Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Jaro_747 napisał:

Ofensywę LGBT to robi PiS na potrzeby matołków.

Myslisz, ze w Bialymstoku to Pis organizowal srodowiska LGBT. A moze ich podpuscil, zeby tam zrobili marsz?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, bubusia napisał:

Czyli porownujesz Bialystok do zabojstwa arcyksiecia FF.

Impuls to impuls. Nie ważne jaki. A tak na marginesie, myślisz że zabójstwo arcyksięcia warte było rozpętania takiej gigantycznej i niszczącej wojny?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Impuls to impuls. Nie ważne jaki. A tak na marginesie, myślisz że zabójstwo arcyksięcia warte było rozpętania takiej gigantycznej i niszczącej wojny?

A co to ma do Bialegostoku? Lechu wyladuj juz.

Tak sie zastanawiam, kto wam wsadza te glupoty o wojnach, Hitlerze, teraz widze i 1szej wojnie. Czy wy nie widzicie zupelnie innych okolicznosci, zupelnie innej organizacji tego swiata. Jak mozna wierzyc w takie pierdoly?

Podpuszczaja was w dziecinny sposob, tylko po to zeby skompromitowac swoich przeciwnikow, zeby przylepiac im latki wojen, hitleryzmu, stalinizmu, a wy wszystko lykacie, jak pelikany.

Zero przemyslen.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, bubusia napisał:

A co to ma do Bialegostoku? Lechu wyladuj juz.

Widać było że bojówki już zaczynają maszerować, na razie policja nad tym panuje, ale nie wiadomo jak długo będzie skuteczna.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

6 minut temu, bubusia napisał:

Myslisz, ze w Bialymstoku to Pis organizowal srodowiska LGBT. A moze ich podpuscil, zeby tam zrobili marsz?

Powiedz mi, czy to jakaś moda na udawanie idioty??? I czy koniecznie musisz być w awangardzie tej mody?

Jeżeli koniecznie musisz to nie ma sprawy, nie będę przeszkadzał.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Powiedz mi, czy to jakaś moda na udawanie idioty??? I czy koniecznie musisz być w awangardzie tej mody?

Jeżeli koniecznie musisz to nie ma sprawy, nie będę przeszkadzał.

Pisz w temacie, rozwin, nakresl o co ci biega itd itp. A nie piszesz o mnie. Ja tu nie mam zanaczenia. Odnos sie do problemu, nie do mnie.

Zrob sobie taki maly eksperyment. W nastepnych kilku postach w zaden sposob nie oceniasz adwersarza. Piszesz wylacznie w temacie, co i dlaczego. Zobaczysz. Nauczysz sie tego.

Edytowane przez bubusia

Przecież to oczywiste, że właśnie PiS rozpętał aferę wokół LGBT i rozpoczął wojnę ideologiczną na tym polu.

Nie miał za bardzo pomysłu na wybory europejskie i naprawdę miał problem z kampanią. No i postanowili skorzystać z okazji w postaci filmu Sekielskich i zamieszania wokół tego.

Wystarczy cofnąć się tu na forum i prześledzić wpisy. Z jednej strony były pytania o rolę Kościoła i jego instytucji w kryciu pedofilów a z drugiej histeria że chce się niszczyć Kościół, że LGBT itd.

Sam pamiętam z jakim zdumieniem przeczytałem wpisy sławusia w tym klimacie bo myślałem, że gościa już kompletnie pop...ło.

Ale nie, zajrzałem do Karnowskich i zorientowałem się, że właśnie ruszyła kolejna nagonka.

Po Niemcach, uchodźcach i Żydach przyszedł czas na LGBT. W kraju w którym i tak mają najmniejsze prawa z krajów-członków Unii.

Tak jak wcześniej była nagonka na Żydów w kraju praktycznie bez Żydów i na uchodżców w kraju bez uchodżców (bo Ukraińców nie ma co liczyć).

PiS od lat walczy politycznie tworząc kolejne społeczne psychozy strachu i nadal tak będzie działał bo metoda okazała się skuteczna. A to, że cofa nasze społeczeństwo w rozwoju o całą epokę to dla polityków PiS mało ważne - liczą się ich posadki i biznesy.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

jeżeli cofają społeczeństwo to znaczy że społeczeństwo jest już - lub było - cofnięte..Gdyby było innaczj społeczeństwo nie pozwoliło by sie cofnąć.

Pewnie polak znowy musi dostać po dupie aby zmadrzeć.

Do jaro 747

To tylko jeden z punktow widzenia. Mozna to odwrocic i uznac, ze to opozycja rozpoczela, bo nie miala pomyslu na wybory-patrz Jazdzewski i jego wystapienie. Mysleli, ze jak pojada po KK, to ludzie sie oburza i zaglosuja na nich. Nie za bardzo im wyszlo, jak wiemy. Teraz robia to samo z gejami. Pakuja sie do Biailegostoku, gdzie srodowiska narodowe maja sie b. dobrze. Robia to celowo, zeby sprowokowac i wywolac zadyme. Oczywiscie im sie to udaje, dostaja becki i staja sie ofiarami. Powiazuja to z Pisem plus KK i maja winnych. Potem tylko apel, zeby glosowac na tych porzadnych, czyli PO.

A najzabawniejsze jest to co piszesz o filmie Sekielskich, hehe. To raczej opoozycja chciala ten film wykorzystac, zeby pojechac po KK i wspierajacym go Pisie. Niestety dla nich wszystko sie posypalo i zamiast wygrac dostali po dupie.

Dokladnie to samo bedzie z gejami. Probuja ich wykorzystac, robia z nich i z siebie ofiary, a na koncu znowu dostana po dupie. Kazdy po prostu widzi, ze wszystko traktuja instrumentalnie.

Na sile z LGBT robia Zydow, przywoluja Hitlera, pogromy, itd itp. Po prostu na sile robia z siebie ofiary. Co kazdy widzi i da temu swiadectwo w czasie wyborow.

Edytowane przez bubusia

Przecież to oczywiste, że właśnie PiS rozpętał aferę wokół LGBT i rozpoczął wojnę ideologiczną na tym polu.
Nie miał za bardzo pomysłu na wybory europejskie i naprawdę miał problem z kampanią. No i postanowili skorzystać z okazji w postaci filmu Sekielskich i zamieszania wokół tego.
Wystarczy cofnąć się tu na forum i prześledzić wpisy. Z jednej strony były pytania o rolę Kościoła i jego instytucji w kryciu pedofilów a z drugiej histeria że chce się niszczyć Kościół, że LGBT itd.
Sam pamiętam z jakim zdumieniem przeczytałem wpisy sławusia w tym klimacie bo myślałem, że gościa już kompletnie pop...ło.
Ale nie, zajrzałem do Karnowskich i zorientowałem się, że właśnie ruszyła kolejna nagonka.
Po Niemcach, uchodźcach i Żydach przyszedł czas na LGBT. W kraju w którym i tak mają najmniejsze prawa z krajów-członków Unii.
Tak jak wcześniej była nagonka na Żydów w kraju praktycznie bez Żydów i na uchodżców w kraju bez uchodżców (bo Ukraińców nie ma co liczyć).
PiS od lat walczy politycznie tworząc kolejne społeczne psychozy strachu i nadal tak będzie działał bo metoda okazała się skuteczna. A to, że cofa nasze społeczeństwo w rozwoju o całą epokę to dla polityków PiS mało ważne - liczą się ich posadki i biznesy.
Pisz krócej albo wcale bo nie chce mi się czytać twoich wypocin,myślisz że nie mam lepszego zajęcia niż tracenie czasu na czytanie bzdur albo chorych teorii wariata. Lechu potrafi zawrzeć swoje głupoty w dwóch zdaniach i jednym akapicie. Wie że nic mądrego i tak nie napisze to po co się rozpisywać. Wystarczy napisać że PiS jest zły albo nie lubię PiS bo nie i już.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

32 minuty temu, dulon184 napisał:

jeżeli cofają społeczeństwo to znaczy że społeczeństwo jest już - lub było - cofnięte..Gdyby było innaczj społeczeństwo nie pozwoliło by sie cofnąć.

Pewnie polak znowy musi dostać po dupie aby zmadrzeć.

Dlatego uważam, że niech sobie PiS porządzi następną kadencję.

33 minuty temu, bubusia napisał:

Do jaro 747

To tylko jeden z punktow widzenia. Mozna to odwrocic i uznac, ze to opozycja rozpoczela, bo nie miala pomyslu na wybory-patrz Jazdzewski i jego wystapienie. Mysleli, ze jak pojada po KK, to ludzie sie oburza i zaglosuja na nich. Nie za bardzo im wyszlo, jak wiemy. Teraz robia to samo z gejami. Pakuja sie do Biailegostoku, gdzie srodowiska narodowe maja sie b. dobrze. Robia to celowo, zeby sprowokowac i wywolac zadyme. Oczywiscie im sie to udaje, dostaja becki i staja sie ofiarami. Powiazuja to z Pisem plus KK i maja winnych. Potem tylko apel, zeby glosowac na tych porzadnych, czyli PO.

A najzabawniejsze jest to co piszesz o filmie Sekielskich, hehe. To raczej opoozycja chciala ten film wykorzystac, zeby pojechac po KK i wspierajacym go Pisie. Niestety dla nich wszystko sie posypalo i zamiast wygrac dostali po dupie.

Dokladnie to samo bedzie z gejami. Probuja ich wykorzystac, robia z nich i z siebie ofiary, a na koncu znowu dostana po dupie. Kazdy po prostu widzi, ze wszystko traktuja instrumentalnie.

Na sile z LGBT robia Zydow, przywoluja Hitlera, pogromy, itd itp. Po prostu na sile robia z siebie ofiary. Co kazdy widzi i da temu swiadectwo w czasie wyborow.

Ruchy LGBT cały czas mówią o swoich postulatach. Mniej więcej to samo.

To nie ich zasługa czy wina, że żoliborski konus wraz z doradcami postanowili rozpętać wokół nich wojnę ideologiczną rozkręcając kampanię kłamstw i nienawiści.

Za to powinno się su***synów wsadzić do pierdla.

Jestem Europejczykiem.

Również przychylam się do pozostawinia picowych przy rządach .

Niechaj ich zwolennicy sami ich za mordy wezmą .

Mniee martwi jedynie że raczej nei da się popierających  durni pociagnąc do żadnej odpowiedzialności .

Taka forma nauki poprzez kary finansowe.

mam na myśli ZWROT wszelkich kosztów za rządów picunioków..

mam wrażenie ż to byłaby najsurowszajkara .

Splacać do śmierci.

Są biura poselskie PiS żeby załatwiać po cichu sprawy wszelkich wynaturzen i ich legalizacji pod osłoną nocy żeby nie drażnić społeczeństwa a nie ulica .

A moze bys tak zwrocil kase za popieranie rzadow PO, zakladam ze ich popierales(gdy byli u wladzy). A mnie sie ich rzady nie podobaly i uwazam, ze ci ktorzy je popierali powinni mi za to zaplacic. Pasi?

2 minuty temu, dulon184 napisał:

Również przychylam się do pozostawinia picowych przy rządach .

Niechaj ich zwolennicy sami ich za mordy wezmą .

Mniee martwi jedynie że raczej nei da się popierających  durni pociagnąc do żadnej odpowiedzialności .

Taka forma nauki poprzez kary finansowe.

mam na myśli ZWROT wszelkich kosztów za rządów picunioków..

mam wrażenie ż to byłaby najsurowszajkara .

Splacać do śmierci.

2 godziny temu, Dominic2509 napisał:

szkoda słów. 

jedni i drudzy to pionki, pożyteczni idioci. 

Ty nawet pożyteczny nie jesteś.

3 godziny temu, asterix1 napisał:

Ślepy? czy g..pi?

Jedno i drugie.

Nie głosowałem ani na pis ani [platforme .

generalnie jestem przeciwnikiem każdej parti.. Politycy to szkodnicy .

Troszkę fikcji .

Co mogło by być gdyby tak Państwo w prywatne ręce oddać .. Innaczej . O ile wiecej dobrego można by zrobic gdyby takim majątkiem dysponował prywaciarz..

Czy posłowie biegaliby sobie tak po tv?. Ministrowie robili szkodliwe ustawy bez ponoszenia odpowiedzialności?.

To tak tylko fantazja..

Poza tym . moim zdaniem powinna byc dożywotnia odpowiedzialnośc za podjęte decyzję .Wszystkich .

Edytowane przez dulon184
Chcesz je podpalić?
Ja akurat jestem zwolennikiem partii rządzącej która wiem ze napewno działa w moim interesie i interesie państwa w którym żyje,przekop mierzei wiślanej choćby o tym świadczy a wam to i tak nie dogodzi bo wy uważacie że narodowość to przeżytek i że wszyscy żyjemy w globalnej wiosce,może i bym się z tym zgodził bo otwarty jestem i w ogóle ale poczynania naszych sąsiadów Niemców choćby ewidentnie pokazują że ich interes jest ponad wszystko,dlatego PiS jest potrzebny a nie uległe pachołki z peło.

15 minut temu, caleb66 napisał:

przekop mierzei wiślanej choćby o tym świadczy

Wyjątkowo debilny pomysł pod ciemnego luda.

17 minut temu, caleb66 napisał:

dlatego PiS jest potrzebny a nie uległe pachołki z peło.

Myśli kolega że nieuległe pachołki z PiS to rozwiązanie na rozwój Polski? Ciekawa koncepcja. 

53 minuty temu, caleb66 napisał:

Ja akurat jestem zwolennikiem partii rządzącej która wiem ze napewno działa w moim interesie i interesie państwa w którym żyje,przekop mierzei wiślanej choćby o tym świadczy

Zapytaj Elblążan co o tym przekopie sądzą. ?

Zaraz dostaniesz (prze)kopa w tyłek. ?

EDIT

Zapomniałem dodać: normalnych Elblążan, nie pisowców.

Edytowane przez fozzie

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

Rozumiem, ze wolicie byc zalezni od Putina. A tacy podobno antyputinowscy. Wszystko co uzaleznia od Rosji okazuje sie byc dobre dla naszych opozycjonistow.

Nordstream 2 dobry, bo Niemce chca. Rosja tez. Uzaleznienie w kwestii Zalewu tez dobre, bo Pis chce kopac, a Rosja nie chce.

Wszystko co nie podoba sie Rosji, nie podoba sie tez naszym opozycjonistom. Tak jakos sie dziwnie sklada.

Edytowane przez bubusia

8 minut temu, bubusia napisał:

Wszystko co uzaleznia od Rosji okazuje sie byc dobre dla naszych opozycjonistow.

Nikt tak nie działa w interesie Rosji jak PiS.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Nikt tak nie działa w interesie Rosji jak PiS.

No na pewne, szczegolnie w kwestii Zalewu.

– Sam rosyjski wiceminister rolnictwa interweniował u komisarza Komisji Europejskiej. Będzie dużo oddziaływań rosyjskich w tej sprawie. Rosja chce zablokować przekop Mierzei Wiślanej, bo dzięki temu Polska uniezależni się.

Edytowane przez bubusia

6 minut temu, bubusia napisał:

Rozumiem, ze wolicie byc zalezni od Putina.

Gdyby port w Elblągu miał jakieś znaczenie strategiczne to może to miałoby sens, ale ten port nie ma takiego znaczenia a na przekop pójdą miliardy zł. Obok w trójmieście są dwa sporych rozmiarów porty po co jeszcze jeden w odległości 60 km i to z takim trudnym, wymagającym stałej obsługi dostępem. To tylko i wyłącznie działania propagandowe PiS. Jak do tego doda się wypływ syfu z Elbląga do Bałtyku do Zatoki Gdańskiej to mamy obraz całkowity tej bezsensownej inwestycji propagandowej. 

Wielki problem?

Bo kajaki  nie przepłyną?.

Pisowcy z wszystkimi sie kłócą .

W raziee kryzysu Niemcy dadzą sobie radę - mają gospodarkę . Rosja również sobie poradzi - Maja surowce,

A Polska?

mamy picuniokow i wszędzie prawie wrogów.

To Ci się podoba?.

Dp Bubusi.

Edytowane przez dulon184

No na pewne, szczegolnie w kwestii Zalewu.

Poczytaj trochę, to może przestaniesz pier...ić głupoty:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

5 minut temu, Lech36 napisał:

Gdyby port w Elblągu miał jakieś znaczenie strategiczne to może to miałoby sens, ale ten port nie ma takiego znaczenia a na przekop pójdą miliardy zł. Obok w trójmieście są dwa sporych rozmiarów porty po co jeszcze jeden w odległości 60 km i to z takim trudnym, wymagającym stałej obsługi dostępem. To tylko i wyłącznie działania propagandowe PiS. Jak do tego doda się wypływ syfu z Elbląga do Bałtyku do Zatoki Gdańskiej to mamy obraz całkowity tej bezsensownej inwestycji propagandowej. 

No oczywiscie, typowa narracja opozycji. Jej nie pasuje wlasciwie nic. I nic nie ma znaczenia. Powtarzasz propagande POwska. I tyle.

2 minuty temu, seniortelefono napisał:

Poczytaj trochę, to może przestaniesz pier...ić głupoty:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Masz jeszcze cos z GW. To jak nie masz to nie pie....

Ryja wam te lby na prawo i lewo, a wy wszystko lykacie. Zero samodzielnego myslenia.

4 minuty temu, dulon184 napisał:

Wielki problem?

Bo kajaki  nie przepłyną?.

Pisowcy z wszystkimi sie kłócą .

W raziee kryzysu Niemcy dadzą sobie radę - mają gospodarkę . Rosja również sobie poradzi - Maja surowce,

A Polska?

mamy picuniokow i wszędzie prawie wrogów.

To Ci się podoba?.

Dp Bubusi.

Ja pierd .... Jak oni uwielbiaja albo Niemcow, albo Ruskich. A Polska musi sluzyc albo jednym, albo drugim. No coz, tak im wpajaja.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

Masz jeszcze cos z GW. To jak nie masz to nie pie....

Ryja wam te lby na prawo i lewo, a wy wszystko lykacie. Zero samodzielnego myslenia.

To prawda, nie możesz samodzielnie myśleć. Do tego potrzeba mieć między uszami coś więcej niż dwa tik-taki.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.