Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, czemu zadajecie takie dziecinne pytania? Cała akcja przeciw Kwaśniewskiej jest opisana w wielu miejscach w necie.

Poczytajcie sobie jak było.

Sam Andrzej Czuma spalił akcję CBA - to nie do wiary by minister sprawiedliwości dokonał takiego numeru - a jednak!

Wszystko jest opisane np. tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Wszyscy zapomnieli już o Sowie i Przyjaciołach tam były przekręty na skalę światową niestety wyborcy peło stracili rozum to i wraz z rozumem pamięć a tych posłów PiS wywaliło na zbity pysk a w pyło sowa nadal siedzi.

Edytowane przez przemek_s
  • Redaktorzy

Ta walizka pieniędzy była dla Kwaśniewskiej.

Doprawdy szkoda, że się nie udało jej wcisnąć. Trzeba było poprosić, żeby potrzymała, bo agent musi wyprowadzić pieska.

<br />Sam Andrzej Czuma spalił akcję CBA - to nie do wiary by minister sprawiedliwości dokonał takiego numeru - a jednak!<br />
patrzcie panstwo to nieslychane ze minister sprawiedliwosci nie okazał sie gangsterem.Nieslychane..

Rosja werbują najemników, może się zgłosisz?

Tommiashi twierdzi, że to kraina wolności mlekiem i miodem płynąca ;-).

Jestem Europejczykiem.

Skynyrd mówi - PIS przepieprzy kolejne wybory.

A dlaczego? A dla tego! Po co wygrywać wybory?

Przecie wygodniej być w opozycji. PIS ma tyle haryzmy ile kuchenny taboret.

PO ma jeszcze mniej, ale ma mainstremowe media.

Szkoda, że nie mogę wrócić do Kanady pachnącej żywicą, gdyż jestem tam ścigany przez prokuratora.

Kompletnie tu mi się nie podoba.

Jest wielce prawdopodobne, że masz rację.

Do mediów w rękach sitwy dodajmy jeszcze: ruskie serwery, leśnych dziadków z PKW wyszkolonych w Moskwie - kolebce demokracji, no i żelazny elektorat PO czyli kilkusettysięczną armię urzędników rządowych i samorządowych plus członkowie ich rodzin plus osadzeni w więzieniach całego kraju. Razem to dobre kilka milionów zdyscyplinowanych wyborców co na bank PÓJDĄ głosować bo dla nich wynik wyborów to jest być albo nie być.

Dodajmy do tego armię skretyniałych lemingów i tak dochodzę do wniosku że możesz mieć rację.

Niestety.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Wszyscy winni, tylko nie nasza dupowata prawica której - jak się okazuje - najwybitniejszymi głosami są Sumliński, Gmyz i Nowak. No tak...

Jestem Europejczykiem.

Wszyscy winni, tylko nie nasza dupowata prawica której - jak się okazuje - najwybitniejszymi głosami są Sumliński, Gmyz i Nowak. No tak...

Nie mówię że prawica jest w 100% bez winy.

Ale przynajmniej mają dobre intencje i nie stoją tam gdzie stało ZOMO.

patrzcie panstwo to nieslychane ze minister sprawiedliwosci nie okazał sie gangsterem

Nie okazał się gangsterem, bo został hochsztaplerem

Andrew Cz w Polsce to był gość, a w Czikago obgryzał kość

Z prezentera komicznego wjechał z teką sprawiedliwego

Rządził rządził miesiąc cały aż mu jaja posiwiały

I z tej wielkiej intrygacji już zapomniał o Serca Darze irytacji

Wymyśliłem na poczekaniu kawał o czerpaniu...

Parker's Mood

Dobrymi intencjami piekło wybrukowane. A ZOMO to kiedy ostatni raz stało? 25 lat temu? Przez tyle lat prawica nie wygenerowała żadnej innej myśli?

Jestem Europejczykiem.

Dobrymi intencjami piekło wybrukowane. A ZOMO to kiedy ostatni raz stało? 25 lat temu? Przez tyle lat prawica nie wygenerowała żadnej innej myśli?

Stało całkiem niedawno - dziś rocznica tego stania:

To żadna tajemnica,o ile to ta draka.

Ukryta Zawartość

To dobre "wSieci" obrońcą gmin żydowskich!

:-))))

Lepiej by pilnowali dokończenia zwrotu majątku Kościoła Katolickiego.

Chłopów pańszczyźniany i dziesięciny do dziś nie oddano!!!

Co prawda to były tylko 4 dni w roku na rzecz opactw,ale jak przemnożyć przez lata,no nazbierało by się tego sporo.

:-)))

Ukryta Zawartość

Żadna tajemnica, ja tez o tym słyszałem, zgadnij skąd? ;)

Zauważ jednak że nie wszyscy drążą i szukają takich wiadomości, a o tych trzech co chcieli ukraść kieszonkowe w porównaniu z tym co tu mogło być udziałem HGW i rodzinki każde media (zwłaszcza te najpopularniejsze i ogólnodostępne) huczały.

Też mi afera w porównaniu z miliardami przekręconymi na autostrady czy podsłuchową...ale idealna do nagłośnienia i robienia polityki przez "niezależne" media przed wyborami....tylko zaślepieni nie widzą tego.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Żałosne pierdolenie towarzystwa starych dziadków z emigrantami. Jak wam się rzeczywistość nie podoba to weźcie się do roboty i ją zmieńcie zamiast mędzić w kółko to samo.

Jestem Europejczykiem.

zblizaja sie wybory wiec wraca gronkiewicz.Co wybory to ta sama historia a paru panow czesze stoliczne kamienice w majestacie.Liczy sie akurat Gronkiewicz.Co wybory.

<br />Dziennikarz, "do usług Sobieniowski" czy córka ubeka, Olejnik? - Nie miała czasu bo musi wielbić skrzywdzonego przez sąd synka milicjanta, Owsiaka.<br /><br />
ten tez w przerwach alkoholicznych przypomina sobie o odwiecznych wrogach z tym ze ciagle ci sami.MIneło 50 lat a facet dalej w majtkach tyle ze teraz moze juz sam kupic alkohol.Dobrze ze trzymam linie to moze sie jeszcze trzymac ..ortografii.

<br />Jest draka z HGW - media nawet się nie zająknęły.<br />
a ilez mozna sie zajmowac tym samym regularnie co cztery lata.

z tym samym skutkiem.

<br />Nie okazał się gangsterem, bo został hochsztaplerem<br />
w tej sprawie zachowal sie rozsadnie a reszta to inna bajka.
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Pora, żeby Macierewicz ogłosił hipotezę, że Tupolewa zestrzelił ukraiński myśliwiec.

Jestem Europejczykiem.

Pora, żeby Macierewicz ogłosił hipotezę, że Tupolewa zestrzelił ukraiński myśliwiec.

"Ukraiński myśliwiec" nie zszedłby w takiej mgle tak nisko ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Moskwa, która pociąga za sznurki na ukraińskich terenach zajętych przez terrorystów, zwraca Holendrom wrak malezyjskiego boeinga zestrzelonego w lipcu tego roku. Akcję przewożenia części samolotu do Holandii nadzorowana jest przez śledczych tego kraju oraz przez obserwatorów OBWE. Co ciekawe, choć wiadomo co było przyczyną katastrofy samolotu, Holendrzy uważają, że wrak potrzebny im jest do prowadzenia śledztwa.

Ukryta Zawartość

można? można....

Ukryta Zawartość

Moskwa, która pociąga za sznurki na ukraińskich terenach zajętych przez terrorystów, zwraca Holendrom wrak malezyjskiego boeinga zestrzelonego w lipcu tego roku. Akcję przewożenia części samolotu do Holandii nadzorowana jest przez śledczych tego kraju oraz przez obserwatorów OBWE. Co ciekawe, choć wiadomo co było przyczyną katastrofy samolotu, Holendrzy uważają, że wrak potrzebny im jest do prowadzenia śledztwa.

Ukryta Zawartość

można? można....

Wierzysz w to, że Po lub PiS zależy na rzetelnie przeprowadzonym śledztwie i dojściu do prawdy obiektywnej. Przecież to mogłoby pogrążyć obie te partie. A tak mają na kogo winę zwalać

- na siebie na wzajem oraz na Ruskich, a do tego mogą jeszcze przez kilka lub kilkadziesiąt następnych lat toczyć o Katastrofę istotny spór polityczny.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.