Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Lech36 napisał:

To cytat z piosenki, węch mam taki sobie, ale fana PiS rzeczywiście wyczuję szybko.

Serio cytat z piosenki, nie wiedziałem?

My tu takich piosenek nie słuchamy..

Podobno na starość zmysły tępieją  więc nie ufaj do końca swojemu nosowi

13 minut temu, jezz napisał:

Przecież na tym forum wystarczy krytykować Schetyny żeby zostać pisowcem.

Nie nie wystarczy, trzeba jeszcze chwalić PiS bez względu na to jak głupie ruchy wykonuje.

10 minut temu, jezz napisał:

Podobno na starość zmysły tępieją  więc nie ufaj do końca swojemu nosowi

Za młodu też miałem zmysł anty socjalistyczny tak jak za PiS.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Teraz, Lech36 napisał:

Nie nie wystarczy, trzeba jeszcze chwalić PiS bez względu na to jak głupie ruchy wykonuje.

No i samemu wykonywać głupie uniki i pieprzyć o wszystkim, tylko nie o faktach. Ale w tym najlepsi są ci kryptopisowcy. To wyższa szkoła jazdy ;-).

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

No i samemu wykonywać głupie uniki i pieprzyć o wszystkim, tylko nie o faktach. Ale w tym najlepsi są ci kryptopisowcy. To wyższa szkoła jazdy ;-).

Przeciez Ty jestes ewidentnym antypisowcem/kryptopeowcem pieprzacym dokladnio to samo co opozycja. Schetyna wreczylby ci medal za ciagle rezimowanie. Uczyniles sobie z takiego podejscia jakas chora misje. Takze daruj sobie to sciemnianie ze Schetyna. Wiadomo, ze bedziesz na niego glosowal(czyli na jego koalicyjny twor). Daruj sobie te pierdoly.

A gdybym sie mylil, to chyba jeszcze gorzej, bo wtedy stajesz sie tzw pozytecznym....sam wiesz kim.

Kon jaki jest, kazdy widzi.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Godzinę temu, Lech36 napisał:

Jesteś w błędzie, wystarczy.

Ciężko dyskutować z ludźmi którzy niewiele rozumieją i nie są w stanie wydać z siebie żadnej sensownej myśli.

Więc nie będę się męczył- za gorąco.

Jestem Europejczykiem.

Przepraszam,. jeśli to już było. lecz nie śledziłem tematu przez ostatnie godziny:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I celny komentarz jednego z userów:

"Coś niesamowitego, giną dowody, a głosów w wyborach otrzymała najwięcej. Jakim My Polacy jesteśmy narodem?"

Potwierdził tylko moje niesamowite  ZDZIWIENIE i takowe ZASMUCENIE tym faklem. Rakietą PiSu ciągle lecimy w stronę... słońca. Jaki będzie efekt końcowy? Nietrudno przewidzieć...

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Jakoś o tej komisji nic nie słychać?

noe bo czym sie chwalic ...

"Totalna klęska komisji ds. Amber Gold. Poseł Brejza mistrzowsko uciera nosa przewodniczącej"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, jezz napisał:

Jesteś w błędzie, wystarczy.

Tak jest, jestem w błędzie ;-). Na szczęście mam jeszcze zdolność osobistej oceny sytuacji beż wpływu TVP-Kurski czyli telewizji dla niepełnosprawnych politycznie i ekonomicznie.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

3 godziny temu, bubusia napisał:

Schetyna wreczylby ci medal za ciagle rezimowanie.

Podobnie jak tobie Kaczyński. Za chwalstwo i wazelinowe włazidu...wo obecnej władzy.

18 minut temu, Lech36 napisał:

Tak jest, jestem w błędzie ;-). Na szczęście mam jeszcze zdolność osobistej oceny sytuacji beż wpływu TVP-Kurski czyli telewizji dla niepełnosprawnych politycznie i ekonomicznie.

Jaki ty samodzielny jesteś:)

Nie oglądam tvp więc trudno mi coś na ten temat napisać.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Podobnie jak tobie Kaczyński. Za chwalstwo i wazelinowe włazidu...wo obecnej władzy.

O, lusterko się obudziło po sjeście.:)

10 minut temu, jezz napisał:

Nie oglądam tvp więc trudno mi coś na ten temat napisać.

Jasne nie oglądasz ;-). To może oglądasz TV Trwam?

Edytowane przez Lech36

Zapomniałem, wy tu wszystko wiecie lepiej(wy oznacza liczbę mnogą jeśli chciałbyś coś napisać o towarzyszach).

Zdecydowanie więcej frajdy niż oglądanie tvp sprawia mi karmienie pelikanów.

i zbieranie borówek sąsiada.

ps. niby susza, groźba nieurodzaju ale cepy obrodziły znakomicie.

Jakiś marazm tu dziś, zatem polecam bajkę,

Ukryta Zawartość

Jak sądzisz Lech36, będzie w tvp, bo widzę, że oblatany jesteś w ramówce?

9 minut temu, Lech36 napisał:

Jasne nie oglądasz ;-). To może oglądasz TV Trwam?

O, widzę, że edytowałeś.

Tak, trwam przed tv non stop.

Ukryta Zawartość

8 minut temu, jezz napisał:

Tak, trwam przed tv non stop.

To widać po wpisach.

Teraz, jezz napisał:

A po których, mógłbyś wskazać?

Praktycznie po wszystkich. Nie wiedziałeś o tym?

O, to jest fajne,

Pijany, bez wątpienia patologia  500+ i na dodatek pewnie patriota. Jak myślisz Lech36, mam rację?

Ukryta Zawartość

Teraz, Lech36 napisał:

Praktycznie po wszystkich. Nie wiedziałeś o tym?

Czyli po żadnym bo widzę, że masz z tym problem.

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, jezz napisał:

Pijany, bez wątpienia patologia  500+ i na dodatek pewnie patriota. Jak myślisz Lech36, mam rację?

Nie wiem to Twoja koncepcja, ale możliwe że coś w niej jest.

4 minuty temu, jezz napisał:

Czyli po żadnym bo widzę, że masz z tym problem.

Problem mają a raczej niedługo będą mieli fani PiS jak przyjdzie wypłacać obietnice i płacić Amerykanom za F35 i ochronę.

Starych rosyjskich MiG-ów i Su nie potrafią utrzymać w stanie należytej sprawności technicznej to wyobrażam sobie co będzie w przypadku F-35 który jest trzy generacje wyżej i jest de facto latającym komputerem.

Edytowane przez Bobcat
51 minut temu, Lech36 napisał:

Problem mają a raczej niedługo będą mieli fani PiS jak przyjdzie wypłacać obietnice i płacić Amerykanom za F35 i ochronę.

nie tylko oni, ale my wszyscy będziemy mieć problem

Godzinę temu, Lech36 napisał:

I za gaz, zapomniałeś.

Rząd daje podwyżki nauczycielom, ale nie daje na nie kasy. „Wpuścili nas w kanał” – mówią samorządowcy

Ukryta Zawartość

kolejny odcinek "My wam obiecamy a inni niech płacą "

"koledzy nie popierający Pis-u" co wy na to ?

Ukryta Zawartość

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Jako pracownik za komuny - w Minexie, wysyłali nas po różnych chujniach, by starzy komuniści mogli jeździć na zachód.
Do Minexu dostałem się przez czysty przypadek, ale na pewno nie uwierzysz.

Minex to PHZ, czyli grubo.

W PHZ lokowani byli m.in. funkcjonariuszeDepartamentu I MSW, Departamentu II MSW, żołnierze Zarządu II SG WP oraz Zarządu I WSW pracujący pod przykryciem (etat niejawny w służbie specjalnej).

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Centrala_handlu_zagranicznego
1 godzinę temu, jezz napisał:

I za gaz, zapomniałeś.

Gaz to inna kategoria, ale fani PiS pewnie tego nie zrozumieją. Fan PiS charakteryzuje się prostym pojmowaniem świata a świat prosty niestety nie chce być.

6 minut temu, Lech36 napisał:

Gaz to inna kategoria, ale fani PiS pewnie tego nie zrozumieją. Fan PiS charakteryzuje się prostym pojmowaniem świata a świat prosty niestety nie chce być.

Czekaj, czekaj, popierasz zakup amerykańskiego gazu?

Przez wiesz kogo.

Edytowane przez jezz
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.