Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2015

Gość damboo

Rekomendowane odpowiedzi

Głupio wyszło, bo Paweł głupio napisał. Zdążyłem przeczytać tamten wpis, zanim został usunięty. To nie była zwykła krytyka.

Paweł posunął się w swoim wpisie stanowczo za daleko.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Głupio wyszło, bo Paweł głupio napisał. Zdążyłem przeczytać tamten wpis, zanim został usunięty. To nie była zwykła krytyka.

Mnie się nie udało odczytać, więc w zasadzie odnoszę się jedynie do słów zainteresowanego. Ale sprawa jest raczej z natury tych delikatnych.

Jeżeli się czemuś dziwię, to chyba tylko temu, że ktoś taki jak tomkly próbuje takie działania usprawiedliwiać. A potem się dziwicie, że jest jak jest.

--- Przepraszam, napisałem przed przeczytaniem twojego wpisu, stąd odniesienie w 3 osobie.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Jeżeli się czemuś dziwię, to chyba tylko temu, że ktoś taki jak tomkly próbuje takie działania usprawiedliwiać. A potem się dziwicie, że jest jak jest.

Nie, ja po prostu chcę się dowiedzieć co było w tym wpisie...;-)

Maciek, nie ironizuj. Głupio wyszło z tym co pisał Paweł, nie sądzisz?

Nie mnie oceniać problem z uwagi, ze go nie znam.

Chciałem tylko powiedzieć, że podobał mnie się twój były avatar. Był bardzo wymowny i jak widać, wciąż na czasie:)

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Chciałem tylko powiedzieć, że podobał mnie się twój były avatar. Był bardzo wymowny i jak widać, wciąż na czasie:)

Maćku, starzeję się, a w związku z tym łagodnieję, stąd powrót do psiaka... Poczytaj moje wpisy to sam to zauważysz;-)

Ja mam ~92-96 kg przy 185 cm wzrostu. Adam jest sporo wyższy, myślę, że około 190cm.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miały być rozdane audiofilskie maliny, ale widząc ilość hejtu, odpuściłem temat. Trochę szkoda, bo już napisane miałem wszystko...

Będą inne artykuły związane z wystawą, do weekendu powinny być udostępnione.

A co to są "audiofilskie maliny"?

Największą "maliną" jest to, że na polskim największym portalu o konsumenckiej elektronice użytkowej artykuł o zestawie za 7 mln zł zdobył... 16 komentarzy, a wpisy blogowe o innych wypaśnych prezentacjach w Warszawie miały pomiędzy 4 - 8 komentarzy.

Niby w hotelach tłoczno, ale najwięcej osób miało kilkudniowe opaski. Ci sami osobnicy nabijali frekwencję w różne dni. Nowemu potencjalnemu narybkowi nawet nie chce się klepnąć paru słów.

starzeję się,

Może należy mniejszą uwagę przywiązywać do naszej marnej zewnętrznej powłoki (myslę w sumie tylko o osobnikach płci mięskiej;-), a skupić się na sile ducha - może okaże się, że nie jest jeszcze tak źle....

A co to są "audiofilskie maliny"?

Takie smaczne owoce, które zbira się słuchając muzyki ze smartfona, albo innej mptrójki;-)

Bo wiele systemów grało słabo, ale to nie znaczy, ze grały złe urządzenia!

Może należy mniejszą uwagę przywiązywać do naszej marnej zewnętrznej powłoki (myslę w sumie tylko o osobnikach płci mięskiej;-), a skupić się na sile ducha - może okaże się, że nie jest jeszcze tak źle....

Waść rzekłeś niczym Mistrz Yoda :))

Mnie się nie udało odczytać

I to jest pewien problem, nie wiadomo kto, nie wiadomo co, nie wiadomo dlaczego - może czas na większą transparentność??

A gdyby była potrzeba jakiegoś "ruchu" to ja też mam w zanadrzu rezerwowego avatara:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

P.S. zdjęcie mojego autorstwa, zakaz wykorzystania przez osoby postronne, zwłaszcza funkcyjnych;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Takie smaczne owoce, które zbira się słuchając muzyki ze smartfona, albo innej mptrójki;-)

Bo wiele systemów grało słabo, ale to nie znaczy, ze grały złe urządzenia!

Pytam się grzecznie, a wy jajca sobie robicie :)

Poważnie pytam. O co z tymi malinami chodzi?

Maliny za złe urządzenia będzie Palton dawał?

Bo za najlepiej grające na AVS2015 już dał.

a wy

Tak Towarzyszu, my - czyli ja sobie robię jaja, bo chyba wiadomo o co chodzi;-)

Miał to być opis najgorzej grających systemów AS zdaniem autora, coś jak w przemyśle filmowym.....

Swoją drogą mogło to być ciekawe;-)

Tak Towarzyszu, my - czyli ja sobie robię jaja, bo chyba wiadomo o co chodzi;-)

Miał to być opis najgorzej grających systemów AS zdaniem autora, coś jak w przemyśle filmowym.....

Swoją drogą mogło to być ciekawe;-)

Tak. To mogło być bardzo ciekawe!

Dzięki wit-told i wybacz forumowemu nowicjuszowi.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Paweł posunął się w swoim wpisie stanowczo za daleko.

Tak?no to może zacytujesz ten mój rzekomo hejterski wpis? To jest już po,prostu szczyt wszystkiego. Napisałem,że palton spłodził swój artykuł w stylu jakby to co napisał suflował mu uczeń,to jest hejt??Żałuję,że nie skopiowałem tego wpisu,bo bym Ci go teraz przypomniał. To jest miejsce publiczne,Konstytucja gwarantuje mi wolność słowa,nie przekroczyłem żadnej granicy dobrego smaku,napisałem tylko,że Trzeszczyński bardzo kiepsko pisze-wolno mi!wiec nie kłam!

Nie, ja po prostu chcę się dowiedzieć co było w tym wpisie...;-)

Nic nie było a Tobą perfidnie manipulują-szkoda!

Tak?no to może zacytujesz ten mój rzekomo hejterski wpis? To jest już po,prostu szczyt wszystkiego. Napisałem,że palton spłodził swój artykuł w stylu jakby to co napisał suflował mu uczeń,to jest hejt??Żałuję,że nie skopiowałem tego wpisu,bo bym Ci go teraz przypomniał. To jest miejsce publiczne,Konstytucja gwarantuje mi wolność słowa,nie przekroczyłem żadnej granicy dobrego smaku,napisałem tylko,że Trzeszczyński bardzo kiepsko pisze-wolno mi!wiec nie kłam!

Nic nie było a Tobą perfidnie manipulują-szkoda!

Widzisz, nawet teraz nie jesteś w stanie powstrzymać się od inwektyw i ataków osobistych.

Możesz ty mi synu wyjaśnić za co mi przyznałeś punkty karne?za odniesieni się do Twojego bardzo marnego stylu w zamieszczonym artykule? Publikujesz w przestrzeni publicznej bardzo słabo napisany tekst,w ten sposób poddajesz go krytyce i ocenie czytających,ja taką ocenę stawiam,napisane to jest bardzo marnie a ty mimo,że nikt do publikacji cię nie zmusza,przyznajesz mi karne punkty? Możesz to wyjaśnić?

Ten wpis który usunałem nie jest ocena artykułu tylko personalnym atakiem na autora!

"Mam nadzieję,że poprawisz styl,bo ten który zaprezentowałeś przy okazji pierwszego art. suflował chyba pierwszoklasista."

Za ten atak przyznałem ci jeden punkt kary regulaminowej za wpis obraźliwy. Informacje o tym otrzymałeś, wiec o co pytasz? Nie rozumiesz tego wyjaśnienia?

Nie jestem Twoim synem!

Za ten chamski wpis odwetowy przyznaje ci regulaminowe ostrzeżenie.

EOT!

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Widzisz, nawet teraz nie jesteś w stanie powstrzymać się od inwektyw i ataków osobistych.

Inwektyw?? Nie mylą Ci się pojęcia??

Dostałem kolejne punkty karne,czy słowo synu jest w języku polskim uznawane za inwektywę? Proszę wskazać taki zapis!

Proszę przytoczyć mój wpis,który wygumował palton i dał mi ostrzeżenie,bo to co robicie teraz panie Elberoth,to metody białoruskie.które nie przystoją Europejczykom,wstyd!

Ten wpis który usunałem nie jest ocena artykułu tylko personalnym atakiem na autora!

"Mam nadzieję,że poprawisz styl,bo ten który zaprezentowałeś przy okazji pierwszego art. suflował chyba pierwszoklasista."

Za ten atak przyznałem ci jeden punkt kary regulaminowej za wpis obraźliwy. Informacje o tym otrzymałeś, wiec o co pytasz? Nie rozumiesz tego wyjaśnienia?

Nie jestem Twoim synem!

EOT!

To że nie jesteś mom synem,nie zmienia kontekstu,że zwrot ten ie jest obraźliwy,lub jest inwektywą!!

Nie jestem Twoim synem!

EOT!

I to co wytłuściłeś jest niby atakiem??? Ocenią Cie inni.

Dostałem kolejne punkty karne,czy słowo synu jest w języku polskim uznawane za inwektywę? Proszę wskazać taki zapis!

Całkiem obiektywnie, to znaczenie imho, ma kontekst. Jakby Ci tu napisać... no urocze, to to nie było :)

np. user 747 wypracował zwrot "kolega", "Kolego" itp.

Mnie ów zwrot wydaje się "bezpieczniejszy"

.., no i zawsze możesz dopisać "Żegnam" :)

I to co wytłuściłeś jest niby atakiem??? Ocenią Cie inni.

Tak, to co napisałeś jest atakiem personalnym, nie oceną artykułu! Zwrot "synu" do obcej osoby jest poniżeniem adwersarza. W tym przypadku moderatora. Chyba że zwracasz się per synek do swego ziomka Ślązaka :-). Odwołanie od moich kar składaj do Administracji Forum. Dalsze trollowanie w postaci negowania moich decyzji w wątku, przyniesie Ci ban na ten wątek.

Twoje subiektywne oceny własnych zachowań jako moderatora mnie nie interesują, choć socjologicznie są ciekawe.

EOT!

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Tak, to co napisałeś jest atakiem personalnym, nie oceną artykułu! Zwrot "synu" do obcej osoby jest poniżeniem adwersarza. W tym przypadku moderatora. Chyba że zwracasz się per synek do swego ziomka Ślązaka :-). Odwołanie od moich kar składaj do Administracji Forum. Dalsze trollowanie w postaci negowania moich decyzji w wątku, przyniesie Ci ban na ten wątek.

Twoje subiektywne oceny własnych zachowań jako moderatora mnie nie interesują, choć socjologicznie są ciekawe.

EOT!

A mnie nie interesuje Twoje subiektywne interpretowanie czyichś wpisów,Ty tu jesteś od pilnowania regulaminu a nie od dopasowywania go do swojego światopoglądu. Nie naruszyłem netykiety i regulaminu,ocenianie czyjejś twórczości gwarantuje mi Konstytucja,której Ty najwyraźniej nie znasz.

Paweł Skurzewski - no i po co dalej brniesz ? Przyjmij to na klatę - jak mężczyzna. Obrażaniem, a następnie robieniem z siebie drama queen, współczucia nie wzbudzisz. Co najwyżej zażenowanie.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Paweł Skurzewski - no i po co dalej brniesz ? Przyjmij to na klatę - jak mężczyzna. Obrażaniem, a następnie robieniem z siebie drama queen, współczucia nie wzbudzisz. Co najwyżej zażenowanie.

Po co dolewasz oliwy do ognia?to jest psucie forum.

....Panowie proszę nie psujmy tego fajnego wątku i tej zajebistej atmosfery która panowała na AS :-)

myślę że lepiej zakończyć to słowami.....tegoroczne Audio Show to była wspaniała impreza!!!!!

chyba lepiej zamknąć ten temat aby zostały miłe wspomnienia :-) i tak już każdy wyraził swoją opinię

Czuje się jakbym czytał forum dla kobiet.

Proponuję w następnym roku, wybrać delegację AudioStereo - kilka osób, które przygotują dokładny raport z wystawy z opiniamii - każda osoba napiszę do ocenianych systemów, swoją obiektywną opinię. Tak aby artykuł nie składał się tylko z jednej "obiektywnej" prawdy. Ale dać czytelnikom raport, który pokaże dużo dokładniej jak przebiegała wystawa.

ciekawe czy w takim raporcie opinie będą się pokrywały czy będzie bajzel jak tutaj w wątku ;) każdemu odpowiadało co innego, a jak komuś nie odpowiada moja prawda- to nie jesteś prawdziwym audiofilem ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.