Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wielkie mi mecyje - ja to piszę od czterech lat.

Chociaż nie - piszę to jeszcze dłużej.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

No widzisz, a te barany tego nie kumaja.

Mamy jeszcze to:

Dobry nasz i wasz pan prezes:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jarosław Kaczyński swoją "trzynastą emeryturę" przekazał na cele charytatywne. Jak informuje Radio Zielona Góra, pieniądze trafiły do stowarzyszenia Dalej Razem zajmującego się osobami autystycznymi.

obraz.thumb.png.38c3c27d422ca6b407b1a662090c865f.pngobraz.thumb.png.eecd3fe4c60a479aa55c24e9dfdd09e6.png

No to plujemy, panowie

?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

35 minut temu, Jaro_747 napisał:

Taaaaaaa

po przerżniętych wyborach to każdy pisał. Bujać to my a nie nas ?

38 minut temu, bubusia napisał:

No to moze pan Petru.

Ukryta Zawartość

Polityk udzielił rad opozycji do zbliżających się wyborów krajowych. - Powinien się schować [Grzegorz Schetyna – red.], bo przegrał wybory. Jest twarzą porażki. To jest obiektywne. Nie oznacza to, że powinien zrezygnować z funkcji przewodniczącego PO – powiedział.

Nawet pan Petru to zrozumial.

Swoją drogą petru doradcą schetyny,musi w tym lemingowie być już poniżej mułu:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Lencoman

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

Godzinę temu, bubusia napisał:

No widzisz, a te barany tego nie kumaja.

Mamy jeszcze to:

Ukryta Zawartość

Jarosław Kaczyński swoją "trzynastą emeryturę" przekazał na cele charytatywne. Jak informuje Radio Zielona Góra, pieniądze trafiły do stowarzyszenia Dalej Razem zajmującego się osobami autystycznymi.

obraz.thumb.png.38c3c27d422ca6b407b1a662090c865f.pngobraz.thumb.png.eecd3fe4c60a479aa55c24e9dfdd09e6.png

No to plujemy, panowie.

A do prokuratyry keidy się zgłosi w sprawie Srebrnej- 50 tysi -itd..

?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sondaz:

CBOS: w czerwcu 41 proc. zwolenników rządu, 26 proc. przeciwników

Ukryta Zawartość

CBOS: gospodarka oceniania na plus

Oceny polityki gospodarczej rządu w porównaniu z majowym sondażem uległy niewielkiej poprawie. W czerwcu nieco ponad połowa Polaków - 51 proc. (1 pkt proc. więcej niż w maju) oceniła, że polityka rządu stwarza szanse poprawy sytuacji gospodarczej. Przeciwną opinię wyraziło 35 proc. badanych (mniej o 2 pkt. proc. niż w maju); 14 proc. nie miało zdania w tej sprawie (wzrost o 1 pkt proc.).

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

No i większość Polaków żąda wypłaty reparacji od Niemców 60 mld dolarów, ja też żądam,dodatkowy hajsik zawsze się przyda

Zaraz targowica się zleci jak muchy do główna:)

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez caleb66
1 godzinę temu, bubusia napisał:

Ukryta Zawartość

Gorzej jest chyba ze zwrotami nagród przyznanych przez Szydło czyli tajnego podwojenia pensji bo jakoś nikt się nie chce pokazać dowodów zwrotu, może chociaż to załatwicie w centrali skoro jest niemoc w sprawie samochodu elektrycznego Morawieckiego?

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 minuty temu, Lech36 napisał:

Gorzej jest chyba ze zwrotami nagród przyznanych przez Szydło czyli tajnego podwojenia pensji bo jakoś nikt się nie chce pokazać dowodów zwrotu, może chociaż to załatwicie w centrali skoro jest niemoc w sprawie samochodu elektrycznego Morawieckiego?

Przypomnij no Lesiu ile banda ryżego wzięła wydumanych apanaży i ile z nich zwróciła?Balans kolego,balans a no i samochody elektryczne:)

51 minut temu, dulon184 napisał:

50 tysi to ja mu przeleję jak będzie trzeba,nie epatuj nas tu dulon pieniążkami na waciki. 250-270 mld złotych ukradzionego vatu za czasów szajki rudego,potrafisz napisać taką liczbę?wiesz ile to jest zer?

50 minut temu, bubusia napisał:

Sondaz:

CBOS: w czerwcu 41 proc. zwolenników rządu, 26 proc. przeciwników

Ukryta Zawartość

CBOS: gospodarka oceniania na plus

Oceny polityki gospodarczej rządu w porównaniu z majowym sondażem uległy niewielkiej poprawie. W czerwcu nieco ponad połowa Polaków - 51 proc. (1 pkt proc. więcej niż w maju) oceniła, że polityka rządu stwarza szanse poprawy sytuacji gospodarczej. Przeciwną opinię wyraziło 35 proc. badanych (mniej o 2 pkt. proc. niż w maju); 14 proc. nie miało zdania w tej sprawie (wzrost o 1 pkt proc.).

A przed nami jeszcze lipcowy transfer 500+ na każde dziecko. Ciekawy będzie sondaż w sierpniu.

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, Lencoman napisał:

Przypomnij no Lesiu ile banda ryżego wzięła wydumanych apanaży i ile z nich zwróciła?

No ile wzięła i czemu jeszcze nie zgłosiłeś tego niecnego procederu do prokuratury, przecież jest PiS-owska to wyrok zapadnie szybko? 
To co się obecnie dzieje to jedna wielka afera, ale ze względu na podporządkowania wymiaru sprawiedliwości partii nie da się niczego zbadać. PiS to mafia, ośmiornica której macki przenikają wszędzie tam gdzie jest kasa i do wymiaru sprawiedliwości żeby tą kasę bezkarnie grabić. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

6 minut temu, Lech36 napisał:

No ile wzięła i czemu jeszcze nie zgłosiłeś tego niecnego procederu do prokuratury, przecież jest PiS-owska to wyrok zapadnie szybko? 
To co się obecnie dzieje to jedna wielka afera, ale ze względu na podporządkowania wymiaru sprawiedliwości partii nie da się niczego zbadać. PiS to mafia, ośmiornica której macki przenikają wszędzie tam gdzie jest kasa i do wymiaru sprawiedliwości żeby tą kasę bezkarnie grabić. 

Tak Lesiu,oczywiscie a teraz idź do Prokuratury i nie zawracaj ludziom głowy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Lencoman

17 minut temu, caleb66 napisał:

No i większość Polaków żąda wypłaty reparacji od Niemców 60 mld dolarów, ja też żądam,dodatkowy hajsik zawsze się przyda

Kiedy Niemcy zaczną wypłacanie? 

Teraz, Lencoman napisał:

Tak Lesiu,oczywiscie a teraz idź do Prokuratury i nie zawracaj ludziom głowy.

To Ty twierdzisz że wiesz o okradaniu Państwa przez poprzednią ekipę, więc to Ty musisz udać się do prokuratury. Zatajanie wiedzy o przestępstwie jest też przestępstwem, to tak gwoli przypomnienia.

7 minut temu, Lech36 napisał:

Kiedy Niemcy zaczną wypłacanie? 

To Ty twierdzisz że wiesz o okradaniu Państwa przez poprzednią ekipę, więc to Ty musisz udać się do prokuratury. Zatajanie wiedzy o przestępstwie jest też przestępstwem, to tak gwoli przypomnienia.

Ależ skąd,to Ty w każdym wpisie pierdaczysz o pisowskim złodziejstwie,więc dylaj donieść i czuj się wolny.

Ukryta Zawartość

Poczytaj do poduszki Lesiu. To tylko część lektury dotycząca rządu płotowej o odprawach w rządzie ryżego poszukaj sobie sam ?

Ukryta Zawartość

Teraz, Lencoman napisał:

Ależ skąd,to Ty w każdym wpisie pierdaczysz o pisowskim złodziejstwie,więc dylaj donieść i czuj się wolny.

Mam donosić/sygnalizować do PiS-owskiej prokuratury na PiS? Pogięło Kolegę? Przecież oni będą bronić swoich, to przecież mafijne standardy. Przykłady już były prezentowane. 

Teraz, Lech36 napisał:

Mam donosić/sygnalizować do PiS-owskiej prokuratury na PiS? Pogięło Kolegę? Przecież oni będą bronić swoich, to przecież mafijne standardy. Przykłady już były prezentowane. 

Czyli tylko zawracasz dupę,typowa lemingoza. Nara Lesiu

Teraz, Lencoman napisał:

Czyli tylko zawracasz dupę,typowa lemingoza. Nara Lesiu

Cóż rządy prymitywów trzeba jakoś przetrwać. Niestety w Polsce ludzi myślących jest mniej od prymitywnych. Tak było od dawna, to tragedia tego kraju.

Lech nie dyskutuj z tym typkiem, to kolejny płatny pisowski troll.

Zobacz kiedy się zarejestrował, zupełnie niedawno, a aktywny w wątku politycznym. Jest tu wystarczająco dużo userów, którzy się zagubili w rzeczywistości, żeby karmić wpisy kolejnego bałwana.

"Tynk pożera dźwięk" 747

9 minut temu, Lech36 napisał:

Cóż rządy prymitywów trzeba jakoś przetrwać. Niestety w Polsce ludzi myślących jest mniej od prymitywnych. Tak było od dawna, to tragedia tego kraju.

Po co się męczyć, nie lepiej wyemigrować?

Perspektywy nie są dobre?

A jak Polacy tacy głupi, to można też pomyśleć o zmianie obywatelstwa.

21 minut temu, EmilioE napisał:

Lech nie dyskutuj z tym typkiem, to kolejny płatny pisowski troll.

Zobacz kiedy się zarejestrował, zupełnie niedawno, a aktywny w wątku politycznym. Jest tu wystarczająco dużo userów, którzy się zagubili w rzeczywistości, żeby karmić wpisy kolejnego bałwana.

I znowu gównoburza bez faktów za to ad personam. Dobrze Ci w roli płatnego platfusowskiego trolla? Trzeba jednak mieć rozum leminga,żeby myśleć o tym miejscu w charakterze płatnej obecności propagandowej. Tylko tyle wam zostało-pomawiać.

54 minuty temu, bubusia napisał:

Po co się męczyć, nie lepiej wyemigrować?

Żałuję że tego nie zrobiłem, teraz już jestem za stary na emigrację. Emigrować najlepiej zaraz po studiach.

Do Lencoman.

A jest już uduwodnione owe 25mld?. Bo jak narazie to horała daje niżle dupy na komisji..

Operujsz debilzmami picunioków co mówi o Twoim poziomie inteligencji.

Bedzie udowodnione -jakiś proces - wyrok , będzie można pewnikiem operować .

Wydurniaj sie dalej . idzie Ci niżle .

45 minut temu, Lencoman napisał:

I znowu gównoburza bez faktów za to ad personam. Dobrze Ci w roli płatnego platfusowskiego trolla? Trzeba jednak mieć rozum leminga,żeby myśleć o tym miejscu w charakterze płatnej obecności propagandowej. Tylko tyle wam zostało-pomawiać..

A Ja napiszę tak .

To jest raczej niemożliwe aby średnio rozgarnięty facet wypisywał taki dyrdymały .Chyba żę Twoja średnia jest poniżej minimum

Równiż optuje że Ty jesteś płatnym popieraczem.

4 godziny temu, bubusia napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) obraz.thumb.png.eecd3fe4c60a479aa55c24e9dfdd09e6.png

Dlaczego pluć, toż to ładny starszy pan, tylko dlaczego ma bagno zamiast mózgu i czemu zionie nienawiścią do wielu ludzi?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Lech36

Dlaczego pluć, toż to ładny starszy pan, tylko dlaczego ma bagno zamiast mózgu i czemu zionie nienawiścią do wielu ludzi?
A kto to?

Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka

2 godziny temu, Lencoman napisał:

250-270 mld złotych ukradzionego vatu za czasów szajki rudego,

2 godziny temu, Lencoman napisał:

Ależ skąd

Nawet nie potrafisz kłamać. Od pierwszego wpisu, do jego zaprzeczenia minęło zaledwie kilka minut.

2 godziny temu, EmilioE napisał:

wpisy kolejnego bałwana

To nie jest kolejny. To jednostka wtjątkowa:) (finiszował drugi, ale był tuż tuż za iksikiem)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Pół Europy się bawiło za moje ,wszyscy po zwrot vatu do Polski
Oddajcie moje pieniądze bydlaki

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

5 godzin temu, Lencoman napisał:

Taaaaaaa

po przerżniętych wyborach to każdy pisał. Bujać to my a nie nas ?

To sobie poszukaj pajacu jak umiesz.

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Oddajcie moje pieniądze bydlaki

Dostaniesz z reparacji od Niemców. Prezes tobie to załatwi. A tak przy okazji może masz jakieś informacje na jakim etapie są rozmowy dotyczące reparacji? Może to tylko taka gra propagandowa PiS pod "ciemny lud" czyli lepszy sort?

Edytowane przez Lech36

34 minuty temu, Jaro_747 napisał:

To sobie poszukaj pajacu jak umiesz.

Pajacu,debilu,bucu,idioto. Fajna reakcja na...zwykłe fakty. Wybaczam Ci Dżambo,bo lata świetlne jeszcze miną zanim zaczniesz akceptować w jak czarnej dupie jesteś i najwyższy czas się w niej urządzać. Przyjemnego meblowania.

3 godziny temu, dulon184 napisał:

Do Lencoman.

A jest już uduwodnione owe 25mld?. Bo jak narazie to horała daje niżle dupy na komisji..

Operujsz debilzmami picunioków co mówi o Twoim poziomie inteligencji.

Bedzie udowodnione -jakiś proces - wyrok , będzie można pewnikiem operować .

Wydurniaj sie dalej . idzie Ci niżle .

Prezentujesz poziom strasznej nędzy intelektualnej. Lata świetlne dzielą cię np od Dżambo,który przynajmniej stara się zdobywać jakieś informację,ale z kolei w glebe wgniatasz takiego zuka,dla którego po prostu brak ratunku. Poluzuj gumkę w berecie odkaszlnij i na spokojnie:250mld,nie 25 i nie atakuj mnie,bo nic Ci nie zrobiłem,ok?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.