Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

51 minut temu, muls napisał:

Trzy lata temu był taki pomysł PO zaraz po pomysle PICu

52 minuty temu, muls napisał:

Napisz to jeszcze raz a ja ci jeszcze raz odpowiem.

Ok, to piszę

Fajnie ci to wyszło.

58 minut temu, muls napisał:

jak kazdy motloch rozdziawiasz gembe w zachwycie.

Lepiej rozdziaw kieszeń bo zaraz tam wpadnie 1 100 brutto.

10 godzin temu, 747 napisał:

Najpierw wyjaśnij w dwóch zdaniach jak to jest że Unię Europejską założyli Amerykanie rękami nazistów kumpli Hansa Franka, bo nie doczytałem czy to w ogóle ma znaczenie tu na forum dla kogokolwiek, Bob już napisał że to mu wisi, a Tobie ?

Jeszcze ciekawe co na to wielki antyfaszysta  Europejczyk Jaro ?

Zatkało ?

Zuk, przegracie przez Lesbijki, Gejów, Biseksualistów i Transseksualistów.

A twój gauleiter Braun nie powiedział ci na waszym spędzie, czym się kończy dzielenie ludzi na lepszych i gorszych? Na właściwych i tych niewłaściwych? Na słusznych i mających prawo do życia i na niesłusznych, złych, niegodnych posiadania jakichkolwiek praw i przeznaczonych do eliminacji?

Naprawdę ci nie powiedział, czcicielu faszyzmu???

Pewnie sobie zapomniał. Tyle ma ważkich spraw na łbie, tyle spotkań z 'ciekawymi' ludźmi...

Plus frustracja po 'szalonym' wyniku w Gdańsku. To swoje robi...

Kaczyński też sobie o pewnych podstawowych wartościach zapomniał, biedaczek. Choć jego akurat usprawiedliwiam, bo jest to buc w każdej kategorii.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Drapanie kotka Tykotka.
41 minut temu, zukzukzuk napisał:

Ale mnie chodzi o LUDZI. A Ty piszesz jak typowy cynik, polityk, itp..

Wybory wygrywają politycy cynicy a tobie chyba przede wszystkim chodzi o otwarte sklepy w niedziele. :))

Przecież 500+ wnuki dostają, co nie?

36 minut temu, muls napisał:

dla jeezika byloby doskonale zeby sprytna opozycja zaproponowała zamykanie takich jak powyzej ludzi w klatkch najlepiej eksterminacje i moze ogra przeciwnika ku aplauzie motlochu.No i jego.

Teraz poproszę o cytat, który by potwierdzał to co napisałeś prostaku.

2 godziny temu, jezz napisał:

Nie jest żadnym odkryciem.

Tak ujowej opozycji w tym kraju nie było nigdy. Sami zapracowali na swój status.

To akurat nie jest twoj problem?

Godzinę temu, jezz napisał:

Skoro wystarczy a inni mają foszki albo grzmocą sobie po kolan to potem takie sondaże,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) PE

Ponad 41 proc. badanych deklaruje, że odda głos na PiS w wyborach do Parlamentu Europejskiego – wynika z sondażu IBRiS dla Radia ZET. Na Koalicję Europejską zagłosować chce 37,2 proc. respondentów. Wiosna Roberta Biedronia może liczyć na niewiele ponad 6 proc. głosów.

Jeżeli po trzech latach rządów, trzech latach zmasowanej propagandy, trzech latach kupowania wyborców rząd przegrywa w sondażach z opozycją to radość Szanownego Kolegi jest słabo wytłumaczalna.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Czyżby Jezz, to kolejna osoba. która pisze z zakładu zamkniętego? Przebywasz wspólnie z 747 czy z Tomusiami?

Jestem za dowolnością, jeśli ta nie szkodzi innym. Ty - wygląda, że za faszystami i homofobami. 

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

4 godziny temu, Bobcat napisał:

bezmiar głupoty

Zapewne nie zrozumiesz ale zwróć choć uwagę, że odsłaniasz swoje mocno jednak ograniczone kompetencje narracyjne, dotyczące oceny sytuacji jak i środków zaradczych mających zadanie rozwiązać stojące przed nami problemy.

Socjologia mówi nam że jesteś marksistą, dodaje też że grasz na emocjach, pozostawiając rzeczowe argumenty nietkniętymi.

Z tego nie wyjścia.

W prawdzie nie jesteś tak zdemoralizowany jak muls, ale to niczego nie zmienia, a jedynie informuje o jeszcze wolnej przestrzeni do zagospodarowania mentalnego.

Dla społeczeństwa jesteś i tak stracony.

To przykre, ale taka jest rzeczywistość.

Co bowiem można napisać o kimś kto neguje oczywiste fakty, ignorowanie składników rzeczywistości oczywistych dla wszystkich, to definicja głupoty.

Przepraszam Bob, ale musiałem to napisać w odpowiedzi na Twoje reakcje co do Hansa Franka, który był kumplem pierwszego szefa Komisji Europejskiej przez 10 lat.

Nasi Koledzy Narodowcy, wierzący w Jezusa Chrystusa są źli, jak rozumiem, to faszyści, natomiast Hans Frank kumpel Waltera Hallsteina, nie doczekał się Twojego komentarza negatywnego, więc wnioskuję, że to fajny gość, fajnym gościem jest Kosiniak Kamysz idący w sondażu prezydenckim w górę niczym rakieta a nie Hans Frank oprawca Polaków, członek NSDAP, skazany na śmierć w Norymberdze.

I do takiej Europy poszedłeś Bob, nie wstyd Ci ?

Europy przygotowanej i przystosowanej przez NAZISTÓW, do czego - do likwidacji PAŃSTW NARODOWYCH !!!

ect.

Bob, wstydu nie masz.

jedno jest pewne, jeśli w społeczeństwie odsetek idiotów przekroczy wielkość krytyczną, powiedzmy 30% to jest to koniec tego społeczeństwa, wymrze jako ślepa gałąź ewolucji. 

Entropia w układzie zamkniętym rośnie samorzutnie aż do momentu, gdy wszystko zamiera.

Edytowane przez jar1
32 minuty temu, jezz napisał:

tak jeezik zaraz a nawet od razu ale pic przeglosowal ze nie.No patrz jacy sprytni sa.Ty widze dalej nic nie kumasz ale o to chodzi jeezik.Musi byc jakas malpa na pokladzie ktorej jedynym atrybutem jest ...gola dupa..

dla ulatwienia jeezik mozna jeszcze dodac 500 na dziecko w przyszlosci,za tzw gotowosc .

Edytowane przez muls
6 minut temu, jar1 napisał:

Ja bym oczekiwał jeszcze 500 plus na każde poczęte dziecko.  

No dobra, ale jak to poczęcie udokumentować? Film dostarczony na najbliższą parafię?

Jestem Europejczykiem.

27 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jeżeli po trzech latach rządów, trzech latach zmasowanej propagandy, trzech latach kupowania wyborców rząd przegrywa w sondażach z opozycją to radość Szanownego Kolegi jest słabo wytłumaczalna.

Ja w tym sondażu widzę coś innego i który mój wpis świdczy o radości, bo widze, że nadinterpretacja wśród towarzyszy jest powszechna tu na forum.

26 minut temu, 747 napisał:

Dla społeczeństwa jesteś i tak stracony.

Opinie różnych czubków na mój temat są mi doskonale obojętne. 

34 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Czyżby Jezz, to kolejna osoba. która pisze z zakładu zamkniętego?

Jesteś żałosny z tymi swoimi wpisami.

A moderację na pomoc już dziś wzywałeś czy jeszcze nie?

Widzę, ze jednak jest zgoda na takie wpisy, świetnie, szkoda tylko, że w temacie, w którym można poruszać sprawy moderacyjne, wpisy dotyczące tejże dziwnym trafem znikają. a tu proszę , przechodzi wszystko.

34 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Jestem za dowolnością, jeśli ta nie szkodzi innym. Ty - wygląda, że za faszystami i homofobami. 

Teraz dawaj szybciutko cytaty z moich wypowiedzi na popracie tego wpisu.

A to jest idealne do zgłoszenia do moderacji.

I też jak widac tutaj przechodzi to bez problemu.

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

No dobra, ale jak to poczęcie udokumentować? Film dostarczony na najbliższą parafię?

Chmura parafialna z filmami dokumentalnymi poczęć parafialnych.

Edytowane przez jar1
28 minut temu, 747 napisał:

Hans Frank kumpel Waltera Hallsteina, nie doczekał się Twojego komentarza negatywnego, więc wnioskuję, że to fajny gość,

Ale fakt że Benedykt XVI był w młodości członkiem Hitlerjugend już ci nie przeszkadza?

34 minuty temu, 747 napisał:

Europy przygotowanej i przystosowanej przez NAZISTÓW, do czego - do likwidacji PAŃSTW NARODOWYCH !!!

Czytam ten bełkot i stwierdzam, że propaganda ZSRR i innych krajów bloku wschodniego była jednak mniej głupia niż twoje wpisy.

11 minut temu, jezz napisał:

Ja w tym sondażu widzę coś innego i który mój wpis świdczy o radości, bo widze, że nadinterpretacja wśród towarzyszy jest powszechna tu na forum.

Nie jestem twoim towarzyszem, wyraźnie wybierasz się w innym kierunku.

Jestem Europejczykiem.

23 minuty temu, muls napisał:

tak jeezik zaraz a nawet od razu

A mieli na takie pomysły 8 długich lat. Szkoda, że wpadli na to jak przegrali wszystko co się dało. 

No dobrze, bo widzę, ze próbujesz odbiegać od innego tematu,

Znalazłeś już cytaty w których wypowiadam się w ten sposób o osobach homoseksualnych,, które by potwierdzały słuszność towjego wpiu, przypomnę, bo pewnie już zapomniałeś,

"dla jeezika byloby doskonale zeby sprytna opozycja zaproponowała zamykanie takich jak powyzej ludzi w klatkch najlepiej eksterminacje i moze ogra przeciwnika ku aplauzie motlochu.No i jego."

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Nie jestem twoim towarzyszem, wyraźnie wybierasz się w innym kierunku.

Widzę, że jakieś problemy z czytaniem, nie napisąłem, że moim.

39 minut temu, jar1 napisał:

jeśli w społeczeństwie odsetek idiotów przekroczy wielkość krytyczną, powiedzmy 30% to jest to koniec tego społeczeństwa

To samo pomyślałem czytając żałosne wypociny @747.

11 minut temu, jezz napisał:

eraz dawaj szybciutko cytaty z moich wypowiedzi na popracie tego wpisu.

A to jest idealne do zgłoszenia do moderacji.

masz jeszcze jakies uwagi...... bo spuszczam wode.

6 minut temu, jezz napisał:

dla jeezika byloby doskonale zeby sprytna opozycja zaproponowała zamykanie takich jak powyzej ludzi w klatkch najlepiej eksterminacje i moze ogra przeciwnika ku aplauzie motlochu.No i jego."

jeezik to juz bardzo wysokie loty.Nie ogarniesz.

Prezydent Warszawy został zapytany również o piątkową wypowiedź wiceprezydenta Pawła Rabieja dla "Dziennika Gazety Prawnej". - Najpierw przyzwyczajmy ludzi, że związki partnerskie to nie jest samo zło, że nie niszczą tkanki społecznej i polskiej rodziny. Potem łatwiej będzie o kolejne kroki, o równość małżeńską z adopcją

Trzaskowski odpowiedział wówczas na Twitterze, że "działaniom Warszawy przyświeca walka z brakiem tolerancji", a "wypowiedzi wykraczające poza program Koalicji Europejskiej mogą zniszczyć nasz wysiłek w walce z nienawiścią". "Poleciłem wiceprezydentowi P. Rabiejowi zajęcie się wyłącznie zadaniami, które mu wyznaczyłem" - dodał prezydent miasta.

No coz, krotko mowiac adopcja ma byc, ale za wczesnie o tym mowic, bo mozna zrazic wyborcow, nieprawdaz?

Wszystko po kolei?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

tak bubunia .Po koleji bo zidiocialy motloch moze dostac zawalu.Po prostu szlag go trafi>KTO TO  g...no POCHOWA?

Edytowane przez muls
7 minut temu, Bobcat napisał:

To samo pomyślałem czytając żałosne wypociny @747.

Bąblowiec, jako ewidentnie stuknięty jest poza konkursem.

4 minuty temu, bubusia napisał:

No coz, krotko mowiac adopcja ma byc, ale za wczesnie o tym mowic, bo mozna zrazic wyborcow, nieprawdaz?

Tak (niestety) ma być. Wokoło pełno tłuków, którzy warczą na "innych" ludzi, bo... istnieją. Wystarczy bodziec od JK.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

10 minut temu, bubusia napisał:

"działaniom Warszawy przyświeca walka z brakiem tolerancji"

Jesteś przeciwny walce z brakiem tolerancji? Znaczy popierasz nietolerancję?

11 minut temu, bubusia napisał:

Wszystko po kolei?

Tak. Czy kręgom bliskim twemu sercu się to podoba czy nie.

15 minut temu, bubusia napisał:

"wypowiedzi wykraczające poza program Koalicji Europejskiej mogą zniszczyć nasz wysiłek w walce z nienawiścią". "Poleciłem wiceprezydentowi P. Rabiejowi zajęcie się wyłącznie zadaniami, które mu wyznaczyłem" - dodał prezydent miasta.

Gdzie ty widzisz tutaj adopcje w programie KE?

Bubus ze ciebie prezes adoptował to nie wciskaj dziecka w brzuch innym....

Edytowane przez asterix1
1 minutę temu, asterix1 napisał:

Gdzie ty widzisz tutaj adopcje?

Bubus ze ciebie prezes adoptował to nie wciskaj dziecka w brzuch innym....

Ten jednak zaprzecza, chociaz dwoch powyzej potwierdzilo.

Czyzbys byl na froncie, i wiesz co mozna powiedziec, a czego jeszcze nie.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Ukryta Zawartość

A tutaj niektórzy piali z zachwytu nad rzekomym spadkiem Gazety Wyborczej. Spadkiem który sami sobie wymyślili, gdyż zapoznali się wyłącznie z danymi dotyczącymi nakładu papierowego. Zapomnieli (biedaczyska) że jest jeszcze prenumerata elektroniczna, która tak rośnie że nakład łączny wykazuje tendencję wzrostową,

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.