Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, jezz napisał:

wiadam tylko na kulturalne posty mulsika.

alez jezdem ci wdzieczny jeezik za gracje z jaka to robisz.Naprawde,.I za to ze ci sie chce.

1 godzinę temu, jezz napisał:

Widać ma tym nagraniu, że tanią?

Może wybrała jakąś droższą?

Dobrze że nie wybrała Whisky bo wtedy PiS-"inteligencja" miałaby używanie, ważne żeby przykrywać PiS-afery wszystkimi możliwymi sposobami nawet wódką kupowaną przez Panią Prezydent.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

3 godziny temu, tomek7776 napisał:

Giertych tez protestuje kolezko,,,,

No to co? Giertych przynajmniej nie jest umoczony jak Nycz.

10 godzin temu, 747 napisał:

Widział ktoś Jarosława Kaczyńskiego kupującego w dyskoncie tanią wódkę w towarzystwie trzech ochroniarzy ?

Jemu przywożą do domu...

10 godzin temu, 747 napisał:

To jest afera.

Ja p...ę. Jaka afera? Może coś o kaczych wieżach napiszesz? Kojarzysz słowo "rozmiar" czy "umiar"?

Po co piszesz w nocy, po tabletkach albo po innych używkach?

Z drugiej strony - kolejny raz odkryłeś swoje prawdziwe jestestwo. Mniemałem, że obecni tu dyskutanci, reprezentują przynajmniej minimalny poziom myślenia i choćby podstawową inteligencję. Samolocik rozwiał nadzieję...

A co do twierdzenia Jaro, że JK już stary, zmęczony, słaby i schorowany.

Nie sądzę, aby tak było. Może, jeśliby kończył drugą kadencję (co nie daj losie!), ale rządzi dopiero od nieco ponad 3 lat. Nie nałykał się jeszcze. Dłuuuugo musiał czekać. Jasne, że w każdym stadzie są samce, które w każdym momencie są gotowe i chcą walki z szefem. Pragną przejąc stado dla siebie. To normalne zachowanie każdego gatunku.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

3 godziny temu, tomek7776 napisał:

Giertych tez protestuje kolezko,,,,

Chyba kłamiesz, ale sprawdzę. W zasadzie nie muszę sprawdzać bo PiSowcy kłamią nałogowo.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Chyba kłamiesz, ale sprawdzę. W zasadzie nie muszę sprawdzać bo PiSowcy kłamią nałogowo.

Giertych pisze, że to był błąd wizerunkowy i polityczny (w obecnej sytuacji). 

Giertych nie protestuje. Typowa PiSowska retoryka i przekręcanie.

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Godzinę temu, fox733 napisał:

Nie tłumacz się bo tylko się pogrążasz.

Nie tłumaczę się bo nie mam przed kim. Tylko ci odpowiadam.

45 minut temu, Lech36 napisał:

Dobrze że nie wybrała Whisky bo wtedy PiS-"inteligencja" miałaby używanie, ważne żeby przykrywać PiS-afery wszystkimi możliwymi sposobami nawet wódką kupowaną przez Panią Prezydent.

A kto przykrywa?

Ten ochroniarz? Nie sądzę, że był taki przebiegły.

16 minut temu, zukzukzuk napisał:

Giertych pisze, że to był błąd wizerunkowy i polityczny (w obecnej sytuacji). 

Giertych nie protestuje. Typowa PiSowska retoryka i przekręcanie.

No właśnie tak to widziałem. W międzyczasie przeczytałem i mam potwierdzenie kolejnych PiSowskich kłamstw.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, jezz napisał:

A kto przykrywa?

Odkrywa przecież. Jawi się jako przebiegły dla gawiedzi z PiS-u. A to burak po prostu.

9 minut temu, jezz napisał:

A kto przykrywa?

Kolega zjadł zbyt obfite śniadanie że tak mu inteligencja spadła?

Nie chodzi o ochroniarza tylko o sterowaną aferę którą natychmiast rozkręciły proreżimowe media o podchwycili prości, szeregowi propagandziści.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

ale to był taki jego zart albo dygresja.albo jakos tak.Nie mowiac ze juz ja przewidzial dawno.

Edytowane przez muls

Kolega Jaro podejrzewa kolegę jezza o posiadanie inteligencji? Poniekąd słusznie gdyż każdy jakąś posiada:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

12 minut temu, Jaro_747 napisał:

Kolega zjadł zbyt obfite śniadanie że tak mu inteligencja spadła?

Nie chodzi o ochroniarza tylko o sterowaną aferę którą natychmiast rozkręciły proreżimowe media o podchwycili prości, szeregowi propagandziści.

Nie śledzę tak jak ty reżimowych mediów. Dla mnie to idiotyzm.

Kolega na głodzie może jest w stanie znaleźć choć jeden mój wpis, który by świadczył o tym, że np. dla mnie to jest jakaś afera.

Myślałem, że chociaż ty nie musisz za każdym razem przyłączać sie do tego stada buraków. 

8 minut temu, jezz napisał:

Myślałem, że chociaż ty nie musisz za każdym razem przyłączać sie do tego stada buraków. 

Rozumiem, że mogłeś poczuć się urażony. Lecz, to w żadnej mierze nie uprawnia do obrażania innych. Jakbym słyszał Zybertowicza.

10 minut temu, jezz napisał:

Nie śledzę tak jak ty reżimowych mediów. Dla mnie to idiotyzm.

Kolega na głodzie może jest w stanie znaleźć choć jeden mój wpis, który by świadczył o tym, że np. dla mnie to jest jakaś afera.

Wogóle nie śledzę mediów reżimowych, wystarczy, że czytam forumowych dyżurnych PiSowców którzy przekaz tych mediów powielają.

Co do reszty wypowiedzi to nie łapię o co chodzi i nie mam zamiaru wkręcać się w bezsensowną pyskówkę.

pozdrawiam

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znamienne, że „wojnę o polskie dzieci” wypowiadają bezdzietna stara panna i bezdzietny stary kawaler. Czekam aż ba linii frontu zjawi się prokurator Piotrowicz, obrońca księdza pedofila z Tylawy. Powiem wprost: a odpieprzcie wy się hipokryci od naszych dzieci.

Ukryta Zawartość

to sie jeszcze okaze,,spokojnie.

co tam Giertych ma na sumieniu.ta sprawa austriaka,to bardzo ciekawie sie rozwinie,dla austriaka i jego adwokatow.

a co ma Nycz wspolnego to nie zrozumialem.

Edytowane przez tomek7776

i to jest w dziesiatke.Czyli w sama dupe prezesa.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

amienne, że „wojnę o polskie dzieci” wypowiadają bezdzietna stara panna i bezdzietny stary kawaler. Czekam aż ba linii frontu zjawi się prokurator Piotrowicz, obrońca księdza pedofila z Tylawy. Powiem wprost: a odpieprzcie wy się hipokryci od naszych dzieci.

6 minut temu, tomek7776 napisał:

a co ma Nycz wspolnego to nie zrozumialem.

PiS-owcy w ogóle mało rozumieją, a to na skutek niewielkiej mocy obliczeniowej procesora centralnego. 

Był wpis że Nycz ma jakieś anse do podpisanej przez Trzaskowskiego deklaracji LGBT. Na co była odpowiedź że Giertych również. Wtedy napisałem że mecenas nie jest przynajmniej umoczony w krycie pedofilów i zamiatanie spraw pod dywan hierarcha. 

Więc nie rżnij głupa udając niezrozumienie.

Tomuś wysłałeś mi już pozew?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

tyle ze jego umoczenie nie ma nic do rzeczy tomus.Ani do wiezy ,ani LGBT, ani austriaka ani do konca swiata.

Edytowane przez muls
20 minut temu, tomek7776 napisał:

to sie jeszcze okaze,,spokojnie.

co tam Giertych ma na sumieniu.ta sprawa austriaka,to bardzo ciekawie sie rozwinie,dla austriaka i jego adwokatow.

No jak się sprawa Srebrnej rozwinie, masz jakieś przecieki z reżimowej prokuratury?

Bracia Karnowscy podali przekaz dnia?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, tomek7776 napisał:

w co jest umoczony mecenas,to sie niedlugo dowiemy,zalecam cierpliwosc.

Trwa szukanie haków? A jak się nie znajdzie to się je sfabrykuje?

O mecenasie może się dowiemy a może nie będzie o czym. Na temat hierarchy natomiast już wiemy. Wie również papież Franciszek z otrzymanego dokumentu.

Godzinę temu, jezz napisał:

Też nie wierzę żeby ochroniarz był tak przebiegły, przebiegli są ci fanatycy PiS-owscy którzy wykorzystują ten film do przykrycia afer PiS-owskich z ostatniego okresu. To taka buraczana przebiegłość, ale na ciemnogród może być skuteczna. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

a tutaj takie przemyslenia nieglupie

Zamiast licytować się z PiS-em na socjalną demagogię i nieodpowiedzialność, Platforma Obywatelska powinna sprzeciwiać się złej polityce i punktować patologie w obozie władzy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, zukzukzuk napisał:

Kojarzysz słowo "rozmiar" czy "umiar"?

Pewnie kojarzy, Prezes jest mały to i zdarzenia wyciągane przez PiS oponentom mają tylko mały charakter ;-). 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.