Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

TVPINFO.

Nie ma już INFO.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

żony

Politologia odniosła porażkę, politolodzy nie przewidzieli zwycięstwa Andrzeja Dudy, samodzielnych rządów PiS...

Nie ma już INFO

Jest mam ich program na podglądzie, właśnie kujon z Nowoczesnej recytuje wykutą na pamięć treść..

Nie rozumiem, że co? Rozwiodłeś się, owdowiałeś?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kujon się zacina....żenada......

Rozwiodłeś się, owdowiałeś

Nie grzeb mi w życiu osobistym publicznie, w kuchni mam ruch..wystarczający..

Biedaku...Mikrofalę chociaż obsługujesz?

Spożywam tylko posiłki przygotowane w naturalny sposób, z tego powodu jestem zdrowy i widzę rzeczywistość taką jaka ona jest.

Biedaku

Ni rozpłacz mi się tu tylko..

Spadorianin?

Ni rozpłacz mi się tu tylko..

Płakałem dzisiaj oglądając film o Karolu, który został papieżem.

.........

Niby nic a ile treści podsuwa!

Świętym.

Każdy jest święty, nawet tego nie wiesz??

Wielkiego Świętego ?

że kogo? już wiele widziałem, ale osobnika ludzkiego nazywać świętym? gostka, który zamiatał pod dywan afery, zwłaszcza pedofilskie? zęnada

Spożywam tylko posiłki przygotowane w naturalny sposób, z tego powodu jestem zdrowy i widzę rzeczywistość taką jaka ona jest.

Może powinieneś rozważyć zmianę diety z grzybkowej na jakąś inną ?

E tam. W historii tej instytucji świętymi zostawali i tacy przy których przewinach tuszowanie afer pedofilskich to małe miki.

Jakie grzybki? No chyba, że te pokrywające stos brudnych naczyń i blat kuchenny...

Dyktatura ciemniaków.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jedyna korzyść, ze ziemia rolnicza stanieje, podrożała ostatnio mocno. Znaczy korzyść dla mnie, nie dla rolników.

Ukryta Zawartość

PiS to miszczowie kłamstwa i hipokryzji:

"Gdynia w środę obchodziła 90. urodziny. Gościem uroczystej sesji rady miasta był prezydent Andrzej Duda. Podczas przemówienia chwalił, jak wspaniale odradza się gdyńska stocznia: - Patrzymy i widzimy, że ta stocznia zaczyna się odbudowywać. Bałtycki Park Nowych Technologii, który tam powstał, Park Konstruktorów - to wszystko są rozwiązania nowoczesne, które będą tworzyć podwaliny pod nową stocznię. Mam nadzieję, że Gdynia uzyska efekt synergii: dobrej pracy sektora prywatnego, władz samorządowych i władz państwowych."

Pięknie, tylko że ciężko będzie jednak ten efekt uzyskać, bo jego partia - Prawo i Sprawiedliwość - dwa dni temu wyrzuciła z pracy osobę odpowiedzialną za wspomniane sukcesy.

Nowym prezesem strefy została Aleksandra Jankowska, działaczka PiS z Sopotu. W 2007 r. przez kilka miesięcy była wicewojewodą pomorskim. Wcześniej była radną Sopotu i kandydatką PiS na prezydenta tego miasta. W 2011 r. startowała z listy PiS do Sejmu i była zaliczana do grupy tzw. aniołków Jarosława Kaczyńskiego.

Jankowska jest absolwentką Wyższej Szkoły Morskiej w Gdyni. W ostatnich latach pracowała w SKOK-ach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

To teraz, kiedy decyzja prezesa o dymisji rządu i rozpisanie nowych wyborów?

Nie grzeb mi w życiu osobistym publicznie, w kuchni mam ruch..wystarczający..

Karaluchy?

Edytowane przez jar1

To teraz, kiedy decyzja prezesa o dymisji rządu i rozpisanie nowych wyborów?

Myślisz że dobrowolnie odstawią się od koryta, To byłby ewenement na skalę światową.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

ci biedni ludzie widzą w Prezesie PiS swoją nadzieję na poprawę losu

nie dość, ze biedni, to jeszcze głupi

Teraz Petru z swoimi kujonami próbuje przywrócić ten zbrodniczy reżim, który doprowadził najpierw do katastrofy Smoleńskiej,

miał też wpływ na owłosienie białych myszek w trzeciorzędzie na parterze?

czego obrazem jest agresja tu w stosunku do mnie

bardziej współczucie ;)

Jak śmiesz mieszać do knajackiej formy dyskusji, jaką przyjąłeś Wielkiego Świętego

jarosława już kanonizowali?

Nie rozumiem, że co? Rozwiodłeś się, owdowiałeś?

hujnię w końcu dotknął :)

na oddziale tak dobrze gotują?

a podobno w szpitalach słabo karmią...

A jak było poprzednim razem?

No fakt, ale teraz już pamiętają tamto zdarzenie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

500 złotych uwiarygadnia rząd, teraz tylko interesujące będą działania prokuratur.

w sprawie bezprawia tych pięciuset złotych?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.