Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, caleb66 napisał:

ale to wasz byly prezydent i byle wasze elyty twierdza ze pisiory to pijaki i zule z pod budki z piwem i na dodatek nie placa podatkow, wiec w czym problem ?

O co chodzi? Twój przypadek, w pełni potwierdzasz powyższą tezę...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

46 minut temu, dulon184 napisał:

A może tak po wyborach nowa władza Was wszystkich wyłapie . Po pysku wytrzaska i przedstawi konkretny rachunk do zapłaty.Finansowy równeż

Też Będzisz tak zadowolony?

No to wszyscy rodzice będą mieli przechlapane.

Może Grzegorz S. nie wyskoczy z taką propozycją jednak.

8 minut temu, skynyrd napisał:

Wy tak na poważnie? Dowcip wam zardzewiał do reszty?

Caleb bierze was pod pic i pęka ze śmiechu.

Nie miało co zardzewieć

skynek jest wawy i kumaty jest widac od razu a zukzuk i reszta k...wa slow brak cebula az do lez i reszta co mu lajkuje takie same czopy

Miło się czyta takie wpisy. Gdyby ktoś miał wątpliwości odnośnie elektoratu PiS to wszystko powinno mu się rozjaśnić.

Jestem Europejczykiem.

20 minut temu, Jaro_747 napisał:

Miło się czyta takie wpisy. Gdyby ktoś miał wątpliwości odnośnie elektoratu PiS to wszystko powinno mu się rozjaśnić.

Bo w demokracji liczy się ilość głosów nie jakosc ,tłumoki,idz na jesieni maluj pędzelkiem krzyżyki na karcie do głosowania bada takie ładne i kolorowe a może komisja za dwa policzy ?

Edytowane przez caleb66

Jeden bardziej żenujący od drugiego.

Wielu kupili za 500 zł co miesiąc, ale też sporo ciemnego ludu uwierzyło w kłamliwą narrację, że każdy komunista jest zły do szpiku kości (a dobrzy są tylko nasi). Dlatego, należy im ustawowo wszystkim zabrać. Na takie hasła -  ciemniaki tylko czekają. A tymczasem, głabią i ustawiają rodziny czy znajomych. w świetle prawa. Ciemniaki tego nie zauważają, bo dostali ochłapy.

Duduś nadal wciska kit o komunistach (jeżdżąc po świecie), ku uciesze gawiedzi.

Czyli, kluczy i kłamie. Lecz, nieważne to dla nich. Byleby wskazać "winnych", a potem, w świetle prawa, stanowionego przez nich - w pośpiechu i po nocach - zabrać. Wówczas, ciemniaki będą klaskać i głosować jak trzeba. Mają Was. Jak stado baranów. Znaleźli znakomite sposoby na ciemny lud...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Bo na laptopach się nie zna.
Zna się na tyle, że jak poprzednio upadł rząd PiS, to się dyski w służbowych laptopach popsuły - tak same z siebie.

Człowieku - ubowcy i WP pracowało tam na lukratywnych kierowniczych stanowiskach.
No i może starsi handlowcy - jako kierownicy sekcji. Tak jakoś ok. 10%.
Reszta ludzi była z ulicy. Ja prowadziłem magazyn :)

Całkiem dobra przykrywka dla szefa rezydentury
Tak sobie z ciekawości sięgnąłem do bajań Mateuszka które opowiadał zdeklarowanym wielbicielom reżimu.
"Anglojęzyczna telewizja polska, która mówi prawdę o Polsce, powstanie w drugiej kadencji rządów PiS."
No dobra - myślę sobie - tyle kasy poszło już psu w dupę, czyli na jakieś tam Fundusze-pierdusze, że trochę więcej różnicy nie zrobi. Wnuki będą miały więcej długów do spłacenia i tyle. Ale następne hasło położyło mnie na łopatki.
"Nie miejmy żadnych złudzeń. Teraz ten bój będzie - wczoraj mówiłem, że jak bitwa pod Grunwaldem - to dzisiaj (podam) może jakąś inną bitwę, jak bitwa pod Salaminą. To my jesteśmy spadkobiercami tamtych starożytnych Greków, Greków wolności, greckiej demokracji".
No to Mateuszkowi już całkiem odp...ło.
093c3ddeede0007cb24ee74569f510bc.jpg
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Rozumiem że zwracasz się do fanów PiS, którego twarzą jest chyba były komuch tow. Piotrowicz. Chyba bo nie wiadomo czy PiS to partia próbująca wskrzesić komunę w nowej formie. Wszystkie ich działanie na to wskazują.
Piotrowicz to jest jednak służalczy śmieć, całym sobą to wyraża.c5775598af23de42e76ab1c572773ec3.jpg
23 minuty temu, Sine Metu napisał:

Piotrowicz to jest jednak służalczy śmieć, całym sobą to wyraża.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Śmieć to ten najbardziej po lewej stronie tego zdjęcia. Zresztą na tym zdjęciu to chyba same śmiecie tylko o różnym stopniu rozkładu. 

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Wiem, że kobiecie nie wypada wypominać urody, jednak ciężko jest nie skomentować tego tępego wyrazu twarzy.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

13 godzin temu, Lech36 napisał:

Były, ale można je było zgłosić do niezależnej prokuratury i ta prokuratura się nimi zajmowała a potem niezależny sąd.

W Polsce po 1989 roku nigdy nie było w pełni niezależnej prokuratury, ani żadnej władzy sądowniczej.

13 godzin temu, jar1 napisał:

To i tak nie sprawi, ze będziesz o ciut wyżej.  

Od ciebie nawet kilka poziomów wyżej.

13 godzin temu, Lech36 napisał:

Sprowadzajcie, sprowadzajcie w Rosji po rewolucji też sprowadzano i zostali w tyle z technologiami.

Ale przyznaj, że za Cara w Rosji było super.

No coz, jest ratunek, nazywa sie Patryk Vega, i mocno grozi Kaczorowi. Swoja droga, jakim trzeba byc idiota, zeby od razu zdradzac intencje-czyli paszkwil, a potem oczekiwac skutecznosci.

Ukryta Zawartość

Zamiast udawac obiektywizm, chociaz probowac, to wali bezposrednio, ze nakrecil film tylko po to, zeby pluc na konkretna partie. Czyli potwierdza slowa Kaczora.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 godzinę temu, Zyzol napisał:

W Polsce po 1989 roku nigdy nie było w pełni niezależnej prokuratury, ani żadnej władzy sądowniczej.

I dlatego PiS postanowił sobie podporządkować obie instytucje. Dobre, dobre. Marzenie każdej mafii na świecie.

1 godzinę temu, Zyzol napisał:

Ale przyznaj, że za Cara w Rosji było super.

"Super" w kraju to nie jest tylko kwestia słowa/hasła mówionego i propagandy sukcesu. Rosja pod carem miała większe szanse na intensywny rozwój niż za komuny ale ciemny lud był niecierpliwy i myślał że to można obejść nakazami i centralizacją władzy i zrobił rewolucję. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

W dniu 14.06.2019 o 12:50, Jaro_747 napisał:

No i samemu wykonywać głupie uniki i pieprzyć o wszystkim, tylko nie o faktach. Ale w tym najlepsi są ci kryptopisowcy. To wyższa szkoła jazdy ;-).

Przegraliście wybory prezydenckie,przegraliscie wybory samorządowe, dostaliście megawpierdol w wyborach europejskich, to o jakich faktach chcesz tu popierdywać kryptoplatfusie?

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

Co to za wysyp reżimowych propagandzistów? Najgorsze jest to, że prezentują żałosny poziom - zero własnej myśli, za to standardowy zestaw propagandowych pierdół pod tytułem "Mały PiSowiec". Słabe to.

Ale patrzcie jaki chłoptaś pracowity - cytuje mój wpis sprzed trzech dni. Dorobiłem się grona wielbicieli?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

W dniu 15.06.2019 o 14:28, Lech36 napisał:

Tak myślisz? Ciemnota to jest wtedy jak się nie rozumie podstawowych zasad rządzących gospodarką a PiS udowodnił że tego nie rozumie (stadnina koni w Janowie i parę innych "rozdupceń"). Ciemnota jest też wtedy jak takie działania PiS zyskują klakierów.

Tak rozdupcył,że mamy klęskę urodzaju ekonomicznego a robić ni ma komu. Lechu zmień leki

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Co to za wysyp reżimowych propagandzistów? Najgorsze jest to, że prezentują żałosny poziom - zero własnej myśli, za to standardowy zestaw propagandowych pierdół pod tytułem "Mały PiSowiec". Słabe to.

Zadałeś pytanie?dostałeś odpowiedź,skoro fakty cię przerastają to zapytaj grzesia co z tym począć.

3 godziny temu, Zyzol napisał:

Od ciebie nawet kilka poziomów wyżej.

Masz rację. 

A teraz:

Baczność ! Do odmowy różańca wystąp !

Ukryta Zawartość

Spocznij! 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
3 godziny temu, bubusia napisał:

No coz, jest ratunek, nazywa sie Patryk Vega, i mocno grozi Kaczorowi. Swoja droga, jakim trzeba byc idiota, zeby od razu zdradzac intencje-czyli paszkwil, a potem oczekiwac skutecznosci.

Ukryta Zawartość

Zamiast udawac obiektywizm, chociaz probowac, to wali bezposrednio, ze nakrecil film tylko po to, zeby pluc na konkretna partie. Czyli potwierdza slowa Kaczora.

Tym wszystkim debilom,tęczowym pederastom i całej tej zakodowanej ekipie trzeba dać tylko gadać. Pozwolić im występować w telewizorach na okrągło. Wydawać pozwolenia na tęczowe pielgrzymki na Jasną Górę. To jest najtańszy i najmniej absorbujący sposób na wygranie wyborów. Więcej tych cudaków!

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, Lencoman napisał:

Tym wszystkim debilom,tęczowym pederastom i całej tej zakodowanej ekipie trzeba dać tylko gadać.

I jeszcze lewactwu kierowanemu przez amerykańsko-żydowskie koła imperialistyczne.

Edytowane przez jar1
11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ale patrzcie jaki chłoptaś pracowity - cytuje mój wpis sprzed trzech dni. Dorobiłem się grona wielbicieli?

To co sobą reprezentujesz to jest właśnie syndrom obitej przegranymi wyborami gruchy. Śmiało!do października zdążysz jeszcze naprodukować bździn pod samo niebo.

3 minuty temu, skynyrd napisał:

I kraść - były szef KODerastów - alimenciarz i złodziej, szef fundacji "Nie lękajcie się" - oszust i złodziej ?

To miłe.

A handlarz żywym towarem do niemieckich burdeli, obrońca caracalli to pryszcz?

Jak bumerang wraca pytanie czy niedostatki intelektu są skutkiem czy przyczyną uwielbienia Prezesa i jego szajki.

Bo to, że związek istnieje jest oczywiste - wystarczy przeczytać kilka wpisów Kolegów PiSowców.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Jak bumerang wraca pytanie czy niedostatki intelektu są skutkiem czy przyczyną uwielbienia Prezesa i jego szajki.

Bo to, że związek istnieje jest oczywiste - wystarczy przeczytać kilka wpisów Kolegów PiSowców.

Pisz i powielaj te idiotyzmy. Wieje pustką jak w jaskini śnieżnej ale pisz! W pocie czoła pracuj na wzrost poparcia Kaczora. Tylko prośba,postaraj się robić z siebie jeszcze większego idiotę,dasz radę!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.