Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, JuG napisał:

Czy w konkretnym momencie jest dobrze czy źle zależy tylko od preferencji politycznych.

Ciekawostka... czyli od dziś sukces i dobrobyt kraju zależy od poparcia ludu. Rewelacja... to aż dziw bierze, że padła matuszka rosija.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Teraz, zukzukzuk napisał:

podobno nie jesteś z PiS

Jestem zwolennikiem prawdy, jeśli PiS rozczarowuje to przedstawiam to, jeśli ogrywa konkurencję jak dzieci, jak dziś, - to uczciwie to przedstawiam.

2 minuty temu, 747 napisał:

Nie posiadam potomstwa.

Ufff, ulżyło mi. Jedna pan buk czuwa. 

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, arkadowski napisał:

Ciekawostka.

Sprecyzuję: przy zbliżonych wskaźnikach wrażenie czy w konkretnym momencie jest dobrze czy źle zależy tylko od preferencji politycznych. I od skuteczności propagandy.

3 minuty temu, jezz napisał:

Robienie z siebie idioty masz również wytresowane do perfekcji

Zaczekaj, mam tu taki fajny cytat z Bobcata, mogę też wkleić i tobie.:))

Dziękuję za potwierdzenie słuszności tego co napisałem.

Teraz, 747 napisał:

Jestem zwolennikiem prawdy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Forbes bierze oficjalne statystyki, liczy i coś mu wychodzi. Tyle.

Rano w TokFM jest taka audycja w której dyskutują ekonomiści i biznesmeni. Ich opinia jest dosyć zgodna - PiS uprawia twórczą księgowość na niespotykaną do tej pory skalę. Niespotykaną tj. prowadzi działania w skali całego państwa i jego najważniejszych instytucji. To nie są dzałania mające przesunąć tu czy tam kilkadziesiąt milionów.

Tu przypomina mi się Grecja gdzie na papierze też bardzo długo wszystko się zgadzało, aż wszystko pierdyknęło z wielkim hukiem.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, 747 napisał:

Jestem zwolennikiem prawdy,

PiS prawdy:):):)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

5 minut temu, arkadowski napisał:

w Rosji

W Rosji to kształciło się paru wojskowych, których z zmiennym szczęściem pozbywał się z naszej armii Antonii Macierewicz, zajmowali oni kluczowe stanowiska podczas rządów PO PSL..

Chyba nawet Generał Jaruzelski miał coś wspólnego z Rosją, pochowany z honorami przez PO na Powązkach..

2 minuty temu, zukzukzuk napisał:

PiS prawdy:):):)

w PiS du z taką prawdą.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Tu przypomina mi się Grecja gdzie na papierze też bardzo długo wszystko się zgadzało, aż wszystko pierdyknęło z wielkim hukiem.

I tego się obawiam. Problem może wyjść za lat kilka. Nagły krach. A oni? Po prostu sp...ą z pełnymi kieszeniami, jeśli będą rządzić.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

TokFM

Dzięki za źródło..

Starczyło napisać w poście TokTM byłoby krócej i zwięźlej, a znaczenie to samo..

1 minutę temu, 747 napisał:

Antonii Macierewicz

Powoływanie się na tego czubka świadczy o Tobie. Wspólny lekarz, czy poznaliście się na terapiach w szpitalu? Zaraz wyskoczysz z wybuchającymi parówkami?

2 minuty temu, zukzukzuk napisał:

będą rządzić

Będzie tu USA to będą rządzić, konflikt Niemcy - USA jest coraz większy..także będą rządzić.

1 minutę temu, arkadowski napisał:

tego czubka

To jest atak na osobę.

32 minuty temu, Bobcat napisał:

Po zmienie władzy znów będzie można kupić w każdym sklepie.

Jak tak dalej pójdzie to trochę będzie trzeba poczekać.

1 minutę temu, 747 napisał:

To jest atak na osobę.

Tak - werbalny. Przekaż Macierewiczowi, że nazwałem go czubkiem. Niech poda mnie do sądu.

2 minuty temu, 747 napisał:

Będzie tu USA to będą rządzić, konflikt Niemcy - USA jest coraz większy..także będą rządzić.

Co z Tobą?

Ja o chlebie, a Ten o niebie. Syndrom Antka?

1 minutę temu, zukzukzuk napisał:

Co z Tobą?

Ja o chlebie, a Ten o niebie. Syndrom Antka?

Leki przestają działać i zaczyna się robić "śmieszno i straszno".

Edytowane przez arkadowski

Teraz, 747 napisał:

Żegnam.

Podobno żegnałeś się dziesiątki razy i zawsze wracałeś. Więc, wszystko przede mną...

8 minut temu, 747 napisał:

Dzięki za źródło..

Starczyło napisać w poście TokTM byłoby krócej i zwięźlej, a znaczenie to samo..

Nie widzisz debilności i bolszewickiej natury swojego myślenia? Nie interesuje cię kto, nie interesuje co, tylko to "wicie, rozumicie, a z jakich pozycji wy to mówicie?".

Jestem Europejczykiem.

33 minuty temu, Bobcat napisał:

Policja udaje że szuka. To chyba oczywiste że władza chroni kogoś, komu zawdzięcza swój obecny status.

Oj, szkoda, że Ameryka już odkryta.

@JuG odpuść sobie pouczanie innych o Regulaminie. Lista Twoich ostrzeżeń wynikających z ataków personalnych jest tak długa, że jako ostatni powinieneś zabierać głos w tej materii. Taka koleżeńska rada.

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, arkadowski napisał:

Lista Twoich ostrzeżeń wynikających z ataków personalnych jest tak długa, że jako ostatni powinieneś zabierać głos w tej materii.

A twoja? Ja nie dyskutuję z otrzymywanymi słusznymi za zwyczaj (za wyjątkiem omamów  Vlado) karami. Nie pełnie też roli moderatora, który ma za zadanie dbać o przestrzeganie Regulaminu a nie jego nagminne łamać.

Napisze w poniedziałek do pana Dawida propozycję aktualizacji Regulaminu:

• Wszystkie zwierzęta są sobie równe, ale niektóre są równiejsze od innych.

EOT

2 minuty temu, JuG napisał:

za wyjątkiem omamów  Vlado

Ostrzegam Cię ostatni raz, jedziesz po bandzie Kolego.

Gość

(Konto usunięte)
22 minuty temu, arkadowski napisał:

Ostrzegam Cię ostatni raz, jedziesz po bandzie Kolego.

Po niczym nie jadę - leżę sobie wygodnie na kanapie.

Rób co chcesz ale: punkty przydzielone mi przez byłego moderatora Vlado zostały anulowane jako niesłuszne na polecenie pana Skrzypczaka przez moderatora cir'a po zmianie silnika forum (wcześniej nie było to technicznie możliwe) - możesz to sprawdzić.

Edytowane przez JuG
2 minuty temu, JuG napisał:

możesz to sprawdzić.

dziwie sie jeszcze ze nie robisz tego sam,.Jak sluzba to sluzba.

a tu bez komentarza.Mniej wiecej widac poziom zidiocenia porownywalny ze smolenskiem

Sondaż: blisko połowa Polaków wierzy w zeznania Birgfellnera obciążające Kaczyńskiego
Więcej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.