Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Produkty powinny być produkowane w Polsce, kupowane przez Polaków,

dokładnie!

powinniśmy jeździć polskimi samochodami i kupować polską elektronikę

Produkty powinny być produkowane w Polsce, kupowane przez Polaków, inni powinni się martwić jak do nich dotrzeć by je zakupić.

Tym bardziej nudne wytwory podkasanej muzy produkcji koreańskiej.

Swoich wybor

9115b62f0eda4a90b6e897354db2ea27.jpeg

Spójrz na te postaci i domyśl się kogo się boją..?

Swoich wyborców. Jarek jest dla nich mało znaczącym dziwakiem z kotem.

Jak inne państwa traktują nasz rząd było widać po spotkaniu Waszczykowskiego z Kerrym. Poświecił mu aż 30 minut ;-) I z baz NATO nici.

Sami się obronimy przed Niemcami.

Rosja tu nie wejdzie, nie ma środków anim mocy na okupację tak dużego kraju jak Polska, z takimi tradycjami podziemia.

Rosja może zaatakować nas bronią atomową, przed tym bazy NATO nas by i tak skutecznie nie obroniły, jeśli się odważy, to po takim fakcie sama długo nie pociągnie, nie wytłumaczy tego niczym, do tego musiałaby mieć niezwykle poważny powód, a my im takiego nie musimy dawać.

;-);-);-) Ma więcej środków niż uważasz . Ostatnio pożyczyła naszemu sojusznikowi z Węgier 10 miliardów baksów.

W razie konfliktu nuklearnego to nikt tu długo nie pociągnie. Może pora wyjechać do Nowej Zelandii ;-P

Edytowane przez noquarter

30 minut

Ta administracja to lewactwo, to taka polska platforma z gazetą wyborczą, nikt nie jest zdziwiony, nie podoba im się że Polska wstaje z kolan samodzielnie bez pytania o pozwolenie.

naszemu sojusznikowi

USA nigdy nie był sojusznikiem Polski, pamiętaj że dogadali się z Kiszczakiem i zaprowadzili tu prywatyzacje i "demokracje" z Bolkiem w roli głównej.

Bolek kupił F-16 a zamiast offsetu dostał owies...

Bawili się nami, za karton dolarów w pudełku po butach danych Kwaśniewskiemu załatwili tu więzienia do torturowania terrorystów.

To jest żenada, jeszcze sami to upublicznili aby nas poniżyć i przeczołgać na arenie.

Pamiętaj o spotkaniu Jaruzelskiego z Rockefellerem w NY na Wall Street.

Wszyscy inni chcą naszej zguby.

Tak, to prawda.

Niemcy już opowiadają jak to nie zapłacą Polsce reparacji wojennych.

dokładnie!

I słuchać tylko polskiej muzyki.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

dokładnie!

No i polskie papierochy i, jak jej tam będzie? O! Łiski.

Przynajmniej w kwestii leków nic się nie zmieni.

Jak Samolotowi zagraniczne nie pomagają, tym bardziej nie pomogą - polskie .

Najlepiej utworzyć linie demarkacyjną między nami a resztą Europy.

To chyba marzenie PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

A kolejny rozbiór - kiedy ?

Niedługo po spełnieniu się marzenia. Ja chcę być pod zaborem niemieckim jeżeli można wybrać ;-).

Ja z ziemi wyzyskanych, imię sobie zmienię na to z nicku, nazwiska nie potrzebuję nawet zmieniać i jestem urządzony:), a Ty Lechu pod ruską nahajkę, nieboraku...

To wychodzi na to że nie mamy żadnych sojuszników. Poza przyjacielem Putina - Orbanem. Wszyscy inni chcą naszej zguby.

Telewizji reżimowej nie oglądam, ale ponoć "Wiadomości" nawet nie zająknąły się na temat serdecznego spotkania Orbana z Putinem.

Ciekawe, co na to nasze forumowe PiSSowskie lemingi?

Jestem Europejczykiem.

Telewizji reżimowej nie oglądam, ale ponoć "Wiadomości" nawet nie zająknąły się na temat serdecznego spotkania Orbana z Putinem.

Oni dalej ślepi... Myślą ze jak sie obrazimy ja Niemcy i hamsryke to będziemy państwem nieoodleglym...

Ano będziemy kolonia rosyjska. Jak Ukraina.

Liczą sie tylko mocarstwa reszta to takie przystanki w historii. Kolonie. A imperium nie będziemy bo nie mamy czym ekspandowac jak i obronić sie przed najezdzcca.

W tych okolicach główni rozgrywajacy to Niemcy vs UE i Rosja. My jestesmy tylko kolonia. Albo niemiecką albo Rosyjska wybór należy do nas. Obywatele wybrali Niemcy vs UE i dobrze zrobili. Nastepnie Polacy popelnil najwiekszy blad ostatnich kilkunastu lat wybrali PiS.

I dzięki temu najwiekszemu błędów ostatnich lat powróciła znowu możliwość stania sie kolonia Rosyjska.

chwilowy brak działalności w audio.

a Ty Lechu pod ruską nahajkę, nieboraku...

Przechlapane ;-). Kto będzie decydował ? Prezes?

Orban to dla nich wzorzec.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ludzie, robotnicy, zostali oszukani, nie dotarło to jeszcze po tym wszystkim co się teraz dzieje, nie oglądałeś filmu wczoraj w Info, nie widziałeś pijanego Michnika obok Generała Kiszczaka ?

Oglądałem już dawno temu.

I widziałem też że na każdym spotkaniu nawet w Magdalence był Lech Kaczyński.

Mało tego widziałem jego wypowiedzi gdy jasno i dobitnie mówił, że w Magdalence żadnego przekrętu nie było a on wie o czym mówi bo był na każdym spotkaniu.

Oglądałem już dawno temu.

I widziałem też że na każdym spotkaniu nawet w Magdalence był Lech Kaczyński.

Mało tego widziałem jego wypowiedzi gdy jasno i dobitnie mówił, że w Magdalence żadnego przekrętu nie było a on wie o czym mówi bo był na każdym spotkaniu.

HQ150 powiem żę nawet 1000 razy napisane Twe zdanie i tak nie zmieni widzenia co niektórych osób

Prezes obecnej telewizji jakoś kiedyś powiedział coś o ludzie .....i zakupach ;)

HQ150 powiem żę nawet 1000 razy napisane Twe zdanie i tak nie zmieni widzenia co niektórych osób

Prezes obecnej telewizji jakoś kiedyś powiedział coś o ludzie .....i zakupach ;)

Bo to członkowie sekty a sekty tak mają.

czyli kombinator jak reszta

Ta sama glina to wszyscy przy korycie. Tylko niektórzy robili cos więcej i pamięć po nich zostanie a niektórzy tylko "kapowali i szkodzili". Oni teraz nas reprezentują.

No to fani dobrej zmiany moze cos na ten temat powiecie ?

Dobra Zmiana Ciąg Dalszy....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Bo te konie to przecież za PRLu wyhodowali, podejrzane jakieś. A na dodatek arabskie, to muzułmany pewnie. I sprawdzeni towarzysze maja nad nimi mieć nadzór, co to za filozofia jakieś tam chabety hodować, każdy gupi potrafi. I za co poniektóre dają miliony, to może coś się na boku trafi.

A tak przy okazji, po badaniach kontrolnych nasz mały wodzuś wychynął z pieleszy i w słusznym gniewie zbeształ PO, ze mu program 500 niszczy. Przy okazji zj***ł też wyborców, ze tacy nierozgarnięci, bo przecież wyraźnie było zawsze i wszędzie mówione, ze te 500 to na drugie dziecko. "Może ktoś się kiedyś pomylił, ale program partii jest znany, znane były, przedstawiane projekty ustaw: od drugiego dziecka, mówiliśmy to od samego początku.... - powiedział prezes PiS." Czyli tłumacząc na ludzki, to oberpreziowi Morawiecki młodszy wreszcie powiedział, ze na ten rok to z bidą starczy kasy na co drugie dziecko, ale w przyszłym to się całe to rozdawnictwo pierdzielnie pokazowo i trzeba zacząć urabiać ciemny lud, żeby wiedział kto temu winny.

Edytowane przez trebliG

Warto trochę dalej spojrzeć.

Przez te cyrki które nam propaganda PiS jak i ogólne ich dzialania wyrzadzawyrzadzaja istnieje ryzyko problemów ukraińskich. Niekoniecznie majdan. Ale prześladowanie Polaków.

Ukryta Zawartość

Warto wybierać taka politykę która da spokój Polsce i Polakom. Bez szopek dlaczego niektórzy chcą szczania nienawiści zwalczania wzajemnego i wiary. Przecież to zawsze rodzilo zagrożenie dla społeczeństwa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez antymalkontent

"Krzysztof Ziemiec nie będzie już gospodarzem programu publicystycznego "Woronicza 17" emitowanego w TVP Info. Dziennikarz poinformował o tym za pośrednictwem Twittera. Prowadzącym program został nowy szef publicystyki TVP Info, Michał Rachoń."

Nic nie dało włażenie PiSSmanom do dupy a niesmak pozostał. No i co teraz Panie Ziemiec?

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.