Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie Morawiecki nie ma za wiele do gadania,

To racja, ale w tym Rządzie to już norma że osoby w nim będące niewiele mają do gadania. Ja Morawieckiego uznaje za barometr działań tego Rządu. Jak poda się do dymisji to znaczy że należy się mieć na baczności.

Na razie projektów gospodarczych których miała być pełna cała teczka nie widać.

Bo w dzisiejszych czasach oprócz rewolucji destrukcyjnej niewiele da się zrobić. PiS wybrał model destrukcyjny (obietnice i pierwsze działania po wyborach), choć widać że ostatnio mocno się nad tym zastanawiają. Jak ma się zrobić w czasie kryzysu coś czego perspektywicznych skutków nie można w miarą precyzyjnie przewidzieć to lepiej nic nie robić. Zwłaszcza jak gospodarka wykazuje stałą tendencję wzrostową.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I co zrobią ci wszyscy którzy głosowali bo nie chcieli muzułmanów. Ja się juz z nich śmieję.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

chwilowy brak działalności w audio.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Czyli kolejne obietnice psu na budę.

Który to już raz robią wyborców w konia? Zakłamanie i obłuda na najwyższym poziomie.

Tego wymaga rozsądek bo inaczej można coś popsuć co później trzeba będzie latami odrabiać.

Który to już raz robią wyborców w konia?

Bo to chodziło o to żeby się dorwać do koryta. Wyborcy (napełniacze koryt) to tylko masa służąca temu celowi.

Zakłamanie i obłuda na najwyższym poziomie.

Taka jest polityka od wieków i nic w przyszłości się nie zmieni.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Taka jest polityka od wieków i nic w przyszłości się nie zmieni.

To prawda, ale żeby niedoścignionego, sztandarowego mistrza zakłamania i obłudy zrobić szefem TV publicznej?

Nie wiem, czy w tym wypadku ciemny lud to kupi.

Który to już raz robią wyborców w konia? Zakłamanie i obłuda na najwyższym poziomie.

Całe 8 lat w opozycji i obietnice wyborcze to była jedna wielka obłuda i zakłamanie robiony tylko w celu dorwania sie do koryta. Wszystkie cbwyty dozwolone włącznie z nagrywaniem klamaniem a nawet morderstwami byle do koryta.

Cudownie jest poczuć się u siebie w kraju, zapalić telewizor z ciekawości co się dzieje, patrzeć jak rozwija się kraj i przedsiębiorczość w Polsce.

Cudownie jest poczuć się u siebie w kraju, zapalić telewizor z ciekawości co się dzieje, patrzeć jak rozwija się kraj i przedsiębiorczość w Polsce.

Juz tuba propagandowa uruchomiona?.

Ciag dalszy mojego wpisu.

A jak już sie dorwie do koryta to wszystkie chwyty dozwolone byłe sie utrzymać jak najdłużej. Kolejny krok tuba propagandowa w tv.

Teraz nie będę miał już żadnych powodów żeby włączyć ten chłam . Może będzie też transfer miernot z TV Trwam i Republika . Ale wg Kurskiego ciemny lud wszystko kupi .

Edytowane przez noquarter

Więcej optymizmu, kto jak nie Prezes Jacek Kurski jest lepiej predestynowany do naprawy mediów publicznych.

Nie mogę doczekać się dziś programu "Wiadomości", czekam..

To prawda, ale żeby niedoścignionego, sztandarowego mistrza zakłamania i obłudy zrobić szefem TV publicznej?

Ja np się cieszę bo tym głośniejszy będzie upadek PiS. Oczywiście o ile następne wybory się odbędą, będą demokratyczne i nie sfałszowane (ci co najgłośniej krzyczeli o fałszerstwach wyborczych są najbardziej do tego zdolni). Kurski ostatnio stracił dużo kasy na kampanię do Parlamentu EU to trzeba go postawić koło jakiegoś koryta. Musi się nażreć bo jeszcze schudnie.

Nie wiem, czy w tym wypadku ciemny lud to kupi.

Ciemnogrodzianie niestety bywają nieobliczalni.

patrzeć jak rozwija się kraj i przedsiębiorczość w Polsce.

Na szczęście rozwój przedsiębiorczości w małym stopniu zależy od PiS.

Nie mogę doczekać się dziś programu "Wiadomości", czekam..

Nie oglądam TVP od czasu poprzednich rządów PiS. Za Kurskiego na pewno chęć oglądania nie powróci. Szkoda tylko że jestem zmuszony płacić na tych darmozjadów.

Edytowane przez Lech36

Rząd przystępuje do realizacji programu.

Super. Będziemy oceniać.

500 zł

Będzie 500pln.

Będzie Telewizja.

Będzie wyjaśniony Smoleńsk.

Będą podatki dla supermarketów i banków.

Nie będzie w Polsce antypolskiej opozycji i klasy próżniaczej.

Super

Będą wyższe marże banków.

Nikt nie będzie oglądał tuby Jarka.

Markety odbijają sobie na swoich i tak tragicznie traktowanych pracownikach.

Smoleńsk tak naprawdę już nikogo nie obchodzi.

<br />Będzie wyjaśniony Smoleńsk.<br />

Hm..Na czele komisji do spraw wyjaśniania katastrofy stanie zgodnie z podawanymi informacjami profesor (? ) Nowaczyk , którego jedynymi kwalifikacjami jest chyba to że siedział w jednym internacie z Antonim Maciarewiczem . Prawie się popłakałem jak na jednej z dawnych konferencji Maciarewicz przedstawiał Nowaczyka jako profesora , specjalistę od analizy spektrograficznej , a więc niezwykle kompetentną dla wyjaśniania katastrof tego typu . On chyba nawet nie wie co to jest spektrografia . Podobnie ma się rzecz z innym "Profesorem" Biniendą, ponoć znanym współpracownikiem NASA.

Czy tak duży kraj jak Polska nie ma prawdziwych fachowców of katastrof lotniczych, żeby oficjalna komisja powoływana przez polski rząd kierowana była przez nawiedzonych amatorów ? Znowu będziemy pewnie oglądać parówki i puszki. I to jest właśnie symbol kompetencji PiS u w zarządzaniu krajem.

<br />Nie będzie w Polsce (...) klasy próżniaczej.<br />

A co , wyjeżdżasz ? :-)

Czy tak duży kraj jak Polska nie ma prawdziwych fachowców of katastrof lotniczych, żeby oficjalna komisja powoływana przez polski rząd kierowana była przez nawiedzonych amatorów ?

Ma, ale część fachowców uczestniczyła w pracach poprzednich komisji więc z załozenia nie nadaje się, ci którzy nie uczestniczyli, ale traktują siebie poważnie raczej postarają się wymiksować z tak samobójczej z zawodowego punktu widzenia misji.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Tym razem Macierewicz wyciągnie przy pomocy tych fachowców jeszcze bardziej ciekawie wnioski. Nikt inny o zdrowych zmysłach nie chce z nim współpracować. To samobójstwo zawodowe.

na oddziale pozwalają wam podpalać telewizory?

Kononowicz to przewidział...

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

W Polsce teraz rządzi Jarosław Kaczyński, przestrzegane jest prawo i sprawiedliwość społeczna.

Olek Alkoholek, Bronek Komuruski, Rozpacz, Ptfusk, to już przeszłość dzieląca los dinozaurów.

Proszę aktywnie popierać kierunek zmian, leży to w Państwa dobrze pojętym interesie, oraz w racji stanu naszego wspólnego kraju.

Fantastyczny komentarz

Na razie jest Budyń. Malinowy.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.