSy ... to tak dla przypomnienia :)))

... to już 1,5 roku minęło jak nowego drapaka kupiłeś??? Jak ten czas zapierdziela, a myślałem, ze to max pół roku jest ... kiedy wracasz z "Kajmanów"? :)

No jakoś tak minęło...drapak dobrze ponad rok ...chyba sierpień 2014 ;)

Nie Kajmany ....ale wszystkich pozdrawiam ...z krainy najlepszej wołowiny ;)))

Ja nie wiem jak to jest , ale najlepsze nagłośnienie jest w amerykańskich samochodach nawet w podstawowych wersjach;)))

Poważnie .

Mylisz się. Znam sprzęty montowane za dopłatą czyli max.wersje jakie montuje się w Mustangach, Lexusach, Cadillacach, Dodgach i nie mają startu do topowych wersji Alpine czy Clariona albo Pioneera wraz z amplifikacją Rockford Fosgate albo Orion.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Mylisz się. Znam sprzęty montowane za dopłatą czyli max.wersje jakie montuje się w Mustangach, Lexusach, Cadillacach, Dodgach i nie mają startu do topowych wersji Alpine czy Clariona albo Pioneera wraz z amplifikacją Rockford Fosgate albo Orion.

Sly , ale ja piszę o tym , źe u mojej źony w Fordzie Fusion USA ( to taki inny Fusion niż w Eu) gra lepiej niź w najlepszych wersjach europejskich wersjach Audi czy BMW.

Takie JBL w klasie średniej kontra byle jakie Bose w Audi....

Bo do Audi dopłaca się za Bang&Olufsen i ten system gra lepiej od dowolnego systemu audio montowanego fabrycznie w dowolnym samochodzie z USA. To akurat przerobiłem na sobie.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Bo do Audi dopłaca się za Bang&Olufsen i ten system gra lepiej od dowolnego systemu audio montowanego fabrycznie w dowolnym samochodzie z USA. To akurat przerobiłem na sobie.

I co w Escalade podstawowy system gra ;)?

Pokoi hotelowych nikt nie projektował pod kątem przesiadywania w nich przez wiele godzin grupy kilkunastu osób.

+1

Pamiętam by wietrzyć, ale kiedy jest duży ruch, to się cieszę i zapominam o otwarciu okna. Dopiero kiedy wchodzę do pokoju po wyjściu na zewnątrz, to pierwsze co robię - otwieram okno - bo czuć...

Kuźwa , ale oni tylko to jedzą ....

oni to maja na co dzień a u nas cena za takiego steka argentyńskiego (ale prawdziwego) .... grubo wychodzi na Kazimierzu ... za "hajend" się płaci :(

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

I co w Escalade podstawowy system gra ;)?

I co ciekawe gra najlepiej z fabrycznych. W Mustangu i Challengerze miałem topowe za dopłatą i było średnio. Dlatego w Challengerze wywaliłem ten fabryczny i założyłem Clariona z Rockfordem. O 2 klasy lepiej. Kobitka ma B&O w Audii i też jest bardzo dobrze jak na samochód. Lexusa miałem tylko pożyczonego i tam był Levinson jeśli dobrze pamiętam i był słaby.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

I co ciekawe gra najlepiej z fabrycznych. W Mustangu i Challengerze miałem topowe za dopłatą i było średnio. Dlatego w Challengerze wywaliłem ten fabryczny i założyłem Clariona z Rockfordem. O 2 klasy lepiej. Kobitka ma B&O w Audii i też jest bardzo dobrze jak na samochód. Lexusa miałem tylko pożyczonego i tam był Levinson jeśli dobrze pamiętam i był słaby.

Wiem słyszałem ;)

Ten Ford to też jest magia , ja nie wiem o co chodzi , ale amerykańcy tak mają czasami .

W moim japończyku to rzygać sie chce ...jak gra ;)

Chyba zgubiłeś gdzieś jedno zero ? :)

Masz rację. Nie kilkadziesiąt m3, tylko kilkaset m3 na godzinę. Co najlepiej pokazuje, z jakim problemem trzeba się zmierzyć aby to rozwiązać. Mission impossible w dowolnym pokoju hotelowym..

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.