Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, muls napisał:

odkupilo kolebke...interesujace sa pieniadze.

Rzeźbisz.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Ciężko napisać coś bardziej debilnego

Jednak Ci się udało i to w pierwszej próbie.

Edytowane przez xniwax

Jak zwykle umie się tylko bez sensu odszczekiwać. Spytał skąd wziąć pieniądze na budowę nowych więzień, czy zabierze się matkom i dzieciom? Napisałem skąd, oraz że matki i dzieci mogą spać spokojnie, gdyż dostaną wszystko co im się w myśl prawa należy. Na co bredzi coś o Stadionie Narodowym, igrzyskach i lwach. Prymitywizm intelektualny.

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, muls napisał:

no dobra juz slawus wypstrykales sie juz widac i tez juz pi..

widać nie masz w ogóle pojecia ile  ten przedstawiciel rodzaju ludzkiego wyrzadził krzywdy obywatelom Polski ile dopuscił sie zdrad kraju i ile zmalwersował kasy przewodząc od lat kryminalnej mafii jaką była ostatnio platforma

dowodów jawnych od lat jest az nadto nie ma tylko wiekszosci partlamentarnej która mogłaby postawic tego zdrajce przed TS

ale rysuje sie szansa i mam nadzieje ,że zostanie wykorzystana w 100%

Edytowane przez slawek.xm
8 minut temu, slawek.xm napisał:

zamkniecie donka jest warte nawet utraty władzy nawet przywróciłbym na ten jeden raz kare smierci

Będzie stosowana również w stosunku do twojej opcji.

4 minuty temu, xniwax napisał:

Jednak Ci się udało i to w pierwszej próbie.

Ty nie musisz nawet próbować. Udaje się zawsze.

mam pojecie i dlatego wiem zes  idiota.A idiota tak ma ze juz takim zostaje.Pisz e to po to zeby cie wku.c.Tak generalnie to jestes jak pasek na ekranie.Plaski i rownie idiotyczny.takich jak ty powinni znakowac lub lepiej metkowac.

4 minuty temu, slawek.xm napisał:

widać nie masz w ogóle pojecia ile krzywdy ten przedstawiciel rodzaju

Edytowane przez muls
3 minuty temu, slawek.xm napisał:

widać nie masz w ogóle pojecia ile  ten przedstawiciel rodzaju ludzkiego wyrzadził krzywdy obywatelom Polski ile dopuscił sie zdrad kraju i ile zmalwersował kasy przewodząc od lat kryminalnej mafii jaką była ostatnio platforma

dowodów jawnych od lat jest az nadto nie ma tylko wiekszosci partlamentarnej która mogłaby postawic tego zdrajce przed TS

ale rysuje sie szansa i ma nadzieje ,że zostanie wykorzystana w 100%

Bełkot w stylu wczesny Bierut.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Prymitywizm intelektualny

Ależ nie musisz aż tak tym epatować.
Nie nadymaj się tak.

Poza tym nie odpowiedziałeś co zrobisz z pisowskimi dziećmi i matkami tych dzieci, jak już wszystkich pisowców skoncentrujesz w jednym miejscu.
Masz już jakiś pomysł na to?
Masz pomysł na rozwiązanie kwestii pisowskiej?

Edytowane przez xniwax

Przez przypadek przeczytałem wpis św. Sławka (mam go w ignorowanych). Koledzy, nie szkoda Wam życia na dyskusję z typowym, płatnym trollem? On już się nie kryguje i nawet przestał stosować zasady ortografii, chce dorobić póki PiS płaci i idzie na ilość.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

4 minuty temu, slawek.xm napisał:

widać nie masz w ogóle pojecia ile krzywdy ten przedstawiciel rodzaju ludzkiego wyrzadził krzywdy obywatelom Polski ile dopuscił sie zdrad kraju i ile zmalwersował kasy przewodząc od lat kryminalnej mafii jaką była ostatnio platforma

ale rysuje sie szansa i ma nadzieje ,że zostanie wykorzystana w 100%

No nie. Co Ty bierzesz? Rzuć to świństwo. To mi wygląda na dopalacze. Nic innego, nie może poczynić tak wielkich spustoszeń w głowie.

W jakim rejonie mieszkasz? Pytam, żeby to czym prędzej zgłosić policji i zapobiec nieszczęściu.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

4 minuty temu, xniwax napisał:

Ależ nie musisz aż tak tym epatować.

To było o tobie. Pantera intelektu tego nie zauważyła czy teraz rżnie głupa?

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

zamkniecie donka jest warte nawet utraty władzy nawet przywróciłbym na ten jeden raz kare smierci

Ty xxxx katolik? Bój ty się Boga Sławuś!

Edytowane przez arkadowski

Jestem Europejczykiem.

To było

Opis Twojej sytuacji intelektualnej mnie nie interesuje.
W ogóle nie interesuje mnie Twoja osoba nawet jako przypadek nie odosobniony.

Bardziej interesuje mnie co masz do powiedzenia w kwestii ostatecznego rozwiązania kwestii pisowskiej.

Edytowane przez xniwax

5 minut temu, zukzukzuk napisał:

No nie. Co Ty bierzesz? Rzuć to świństwo. To mi wygląda na dopalacze. Nic innego, nie może poczynić tak wielkich spustoszeń w głowie.

W jakim rejonie mieszkasz? Pytam, żeby to czym prędzej zgłosić policji i zapobiec nieszczęściu.

Chyba kadzidłem za mocno się zaciągał.

Jestem Europejczykiem.

10 minut temu, xniwax napisał:

Poza tym nie odpowiedziałeś co zrobisz z pisowskimi dziećmi i matkami tych dzieci, jak już wszystkich pisowców skoncentrujesz w jednym miejscu.
Masz już jakiś pomysł na to?
Masz pomysł na rozwiązanie kwestii pisowskiej?

Gdzie pisałem że coś chcę robić? Kto łamał prawo poniesie konwencje. Reszta to twoja głupia nadinterpretacja.

1 minutę temu, xniwax napisał:

To znowu było o tobie przedszkolny odszczekiwaczu. Znowu tego nie zauważyłeś?

że coś chcę robić?

Przestraszyłeś się konsekwencji swojej mowy, jeszcze nie uczynków?
To dobrze.

16 minut temu, xniwax napisał:

Przestraszyłeś się konsekwencji swojej mowy, jeszcze nie uczynków?
To dobrze.

Nie mam się czego bać. Pomyśl trochę jeśli potrafisz.

Za twoje urojenia nie ponoszę odpowiedzialności.

49 minut temu, xniwax napisał:

Z kolebką nie wyskakuj bo żeście ją i tak wystarczająco już obesrlali.

To co mówisz zrobił Duda (Piotr) & Co.

Edytowane przez Bobcat
15 minut temu, xniwax napisał:

Bardziej interesuje mnie co masz do powiedzenia w kwestii ostatecznego rozwiązania kwestii pisowskiej

Ta kwestia się sama rozwiąże.

To

Nie to nie to.
Próbuj dalej.

Strach zajrzał

Zastraszasz?
Oni się nie boją. Boją się inni od ponad trzech lat, nie wiedzieć czego.
Nie wiedzieć czemu straszą innych nawet samych siebie.

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

ale rysuje sie szansa i mam nadzieje ,że zostanie wykorzystana w 100%

Niania ci na głowę usiadła czy naoglądałeś się reżimowej telewizji? A może jedno i drugie?

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, xniwax napisał:

W ogóle nie interesuje mnie Twoja osoba nawet jako przypadek nie odosobniony.

Bardziej interesuje mnie co masz do powiedzenia w kwestii ostatecznego rozwiązania kwestii pisowskiej.

Sektę się zdelegalizuje a reszta normalnie, uczciwe procesy. Jak będą siedzieć to będziesz mógł ich odwiedzać.

Jestem Europejczykiem.

Niestety nie będzie to takie proste.Nawet jeśli stracą władzę to mając prezydenta i sporo głosów w sejmie będą mogli wszystko blokować.Nie widzę możliwości pociągnięcia ich do odpowiedzialności poza odpowiedzialnością polityczną.

Łamali i łamią Konstytucję oraz poszczególne ustawy (w tym o zgromadzeniach) i regulamin Sejmu.  Rozkradają majątek narodowy ("m.in. "komisja smoleńska").

Jest tego bardzo dużo - oni to wiedzą i dlatego część pryska za granicę, a reszta trzęsie portkami ze strachu.

"Prezesie - co będzie?"

13 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Niestety nie będzie to takie proste.Nawet jeśli stracą władzę to mając prezydenta i sporo głosów w sejmie będą mogli wszystko blokować.Nie widzę możliwości pociągnięcia ich do odpowiedzialności poza odpowiedzialnością polityczną.

Gdy nic będą mieli sejmowej większości to niczego nie będą w stanie blokować. Czy będą mieli prezydenta jest wysoce wątpliwe.

40 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

slawek coraz bardziej upodabnia się do pewnego nożownika z Gdańska.Może potrzebna jest terapia.

Może? To słowo zostawia zbyt duży margines do wyboru...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.