Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

A najbardziej ozywia wlazenie rzundzacym przez userow w tyl bez wazeliny- POpieranie rządu jako przejaw wrodzonego lizusostwa różnych argusików czy jar747mych.

Ochocze dowalanie opozycji w powielaniu szechterowego GWna.

Edytowane przez RyszardStr

Jeżeli nie odróżniasz tego co wyprawia pałkarz Brudziński od wypowiedzi normalnych polityków to współczuję, ale jedynie umiarkowanie. Jak widać fala zidiocenia rozlewa się coraz szerzej. A prezio siedzi i zaciera krótkie rączki ciesząc się jak jego prostackie tricki działają na kiedyś normalnie zachowujących się ludzi.

trudno uwierzyć tutaj nie mieszkając

A najbardziej ozywia wlazenie rzundzacym przez userow w tyl bez wazeliny- POpieranie rządu [...]

Prochów się nałykałeś ??????

Od początku pisania w tematach politycznych o rządzie nie wspomniałem ANI RAZU.

A że krytykuję katooszołomstwo i inne odpadki polskiej polityki - sami sobie na to zasłużyli.

Prochów się nałykałeś ??????

Od początku pisania w tematach politycznych o rządzie nie wspomniałem ANI RAZU.

A że krytykuję katooszołomstwo i inne odpadki polskiej polityki - sami sobie na to zasłużyli.

Oszołomstwo trzeba krytykować, wszystkie ręce na pokład, przyda się każdy, kto potrafi przyczynić się do wzrostu świadomości w społeczeństwie.

Odpadki trzeba utylizować, natychmiast, inaczej zarażają zdrową tkankę narodu.

Na dziś na przykład są jeszcze tacy, którzy nie wierzą w zamach na Siewiernym!!!

Przy okazji ześmiszą się na śmierć pełowcy niewinne ofiary nalotu, czy tak?

Trochę żałosne te twoje wpisy.

Jestem Europejczykiem.

Obchodzimy setną rocznicę zatonięcia Titanica. Wbrew temu co pokazują w polskojęzycznych multipleksach, czy w powtórkach reżimowej TV przebieg katastrofy wyglądał zupełnie inaczej.

Niezależnym badaczom znane są następujące fakty:

- obecność armatora i chęć pobicia rekordu prędkości na pokładzie w żaden sposób nie dowodzi naciskom wywieranym na kapitana statku.

- brak jest dowodów stwierdzających obecności armatora na mostku kapitańskim w dniu katastrofy.

- komisji badającej katastrofę nie przekazano wraku statku.

- dwóch wybitnych naukowców twierdzi że nie jest możliwe, aby góra lodowa mogła zatopić tak wielki statek.

- góra lodowa mogła zostać wyprodukowana w sztucznych warunkach, aby odwrócić uwagę od prawdziwych przyczyn katastrofy. Niezależni naukowcy potwierdzają że wykonanie takiej góry jest wykonalne.

- nierzetelnie przeprowadzone sekcje zwłok nie pozwalają stwierdzić jednoznacznie że ofiary utonęły, lub zmarły w wyniku hipotermii.

- pominięto zeznania świadków, twierdzących że żyjące jeszcze ofiary dobijali harpunami wielorybnicy.

Wobec w/w wątpliwości należy stwierdzić że katastrofa ta była niczym innym jak dobrze ukartowanym zamachem. Należy przypomnieć że wpływy z filmu inspirowanego "katastrofą" wyniosły prawie 2 mld USD zasilając budżet syjonistycznej organizacji jaką niewątpliwie jest Hollywood. Nasuwające się dalej wnioski są już tylko oczywistą oczywistością. Sam Titanic zatonął, ale prawda zatopić się nie dała.

No!;)

A najbardziej ozywia wlazenie rzundzacym przez userow w tyl bez wazeliny- POpieranie rządu jako przejaw wrodzonego lizusostwa różnych argusików czy jar747mych.

Ochocze dowalanie opozycji w powielaniu szechterowego GWna.

Odezwał się Rysiu z wnętrza czarnej d...

Jestem Europejczykiem.

Oszołomstwo trzeba krytykować, wszystkie ręce na pokład, przyda się każdy, kto potrafi przyczynić się do wzrostu świadomości w społeczeństwie.

Odpadki trzeba utylizować, natychmiast, inaczej zarażają zdrową tkankę narodu.

Na dziś na przykład są jeszcze tacy, którzy nie wierzą w zamach na Siewiernym!!!

aktywista ekolog głos zabrał

Dziś coraz więcej faktów wskazuje na niewyjaśnione okoliczności zatonięcia transatlantyku.

Dziwne jest, jak bardzo szybko przyjęto, że "Titanic" zatonął po zderzeniu z górą lodową. Wciąż nie wiadomo jednak, jak góra z zamarzniętej wody i to taka, która szybko topniała w wiosennej temperaturze, mogła rozerwać stalowe poszycie potężnego liniowca. Według znanego polskiego specjalisty, doktora nie-fizyki Jarosława Kaczyńskiego wystarczy przeprowadzić prosty eksperyment, biorąc metalową łyżkę do lodów i wbijając ją w porcję lodów - to przecież lody są przecięte, nie łyżka.

Kolejną tajemnicą jest sam moment zderzenia. Jak mogło dojść do tego, że pomimo zauważenia góry lodowej statek - wcześniej swobodnie manewrujący w wąskich portach - nie mógł wykonać uniku? Czyżby wcześniej został "obezwładniony" w wyniku dwóch silnych wstrząsów?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747 zbanowałeś któregoś?

Jeden z tych pozbawionych rozumu miota się po zabytkowych wątkach i beczy jakbyś mu zepsuł rowerek.

Miałem dziś popołudnie z winylem, wracam a tu histeria. O co poszło?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Filut

747 dlaczego Ty biegasz po wszystkich tematach i wykrzykujesz , zbananujcie mnie , zbananujcie ?

Chcesz zostać bananowym męczennikiem ?

Idź spać.

Chcesz , to mogę Cię zbananować wejdź na mój założony temat w bocznicy i coś obraźliwego napisz .

Tylko co ja mam tam mam nacisnąć ?

czester15.30

Pissmanom ciągle brakuje męczenników.Jak będą męczennicy to pojawią się relikwie.

747 dlaczego Ty biegasz po wszystkich tematach i wykrzykujesz , zbananujcie mnie , zbananujcie ?

Chcesz zostać bananowym męczennikiem ?

Wiesz, on biedulek najpierw postanowił zbierać plusiki. Słabo szło, to sam sobie zaczął je stawiać.

Teraz widać ma fazę na zbieranie banów. Może ma niską samoocenę i tak próbuje się dowartościować poprzez zbieractwo. Czegokolwiek.

Pissmanom ciągle brakuje męczenników.Jak będą męczennicy to pojawią się relikwie.

A to faktycznie może lepiej nie bananować .

Niemniej jednak coś zainteresowany przypękał .

Wiesz, on biedulek najpierw postanowił zbierać plusiki. Słabo szło, to sam sobie zaczął je stawiać.

Teraz widać ma fazę na zbieranie banów. Może ma niską samoocenę i tak próbuje się dowartościować poprzez zbieractwo. Czegokolwiek.

To dobre jest z tą fazą zbierania bananów . Niech jutro idzie lepiej z rana do np . Kauflandu .

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Wsiory to popieraja POprawnosc tak jak ty, bo sie czują bardziej trendi.

Rysiu drogi nie goraczkuj sie jak senator kogut ze stroz... On wrzeszczal o chamach z katowic....zapomnial ze jest w strozach...stroze miasto duze ale w dziurze...

"Trybunał unika rozstrzygnięcia kwestii fundamentalnej, czyli odpowiedzialności Rosjan za ludobójstwo katyńskie, mówiąc, że nie otrzymał od strony rosyjskiej materiałów w tej sprawie. Oczywiście, że nie otrzymał, dlatego że strona rosyjska nie chce tych materiałów wydać (...)" - mówił dziś poseł Mariusz Błaszczak.

- Strona polska nie domagała się uznania sprawy katyńskiej za ludobójstwo. Trybunał w ogóle nie miał orzekać w kwestii ludobójstwa - mówi w TOK FM dr Hieronim Grala. - Trudno wymagać od Trybunału, żeby łamał żelazną zasadę procesową, która ogranicza możliwość działania sądu poza zakresem przedmiotu procesowego - dodaje. - I druga sprawa - też najwyraźniej temu politykowi niezbyt znana - czyli kwestia jurysdykcji samego Trybunału. Kto może kogo oskarżyć, co może być kwestią skargi itd. Takie rzeczy polityk powinien wiedzieć - mówi historyk.

Poseł Błaszczak powiedział też: "Druga sprawa to stanowisko władz polskich, które powinno być inne. Władze polskie powinny być stroną w tym postępowaniu, a nie wspierającym rodziny". - Odesłałbym pana posła do lektury podstawowych dokumentów - co do tego, w jakich sprawach i gdzie państwa mogą skarżyć inne państwa - mówi Grala."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Jaki PiS, taki Błaszczak - i odwrotnie. Trzeba przyznać, że Prezesunio umie dobierać ludzi, każden jeden musi byc głupszy niż on sam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.