Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiedź Jozwy była ironiczna i była w kontekście z wypowiedzią z 19.58.

Może była ironiczna, nie znam gościa. Fakt był faktem - bronił PiS i odpisał nie na temat - wytknąłem mu, że nie reaguje na inne obelzywości - a to przemilczał.

Odpowiem za Jozwę bo ON jest kulturalny do bólu , TOP jesteś po prostu nie tyle głupi co tępy i glupi..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Odpowiem za Jozwę bo ON jest kulturalny do bólu , TOP jesteś po prostu nie tyle głupi co tępy i glupi..

Odezwał się mędrek schizoid. Kulturalny do bólu postanowił z przekory bronić PiS.

Kulturalny do bólu postanowił z przekory bronić PiS.

Uważaj bo mnie nazywajom........piontym.

Trzeba bendzie założyć wontek:Skąd sie biorom........przygłupy?

Wcale się nie dziwię. Wazeliny nigdy nie za dużo.

Spójrz do lustra, zobaczysz jednego.

zaczynamy dyngus śmigus ,mogłeś tradycję uszanować i do poniedziałku poczekać.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Jaroslaw Ruslan Kaczynski unabomber I

Fanatycznie opowiada o katastrofie smoleńskiej.

Opowiada prawdziwie, bez fanatyzmu. Fanatyzm znajdziesz w innych mediach, ale nie w GW.

Czerwona zaraza zalewa świat.

A ludzie myśleli 1989 roku, że się z niej oswobodzili, okazuje się, że tkwią w niej po uszy.

Czyżbyś wreszcie pojął że PiS to banda bolszewików?

Jestem Europejczykiem.

Co to za czerony pająk dał Ci tego plusa?

Co to za antypisowy oszołom dał Ci drugiego plusika

Jaro

Z czym Ty się zadajesz, taki równy gośc jak Ty?

Odpuść ich sobie.

piękny obraz na piękne święta na zlecenie kk-pis.

co za emocje!

a nawiązując do grobów 2 czy 3 lata temu z dziećmi chodziliśmy po starówe i w jednym to zdębiałem ekspresjonizm sięgnął zenitu! dekoracją były strzykawki i igły i jakieś czerwone plamy czy coś , wyszliśmy zniesmaczeni,, no cóż....

Edytowane przez mikson

Focal + Naim

piękny obraz na piękne święta na zlecenie kk-pis.

co za emocje!

a nawiązując do grobów 2 czy 3 lata temu z dziećmi chodziliśmy po starce po grobach i w jednym to zdębiałem ekspresjonizm sięgnął zenitu! dekoracją były strzykawki i igły i jakieś czerwone plamy czy coś , wyszliśmy zniesmaczeni przyszliśmy pokazać dziecku baranki i owieczki w stajence ,, no cóż....

Bezkarność, bezmyślność i beztroska naszych tzw. Pasterzy obraca się przeciwko nim. Porządni księża przenoszeni są na prowincję, pozostają udupieni i karierowicze. Ludzie to widzą

Edytowane przez toptwenty

Prawdziwe działo sztuki!

Autor o dziele:

"- Obraz namalowałem poruszony katastrofą smoleńską, jest przejawem mojej duszy. Praca przy nim zajęła mi pół roku - mówi Dowgiałło, który przestawia się jako malarz ekspresjonista, jeden z twórców kierunku "nowy ekspresjonizm". Twierdzi że w swojej twórczości nawiązuje do sztuki późnego renesansu, do prac takich artystów jak Michał Anioł czy Tycjan."

Nowy ekspresjonizm nawiązujący do Tycjana a wy sobie jaja robicie...

Jestem Europejczykiem.

Dla czego zaraz szufladkujesz.

Nie żaden ekspres czy inna nazwa, tylko graficzne przedstawienie emocji, jakie powstają podczas traumy smoleńskiej w narodzie.

Nie oglądaj, Ciebie i Twojego narodu ta grafika nie dotyczy.

jajca wielkanocne!

Bóg Ci wybaczy.

miał tez filmy ów Dowgiałło np ‘PanKosmodios’ - /teraz cytuje dosłownie twórce/ -rzecz opowiada o miłości kosmicznej pomiędzy artystą i artystką, który pod wpływem natchnienia płyną na Orgazmotronie do nieba albo w kosmos a przez zwały apokaliptycznej tragedii końca świata przelewała się ta masa orgazmotronu wraz z tymi kobietami.

niezłe co ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Tylko dlaczego w Święta Wielkiej Nocy, a nie we wtorek 10-tego.

Niestety muszę przyznac co najmniej niezręczność polityczną.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dla czego zaraz szufladkujesz.

Nie żaden ekspres czy inna nazwa, tylko graficzne przedstawienie emocji, jakie powstają podczas traumy smoleńskiej w narodzie.

Nie oglądaj, Ciebie i Twojego narodu ta grafika nie dotyczy.

Bóg Ci wybaczy.

Jezus nie chodził święcić jajek jeżeli chodzi o ścisłość.

Nie ma czego wybaczać. Nie wiedzą co robić to robią takie bzdety.

Focal + Naim

miał tez filmy ów Dowgiałło np ‘PanKosmodios’ - /teraz cytuje dosłownie twórce/ -rzecz opowiada o miłości kosmicznej pomiędzy artystą i artystką, który pod wpływem natchnienia płyną na Orgazmotronie do nieba albo w kosmos a przez zwały apokaliptycznej tragedii końca świata przelewała się ta masa orgazmotronu wraz z tymi kobietami.

niezłe co ?

Jak masz więcej takich kawałków to dawaj śmiało! Zaczynam kapować o co chodzi w tym Nowym Ekspresjonizmie a la Tycjan.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.