Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, fox733 napisał:

Z tobą to podejrzewam nawet najbliżsi nie chcą mieć nic do czynienia...

I dalej podazasz do nikad. No coz, zegnam cie kolego. Dojrzej.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 godzinę temu, Less napisał:

W Niemczech w latach 30-tych nie było skrajnego ubóstwa i była klasa średnia. 

Les nie wiem skad to bierzesz to okres kiedy mój dziadek zakładał rodzine i akurat miał tam prace jako Polak

skrajna bieda wokół , ludzie szukający pomysłu co robić aby przezyc

jedna osoba pracujaca w rodzinie to był sukces

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

1 minutę temu, fox733 napisał:

Dotarło coś do ciebie?

Nie zauwazyles, ze juz z toba zakonczylem.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

To po co odpowiadasz i to z cytatem

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

21 minut temu, bubusia napisał:

Od razu to wiedzialem, nawet jak sobie wsadzalismy. Ty jestes inny:)

To mi sie w niektorych podoba, zero urazy. Tez jej nie nosze dlugo. A moze i wcale.

I o to chyba chodzi w zyciu. Niestety, nie z kazdym sie tak da.

"Wsadziliśmy"???!!!! "Sobie"???!!!! Wzajemnie??????

Kurna. Nic nie pamiętam.... Musiało się to odbywać podczas Foire du Vins w zeszłym roku...

A co na takie dictum nasze Baby??

A na poważnie:

Od lat uważam, że do polityki (w wydaniu polskim - polityczki) - lgną ludzie przebiegli, nienawistni, mściwi, niedouczeni, paskudnego charakteru, przebiegli, niecierpiący pracy jako takiej, nieumiejący w garść wziąć choćby śrubokręta, o łopacie nie wspomnę - bo to cza umić...

I nas - niegłupich facetów (prócz mnie, bom straszny cymbał) - ciężko pracujących, martwiących się o nasze Rodziny, zdrowie, koty, psy, bliźnich, sąsiadów, znajomych, Przyjaciół  - wreszcie potrafili skłócić. Udało im się.

k**wa. Rozgotowało mi się!?

2 godziny temu, Lech36 napisał:

Możliwe że Kuchciński mścił się za wszystkie grzechy ukraińskie względem Polaków. To by go rozgrzeszało ;-).

Raptem kwadrans ?

4 minuty temu, fox733 napisał:

To po co odpowiadasz i to z cytatem

Czlowieku, czy ty nie czujesz co z sibie zrobiles, i to sam zrobiles.

Piszesz, ze brzydzisz sie donosicielami, a za chwile podajesz do publicznej wiadomosci, ze sam donosisz.

Chlopie, ty masz jakis wstyd, czy juz nie?

Takich jak ty powinno się usuwać z przestrzeni publicznej

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

1 minutę temu, fox733 napisał:

No rece opadaja.

Nawet nie rozumiesz co się do ciebie pisze.

Podziękujcie @fox733 Zgodnie z obietnicą - widzimy się rano. 

Ile można tłumaczyć, że temat ten nie służy do chamskich przepychanek? Ile moderacja ma czytać o innych, że mają spier. czy nie są warci splunięcia?

Jeśli nie potraficie wyciągać sami właściwych wniosków, tak będzie wyglądało z naszej strony temperowanie niektórych osób. Jak nie będziecie mieli gdzie pisać - sami zrobicie porządek z co bardziej krewkimi osobami. Albo zostaną (to kolejny krok) odsunięci definitywnie od tematów na bocznicy.

Żal tylko te osoby, które potrafią w miarę merytorycznie prowadzić dyskusję. Może coś po 12 godzinach do Was dotrze.

12 godzin - czas start

Edytowane przez arkadowski

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Troche nie fair, jeden chamsko zachowujacy sie koles, nie powinien rzutowac na calosc.

9 minut temu, bubusia napisał:

Troche nie fair, jeden chamsko zachowujacy sie koles, nie powinien rzutowac na calosc.

To zróbcie z tym porządek. Moderacja prosiła od tygodnia o umiar i poszanowanie wzajemne. Były żarty i żarciki, śmieszki i radości "oj tam moderacja punktami dzieli". Na teraz dostajecie wolny czas do namysłu, może jak wrócicie po tych 12 godzinach - zrozumiecie coś sami i wreszcie zrobicie z tym porządek między sobą.

Jesli nie - zostanie Was garstka- to nie żart.

I by nie było rozpaczy i lamentu - o tym działaniu poinformowana jest Administracja. Gdzieś musimy znaleźć złoty środek na takie chamskie zachowanie.

W związku z wieloma PW i prośbami, by nie zamykac tematu - a jedynie zacząć banować osoby, dla których ten temat stanowi miejsce do chamskich wycieczek osobistych  - przyjmuję Waszą argumentację za słuszną.

Faktycznie - zamykając temat dostają wszyscy "baty" za jednego. W takim razie przekonaliście mnie i temat otwieram. Od teraz stosujemy plan "B" - chamski post ad personam - punkty i ban natychmiastowy.

I tak na dziś żegnamy kolegę @fox733

To moze cos w temacie, i muzycznie tez

Na maturze byl Ciechowski(kiedys), a ja proponuje Eldo.

No co, nie jest dobre?

No chyba , ze tak ktos woli, czyli ani kropli krwi

?

Edytowane przez bubusia

2 godziny temu, bubusia napisał:

ja proponuje Eldo

To nie jest codzienność-iv- rp...

A to jest: 

Marszałek Sejmu Marek Kuchciński udzielił wywiadu dla prorządowego pisma braci Karnowskich. W rozmowie odniósł się do afery pedofilskiej, którą miał odkryć agent CBA.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To też (budowanie wspólnoty...)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 6.04.2019 o 10:57, slawek.xm napisał:

to co robił tusk od momentu katastrofy smoleńskiej aż do obecnej chwili przeciw polskiej racji stanu dyskwalifikuje wg mnie tę kanalię z polskiej polityki i nalezy mu sie Trybunał Stanu jak psu buda!

A co robił tak konkretnie? Bez pisowskiego popierdywania.

Ano - chodził se swobodnie po ulicach Brukseli, zimioki i floske koli se kupywał,bes opstawy,  a gdy już go do. xxxx ojczyzny wezwały , uj wiedzieć, w jakim celu - cierpiętniczo czekał na przesyłkę na poczcie... Jak zwykły obywatel.

Straszna menda musi być ten Kieł.

I - com już napisał  - boicie się przyzwoitych ludzi, pisiate psubraty.

Język!
7 godzin temu, toptwenty napisał:

To nie jest codzienność-iv- rp...

A to jest: 

Marszałek Sejmu Marek Kuchciński udzielił wywiadu dla prorządowego pisma braci Karnowskich. W rozmowie odniósł się do afery pedofilskiej, którą miał odkryć agent CBA.

To też (budowanie wspólnoty...)

Ukryta Zawartość

To jest rzeczywistosc dla skodowanych(nazwa koduj wiele mowi), tworzona przez politykow(ich towarzyszy) na potrzeby innych politykow.

A taki Tusk jest jak kazdy inny polityk, ani lepszy ani gorszy, przez jednych demonizowany, przez drugich gloryfikowany.

I tyle.

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, bubusia napisał:

k jest jak kazdy inny polityk, ani lepszy ani gorszy, przez jednych demonizowan

to jest jak rozumiem odniesienie sie do kuchcinskiego.Natychmiast sle zawiadomienie do moderatury bo to jest obrazanie dyskutujacych..A niestety nikt tego nie bedzie tolerował i zwalczymy glupawke szerzaca sie a przykryta kolderka usmieszku.

Edytowane przez muls
39 minut temu, muls napisał:

to jest jak rozumiem odniesienie sie do kuchcinskiego.Natychmiast sle zawiadomienie do moderatury bo to jest obrazanie dyskutujacych..A niestety nikt tego nie bedzie tolerował i zwalczymy glupawke szerzaca sie a przykryta kolderka usmieszku.

To jest kolego odniesienie do komentu kolegi BN(odnosnie pana Tuska). Tyle, że w tym samym poście.

Coś widać mocno niektórych kolegów zabolało i nie wiedzą do czego się czepnac.

A teraz to ja powinienem posłać za bezpodstawne czepialstwo, ewentualnie rewanżyzm/spam. Ale nie zrobię tego.

Moderacja ma swój rozum i wie co jest łamaniem zasad, a co nie.

Edytowane przez bubusia

ja sie pytam do czego była ta odpowiedz, nie odpowiedz.Bo gupawek to tu mamy mase jak i piszacych je .Tak wiec jeszcze raz czego dotyczyła ta odpowiedz .

3 godziny temu, bubusia napisał:

taki Tusk jest jak kazdy inny polityk, ani lepszy ani gorszy, przez jednych demonizowany, przez drugich gloryfikowan

1 godzinę temu, bubusia napisał:

oderacja ma swój rozum i wie co jest łamaniem zasad, a co nie.

moderacja ma, natomiast nie wiem czy ty masz.

Edytowane przez muls
23 minuty temu, muls napisał:

nie wiem czy ty masz.

A wiesz, że tutaj znowu idziesz ad personam?

sluchaj bubusia ja mam w dupie twoje persona.Na co odpowiedziales w swojej slawnej odpowiedzi.Zasmiecasz watek pierdolami ktore ciagne sie kilometrami.Czas zeby ktos z tym skonczył..z tym celowym rozpieprzaniem tematu bez sensu i skladu.Na zasadzie godzinnego gledzenia.I tak bedziemy cie wracac do persona.

Edytowane przez muls
Godzinę temu, muls napisał:

sluchaj bubusia ja mam w dupie twoje persona.Na co odpowiedziales w swojej slawnej odpowiedzi.Zasmiecasz watek pierdolami ktore ciagne sie kilometrami.Czas zeby ktos z tym skonczył..z tym celowym rozpieprzaniem tematu bez sensu i skladu.Na zasadzie godzinnego gledzenia.I tak bedziemy cie wracac do persona.

No wlasnie, skoncz rozwalac temat i przestan odnosic sie ad personam. Skoncz tez z tym swoim chamowaniem, bo zostaniesz usuniety.

Edytowane przez bubusia

15 godzin temu, fox733 napisał:

Typowy tekst dla miłośników monoPOdemokracji.

dieu est tres fin

Godzinę temu, muls napisał:

I tak bedziemy cie wracac do persona.

Prosze moderacje o reakcje, bo kolega jakos nie moze zrozumiez, ze nie wolno ad personam

Dzielenie ludzi, rządzenie poprzez konflikty zawsze prowadzi do destrukcji i sprowadza człowieka do poziomu debilnego zombi, który kieruje się jedynie nienawiścią do "innych". Kończy się zawsze totalną destrukcją i czystym wandalizmem. 

Czasem warto sobie spojrzeć w lustro, czy już się nie osiągnęło ten poziom. 

6 minut temu, bubusia napisał:

Prosze moderacje o reakcje, bo kolega jakos nie moze zrozumiez, ze nie wolno ad personam

Nie wolno.

Celowo rozwalać tematu również nie wolno. I to nie @mulsrozwala.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.