Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

skąd się biorą te naklejki WOŚP na maszynach to już tłumaczyłem wiele stron temu - wystarczy cofnąć się w watku.

W skrócie - nie każdy sprzęt z naklejka WOŚP pochodzi od WOŚP.

I kto to pisze. Człowiek który na co dzień żyje z cudzej choroby i nieszczęścia ...

W tym roku na staruszków idzie

Nie przesadzajmy Owsiakowie nie są jeszcze tacy starzy!!!21242981977254466111.jpg

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

I kto to pisze. Człowiek który na co dzień żyje z cudzej choroby i nieszczęścia ...

Mylisz się.

Ja żyję z mojej wiedzy, talentu i doświadczenia. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No, jak to lewaki mają w zwyczaju... specjaliści od zawłaszczania naszej kasy.

z całym szacunkiem jakiej naszej kasy? Siedzisz w Irlandii , nie płacisz w Polsce podatków , to o jakiej swojej kasie tu mówisz?

z całym szacunkiem jakiej naszej kasy? Siedzisz w Irlandii , nie płacisz w Polsce podatków , to o jakiej swojej kasie tu mówisz?

Też tego nie mogę ogarnąć. :lol:

Na szczęście wielka część tej prawicowej czeredy zasuwa przy garach w UK, a inna część nie chodzi na wybory.

Dlatego też rządzi zwiędły liberał bezskutecznie podlewany lewacką uryną i głaskany przez hodowców koniczyny.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

a el dohtore zapewne czka na lepsze czasy i ze reszta "pozostałosci" zrobi to aby mógł wrócić na gotowca

Coś nie wyszło Ci to sp....dalanie.

czasami na odchodne trzeba kogoś kopnąć w dupę

to taki polski zwyczaj

Ja miałem zawsze awersję do wszelkich nachalnie reklamowanych masówek i akcji do których powinni garnąć się "wszyscy". Dlatego nigdy na Owsiaka grosza nie dałem, od samego początku tej akcji.

Jak widać instynkt dobrze mi podpowiedział - Owsiak stanowczo za łatwo dostał czas antenowy, za co odwdzięczył się dysponentom owego (elytom III RP) sowicie - robiąc sprzedaż wiązaną, do szlachetnej idei dokleił rozpasanie moralne, ślepe posłuszeństwo namaszczonemu przez władzę guru, naukę oszustw typu obklejanie serduszkami nie-swojego sprzętu (dzięki Il Dottore za opis z pierwszej ręki) jak i promocję manier prosto z ZOMO-wskiego domu.

Misiomorowi coś sie wyraźnie z głową porobiło i wstawia farmazony rodem z kościelnych gazetek.

Szczęść Boże Towarzyszu Moderatorze!

Jestem Europejczykiem.

Misiomorowi coś sie wyraźnie z głową porobiło i wstawia farmazony rodem z kościelnych gazetek.

Widocznie woli zbiórki na stocznie.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

to raczej zdrowo-rozsądkowy punkt widzenia, a nie wieśnickie hurraa

kitu to nawet współczesne oka nie przyjmują

Edytowane przez stary bej

Zupełnie na marginesie chciałem przypomnieć,że istotą działalności charytatywnej jest anonimowość A empatii należy uczyć od małego, podobnie zresztą jak paru innych rzeczy, które powolutku odchodza w zapomnienie. Jazgotliwa propaganda i stosowanie restrykcji to nie są dobre metody - leczyć trzeba przez dotarcie do przyczyn zła, leczenie objawowe tylko łagodzi skutki niczego nie zmieniając.

Myślisz że tu nie ma lewaków? Człowieeeekuuuuu - byś się zdziwił ilu tu ich jest.

Chętni na Twoją kase są wszędzie.

Edytowane przez il Dottore

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Żałujcie dziady, żałujcie. W tym roku na staruszków idzie. Jak pomyślę że może jeszcze trafią te pieniądze na leczenie któregoś z was to mi się niedobrze robi ...

Już w poprzednim roku chciał pomagać naszym okupantom uśmiercaniem przez eutanazję polskich obywateli.

Na szczęście wielka część tej prawicowej czeredy zasuwa przy garach w UK, a inna część nie chodzi na wybory.

Myślisz że tu nie ma lewaków? Człowieeeekuuuuu - byś się zdziwił ilu tu ich jest.

no, to liczymy kwiatuszkowi kufelki za #319

Edytowane przez mamel

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Widzę że urządzacie sobie tutaj Wielką Orkiestrę Świątecznej Przemocy.

Szkoda tylko że - w przeciwieństwie do Owsiaka - nikomu tym gadaniem nie pomożecie.

Ja żyję z mojej wiedzy, talentu i doświadczenia. :)

Żyjesz zyskując na nieszczęściu bliźniego ... z wiedzy uzyskanej za komusze pieniądze ...

jak rozumiem nie należy pomagać innym tylko księdzu na tacę może za zmarłych się pomodli .... przypierdki w tym problem ?

a może problem światopoglądowy , gdyby tak prezes zbierał kasę na prawdziwą Polskę przypierdki z skarbonkami by biegały ?

Edytowane przez wladz

Oczywiście że tak. Wszystko co jest pro PIS jest dobre, wszystko inne złe. Dla nich, mimo kolorowych halucynacji, świat jest czarno-biały. Choć nie zawsze wiedzą który jest czarny a który biały, to już jeden element za dużo, aby to ogarnąć. :D

Edytowane przez netboy

Chętni na Twoją kase są wszędzie.

Chętni na kasę są wszędzie. Jeśli ktoś urwie z mojej kasy ale jednocześnie coś pójdzie na sprzęt medyczny to nie ubolewam nad swoją kasą.

Ty napisałeś że nie dajesz /"na Owsiaka"/ , a w innym wątku że wspierasz finansowo prawicowe organizacje.

Czemu więc bardziej martwi Cię że za moją kasę kupiono sprzęt niż za Twoją wyszła banda kolesi w miasto podpalić co nieco albo porzucać petardami albo spalić kukłę?

Edytowane przez Risto

Czemu więc bardziej martwi Cię że za moją kasę kupiono sprzęt

Za twoją kasę to się dzieją rzeczy takie jak niżej. Nie, żebym miał coś przeciwko popijaniu na koncertach ale zdaj sobie w końcu sprawę, że cała ta akcja jest po to,by zorganizować Woodstock, z którego prawa do nagrań i transmisji ma już nie WOŚP tylko pan Owsiak prywatnie (Wielki Melon, czy Cała Mrówka czy jakoś tak).

I o to chodzi.

Gdyby jakiś prywatny gość miał zorganizować imprezę na pół miliona luda Z WŁASNEJ KIESZENI to... zapomnij! :) A takiemu Owsiakowi co się przedstawia jako powszechnie znany dobroczyńca - kto odmówi?

Tak się dyma naiwnych! ;)

owsiak5.jpg

1129524.3.jpg

prawdziwi-woodstockowcy.jpg

przystanek_woodstock_festival_2008_near_the_toilets.jpg

woodstock-2010r.jpg

Gdyby doktorek naprawde brzydził sie lewakami musiałby wynieść się z Irlandii:

"W maju 2015 r. w Irlandii odbędzie się referendum w sprawie przyznania związkom osób tej samej płci statusu małżeństwa – ogłosił rząd w Dublinie. Na decyzję, którą poprzedziła kwietniowa, pozytywna rekomendacja Konwencji Konstytucyjnej tego kraju, wpłynął aktywny lobbing laburzystów – partnerów koalicyjnych rządu. Mimo ostrego sprzeciwu obrońców życia oraz stanowczego głosu Kościoła katolickiego, politycy ci dążą oni do zmiany definicji małżeństwa.)."

Stanowczy głos Kościoła a ludziska nic, głuche! Sodoma i Gomora.

Jestem Europejczykiem.

wyszła banda kolesi w miasto podpalić co nieco

Palili pedalską tęczę i komunistyczne skłoty oraz ambasadę sowiecką - widzisz w tym coś złego?

Ja - nie.

Chcieli wypalić ZŁO!

Gdyby doktorek naprawde brzydził sie lewakami musiałby wynieść się z Irlandii:

"W maju 2015 r. w Irlandii odbędzie się referendum w sprawie przyznania związkom osób tej samej płci statusu małżeństwa – ogłosił rząd w Dublinie. Na decyzję, którą poprzedziła kwietniowa, pozytywna rekomendacja Konwencji Konstytucyjnej tego kraju, wpłynął aktywny lobbing laburzystów – partnerów koalicyjnych rządu. Mimo ostrego sprzeciwu obrońców życia oraz stanowczego głosu Kościoła katolickiego, politycy ci dążą oni do zmiany definicji małżeństwa.)."

Stanowczy głos Kościoła a ludziska nic, głuche! Sodoma i Gomora.

Człowieku! Tutaj pederaści chodzą po ulicach za rączkę i całują się namiętnie w publicznych miejscach. Byś się zdziwił jak spedalony jest ten kraj.

Szczerze to jestem zdziwiony, że dopiero w 2015 rerendum. Sądziłem że prawo do "małżeństw" pederaści mają tu już od dawna.

Czyżby przez długotrwałą i nadzwyczaj aktywna działalność księży-pedofilów wdrażających młodzież w tego rodzaju zachowania? A może na złość bogobojnym rodzicom?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.